Eenmalige Aanbieding Verdwijnt Over:

*Nieuw* Baanbrekende Natuurlijke Methode Om Van Al Je Tinnitus Klachten (constante oorsuizen, piepende oren, stress en slaapproblemen)
Af Te Komen!

Als Jij Klaar Bent Om Tinnitus Op Een Natuurlijke Manier Aan Te Pakken, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen!

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je op een natuurlijke wijze van tinnitus af kunt komen, zonder zware medicijnen en bijwerkingen!
 • Hoe je binnen 24 uur bestaande suizen al kunt verlichten.
 • De nummer 1 strategie om de doorbloeding in je oren te verbeteren.
 • Hoe je de piep, het geklop, het gezoem, het gefluit en gerinkel drastisch kunt verminderen.
 • Hoe je bijkomende klachten zoals depressies, slapeloosheid, oorpijn en stress kunt verbannen.
 • Hoe je tinnitus op een natuurlijke wijze blijvend kunt stoppen door de onderliggende oorzaken aan te pakken!

Datum:05-08-2020

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je met een complete natuurlijke totaaloplossing blijvend van tinnitus kunt afkomen - zonder de zware bijwerkingen van medicatie of alleen maar de symptomen te maskeren. 

Ik weet waarom je hier bent vandaag. Ik weet wat het is om plotseling last te krijgen van constante oorsuizen, zonder dat je je erop kunt voorbereiden..

Ik weet wat het is om constant geïrriteerd, gespannen en oververmoeid te zijn vanwege een verschrikkelijk niet stoppend gezoem en gefluit in je oren dat altijd aanwezig is!

Wanneer je 's nachts maar niet in slaap kunt vallen door dat irritante gezoem, gepiep of gesuis waardoor je nooit echt uitgerust wakker wordt. 

Dat je bijna de controle te verliest uit pure frustratie en woede door een niet stoppende piep.

Elke dag hopen dat er ergens een manier is om de serene stilte terug te brengen in je leven zodat je je gemoedsrust en concentratie terug kan krijgen.

"Bij tinnitus hoop je elke dag stiekem op een beetje rust in je oren. De hoop dat het constante gezoem maar voor één dag even weg zou zijn."

Het gevaarlijke van tinnitus is dat het je compleet depressief van kunt raken, dat een stukje levenslust als het ware weggenomen is. Want alleen al het hebben van tinnitus brengt stress, woede, onmacht en frustratie met zich mee. 

Vandaar dat het zo belangrijk is om de onderliggende oorzaken van tinnitus aan te pakken, voordat je er letterlijk gek van wordt en het invloed begint te krijgen op je gezond verstand en normaal kunnen functioneren. 

Wat als ik je kon vertellen dat er een eenvoudige maar effectieve natuurlijke manier is om tinnitus drastisch te verminderen en je gemoedsrust weer terug te krijgen? 

En dat zonder verdovende medicatie of allerlei maskeringapparaten die nooit de onderliggende oorzaken aanpakken. 

Ik heb ontdekt wanneer je de onderliggende van tinnitus wegneemt, dat je niet alleen de intensiteit van de oorsuizen kunt verminderen, maar ook nog verergering van tinnitus kunt voorkomen.

Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om tinnitus te verminderen.

Maar eerst even het volgende:


Komt het volgende je bekend voor?

 • Een aanhoudende vervelende piep of suis in je oren?
 • Je vanwege dit piep of gesuis, niet goed kunnen concentreren en functioneren?
 • Snel afgeleid raken vanwege tinnitus en merken dat het je leven en carrière nadelig beïnvloedt?
 • Merken hoe je oorsuizen je nachtrust aantast en hierdoor langzaamaan steeds meer invloed krijgt op je dagelijks leven?
 • Angst dat je hier misschien permanent mee zult moeten leven?
 • Angst dat het misschien zelfs nog erger wordt en zal leiden tot afname van je gehoor of zelfs complete doofheid?
 • Kortom: het missen van rust en vrede in je leven vanwege tinnitus?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn verhaal

Ik herinner mij de situatie van Hans Schepers en zijn ervaring met constante oorsuizen nog heel goed!

Het is ongeveer 2 jaar geleden dat hij voor het eerst last begon te krijgen van een raar gefluit in zijn oren.

In het begin kwam het af en toe op, maar ging gelukkig ook weer vanzelf over. Eerst dacht hij dat het niet veel voorstelde en hij maakte zich er nog niet zo druk om.

Hij had weleens eerder last gehad van een gefluit in zijn oren na een avondje stappen toen hij nog student was.

Totdat hij samen met mijn vrouw naar een concert in het Ahoy in Rotterdam ging. Hij had kaarten weten te bemachtigen vlakbij het podium.

"Ik stond vrij dicht in de buurt van een grote speaker en voelde tijdens het concert de sterke geluidsvibraties door mijn lichaam heen gaan."

Toen ze weer thuis waren na een zeer geslaagde avond merkte hij op dat het gefluit weer terug was en hij verwachtte dat het zoals altijd de volgende dag wel weer over zou zijn.

Maar de volgende ochtend was het gefluit nog steeds volop aanwezig en toen begon hij toch een beetje zorgen te maken. Hij wist direct dat het kwam doordat hij te dicht bij de concertspeaker had gestaan en zei tegen zichzelf dat hij voortaan beter zou oppassen.

"Ik hoopte dat het vanzelf wel over zou gaan."

Maar in plaats van dat het gefluit net als vroeger afnam, bleef het nu constant aanwezig..

Je zou bijna denken dat het gefluit, gepiep, gezoem of gebrom van buiten komt, maar jij bent de enige die het gefluit kunt horen!

Zijn vrouw hoorde ook helemaal niets. Het gefluit was wat minder dan de eerste dag na het concert, maar nog steeds constant aanwezig!

Ook werd het gefluit plotseling harder dan normaal en hij begreep niet waardoor het kwam. Wel merkte ik op dat het gefluit erger werd wanneer hij de avond ervoor rode wijn had gedronken.

Hij dacht: "Er is iets mis met mijn oren", en besloot om naar zijn huisarts te gaan voor een oorcontrole.

Wat zijn arts vertelde was erg schokkend!

Zijn arts vertelde hem dat er niks te doen is tegen het gefluit. Hij heeft zeer waarschijnlijk last gekregen van tinnitus vanwege een gehoorbeschadiging en dit is niet om te keren..

Hij zou moeten leren leven met het gefluit en gaf het advies om een maskeringsapparaat aan te schaffen waarmee het gefluit enigszins te verdoezelen is.

Hij realiseerde zich ook dat er iets goed mis was, hij verwachtte zelfs dat er misschien wel drastische behandelingen of sterkere medicatie een oplossing zou geven.

Maar helemaal geen alternatief? Dat viel hem heel erg zwaar!

Het gefluit begon langzamerhand zijn nachtrust te beïnvloeden en hij wilde er gewoon vanaf zijn!

In het begin kan de nadelige effecten van tinnitus zich uiten in een verstoorde concentratie, slecht humeur, prikkelbaar en vermoeidheid door een verstoorde nachtrust. Maar na verloop van tijd kan het je echt opbreken met slapeloosheid, depressie en zelfs een normaal gesprek kan bijzonder moeilijk worden met tinnitus.

"Niet omdat ik doof was, maar omdat de piep soms erg afleidend was om te luisteren!"

"Soms had ik een goede dag, dan leek het even beter te gaan en dan had ik hoop. Hoop dat mijn oren zichzelf konden repareren."

"Ik hoopte dat ik binnenkort weer een normaal leven zou kunnen leiden en mijn kinderen weer fatsoenlijk zou kunnen horen als ze iets aan me vroegen."

Dat is dan ook het zwaarst van alles. Hoe je het normale leven weer moet zien op te pakken als er een constante piep, gefluit of gezoem in de achtergrond altijd aanwezig is.

Voor Hans was voornamelijk het vaderschap moeilijker te combineren met de constante oorsuizen. Zijn dochtertje was pas 5 jaar oud en begreep niet goed waarom zijn stemming in zo'n korte tijd zo was omgeslagen.

Ook kan tinnitus je professionele leven zeer nadelig beïnvloeden. Op het werk kan het lastig worden om gesprekken te voeren en een slechtere humeur is ook niet bepaald bevorderend voor het in stand houden van zakelijke relaties.

"Mijn oren suisde extra hard na een telefoongesprek van 10 minuten en ik kreeg steeds meer moeite met het opnemen van de telefoon wanneer deze ging. Ik wist dat dit zo niet veel langer goed zou blijven gaan."

"Thuis werd ik steeds moeilijker in de omgang. Ik was ongeduldig en prikkelbaar. Zelfs voor mijn dochtertje had ik geen geduld meer. En dan te bedenken dat op deze leeftijd van je kind, het vaderschap juist zo mooi kan zijn."

Om in actie te komen en wat te doen tegen tinnitus is een absolute noodzaak om je gemoedsrust en leven weer terug te krijgen.

Maar wat kun je dan doen?

Een paar maanden later bezocht Hans een KNO arts met de hoop dat er een oplossing was. Helaas kreeg hij alleen maar medicijnen voorgeschreven zoals Xanax, Temazepam, antidepressiva en spierontspanners die gewoon niet werkten! Deze medicijnen waren soms zo heftig dat ze je hele gedrag kunnen beïnvloedden!

"Het was een nachtmerrie!"

Bij de meeste behandelingen van tinnitus worden alleen maar de symptomen verdoezelt, maar nooit wordt er verder gekeken!  


Heb jij ook elke medische behandeling geprobeerd?

Hans bezocht meerdere KNO artsen en specialisten, met de hoop ergens een blijvende oplossing te vinden. Er waren dagen dat zijn oorsuizen zo heftig waren dat hij niet meer wist waar hij het moest zoeken.

Hij kon niet meer normaal werken, zijn gezinsleven begon er onder te leiden, en hij kreeg ook andere gezondheidsproblemen (voornamelijk omdat hij niet meer goed kon slapen). Hij werd steeds depressiever en negatiever.

Toen kwam de mogelijkheid van een operatie op zijn pad. Hans ging hier achteraan en nam een paar weken vrij van zijn werk. Helaas kwam hij er achter dat een operatie in veel gevallen voor ernstige bijwerkingen en risico's kan zorgen en dat de slagingskans maar gering was.

Als het mis ging was de kans op doofheid erg groot.

Telkens had hij het gevoel dat hij de plank net missloeg. Dat hij net de verkeerde mensen sprak. Hij kon zich niet voorstellen dat dit de enige mogelijke behandeling van dit probleem was.

Het direct zonder twijfel voorschrijven van heftige antidepressiva en slaappillen. Medicatie die niet eens invloed op zijn gehoor had en zijn complete karakter beïnvloedde met als enige alternatief, een risicovolle, enge operatie.

Hij zocht op het Internet en begon in te lezen over alle mogelijke behandelingen op de markt. Ook keek hij naar nieuwe wetenschappelijke onderzoeken om tinnitus te verminderen. Daarbij kwam hij in contact met lotgenoten en vroeg om advies.

Tijdens zijn onderzoek kwam ik tot de schokkende ontdekking dat er veel meer te doen is tegen tinnitus dan wat de "specialisten" hem hadden verteld.

Vandaag de dag kan ik nog steeds niet bevatten hoe het kan dat zijn behandeld arts veel van deze dingen niet wist.

Wat blijkt is dat tinnitus een symptoom is van een systematisch terugkerend probleem in je lichaam. Dit betekent dat tinnitus niet alleen een probleem is met je oren – maar het gevolg is van een probleem met je hele lichaam!

Ik kwam erachter dat er natuurlijke remedies waren ontwikkeld waarmee al duizenden mensen van tinnitus waren afgekomen, of waarmee ze het op zijn minst drastisch hadden verminderd.

Begrijp me niet verkeerd, na alles wat ik te horen had gekregen van Hans, was ik zelf erg sceptisch over deze zogenaamde natuurlijke oplossingen toen we contact hadden.

Het klonk allemaal veel te mooi om waar te zijn, maar steeds meer onderzoeken onderbouwden de kracht van één specifieke natuurlijke alternatieve methode tegen tinnitus.


Wat kun je allemaal doen tegen tinnitus?

Wanneer je voor het eerst begint last te krijgen van tinnitus zal er medicatie worden ingezet om de symptomen wat te verdoezelen. Deze receptmedicijnen zijn vaak rustgevende middelen of slaapmedicatie.

Echter, deze medicijnen hebben vaak zware bijwerkingen op lange termijn!

 • Sufheid
 • Stemmingswisselingen
 • Wazig zien
 • Darmklachten
 • Misselijkheid
 • Libidoproblemen
 • Hartkloppingen
 • Vermoeidheid

Wat mij ook opviel tijdens het onderzoeken van tinnitus is dat je telkens weer te horen dat er geen of zeer weinig behandelmogelijkheden zijn.

"Je moet er maar mee zien leren te leven krijg je vaak te horen."

Een klein overzicht van de reguliere behandelingen tegen tinnitus:

 • Verdovende medicatie
 • Slaapmedicatie
 • Acupunctuur om beter te ontspannen
 • Ginkgo biloba
 • Geluidstherapieën
 • Hypnotherapie
 • Voedingssupplementen (vitamine B)
 • Maskeringapparaten

Welke heb jij al geprobeerd?

Het mag duidelijk zijn dat veelal van deze oplossingen alleen maar gericht zijn om de symptomen te maskeren, maar niet om de disbalans in je lichaam op te lossen.

Terug naar het verhaal van Hans!


Hij was wanhopig...

Hans had echt alles geprobeerd om van zijn oorsuizen af te komen. Maar niets bleek goed te werken. Telkens bleef hij last houden van het constante gefluit waardoor hij geen enkel moment rust had. 

Sommige middelen en behandelingen zorgen wel voor een tijdelijk verlichting van de oorsuizen, maar telkens moest hij een nieuwe afspraak maken bij zijn KNO arts voor een ander middel waar vaak forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

"Tinnitus begon een bedreiging te vormen voor mijn gehele mentale gezondheid!!"

Hij was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar hij het moest zoeken! Waarom bleef hij last houden van constante oorsuizen?

En wat zijn de mentale consequenties om altijd last te blijven houden van tinnitus? Dat zijn de vragen waar hij mee zat en liever het antwoord niet wilde horen. 

Zijn nachtrust leed er ook onder…

En vergeet niet dat hij van alles al had geprobeerd en stond op het punt om toch voor een risicovolle operatie te gaan. 

"Liever een risicovolle operatie dan last blijven houden van een niet stoppende gefluit!"


Is een operatie een oplossing?

Hans besloot om toch maar te kiezen voor een operatie. Het voelde alsof hij geen keuze meer had en begon ernstige andere klachten te krijgen zoals slapeloosheid, hallucinaties, depressie en stond op het punt een burn-out te krijgen.

Zijn carrière hing op het randje van de afgrond!

Toen hij had besloten om een afspraak te maken voor een operatie met de hoop dat hij eindelijk van zijn tinnitus verlost zou zijn.

Dat hij eindelijk het irritante gesuis, gezoem, gepiep en geklop vaarwel zou kunnen zeggen. Dat hij eindelijk zijn nachtrust terug zou krijgen. Eindelijk weer normaal zou kunnen functioneren.

Het gefluit zat in zijn geval in beide oren, en de operatie zou in eerste instantie bij één oor uitgevoerd worden.

Na een spannende tijd was het zover. Na drie uur narcose werd hij wakker. Zijn oor deed verschrikkelijk veel pijn en de artsen vertelde hem dat dit normaal was en dat het oor eerst enkele weken zou moeten herstellen.

Hij had hoop!

Maar dat bleek niet terecht!

De pijn verdween niet! Nu liep hij rond met een kloppende gevoel in zijn oor en de sensatie alsof er altijd te veel druk op zijn trommelvlies stond.

Het was vreselijk!

Vanzelfsprekend belde hij meteen zijn arts voor een uitleg. Eigenlijk wist ik wel wat hij zou zeggen: ''het duurt een paar maanden voordat je verbetering zult merken, het kan voorkomen dat het eerst ernstiger wordt voordat je verbeteringen zult merken''.

Hier had hij natuurlijk niks aan omdat zijn tinnitus erger was dan voorheen. Dit heeft niks te maken met het genezingsproces, maar hij wilde niet luisteren.

"Ik voelde me dom en misbruikt."

"De artsen deden maar wat! Ze zijn er tot de dag van vandaag niet in geslaagd me duidelijk uit te leggen wat ze geprobeerd hebben te doen tijdens de operatie. En het negatieve effect is voor mij nog altijd voelbaar!"

Zijn tinnitus werd alleen maar erger!

Na 3 maanden had hij nog steeds tinnitus, en erger dan voorheen. Blijkbaar had de operatie niet geholpen.. zijn arts bood zijn excuses aan en dat was het.

Kun je het geloven? Oh sorry, we hebben uw oor voor niets aan deze risico's blootgesteld!

Hij zou volgens hem moeten leren leven met tinnitus. Blijkbaar bestaat er groot risico dat tinnitus weer terugkomt.

Inmiddels kwam zijn arts niet meer geloofwaardig bij hem over en was het tijd om verder te kijken.

Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Hans vertelde mij dat hij op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Hij las het artikel over tinnitus en natuurlijke remedies en heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.

Want hij was wanhopig en wilde een manier vinden om tinnitus onder controle te krijgen.

Hij vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs natuurlijke middelen niet goed bij hem werkten.

Ook maakte hij zich erg veel zorgen over zijn mentale gezondheid op lange termijn. Want naast structureel last hebben van oorsuizen en de depressie daaraan verbonden, is het ook enorm belastend voor zijn gezin.

Hij vertelde mij wat hij tot nu toe had geleerd over tinnitus en dat hij steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten. En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt bij de behandeling van tinnitus.

Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over tinnitus effectief en natuurlijk behandelen.

Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.

Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met tinnitus.

De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans of de symptomen worden wat verdoezelt. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.

De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!

Een best logische benadering als je het mij vraagt.

Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.


Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Hans persoonlijk te coachen (dit was in 2011) en gingen we aan de slag om deze heftige vorm van tinnitus te verminderen in intensiteit.

Maar ook om de onbalans in zijn lichaam aan te pakken. Want hij liep een enorm groot risico op een complete burn-out door de stress en onmacht waar hij mee zat.

De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in zijn lichaam op te lossen waardoor zijn lichaam weer kan herstellen van tinnitus.

De oorzaken van oorsuizen kunnen per persoon verschillen en zal dan ook individueel moeten worden aangepakt.

Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke (tinnitus stoppende) remedies en leefstijltips is het mogelijk om op een natuurlijke wijze de intensiteit van het oorsuizen drastisch te verminderen en onder controle te houden, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!

Een waardevolle tip die ik hem gaf en welke ik graag met je wil delen is het nemen van appel cider azijn. 

Waarom?

Appelazijn heeft enorm krachtige anti-inflammatoire eigenschappen en helpt de zuur-base balans (pH-waarden) in je lichaam te herstellen. 

Nu zijn nog niet alle gezondheidsvoordelen wetenschappelijk aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om twee maal daags 2 theelepels organische appelazijn te mixen met een beetje honing in een glas water. 

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende natuurlijke kruiden en middelen zó goed kunnen werken!

Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om zijn vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat hij zijn tinnitus onder controle bleef houden.

Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Hans een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!


Dit was de doorbraak!

We vonden een techniek van een Amerikaanse therapeut, en ik was erg benieuwd naar de resultaten. We hadden hoop, maar we waren beide ook erg sceptisch.

Maar wie niet waagt die niet wint, dus ging ik aan de slag met de instructies.

Binnen een paar dagen merkte Hans een kleine verbetering, niet een extreme vermindering van het gefluit, maar zeer subtiel… beter dan niks dacht hij. Het niveau van het gefluit was een klein beetje minder geworden in intensiteit.

Zoals je misschien weet wordt tinnitus gemeten met een schaalverdeling van 1 t/m 10.

Normaal was het de sterkte van het gesuis en gefluit tussen de 4/10 en de 6/10. Ook had hij wekelijks last van een ''tinnitusuitbarsting'' waarbij het volume van zijn oorsuizen richting de 8/10 ging en erg in intensiteit toenam.. maar deze keer had hij daar beduidend minder last van.

Hij ging verder met de instructies en het gefluit werd steeds minder. Na ongeveer 4 weken was zijn tinnitus gereduceerd tot niveau 2/10 in plaats van 6/10. Ook had hij geen last meer van de wekelijkse uitbarsting.

Dit is iets waar hij prima mee kan leven, vertelde hij mij! Hij was immers aan de extreme vorm van oorsuizen gewend geraakt.

Nog een doorbraak

Hij maakte zich gereed om naar bed te gaan en dat is tevens het moment dat tinnitus het meest erg is. Maar deze keer niet.. hij hoorde vrijwel niks.. het gefluit was bijna volledig te verwaarlozen.

"Ik deed mijn ogen dicht en viel direct in slaap, iets waar ik een paar weken geleden nog niet eens aan had durven denken!"

ONGELOOFLIJK!

De vredigheid die dan over je heen komt wanneer je al tijden niet goed kunt slapen. 

De brandende vraag: Bleef dit zo!

Het antwoord: JA!

Het was eindelijk zover!

Eindelijk was zijn tinnitus afgenomen.

De weken er op combineerde ik mijn eigen technieken met deze Amerikaanse natuurlijke methode en ging hij de regels wat strenger naleven.

Alles bij elkaar had Hans vanaf dit moment in 5 weken tijd zijn tinnitus drastisch vermindert en onder controle gekregen!

"Soms kan ik het nog steeds niet geloven" vertelde hij mij laatst tijdens een Skype gesprek. 

Dit hoofdstuk van zijn leven is zo intens en ernstig geweest, maar zo snel als het kwam op die donkere avond na het concert in Rotterdam, zo snel was het nu opgelost.

Hij kon weer lachen en genieten van het leven, hij voelde zich veel beter en zag er ook veel beter uit!

Nog belangrijker...

Niet langer hoefde hij zich hopeloos en onmachtig te voelen.

In de eerste periode nadat ik hem gecoacht had leek het steeds beter en beter met hem te gaan, en hij heeft sindsdien geen last meer gekregen van een tinnitusuitbarsting en het gefluit onder controle op een niveau dat het meer dan acceptabel is.

Hij vertelde mij hoe opgelucht hij was en dat hij zich niet langer zorgen meer hoefde te maken over de rest van zijn leven moeten rondlopen met constante oorsuizen.

"Voor de eerste keer weer in mijn leven was ik niet constant bezig met het verminderen van mijn tinnitus."


Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Hans

Nadat Hans een paar maanden zonder constante oorsuizen rondliep en helemaal gewend was geraakt aan zijn nieuwe supergezonde lichaam, raakte ik over ditzelfde onderwerp aan de praat met een van de lotgenoten, genaamd Marcel.

Het bleek dat ook hij al tijden rondliep met de zorgen en problemen van tinnitus.

Ik legde aan hem uit hoe Hans te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte (ook omdat de klachten en oorzaken kunnen verschillen). Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en specifieke kruiden, maar ook de manier om dit in te passen in de levensstijl.

Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor Marcel wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan hem ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen.

Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!

Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor mijn Marcel indeelde in dag en weekplanningen.

Alhoewel hij in het begin erg sceptisch was, hier de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):

Vergeet niet, dit was in 2011 en inmiddels hebben we het stappenplan verfijnt en aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van tinnitus.

Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.

Want er miste nog iets..

Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om van tinnitus af te komen en de onbalans op te lossen.

Ook heb ik de actieplannen nog verfijnt op de feedback van inmiddels duizenden mensen om het effectiever te maken.

Daarin leer je ook alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om tinnitus qua intensiteit direct te verminderen en uitbarstingen te voorkomen.

Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om op een natuurlijke wijze tinnitus aan te pakken.

Dit unieke stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot de “Tinnitus Verdwijn Methode” en deze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen tinnitus te verminderen en je complete gezondheid te verbeteren.


Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Medicatie tegen slaapproblemen, cholesterolverlagers, hoge bloeddruk etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat wanneer je ergens last van hebt, alleen een pilletje de oplossing is.

Dit is niet waar!

Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren en niet richten op de onderliggende oorzaak van tinnitus. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar tinnitus verminderen en onder controle krijgen.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen specifiek om tinnitus bij de kern te stoppen en het risico op verergering van tinnitus te voorkomen.

Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je steeds beter en beter gaan voelen totdat de oorsuizen helemaal verdwenen is (of aanzienlijk minder) en je niet langer de onbalans in je lichaam hebt.

En het erg grote risico op slapeloosheid, depressie en een burn-out te stoppen!

Mag ik je het volgende nog vragen?

 • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze tinnitus kunt verminderen?
 • Wil je niet steeds afhankelijk zijn van (rustgevende) medicatie?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over tinnitus?
 • Voel je je vaak vermoeid en en gestresst door tinnitus?
 • Heb je genoeg van constante oorsuizen waar je bijna gek van wordt?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren en tinnitus stoppen?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om van tinnitus af te komen, maar ook nog erg simpel is en zich alleen richt om de oorzaak van tinnitus weg te nemen?

Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.

Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van rondlopen met constante oorsuizen en je gemoedsrust terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?

En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


Tinnitus Verdwijn Methode

De meest complete holistische totaaloplossing om
oorsuizen drastisch te verminderen en te stoppen!


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij je oorsuizen binnen een paar weken drastisch gaat verminderen en onder controle houden - zodat je de rust en stilte weer gaat ervaren.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk verminderen van en onder controle houden van tinnitus heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie en vitaliteit!

Wat ga je ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een natuurlijke effectieve methode je oorsuizen drastisch te verminderen door de verborgen oorzaken aan te pakken.
 • Ontdek de 6 gouden regels om tinnitus onder controle te krijgen en het grote risico op een verergering van tinnitus zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Hoe je met het 3-delige stappenplan het irritante gesuis en gezoem door tinnitus kunt verminderen.
 • Welke 2 anti-tinnitus kruiden enorm bijdragen bij de verbetering van de doorbloeding van het slakkenhuis.
 • Alles over tinnitus, wie-wat-waar-en-waarom? De échte OORZAAK van tinnitus. Geloof me, het is niet wat je denkt. Je zult ook nieuwe onderzoeken en behandelingen aantreffen.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je tinnitus hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • De meest krachtige homeopathische middelen die ontworpen zijn om het volume van tinnitus te verminderen en waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar herstel van oorsuizen meteen uit.
 • Waarom de natuurlijke aanpak een integraal onderdeel is in een effectieve behandeling tegen tinnitus, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de KNO arts.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige natuurlijke remedies oorsuizen met drastisch kunt verminderen (dit zal je verbazen).
 • Geheim #1: Ontdek het BELANGRIJKSTE element dat de onderliggende oorzaak van tinnitusuitbarstingen is en die jij hoe dan ook moet vermijden om van je oorsuizen te herstellen.
 • Welke specifieke natuurlijke behandelstrategieën het beste werken tegen totale tinnitus, kloppende tinnitus, niet kloppende tinnitus, en middenoor tinnitus.
 • Wat je allemaal kunt doen om ervoor te zorgen dat je oorsuizen niet erger zal worden in de toekomst en hoe je verdere gehoorbeschadigingen kunt voorkomen met één simpele techniek.
 • Geheim 9: Tinnitus en je emotionele brein, ontdek de feiten over het fantoomperspectief: Het feit dat tinnitus voor een deel in je hoofd zit, dit zal je zeker verbazen.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je gehoor te beschermen tegen vrije radicalen en een verstoorde bloedcirculatie in het gehoor.
 • Waarom één specifieke medicatie bijna in alle gevallen je tinnitus op lange termijn enorm verslechtert en zelfs de oorzaak van je tinnitus kan zijn.
 • Een aantal zeer simpele gezonde aanpassingen in je dagelijkse routine die de effecten van tinnitus kunnen omkeren. Vooral effectief wanneer je te kampen hebt met een tinnitusuitbarsting, deze methode is simpel en zeer krachtig!
 • Hoe je de effecten van stress, angst, nervositeit en je slecht voelen kunt aanpakken met een zeer effectief antistress management programma. Want onderzoek heeft aangetoond dat stress tinnitus ENORM verslechtert.
 • Psychologische effecten van tinnitus, hoe je met motivatiestrategieën je onderbewustzijn zo kunt programmeren dat je de strijd tegen tinnitus gaat winnen!
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van tinnitus vrijwel onvermijdelijk is. (Het hefboomeffect!)
 • Ontdek het verborgen verband tussen het krijgen en hebben van tinnitus en een onbalans met je metabolisme. Gelukkig is de onbalans eenvoudig op te lossen met een aantal effectieve aanpassingen in je voedingspatroon.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met natuurlijke remedies en kruidentherapieën en krijg een kant en klare lijst met de beste natuurlijke remedies en kruiden waar veel lotgenoten baat bij hebben gehad om oorsuizen te verminderen(pagina 47)! Vooral de unieke combinatie maakt dit erg effectief.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van oorsuizen zul je deze hoe dan ook moeten vermijden om je stofwisseling niet onnodig te belasten (pagina 34).
 • De cruciale en verontrustende schakel tussen het hebben van slapeloosheid, stress en tinnitus en wat je moet doen om hierover controle te verkrijgen - zodat je 's nachts weer gewoon normaal kunt slapen zonder steeds wakker te worden of niet in slaap kunnen vallen!
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke oorsuizen onnodig kunnen prikkelen.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid en gehoor: oxidatie in de aderen, verminderde doorbloeding in het slakkenhuis, cafeïne, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren.
 • Welke natuurlijke vitamines, mineralen en fytonutriënten bijdragen om je gehoor te versterken. Mijn onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van nutriënten erg belangrijk zijn tegen oorsuizen.
 • Het belang van specifieke anti tinnitus ''gezonde gewoontes'' waardoor het geluid in je oren drastisch zal verminderen. Deze veranderingen zijn simpel maar extreem effectief.
 • De nummer 1 natuurlijke strategie (volgens mijn cursisten) om tinnitus drastisch te verminderen en onder controle te houden.
 • De waarheid over receptmedicatie en de bijwerkingen! Dit moet je weten als je medicijnen neemt en waarom je altijd de bijsluiter kritisch moet doorlezen!
 • Waarom het, bij het behandelen van je oorsuizen, zo belangrijk is om je beschadigde aderen te versterken om verdere oxidatie en tegen te gaan.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig tinnitus kunnen prikkelen.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat essentieel is voor een gezond dag- en nachtritme.
 • Waarom een verminderde gezondheid en tinnitus veroorzaakt worden door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om dit tegen te gaan.
 • Hoe je met een sterk immuunsysteem vrijwel alle oorsuizen en problemen met je gehoor drastisch kunt verminderen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je weerstand een boost te geven.
 • Waarom een tekort aan belangrijke mineralen kunnen zorgen voor hoofdpijn, duizeligheid en weinig energie.
 • Overweeg je infuustherapie? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je keuze veranderen!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd om oorsuizen met voeding te verminderen.
 • Kun je wel van tinnitus afkomen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer vitamine B-12 en Ginkgo Biloba. Gelukkig is er een blauwdruk dat zich richt op de kernoorzaken van tinnnitus - waarin je stap-voor-stap gaat ontdekken hoe je de strijd tegen tinnitus kunt winnen.
 • Ontdek de schokkende link tussen een ''onbalans in je lichaam'' en tinnitus, en wat je het beste kunt doen om de evenwicht weer te herstellen.
 • Hoe je met een specifiek tinnitus onderhoudsplan ervoor kunt zorgen dat je tinnitus weg kunt houden en de controle blijft houden.
 • Hoe je met de "Tinnitus Verdwijn Methode" na een paar dagen al minder last kunt hebben van constante oorsuizen, angst, stress, slaapproblemen en jezelf niet zijn! Stop de overbelasting van tinnitus op je lichaam. Eindelijk zul je de rust en stilte weer ervaren en niet langer meer geteisterd worden door de verschrikkelijke storende aandoening genaamd ''tinnitus''.
 • Voelt je weer gezond en vitaal, met bruisende energie, je voelt je beter, je slaapt beter en je hebt je gemoedsrust eindelijk weer terug. Dat allemaal omdat je niet alleen tinnitus onder controle hebt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de kortste keren verwachten door ook mee te doen met de Tinnitus Verdwijn Methode


Waarom de Tinnitus Verdwijn Methode Wel Werkt:

De vernieuwde Tinnitus Verdwijn Methode (2016 editie) is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om tinnitus drastisch te verminderen en weg te houden.

 • Tinnitus drastisch verminderen en binnen de kortste keren definitief stoppen door onderliggende oorzaken aan te pakken;
 • Suizen, rinkelen, bellen, piepen, fluiten, brommen, tikken en zoemen aanpakken en in intensiteit fors verminderen;
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk aanpassen van tinnitus heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk);
 • Het gevoel van spanning, stress, frustratie en oververmoeidheid vanwege tinnitus verhelpen;
 • Andere tinnitus symptomen zoals doofheid, pijn in de oren/trommelvlies, en een drukkend gevoel in de oren bij de kern aanpakken;
 • Je tinnitus / oorsuizen klachten drastisch verminderen (tot wel 90%) en weg houden;
 • De serene stilte en je gemoedsrust weer terugkrijgen omdat je niet langer gek wordt gemaakt door tinnitus!
 • Handhaven van ''een tinnitusvrij leven'' met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor Hans, Marcel en inmiddels duizenden andere mensen gewerkt heeft om tinnitus met gezonde leefstijladviezen te verminderen en weg te houden.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de Tinnitus Verdwijn Methode en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier tinnitus aan te pakken door te stoppen met symptoombehandeling.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Hans zelf meegemaakt wat het is om constant last te hebben van een irritant gefluit? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke holistische methode gericht om door middel van een gezonde leefstijl tinnitus te stoppen?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie zoals antidepressiva.

Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij of zij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening een complete totaaloplossing maken, maar ik kan dit dankzij de feedback van al mijn cursisten wel!

Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.

Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om tinnitus te verminderen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een goede gezondheid en je gemoedsrust echt is.

Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om je oorsuizen op een natuurlijke aan te pakken en weg te houden, zodat jij je gezondheid, gemoedsrust en serene stilte weer terugkrijgt in je leven!


Waarom de Tinnitus Verdwijn Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit. Dat het lijkt op een boek uit de bibliotheek.

Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier van constante oorsuizen af te komen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om tinnitus op een natuurlijke manier te stoppen zonder steeds medicatie te moeten nemen of alleen maar afhankelijk zijn van maskeringapparaten om de symptomen te verdoezelen, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je partner?

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met oorsuizen, zelfs als je momenteel niet heel veel klachten hebt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier tinnitus drastisch kunt verminderen en je gezondheid een boost te geven.


Je Krijgt Ook Nog 6 Exclusieve Bonussen

De Tinnitus Verdwijn Methode is meer dan genoeg tegen tinnitus. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten.


Bonus 1: Superfoods Tegen Tinnitus + 30 Recepten

Tinnitus wordt voor een groot deel veroorzaakt door een lichamelijk onbalans. Vandaar dat een natuurlijke en holistische benadering zo effectief is om tinnitus aan te pakken.

In dit onderdeel ontdek je de beste natuurlijke tips & remedies om balans in je lichaam weer te herstellen en praktisch alle tinnitusprikkels uit je leven te elimineren.

Volgens een interessant onderzoek (Hyperinsulinemia and tinnitus: a historical cohort door: Lavinsky L, Oliveira MW, Bassanesi HJ, D'Avila C, Lavinsky M.) is er een direct verband tussen het krijgen en hebben van tinnitus en een probleem met je stofwisseling.

Uit het onderzoek is gebleken dat je oor erg afhankelijk is van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen om goed te kunnen werken.

Maar wat blijkt?

Veel mensen met tinnitus hebben een probleem met hun stofwisseling zonder dat ze het doorhebben! Dit probleem uit zich in de vorm van ''hyperinsulinemie'' waarbij de insulinespiegels in het bloed verhoogd zijn.

Hierdoor heeft het lichaam meer moeite met glucose in je bloed verwerken, waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt en je pancreas (alvleesklier) meer insuline gaat produceren.

Uiteindelijk kan dit tinnitus prikkelen!

Door ervoor te zorgen dat je lichaam minder zwaar belast wordt en de benodigde vitamines, mineralen, aminozuren en fytonutriënten binnenkrijgt. Is het mogelijke resultaat een forse vermindering van tinnitus door op de juiste manier eten.

Bonus 2: Tinnitus Thuis Remedies & Kruiden

 • Welke natuurlijke remedies van nature oorsuisremmende ingrediënten bevatten - en je lichaam helpen te herstellen van de effecten van tinnitus.
 • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je stofwisseling en effectief zijn om de doorbloeding in je oren te verbeteren.
 • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van kruiden vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-arginine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
 • Top 10 kruiden die je kunt toevoegen aan je voedingspatroon om oorsuizen te verminderen.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

 • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verminderde weerstand zorgen zodat oorsuizen sneller kan optreden.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van tinnitus.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

 • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Tinnitus Verdwijn Methode. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder constante oorsuizen.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je gezondheid drastisch verbeteren in een periode van 4 weken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Samenvatting van het programma:

 • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om oorsuizen compleet weg te houden of drastisch te verminderen.
 • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Alles is stap voor stap!

Tijdelijke Bonus: 101 Super Gezonde Recepten

De eerste 50 personen die zich aanmelden voor het programma krijgen ook toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten. Hiermee kun je direct gezond en lekker koken!

Wat mij betreft zijn dit de meest gezonde en lekkere recepten ooit waar je ook nog een paar kilo kunt afvallen en perfect aansluiten op de tinnitus recepten!

Normaal kost het receptenboek alleen al 47 euro en krijg je vandaag als gratis bonus bij deze eenmalige aanbieding.


Hieronder nog een paar succesverhalen:


Hoeveel kost de Tinnitus Verdwijn Methode?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte de complete Tinnitus Verdwijn Methode €97,- vanwege het exclusieve 4 Weken Programma en Persoonlijke Email Coaching.

Maar om de ''Tinnitus Verdwijn Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de Tinnitus Verdwijn Methode een korting van 30 euro!

Voor 67 euro eenmalig krijg je toegang tot de complete Tinnitus Verdwijn Methode + alle bonussen (t.w.v. 356,95 euro) en de 101 Super Gezonde Recepten.

Kortom, de Tinnitus Verdwijn Methode is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke holistische manier van constante oorsuizen af te komen en je gezondheid drastisch te verbeteren.

Bedenk dit:

 • De Tinnitus Verdwijn Methode is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • De Tinnitus Verdwijn Methode is goedkoper dan het nemen van medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen!).
 • De Tinnitus Verdwijn Methode komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier tinnitus te verminderen en weg te houden!

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met constante oorsuizen.

Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je direct toegang krijgen tot de Tinnitus Verdwijn Methode - en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier tinnitus drastisch te verminderen en weg te houden door de onderliggende oorzaken aan te pakken.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het verminderen van tinnitus en weg te houden. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de "Tinnitus Verdwijn Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke holistische methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij razendsnel je oorsuizen gaat verminderen.

Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "Tinnitus Verdwijn Methode" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.


Tinnitus Bij De Kern Aanpakken!

Het heeft mij jarenlang onderzoek en updates gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Ook omdat de kans op een verergering van oorsuizen altijd aanwezig is.

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen en inmiddels duizenden mensen dat het programma gevolgd hebben, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer geteisterd te worden door constante oorsuizen, of de angst dat deze telkens terug zullen komen.

Begin vandaag nog met de "Tinnitus Verdwijn Methode" en ervaar de serene rust & stilte weer!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je het aan om de "Tinnitus Verdwijn Methode" op zijn minst te proberen. Je moet gewoon van dit nare probleem af komen!

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van zware medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.


Dit is wat je allemaal gaat ontvangen:


Tinnitus Verdwijn Methode

De unieke en meest complete natuurlijke oplossing om snel en stap voor stap van tinnitus af te komen.

Normale prijs:

€97

Tijdelijke Actieprijs:

€67,-


Superfoods Tegen Tinnitus + 30 Recepten

Overheerlijke Superfoods en anti tinnitus dieet recepten om je lichaam te bombarderen met belangrijke vitamines, mineralen om de disbalansen op te lossen.

Normale prijs:

€37,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Tinnitus Thuis Remedies & Kruiden

Een selectie van de beste oorsuizenstoppende remedies en natuurlijke kruiden om tinnitus van binnenuit te stoppen en weg te houden.

Normale prijs:

€29,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!

Normale prijs:

€57,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!

Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste gezonde leefstijladviezen en strategieën in een stap voor stap online 4 weken programma + video's.

Normale prijs:

€89,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

101 Super Gezonde Recepten

De meest gezonde en lekkere recepten om je gezondheid een boost te geven! Zo kun je nog steeds lekker genieten en gezond eten.

Normale prijs:

€47,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €356,95 waard. Die krijg jij dus GRATIS! Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen tegen tinnitus omdat gezondheid van binnen komt!  

Begin nu met de Tinnitus Verdwijn Methode

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het de snelle weg is om van tinnitus af te komen en onder controle te houden. 

Deze weg is gebaseerd om de oorzaak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2011 om tinnitus op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de snelste manier om zonder medicatie de balans te herstellen, je gezondheid van binnenuit te versterken, en tinnitus terug te dringen, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 

Klik hieronder op de knop om de Tinnitus Verdwijn Methode voor de eenmalige aanbieding te bestellen! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om op een natuurlijke holistische manier blijvend van oorsuizen af te komen. 


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen).Je blijft onnodig lang last houden van je tinnitus en loopt het risico dat het ERGER wordt dan voorheen.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je bent genoodzaakt om alleen maar de symptomen te verdoezelen en te onderdrukken met rustgevende middelen, maskeringsapparaten en geluidstherapieën, hopend dat je oorsuizen ook maar iets minder worden.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je gaat aan de slag met de "Tinnitus Verdwijn Methode" om eindelijk tinnitus drastisch te verminderen en onder controle te houden, zodat jij ook de serene rust en stilte weer kunt ervaren.

Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier tinnitus bij de kern aan te pakken, dan kun je eenvoudig beginnen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten, alles is online, zodat je vanuit huis je oorsuizenklachten drastisch gaat verminderen.

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om de strijd tegen tinnitus te winnen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer tevreden bent met het programma, dan krijg jij je geld 100% terug en mag je de methode houden.


4 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Tinnitus Verdwijn Methode;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je krijgt er tijdelijk gratis 6 Bonussen ter waarde van €356,95- bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap-voor-stap handleiding zou hebben om je tinnitusklachten fors te verminderen en onder controle te houden?

De meeste mensen hebben van ALLES al geprobeerd om van de constante oorsuizen, stress, vermoeidheid en slaapproblemen door tinnitus af te komen.

Dit kan in de duizenden euro's oplopen aan allerlei producten en therapieën die alleen maar de symptomen onderdrukken.

De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd, maar blijven last houden van oorsuizen.

Je gaat niet alleen leren om razendsnel je oorsuizen te verminderen en tinnitus onder controle te houden. Je gaat ook nog leren om een gezonde(re) levensstijl op te bouwen!

Laat de ''storende aandoening'' niet langer je gezondheid en gemoedsrust aantasten, maar ga aan de slag met een effectieve natuurlijke manier om de rust en stilte weer terug te krijgen.

Klik hieronder op de knop om de ''Tinnitus Verdwijn Methode" voor de eenmalige actieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!

Meld je hieronder aan voor de "Tinnitus Verdwijn Methode" en ontdek hoe je op een natuurlijke wijze de strijd tegen tinnitus gaat winnen!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Tijdelijke aanbieding verloopt in:


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en tinnitus vrij leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Gezonde groet,

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:[email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen >>

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de methode gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt en vermijden de middelmaat. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan ervaren binnen een paar weken al aanzienlijk minder tinnitus klachten en ervaren veel meer energie en vitaliteit.

V) Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan? +

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om je lichaam de kans te geven om zelf van tinnitus te herstellen en onder controle te houden. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt!

We zijn er voor je!

V) Wat als de Tinnitus Verdwijn Methode niet voor mij werkt? +

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan kun krijg je zonder gezeur je geld terug en het opgestuurde boek + recepten mag je houden.

Voor een teruggave van je investering kun je mailen naar:

[email protected]

V) Wat krijg ik nou precies? +

Je krijgt toegang tot de oplossing om tinnitus op een natuurlijke wijze drastisch te verminderen en onder controle te houden. Dit is een uitgestippeld pad dat je alleen maar hoeft te volgen.

Naast de Tinnitus Verdwijn Methode digitaal krijg je een gedrukte versie anoniem thuisgestuurd, de beste Superfoods & 30 tinnitus dieet recepten, handig schema met kruiden tegen tinnitus en remedies, toegang tot Stress de Baas programma, toegang tot levenslange updates & email coaching en toegang tot het online 4 weken programma inclusief de 101 Super Gezonde Recepten.

V) Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen? +

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen om op een natuurlijke tinnitus te verminderen. Maak je geen zorgen, de Tinnitus Verdwijn Methode is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. Het is de unieke combinatie van kleine stappen waarom het zo effectief is en gebaseerd op de feedback van duizenden mensen.

Dit werkte al voor meer dan 2.500 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat wereldwijd bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor online betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is deze aanbieding zeer tijdelijk beschikbaar, daarna sluit de deuren en gaat de prijs omhoog. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Direct Bestellen

© 2010-2019 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:[email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid