*Nieuw*
Baanbrekende Methode Om Van Al Je Psoriasis Klachten (grote rode plekken, huidschilfers en hevige jeuk) Af Te Komen!

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je op een natuurlijke effectieve manier van je psoriasis af kunt komen, zonder medicijnen of niet werkende zalven
 • Rode plekken, jeuk en huidschilfers drastisch verminderen door de interne blokkades weg te nemen
 • Verban de rode schilferige plekken op je ellebogen, knieën, hoofdhuid en onderrug
 • Stop psoriasis, verbeter je gezondheid en krijg weer een gezonde vitale huid!

Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je psoriasis kunt aanpakken!


Datum:25-05-2020

x1r6iw4

Auteurs van het Psoriasis Weg Programma

Wist je dat psoriasis op een natuurlijke holistische manier heel goed te stoppen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om de onderliggende oorzaak van psoriasis daadwerkelijk op te lossen.

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn natuurlijke ontdekking tegen psoriasis!

Facebook Pagelike Widget

Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Psoriasis op je ellebogen, knieën, rug, of op je hoofdhuid?
 • Jeukende branderige rode plekken op je huid?
 • Plekken met hele droge huid, rode uitslag en loslatende huidschilfers?
 • Frequente psoriasisuitbarstingen op verschillende plaatsen?
 • Last van bijwerkingen door huid beschadigende medicijnen?
 • Kijk je liever niet in de spiegel vanwege wat psoriasis met je huid heeft gedaan?
 • Moet je altijd eerst je huid verbergen met make-up of altijd lange shirts dragen?
 • Heb je van alles al geprobeerd om van psoriasis af te komen – zonder blijvend resultaat?
 • Zou jij eindelijk van je psoriasis af willen zijn, zonder zonder last te hebben van de nare bijwerkingen van sterke medicatie?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Psoriasis

Heb je op dit moment last van psoriasis?

Wat als ik je vertel dat er een simpele en natuurlijke manier is om psoriasis te stoppen en onder controle te houden?

Dat je eindeijk afscheid zou kunnen nemen van geïrriteerde rode, jeukende, schilferige plekken op je huid.

En dat dit niet slechts tijdelijk zou zijn, maar een duurzame natuurlijke oplossing.

En dat je dit allemaal kunt bereiken in slechts 30 dagen tijd (resultaat al veel eerder zichtbaar), zonder dure (laser) behandelingen, pijnlijke chemische stoffen en huid beschadigende medicijnen?

Zou jij dan niet willen weten wat die manier is?

Waarschijnlijk wel...

Als je mij nu even 10 minuten van je tijd geeft en deze hele brief doorleest, dan vertel ik je exact hoe je de strijd tegen psoriasis kunt winnen!


Ik Weet Het, Omdat Ik Zelf Psoriasis Heb Gehad

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Sabrina Hofstra, en samen met Robert Jan Hendriks heb ik het "Psoriasis Weg Programma" ontwikkeld.

Ik weet hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd te voelen over je uiterlijk.

Wanneer je je goed voelt over je uiterlijk, dan wordt je aantrekkelijker en mensen zien dat.

Ik weet ook dat je huid het eerste is wat mensen zien wanneer ze je ontmoeten, en wanneer je huid er niet goed uitziet, dan zien mensen dat, bewust of onbewust.

Je huid is een reflectie van hoe het met je lichaam gesteld is.

Als je huid er gestrest en vol met grote rode plekken op je huid met schilfers uitziet, hoe voel jij je dan?

Niet goed!

Ik weet nog heel goed hoe erg het gesteld was met mijn eigen hardnekkige psoriasis (en eczeem). Ik voelde mij al een hele tijd niet zo goed. Ik had weinig energie, buikpijn en had psoriasis verspreid over mijn hele lichaam.

Mijn psoriasis klachten:

 • Ik had last van grote rode, schilferige, gebarsten plekken op de huid en vooral op mijn ellebogen, knieën, en hoofdhuid (dit wordt ook wel psoriasis vulgaris genoemd).
 • Kleine blaasjes gevuld met vocht die kunnen openbarsten tot wondjes.
 • Branderig gevoel en jeuk met een extreem sterke drang om te krabben.

Dat is ook direct waar de ellende begon.

Ik begon steeds meer last te krijgen van rode schilferige jeukende plekken. Ik dacht en hoopte dat mijn huid wel weer rustig zou worden. Dus maakte ik een afspraak bij de huisarts.

Mijn huisarts gaf mij eerst calcipotriol, dit middel remt de groei van huidcellen, waardoor de huidschilfering afneemt. De huisarts vertelde me dat het met 6 weken wel over zou zijn. Ik moest deze crème tweemaal daags op mijn psoriasisplekken smeren.

Helaas was dit bij niet het geval, integendeel! Ondanks dat ik twee keer per dag mijn psoriasisplekken insmeerde met de crème, bleef de irriterende jeuk bleef gewoon aanhouden. Soms had ik zelfs het gevoel dat het juist erger werd! Een zeurend branderig gevoel aan de randen van mijn psoriasisplekken.

En dit is precies een bijwerking van dit middel: je smeert het op de psoriasisplekken en de omliggende huid raakt door de crème geïrriteerd.

Dus weer naar de huisarts. Deze keer kreeg ik een corticosteroïdenzalf voorgeschreven.

Dit is een hormoonzalf en hier moet je goed mee oppassen dat je precies genoeg zalf op je psoriasisplekken smeert.

Gebruik je teveel dan kun je de huid permanent beschadigen! Smeer je niet genoeg op de plekken dan helpt het niet. Het was de bedoeling dat deze zalf de vlammende roodheid van mijn psoriasis zou verminderen, maar na een paar weken was er nog niets veranderd!

En omdat ik ‘s nachts in mijn slaap onderbewust zo’n last had van de jeuk dat ik alles openkrabde werd de ontsteking alleen maar erger. En daar helpt geen enkele zalf tegen. Dus werd het tijd dat ik een afspraak maakte bij de dermatoloog. Gelukkig kon ik vrij snel bij de dermatoloog terecht en diezelfde maand nog werd er een afspraak gemaakt.

Zij deed onderzoek en er werd vastgesteld dat ik een erg heftige vorm psoriasis in combinatie met een huidinfectie (door het krabben) heb. De eerste stap was het verminderen van de ontsteking door middel van een antibioticakuur.

Gelukkig nam de roodheid van mijn psoriasis hierdoor wel wat af en was de ontsteking weer min of meer onder controle, maar ik bleef nog steeds last houden van psoriasis.

Ik had om eerlijk te zijn gehoopt dat ik een kuurtje bij de dokter zou halen en voilà: je bent er zo vanaf. Helaas, zo werkt het bij een psoriasis meestal niet. Psoriasis kan écht verschrikkelijk zijn om weer onder controle te krijgen.

Daarnaast is de jeuk zo heftig dat je bijna gek wordt! 

Zo kunnen bacteriën veel eenvoudiger in de psoriasishuid doordringen dan door een normale gezonde huid. Alsof de natuurlijke barrière van de huid niet goed werkt. En vooral in combinatie met de heftige jeuk waardoor je de huid kapot krabt ontstaan open wondjes, die als je pech hebt gigantisch gaan ontsteken.

Systematisch krijg je steeds meer last van psoriasis en ontstaan er naast de bestaande psoriasis steeds meer jeukende rode plekken. Dit is iets wat toch veel mensen onderschatten.

Goed, terug naar mijn verhaal.

De dermatoloog zette zwaarder geschut in en ik kreeg een nog sterkere corticosteroïdenzalf voorgeschreven.

En bij langdurig gebruik heeft deze zalf als bijwerking dat je huid dunner wordt. Ik had daarom met de dermatoloog afgesproken om deze sterke hormoonzalf een tot twee keer per week te gebruiken en de rest van de week de zalf te gebruiken die de groei van huidcellen remt.

Maar ondanks al deze sterke topische steroïden of corticosteroïden en de antibiotica om de ontstekingen te bestrijden werd mijn psoriasis niet minder maar erger. En telkens kreeg ik weer een sterkere corticosteroïdenzalf voorgeschreven om de psoriasisklachten te onderdrukken.

Dat ging dan een poosje iets beter, maar telkens kwamen de verschrikkelijke jeuk en de vlammende psoriasisplekken gewoon weer terug.

''Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen.''


Wat Je Absoluut Moet Weten Over Psoriasis

Ik begon steeds meer psoriasis klachten te krijgen en had vooral last van de jeuk-krab-cyclus. Door het krabben ontstaat er nieuwe jeuk en gaat de huid sneller ontsteken wat nog weer meer jeuk met zich meebrengt.

Maar daar stopte het niet!

Doordat ik steeds moest krabben en plekken had ontstond er een verdikking van de huid waardoor de huidstructuur aangetast wordt.

Ik maakte weer een afspraak bij mijn dermatoloog.

Zij vertelde mij dat psoriasis erg hardnekkig kan zijn en meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Deze keer kwamen we tot de conclusie dat de huidige medicatie alleen de psoriasis niet zou verhelpen en dat het tijd werd voor een andere behandelstrategie. Een alternatief was zware medicatie die het immuunsysteem onderdrukken.

De bijwerkingen van deze immuunsysteem onderdrukkende medicatie zijn hoge bloeddruk, hoofdpijn, buikpijn, botpijn, spierpijn, bloedarmoede, schade aan de nieren, leverfalen, blindheid en de lijst gaat zo nog wel even door!

Daarom besloot ik samen met mijn dermatoloog dat dit middel erger was dan de kwaal en dat er toch andere mogelijkheden moesten zijn om van psoriasis af te komen?

Dat is dan ook direct het meest frustrerende aan psoriasis. Het kan beginnen met wellicht een paar kleine plekken, maar als de rem er niet op wordt gehouden kan psoriasis over je hele lichaam verspreiden met enorme jeuk, plekken, korstjes en zelfs ontstekingen.

Mij werd voorgesteld om te beginnen aan een lichttherapie van drie maanden. Ik begon aardig wanhopig te worden en dus greep ik elke kans aan om maar van mijn psoriasis af te komen. Dus ik kocht zo’n UVB lichttherapie-lamp, zodat ik de behandeling thuis kon volgen.

Maar ook een lichttherapie kent z’n beperkingen, ga je net zoals ik deed te vaak voor de lamp zitten dan verbrand je, dit gebeurt helemaal snel als je ook nog corticosteroïdenzalf gebruikt. Enop lange termijn veroudert je huid in rap tempo en verhoogt de lamp zelfs het risico op enge huidziekten.

Wist je dat op de huid waar psoriasis gezeten heeft zelfs een pigmentverandering kan optreden? De huid is dan wat lichter gekleurd dan normaal en zeker niet prettig als je dat in je gezicht hebt.

Tijdens mijn onderzoek over psoriasis stuitte ik toch op een aantal schokkende feiten.

Wist jij dat de corticosteroïdencrèmes uiteindelijk ertoe leiden dat je huid resistent wordt en je steeds sterkere medicatie nodig hebt om je psoriasisplekken onder controle te houden. Hierdoor beland je in een neerwaartse spiraal van een verergering van je psoriasis en vervolgens weer een versterking van de bijwerkingen.

En laten we eerlijk zijn, als je op het punt bent beland dat je steroïden of immuunsysteem onderdrukkende medicatie  moet slikken om je psoriasis te behandelen dan kun je je afvragen wat nou slechter is voor je algemene gezondheid, het middel of de kwaal?

Want er zijn ernstige bijwerkingen bekend van het langdurig gebruiken van de corticosteroïden of immuunsysteem onderdrukkende medicatie:

 • Je huid wordt dunner;
 • Je huid raakt resistent en dus worden je klachten steeds erger;
 • Osteoporose;
 • Hoge bloeddruk;
 • Diabetes;
 • Staar, het kan je zicht vermogen ernstig aantasten;
 • Leverfalen;
 • Nierfalen;
 • Slapeloosheid;
 • Alvleesklierontsteking;
 • Allergische reacties;
 • Etc.

Komt het bovenstaande een beetje bekend voor? 

Ik weet dat het niet voor iedereen bekend voorkomt, omdat de mate van psoriasis erg kan verschillen. Maar als jij op dit moment met je hoofd knikt, dan ben je blij dat je deze brief nu leest, omdat er een manier is om de strijd tegen psoriasis te winnen zonder de zware bijwerkingen van medicatie.

Denk je eens in hoe gelukkig ik was toen ik, na bijna mijn hele leven met psoriasis (en eczeem) rondgelopen te hebben, een natuurlijke oplossing ontdekte en zag dat de grote rode, schilferige plekken plotseling minder aanwezig leken.

Hoe ik na een paar dagen mijn eigen ogen bijna niet geloofde toen ik bij het wakker worden zag dat de grote psoriasisplekken bijna geheeld waren en hoe ik mijn geluk niet op kon toen ik weken later nog steeds met een gave, gezonde huid rondliep!

Je moet begrijpen dat het voor mij erg moeilijk was omdat ik een erg lange tijd last heb gehad van psoriasis zonder een duurzame oplossing.

Ik heb tientallen artsen en dermatologen bezocht en heb de meest uiteenlopende behandelingen geprobeerd, van tientallen zalven, crèmes en lotions, tot lichttherapieën en hormoonsupplementen aan toe!

Uiteindelijk heb ik mijn psoriasis onder controle gekregen zonder:

 • Zware medicijnen;
 • Zalven en (vette) crèmes;
 • Corticosteroïden;
 • Antihistaminicum;
 • Lichttherapie.

Ik Was Wanhopig

Ik had echt alles geprobeerd om van mijn hardnekkige psoriasis af te komen. Maar niets bleek goed te werken.

Telkens had ik weer last van die enorme jeukende plekken, huidschilfers en ontstekingen. Sommige middelen en behandelingen gaven mij wel tijdelijk resultaat, maar telkens moest ik een nieuwe afspraak maken bij de dermatoloog voor een sterker medicijn waar forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

Ik was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ik het moest zoeken! Ik begon mij echt zorgen te maken over hoe lang ik nog last blijf houden van psoriasis. Het ging ook niet alleen om mij, maar ook mijn relatie met mijn vriend.

Zelf mijn nachtrust leed er onder… 

Ik was wanhopig en wilde alle middelen wel proberen. Ik stond op het punt om toch weer te kiezen voor sterkere medicatie. ''Dan maar leven met de bijwerkingen'' Dacht ik. Dat is altijd beter dan steeds geteisterd te worden door hardnekkige psoriasis.

Toen besloot ik om uit te zoeken waarom ik überhaupt last had gekregen van zo'n heftige vorm van psoriasis vulgaris. En belangrijker nog, welke (natuurlijke) oplossingen er allemaal zijn om mijn huid blijvend rustig te krijgen.


De Zoektocht Om Van Mijn Psoriasis Af Te Komen

Waar ik achter ben gekomen is dat vrijwel alle behandelingen zich alleen maar op de symptomen van psoriasis richten en nooit op de onderliggende oorzaak. Ik heb zelfs te horen gekregen dat ik er maar mee moet leren leven en dat ik er wel overheen zou groeien. Maar psoriasis is niet hetzelfde als jeugdpuistjes omdat er een systematisch onbalans is in het lichaam.

De symptomen van psoriasis zijn duidelijk, droge, schilferige, jeukende plekken op de huid. Maar dit is niet waar het lichamelijke probleem ligt.

Het behandelen van de huid, door deze bijvoorbeeld in te vetten, lichttherapieën, of vol te smeren met hormoonzalven, heeft als doel deze onaantrekkelijke symptomen tijdelijk te verdoelezen. Ze zijn er echter geen van allen op gericht om er voor te zorgen dat het lichamelijke probleem wat voor deze uiterlijke kenmerken zorgt, op te lossen!

De volgende jaren werd ik regelmatig geplaagd door psoriasis, zonder daadwerkelijk het probleem op te lossen. Ik hoef je niet te vertellen hoe erg ik mij schaamde en wat het met mijn zelfvertrouwen heeft gedaan, want waarschijnlijk heb je zelf een vergelijkbaar verhaal.

Er waren tijden bij dat ik gelukkig mijn psoriasis kon verbergen met lange truien, maar er waren ook tijden bij dat ik erg last had van psoriasis op de hoofdhuid met jeukende schilfers dat erg lijkt op roos.

De jarenlange medicatie ging gepaard met forse bijwerkingen en dat maakt me boos. Een aantal hebben serieuze bijwerkingen gehad terwijl het maar minimaal werkte voor mijn psoriasis.

Ik was vastberaden om niet de rest van mijn leven met psoriasis rond te moeten lopen. En ik wilde mij niet meer onzeker voelen over mijn huid.

Toen maakte ik de beslissing om eerst zelf de aandoening te bestuderen zodat ik niet zo afhankelijk zou zijn van de kennis van anderen. Ik wilde meer controle over de situatie. Ik wilde weten welke middelen getest en bewezen waren en wat je op een natuurlijke manier kunt doen om de huid rustiger te krijgen.

Ook wilde ik weten, waarom zo snel zware medicatie wordt voorgeschreven bij de behandeling van psoriasis, terwijl er een natuurlijk alternatief is.

Dit gaf me een ongelooflijke hoeveelheid kennis over de huid, en de werking van de stoffen die de huid gezond houden. Dit bracht me nog niet bij een oplossing voor mijn probleem, maar ik had in ieder geval een goede basis gelegd.

Nu begon ik een uitvoerig onderzoek naar alle traditionele en alternatieve natuurlijke psoriasis behandelingen.

Maar ik had nog altijd last van hardnekkige psoriasis! 

Ik was begin 30 en nog steeds had ik constant last van psoriasis en een chronisch ontstoken huid.

Hierdoor werd ik steeds vastbeslotener! Ik wist dat sommige mensen er met de jaren overheen groeiden en minder last kregen. Dit was bij mij duidelijk niet het geval, en ik wist dus dat als ik geen oplossing zou vinden, ik waarschijnlijk de rest van mijn leven met psoriasis rond zou lopen en zelfs met mooi weer lange mouwen zou moeten dragen zonder lelijke rode plekken op mijn ellebogen!

Toen ik diep in de alternatieve natuurlijke geneeswijze gedoken zat, besloot ik dingen te gaan testen. Maar alleen risicovrije, natuurlijke oplossingen. Ik wilde geen risico's lopen met vreemde of raar klinkende experimenten en middelen.

De twee jaar hierop volgend heb ik praktisch alles geprobeerd!

De ene bestond uit een dieet, de andere bestond uit ayurveda. De volgende leek meer een soort detox kuur.


Maar Niets Bleek Goed Te Werken!

Het was een nachtmerrie.

De tijd na mijn dertigste was weliswaar de tijd waarin ik zelf diepgaand onderzoek deed en veel te weten kwam over deze aandoening, maar tegelijkertijd was het ook weer een loodzware tijd om nog altijd met de effecten van psoriasis rond te moeten lopen.

Ik schaamde me nog steeds. Ik vind dat ik geen slecht figuur heb, maar ik kon nooit eens trots in een bikini of mooie avondjurk rondlopen, met de rust in mijn hoofd, of de trots dat ik er toch redelijk goed uitzag. Altijd wist ik dat er grote schilferige plekken en rode uitslag, duidelijk zichtbaar aanwezig waren.

Als het niet op mijn rug of armen was, dan wel op mijn hoofdhuid.

''Ik besloot om alles te weten te komen over alle mogelijke psoriasisbehandelingen wereldwijd. ''

Ik richtte me niet alleen op de Nederlandse medische literatuur, ik zocht op het internet ook naar wat er in de Amerikaanse en Duitse vakliteratuur over psoriasis bekend was. Ik wist dat er ergens een oplossing voor mijn probleem moest zijn, en ik was vastberaden om die oplossing te vinden!

De komende paar maanden gebruikte ik al mijn vrije tijd om alles te ontdekken over psoriasis; De oorzaken, symptomen, gevolgen en de bekende behandelwijzen.

En deze tijd heb ik meer geleerd over psoriasis dan dat jij je kunt voorstellen. Sterker nog ik heb een aantal ontdekkingen gedaan.

Inclusief…


De nummer 1 reden waarom bijna alle psoriasis behandelingen niet werken!

Als je al een lange tijd last hebt van psoriasis, dan weet je al dat er geen magische pil bestaat die dit probleem als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Maar waar de meeste experts het wel over eens zijn, is dat psoriasis (en andere huidklachten) veroorzaakt worden door een combinatie van de volgende factoren:

 • Te snelle afschilfering van huidcellen;
 • Een overgevoelige huid met een verminderde natuurlijke barriëre;
 • Ophopingen van toxines in je lichaam waardoor de huid overbelast raakt en autoimmuunsysteemreacties optreden wat zal leiden tot grote rode, jeukende, psoriasis plekken.

''Naast de bovenstaande 3 redenen, is er nog een feit dat je moet weten''

Uit een recent onderzoek is naar voren gekomen dat bij ruim 94% van de mensen met psoriasis, alle 3 van deze factoren gelden. En dat je eerst moet beginnen met je lichaam reinigen van overmatige gifstoffen en aanvullen met belangrijke nutriënten voordat je de extreme reactie van je immuunsysteem kunt verminderen en je huid weer rustig kunt krijgen.
Dat is ook de reden waarom medicijnen, zalven en vitaminepilletjes niet effectief werken. Omdat deze behandelmethodes zich helemaal niet richten op de oorzaak van psoriasis. Zelfs zalven op basis van corticosteroïden werken maar beperkt omdat ze alleen de symptomen tijdelijk onderdrukken.

Deze ontdekking is de directe reden waarom miljoenen mensen wereldwijd onnodig last hebben van psoriasis terwijl ze alle mogelijke behandelingen hebben geprobeerd. Het zijn telkens symptoom behandelingen, en die KUNNEN gewoonweg nooit de oorzaak wegnemen en zullen grote moeite krijgen om psoriasis onder controle te krijgen.

Het goede nieuws is:

Als jouw psoriasisklachten enigszins vergelijkbaar is met mijn psoriasis en je alle medicijnen en traditionele psoriasisbehandelingen hebt geprobeerd, maar toch nog steeds erg last hebt van jeukende grote rode schilferige plekken, verspreid over je hele lichaam.

Dan weet ik het bijna zeker dat je psoriasis wordt veroorzaakt door een lichamelijke onbalans. En om van je psoriasis af te komen moet je deze onbalans herstellen.


De Schokkende Waarheid Over De Meeste Psoriasis Behandelingen

Bedenk je het volgende;

Tijdens mijn onderzoek naar de oplossing voor mijn psoriasis kwam ik erachter dat farmaceutische bedrijven écht niet altijd de beste oplossing is tegen gezondheidsklachten. Daarom worden er naar mijn mening te snel en te gemakkelijk medicatie ingezet, en dat terwijl er een goed natuurlijk alternatief is.

Is het niet toevallig dat je jarenlang steeds zwaardere kuren moet volgen?

Regelmatig krijg ik aangrijpende e-mails van mensen die na het stoppen van een kuur DIRECT weer last krijgen van psoriasis. Wat moeten ze nu? Weer met een kuur beginnen? En de bijwerkingen dan?

Pas toen ik mij op de OORZAAK van mijn psoriasis ging richten kreeg ik een DOORBRAAK!

Het is een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven die als primair doel hebben, om grote winsten te behalen.

Hierdoor heb ik zelf altijd onnodig veel psoriasis medicijnen genomen met alle zware bijwerkingen van dien, waar ik vandaag de dag nog steeds van moet herstellen (sommige hebben ernstige bijwerkingen voor de huid).

Gelukkig is er een alternatief! En deze heeft al vele mensen geholpen bij het verbannen van hun psoriasis. Maar waarom horen wij hier dan niets over?

Simpel, de patiënten die uiteindelijk de natuurlijke oplossing weten te vinden, die willen na het overkomen van het psoriasis dit hoofdstuk van hun leven zo snel mogelijk afsluiten en vergeten.

Het is een schokkende ontdekking en veel mensen zijn zich hier niet bewust van.

De realiteit is dat iedere dag dat we nog steeds met psoriasis rondlopen er één te veel is, omdat de natuurlijke oplossing voor het grijpen ligt!

Na deze ontdekkingen kwam ik steeds dichter in de buurt van het antwoord. Ik ontdekte natuurlijke middelen die daadwerkelijk effect hadden en ik kwam erachter wat de mensen die zich zelf van psoriasis hadden verlost, precies hadden gedaan.


Toen had ik een Doorbraak

Ik wist dat medicatie geen lange termijn optie was voor mijn psoriasis omdat ik deze behandelmethodes al jaren had geprobeerd zonder duurzaam resultaat. Ik wist dat er ergens een alternatief te vinden zou zijn.

Maar waar?

Toen, heel toevallig, was ik op het internet aan het zoeken en toen kwam ik op de website van Robert Jan Hendriks terecht. Ik zag dat hij mensen met gezondheidsklachten helpt door het aanleren van een gezondere nieuwe levensstijl.

Na VEEL onderzoek, vallen en opstaan hebben we samen een simpele manier gevonden om mijn psoriasis van binnenuit te stoppen door de onderliggende oorzaken weg te nemen.

Toen ik aan de slag ging met deze methode stond ik versteld van het resultaat! Allereerst stond ik versteld over hoe simpel het allemaal was en ik was nog meer verrast omdat ik mij steeds beter en gezonder begon te voelen.

Door een specifieke combinatie van voeding, kruiden en natuurlijke remedies is het mogelijk om je psoriasis te stoppen. Ook vertelde hij mij alles over de verborgen oorzaken van psoriasis en hoe het kan dat een verstoorde balans in je lichaam juist psoriasis kan prikkelen.

Hij vertelde mij ook dat medicatie en middeltjes van de apotheek weliswaar de klachten doet verminderen. Echter, je moet wel constant medicatie blijven nemen om psoriasis enigszins weg te houden. Het moment dat je afbouwt of stopt komt psoriasis meestal weer terug en is het velen malen moeilijker om je huid weer rustig te krijgen.

De overgevoeligheid en ontstekingen blijft actief en door alleen de symptomen te maskeren blijft het onderliggende probleem bestaan. Wanneer je dan een keer een mindere weerstand hebt of tijdens de koude wintermaanden heb je veel meer klachten.

Psoriasis wordt bij veel gevallen grotendeels veroorzaakt door een onbalans in je lichaam. Zodra je de balans hersteld zullen de klachten verdwijnen.

Nog een goede tip die hij me gaf en welke ik graag met je wil delen is het nemen van een hoogwaardige probiotica en het eten van gefermenteerde voedingsmiddelen. Deze bevatten de ‘’goede bacteriën’’ om de opbouw van de slijmlaag van je darmen te versterken. Hierdoor versterk je je darmflora wat weer een positief effect zal hebben op je huid.

Hij verstelde mij dat het nog niet helemaal wetenschappelijk is aangetoond, maar aanwijzingen zijn dat het juiste voedingspatroon, kruiden en specifieke anti-psoriasis natuurlijke remedies enorm effectief zijn om je huid te bevrijden van psoriasis!

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en strategieën zó goed kunnen werken tegen psoriasis!


Het resultaat!

Na 1 week
-> Aanzienlijk minder last van grote rode plekken, jeuk en schilfers.

En na 3 weken:
-> Voor 90% vrij van psoriasis!

Het effect was overweldigend. Het was alsof het psoriasis geen kans kreeg te ontwikkelen. De drie belangrijkste stappen uit ons gezanmelijke werk bleken ongelooflijk krachtig te zijn bij het herstellen van de balans van de huid en het versterken van mijn immuunsysteem tegen een verergering van psoriasis.

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe opgelucht ik ben dat ik het hoofdstuk psoriasis kon afsluiten. Dat ik niet langer met de beschamende en jeukende schilferige psoriasis hoef te leven waar ik het grootste gedeelte van mijn leven last van heb gehad.

Ik kan eindelijk weer normaal functioneren en voel mij ook een heel stuk aantrekkelijker en zelfverzekerder.

Voor de eerste keer in jaren had ik weer het gevoel van veiligheid en gemoedsrust terug in mijn huid. Ik wist dat er een alternatieve oplossing is om mijn huid te verlossen van psoriasis.

Niet langer hoefde ik mij hopeloos en onmachtig te voelen over mijn psoriasis. Door het versterken van mijn weerstand met sterke natuurlijke remedies voelde ik mij steeds beter en beter. Ik me fitter te voelen. Iedere dag leek mijn huid rustiger te worden en voelde niet meer zo droog aan.

Niet alleen bij mij viel er een blok van mijn schouders. Ook mijn partner merkte de verandering. Ik kon mij weer volledig concentreren op onze relatie en voelde mij weer aantrekkelijk.

Een heerlijk gevoel is het! Het gevoel dat je controle hebt over je lichaam en niet langer genoodzaakt bent om alleen maar de symptomen te maskeren met zware medicatie.

Niet langer met angst ’s ochtend wakker worden en hopen dat je huid wat rustiger is, of tenminste een verbetering. Ook maakte ik mij geen zorgen meer over de consequenties van jarenlang hormoonzalven te gebruiken tegen psoriasis (heeft forse bijwerkingen).

Wellicht heb je de moed opgegeven en besloten om alleen met medicatie je psoriasis te behandelen. Zelfs met bijwerkingen zoals ernstige haaruitval, maagpijn, constipatie, oververmoeid etc.


Nog Een Doorbraak

Toen dacht ik als het zo goed bij mij heeft gewerkt. Zou het dan ook bij iemand anders zo goed werken?

Een vriendin van me uit mijn studietijd had ook vaak last van psoriasis dus ik stuurde haar alle tips en actieplannen toe, om te kijken of het ook bij haar zou werken.

Het duurde een poosje voordat ze het systeem een kans gaf en met het stappenplan aan de slag ging. Maar toen ze eenmaal aan de slag ging met het stappenplan was ze erg aangenaam verrast.

We stonden versteld van het resultaat! Haar psoriasis was in één week nauwelijks meer zichtbaar!

Toen wist ik dat deze natuurlijke methode meer bekendheid moest krijgen in Nederland omdat zo ongelooflijk veel mensen onnodig last hebben van psoriasis en helemaal niet van het bestaan van een alternatief afweten.

We besloten om samen de natuurlijke psoriasis methode verder door te ontwikkelen om deze nog effectiever te maken. Want ik had mij inmiddels nog verder gespecialiseerd in de holistische natuurlijke methode omdat het mij zo goed geholpen had met het verhelpen van mijn psoriasis.

Robert Jan en ik zijn toen samen ongeveer een half jaar bezig geweest om het stappenplan te verfijnen. Deze methode is uitgegroeid tot het (inmiddels bekende) "Psoriasis Weg Programma" en heeft inmiddels al honderden mensen geholpen om psoriasis aan te pakken op een volledig natuurlijke manier.

Ben jij er klaar voor om wat te doen tegen je psoriasis en eindelijk je huid weer rustig te krijgen?

Mijn Ervaringen Na Het Toepassen Van Deze Methode:

 • Ik heb al bijna een jaar geen last meer gehad van een psoriasis uitbraak;
 • Mijn huid is volledig rustig en is nu glad, normaal en gezond;
 • Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde stegen dramatisch;
 • Ik hoefde mij niet meer langer zorgen te maken over psoriasis op mijn ellebogen, knieën, rug en hoofdhuid;
 • Ik voel mij weer goed en zit weer lekker in mijn vel!

Ik kan eindelijk weer normaal de deur uit zonder mij druk te maken hoe ik mijn psoriasis het beste kan verbergen. Ik heb niet langer rode jeukende kapot gekrabde plekken verspreid over mijn hele huid dat de oorzaak van veel schaamte en onzekerheid was.

Eindelijk, na alle teleurstellingen en mythes over psoriasis, had ik eindelijk een natuurlijk systeem gevonden dat mijn huid rustig heeft gekregen!

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' is een simpele natuurlijke methode mijn hardnekkige psoriasis de baas geworen. De methode is 100% gericht op moeder natuur en het mooie is dat het de onderliggende oorzaken van psoriasis aanpakt.

Mag ik je iets vragen?

Wat heb jij al geprobeerd om van psoriasis af te komen?

Medicijnen?

Heb je ook erg veel last van de bijwerkingen?

Het gevoel dat je als een ''proefkonijn'' wordt behandeld met allerlei zalven en middelen.

Ik vraag je dit omdat ik alles heb geprobeerd en geen van deze behandelmethodes bleken goed te werken, of alleen tijdelijk en dan met zware bijwerkingen.

Wellicht heb je de moed opgegeven om een mooie rustige huid te krijgen.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! Je kunt psoriasis natuurlijk aanpakken, stoppen en onder controle houden!


Er is een alternatief!

Ik zie VEEL mensen met psoriasis genoodzaakt zijn om allerlei symptoombehandelingen te gebruiken.

Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is om je huid een beetje rustiger te krijgen. Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat psoriasis een chronische huidaandoening is, waar je maar mee moet leren leven.

Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan van zijn of haar psoriasis afkomen door de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen natuurlijk alternatief is.

Daarom heb ik een simpel te volgen methode te ontwikkelen om psoriasis op een natuurlijke manier bij de kern aan te pakken! Een plan dat eenvoudig te volgen is met simpele actieplannen en instructies.

Elke week zul jij je huid zien opklaren totdat er praktisch geen psoriasis meer te bekennen is. 

Je zal die mooie huid die je zo gemist hebt eindelijk weer met je eigen ogen waarnemen!


De Meest Complete Totaaloplossing Tegen Psoriasis

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen psoriasis en aan de slag te gaan met een methode die je huid helpt te herstellen van psoriasis?

Het "Psoriasis Weg Programma " richt zich op de verborgen OORZAKEN van psoriasisklachten zodat je lichaam zelf kan herstellen van de constante jeuk, rode plekken, huidschilfers en een overgevoelige overactieve huid.

Ik heb de natuurlijke tips uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve methode die je vanuit huis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan een jaar gekost om het stappenplan te verfijnen en nog effectiever te maken.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om psoriasisklachten drastisch te verminderen en onder controle te houden. Je zult tips aantreffen waarmee je op dezelfde dag je huid al rustiger kunt krijgen en de jeuk kunt verminderen.

''De meeste mensen met psoriasis blijven van dermatoloog naar dermatoloog gaan''

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze zeer effectieve natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van psoriasisklachten. Een vermindering van psoriasis kun je al na een week verwachten.

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze natuurlijke methode – zodat je niet langer onnodig last blijft houden van de jeuk, pijn, rode plekken, schilfers en onzekerheid. Want elke dag dat je niets doet is een gemiste kans om je psoriasis onder controle te krijgen en je gezondheid te verbeteren.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een natuurlijke effectieve methode van je psoriasisklachten af te komen.
 • Ontdek de 6 gouden regels om je huid rustig te krijgen en het grote risico op een verslechtering van psoriasis zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Ontdek hoe je met het 3-delige stappenplan (pagina 29-57) je huid kunt opschonen zodat psoriasis zal afnemen.
 • Hoe je met het behulp van de meest krachtige natuurijke remedies je huid van binnenuit (bijna direct) kunt zuiveren.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige kruiden je huid van binnenuit kunt versterken waardoor de jeuk en rode vlekken drastisch zullen afnemen.
 • Wat je nu kunt doen om al je psoriasisklachten (rode plekken, gebarsten huid, schilfers, droge huid of juist een vette jeukende huid) uit je leven te verbannen.
 • Hoe je met behulp van 2 krachtige oliën je huid kunt helpen herstellen van psoriasis, zodat de jeuk en rode plekken vrijwel direct zal afnemen in intensiteit.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van psoriasis. Een tipje van de sluier: het eten van gluten kan onnodig psoriasis prikkelen.
 • Welke specifieke natuurlijke behandelstrategieën het beste werken tegen psoriasis op je hoofdhuid, op je rug, ellebogen, knieën of een combinatie hiervan.
 • De echte onderliggende oorzaken van psoriasis en wat je het beste kunt doen om de ophoping van gifstoffen uit je lichaam te verbannen om de natuurlijke balans en barriëre van je huid te versterken (PH-waarden).
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar herstel van psoriasis vandaag nog uit.
 • Ontdek wat in bijna alle gevallen de nummer 1 oorzaak is van het ontstaan van psoriasis. Het is maar een klein onopvallend detail. Verwijder dit uit je leven en verminder de kans op het ontstaan van psoriasisklachten!
 • Hoe je met een aantal simpele stappen de opperhuid (dermis) kunt versterken met een unieke combinatie van natuurlijke remedies - de krachtige werking is bij bijna iedereen onbekend!
 • Waarom de natuurlijke aanpak een integraal onderdeel heeft in een effectieve behandeling tegen psoriasis, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de dermatoloog.
 • Wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je psoriasis zich niet ontwikkeld in permanente beschadigingen van je huid.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om ophoping van gifstoffen in je lichaam tegen te gaan. Dit zal je verbazen!
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandeltips (pagina 29) om de huidschilfers, rode plekken en jeuk van binnenuit aan te pakken!
 • Welke natuurlijke kruiden en antioxidanten het beste werken om je weerstand te verhogen. Deze hebben van naturen anti-inflammatoire effecten en gaan de jeuk en vorming van psoriasis tegen.
 • Welke concrete stappen ervoor zorgen dat je psoriasis onder controle houdt zodat je in de toekomst niet langer te kampen hebt met terugkerende psoriasisklachten.
 • Heb je al een medicijnen of zalven op basis van corticosteroïden geprobeerd, maar nog steeds ezeem? Ik zal je leren wat je kunt doen wanneer psoriasis erg hardnekkig is!
 • Waarom medicijnen zoals corticosteroïden, teerzalf, lichttherapie, en afweer onderdrukkende medicijnen niet de enige oplossing zijn tegen psoriasis. Ontdek hoe je met het stappenplan je huid rustig kunt houden zonder last te hebben van zware bijwerkingen medicatie.
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en snel herstel van psoriasis vrijwel onvermijdelijk is. (het Hefboomeffect!)
 • Ontdek hoe je met het Psoriasis Weg Dieet natuurlijk en effectief je lichaam en huid kunt opschonen met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists (pagina 72 - 111).

Maar ontdek ook:

 • Ontdek hoe je je lichaam kunt bevrijden van overmatige vrije radicalen die huidklachten zoals psoriasis geprikkeld worden en zelfs op lange termijn psoriasis enorm kunnen verergeren.
 • Leer hoe je je huid weer kunt laten ademen door je lichaam te zuiveren van toxines en chemische stoffen die erom bekend zijn psoriasis te verergeren zonder dat je je er bewust van bent.
 • Leer welke cosmetische producten je moet kiezen, zonder huidirriterende en psoriasisversterkende bestanddelen, om je huid weer opnieuw in balans te krijgen.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, een mooiere huid, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren een negatieve invloed uitoefenen op je huid: oxidatie, vrije radicalen, zuivelproducten, gluten, enkelvoudige koolhydraten, transvetten en andere omgevingsfactoren.
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten, je huid kunt versterken en het risico op terugkerende psoriasis kunt voorkomen.
 • Het geheim van een detox en waarom de ophopingen van gifstoffen en vrije radicalen bijdragen aan de ontwikkeling van psoriasis. Bijna iedereen met psoriasis heeft hier last van. Er ontstaan onzuiverheden in het bloed en de lever, waardoor psoriasis (onnodig) geprikkeld wordt.
 • Hoe je er met een huid versterkende strategie ervoor kunt zorgen dat jij je lichaam en huid niet meer onnodig overbelast! Met name het bevorderen van je spijsvertering en immuunsysteem is essentieel voor een mooie huid!
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een huid zuiverende maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke psoriasis verminderende recepten, die ook nog erg lekker zijn).
 • Ontdek welke 10 strategieën het beste werken tegen psoriasis op de nagels. Hiervoor is een specifieke natuurlijke behandeling nodig.
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke psoriasis kunnen veroorzaken.
 • Waarom psoriasis gekoppeld kan zijn aan een ''prikkelbare darm'' zonder dat je het doorhebt. Het is belangrijk om een overmaat aan onverteerbare voedselresten, bacteriën en toxines op te lossen door je darmflora te versterken.
 • Welke natuurlijke nutriënten bijdragen om je spijsvertering gigantisch versterken. Mijn onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van voedingsstoffen herstel van psoriasis enorm bespoedigen.
 • Wat te doen tegen een overmaat aan huidschilfers. Vaak het resultaat van een overbelasting in de lever en spijsverteringskanaal. Ontdek ook hoe je je huid weer kunt herstellen van jeukende schifers.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met natuurlijke remedies en kruiden en vind een lijst met anti psoriasis remedies en kruiden die WEL werken (pagina 37)! Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief en zorgt voor een verlichting van huidklachten.
 • Ontdek hoe je met "Psoriasis Weg Huidverzorging" natuurlijk en effectief je psoriasis kunt aanpakken met zeer effectieve natuurlijke remedies en huidverzorgingstips waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van hebt gehoord (pagina 72 - 111).

En dan nog:

 • Neem je medicijnen of zalven van de dermatoloog tegen psoriasis? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je nieuwe inzichten geven!
 • Welke ''groene smoothies'' erg belangrijk zijn om je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen die je huid voeden en versterken. Als je regelmatig last hebt van terugkerende psoriasisklachten is het belangrijk om de juiste groene smoothies te drinken!
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van psoriasis zal je deze hoe dan ook moeten vermijden (pagina 34).
 • Hoe je een mooiere en gladde huid kunt krijgen. Zelfs als je al JAREN last hebt van psoriasis kun je met mijn simpele natuurlijke methode de effecten van de chronische huidaandoening kunt omdraaien.
 • Een compleet voedsel schema voor hoge PH-waarden en met immuunsysteem versterkende componenten. Een sterk immuunsysteem en spijsvertering is de essentiële schakel om psoriasis te voorkomen en herstel te versnellen (pagina 86-88).
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, een mooiere huid te krijgen en te behouden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig psoriasis kunnen prikkelen.
 • Ontdek hoe je met Superfoods je huid kunt versterken en ontdoen van onzuiverheden. Vooral de combinatie maakt dit zo krachtig terwijl het nog door bijna niemand wordt toegepast.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag- en nachtritme natuurlijk verbetert.
 • Waarom langdurig last houden van psoriasis kan komen door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de nadelige beschadigingen van psorisis op je huid weer de kans geeft om te helen.
 • Waarom de meeste mensen nooit grip krijgen op psoriasis vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • Wat te doen tegen rode plekken, gebroken huid, schilfers en jeukende plaques met een handige checklist.
 • Wat te doen om een ijzersterke spijsvertering te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die direct bijdragen aan onzuiverheden van de huid. Het mooie is dat het binnen je je handbereik ligt!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd is om je psoriasisklachten te verminderen!
 • Kun je wel psoriasis aanpakken met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer groente eten en minder suikers eten. Gelukkig is er een blauwdruk om psoriasis bij de kern aan te pakken en het risico blijvende huidbeschadigingen enorm te verminderen.
 • Hoe je met een specifiek Anti Psoriasis Onderhoudsplan terugkerende psoriasisuitbarstingen kunt vermijden en voorkomen.
 • Waarom veel van de zalven tegen psoriasis juist de jeuk en rode plekken kunnen verergeren door schadelijke stoffen waar veel mensen met psoriasis niet goed tegen kunnen.
 • Waarom psoriasis een bericht is van je lichaam dat kan duiden op een groter intern probleem. Het is belangrijk om vandaag nog te beginnen met het herstellen van de interne blokkades voordat je psoriasis erger wordt!

Last but not least:

 • Hoe je met het "Psoriasis Weg Programma" binnen een paar dagen al de jeuk, rode plekken, droogte en schilfers kunt verminderen! Stop de overbelasting en onzuiverheden op de huid door psoriasis! Het resultaat is een gezondere huid zonder plekken!
 • Voelt je weer gezond en vitaal, met bruisende energie, je voelt je beter en ziet er gezonder uit. Dat allemaal omdat je niet alleen psoriasis bij de kern hebt aangepakt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in de "Psoriasis Weg Programma". Als jij opzoek bent naar een natuurlijke stappenlan methode om ervoor te zorgen dat je niet langer last hoeft te hebben van psoriasis, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als psoriasis niet langer je leven beheerst.

En dat je ook eindelijk weet dat dit een natuurlijke oplossing is, zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor de bijwerkingen die je huid beschadigen, of het feit dat het misschien maar tijdelijk werkt en psoriasis weer hard terug zal komen.

Medicijnen die gebruikt worden bij het behandelen van psoriasis hebben vaak vervelende en zware bijwerkingen, ontdek welke dat zijn, en ontdek hoe je met een alternatieve natuurlijke methode je psoriasis rode plekken, jeuk en huidschilfers vandaag nog kunt aanpakken en je gezondheid weer terug te krijgen.


Succesverhalen:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door gemotiveerd met het ''Psoriasis Weg Programma'' aan de slag te gaan


Welke Resultaten Kun Je Verwachten

 • Psoriasisklachten binnen een paar weken onder controle te krijgen en verminderen;
 • De grote rode plekken zal al binnen een week afnemen!;
 • Jeukende huidschilfers aanpakken door de onbalans te herstellen;
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd.
 • Dit alles met eenvoudig te volgen stappen. Weinig moeite en geen grote veranderingen in je levenstijl.

Waarom Het Psoriasis Weg Programma Wel Werkt:

"Het Psoriasis Weg Programma" van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke en effectieve methode ontworpen om psoriasis drastisch te verminderen en onder controle te houden.

 • Psoriasis met een natuurlijke methode drastisch verminderen en onder controle houden;
 • Het versterken van je immuunsysteem, spijsvertering, hormoonhuishouding en je huid;
 • De ophoping gifstoffen en de overbelasting in je lichaam tegengaan met een specifiek stappenplan;
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals stress, oververmoeidheid en onzekerheid;
 • Handhaven van een psoriasisvrije huid met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik En Waarom Zou Je Naar Mij Moeten Luisteren?

Ik weet wat je nu denkt: weer een dieet of ''wonder'' supplement dat ik een paar dagen uitprobeer zonder resultaten.

Het is een gegeven dat mijn ''Psoriasis Weg Programma'' COMPLEET anders is dan wat je ooit eerder hebt uitgeprobeerd tegen psoriasis.

Het is geen crème, supplement of een zalfje…

Zalven tegen psoriasis werken in veel gevallen niet voldoende. En als het wel werkt, zijn de resultaten maar zeer minimaal en voor korte duur. Zelfs hele dure lichttherapieën richten zich ALLEEN maar op de SYMPTOMEN van de aandoening. Nooit de KERNOORZAAK van psoriasis en de onbalans in je lichaam.

Het is hetzelfde als een aspirine nemen als je hoofdpijn hebt terwijl je eigenlijk een nieuwe bril nodig hebt omdat je ogen oververmoeid raken door het turen.

En zoals eerder vermeld bevatten zalven, crèmes en medicijnen schadelijke ingrediëntenvoor je huid en op lange termijn doen ze veel meer kwaad dan goed.

In plaats daarvan ga je leren hoe je weer je lichaam opnieuw in balans kunt krijgen. Hoe je de ophopingen van toxines kunt tegen gaan, je lichaam kunt voorzien van belangrijke voeddingsstoffen en hoe je je hormoonspiegel weer terug in balans kunt krijgen.

Dat zijn de echte oorzaken van psoriasis en huidproblemen. 

En zodra je je gaat richten op de OORZAKEN van psoriasis, krijg je weer een mooie gladde huid zonder pijnlijke en jeukende rode plekken en huidschilfers.

Naast een mooie, aantrekkelijke, jonge huid zul je ook elke ochtend uitgerust en vol met energie opstaan.

In maximaal 30 dagen ga ik je het gereedschap en de training geven die je nodig hebt om je psoriasis natuurlijk aan te pakken, drastisch te verminderen, onder controle te krijgen, zodat jij ook een mooie gladde en stralende huid zult ervaren!

Het is een volledige natuurlijke methode, waarbij elk onderdeel van je lichaam wordt benaderd, zodat jij eindelijk de strijd tegen psoriasis gaat winnen en een huid krijgt die je altijd al gewild hebt.

Als gezondheidscoach en ervaringsdeskundige weet ik, dat als je écht van psoriasis af wilt komen en een mooie huid wilt hebben, dat je je moet richten op je HELE lichaam. Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en door je te richten op je hele gezondheid en je immuunsysteem, krijg je een mooie gezonde huid.

Lichamelijke verandering lijkt niet eenvoudig te bereiken, maar zodra je met mijn stappenplan aan de slag gaat, ga je zelf ervaren hoe simpel het eigenlijk allemaal is. Je zult versteld staan hoe effectief een natuurlijke methode tegen psoriasis is!


Waarom Het Psoriasis Weg Programma Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek zit. Dat het met een dikke kaft en een ISBN nummer wordt geleverd. Dat het lijkt op een boek uit de bibliotheek. Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen.

Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al honderden mensen geholpen om op een natuurlijke manier psoriasis aan te pakken. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om van je psoriasisklachten af te komen zonder de ernstige bijwerkingen van medicatie, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk een gezonde aantrekkelijke huid voor je is. En bedenk je dat jij niet de enige bent die hieraan waarde hecht.

Ik kan je vertellen dat mijn eigen onzekerheid de reden zijn geweest waarom ik zo hard heb gewerkt hebt aan deze methode, niks anders!

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met psoriasis, zelfs als je momenteel medicijnen neemt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier je psoriasis kunt aanpakken en onder controle kunt houden.

Ik ga je al het gereedschap en de kennis geven waarmee je de strijd tegen psoriasis kunt winnen. Maar ik kan niet het werk voor je doen. Jij bent uiteindelijk degene die de eerste stap moet zetten en met de stappen uit de methode aan de slag zult moeten gaan. Ik zal mijn best doen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Als jij genoeg hebt van leven met psoriasis en niet langer jeukende rode schilferige plekken op de huid wilt hebben, en je bent gemotiveerd om er wat aan te doen.

Dan kan ik je helpen!

 • Het is geen zalf of crème;
 • Het is geen steroïde;
 • Heen medicijn;
 • Geen medische behandeling

Het is een geteste, natuurlijke, effectieve oplossing om psoriasis bij de kern aan te pakken!

In plaats van je te richten op de symptomen, richt mijn programma zich op de oorzaken van psoriasis (structurele onbalans) en het verhelpen van deze oorzaken om de jeuk, schilfers en rode vpekken te verbannen.

Je hoeft niet langer rond te lopen met psoriasis op je ellebogen, knieën, rug, hoofdhuid of elders zoals nagelpsoriasis. Zelfs als je medicijnen of andere middelen gebruikt om de symptomen te onderdrukken.

Niet wanneer je op een alternatieve natuurlijke manier van je psoriasis kunt afkomen.


Het "Psoriasis Weg Programma" Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Psoriasis Vulgaris
 • Psoriasis Pustulosa
 • Psoriasis Capitis
 • Overmatige huidschilfers
 • Eczeem
 • Psoriasis Guttata
 • Psoriasis Inversa
 • Psoriasis Unguum
 • Droge huid
 • ... je niet goed voelen!

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg tegen psoriasis uitbarstingen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder constante psoriasisklachten!

Bonus #1:

Het Psoriasis Weg Dieet (t.w.v. €29,-)

Je bent wat je eet. Dit oude gezegde is ook zeker van toepassing bij de behandeling van psoriasis. Psoriasis kan zeker een hardnekkige aandoening zijn om te verhelpen. Echter, de juiste en unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen kun je psoriasis van binnenuit aanpakken.

Onderzoek laat zien dat er een direct verband bestaat tussen wat je eet en de mate van psoriasis. Door gezonder en natuurlijker te eten kun je psoriasis drastisch zichtbaar verminderen.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: Het dieet dat je zou moeten volgen om je huid te zuiveren van psoriasis en meer energie te hebben dan je voor mogelijk zou kunnen houden, is een dieet samengesteld door moeder natuur. Niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! Niet voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid en huid structureel aangetast worden.

Maar wat werkt nou echt goed tegen psoriasis? 

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang last gehad van hardnekkige psoriasis en chronische ontstekingen op de huid. Ik heb elk dieet geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien daarom door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnenkrijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?

• Heb je het gevoel dat de meeste diëten eentonig en saai zijn?

• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet eten?

• Maar zou je best bereid zijn om een aantal eenvoudige dingen aan je eetpatroon te veranderen als je hiermee je psoriasisuitbarstingen zou kunnen beïnvloeden?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog eens erg simpel te bereiden en je huid zuiveren van psoriasis?

Dan denk ik dat het "Psoriasis Weg Dieet" de perfecte oplossing voor je is!

Klik hieronder voor een ''sneak preview'' uit het ''Psoriasis Weg Dieet'. Om weer uit te zoomen klik je nogmaals op de afbeelding.

Bonus #2

(t.w.v. €19,95)

 •  Welke natuurlijke huidverzorgingstips het beste werken om de huid te zuiveren en psoriasis drastisch te verminderen.
 •  Ontdek welke natuurlijke thuis remedies de jeuk, schilfers en rode lekken tegengaan.
 •  Welke huidverzorgingsmiddeltjes psoriasis juist verergeren vanwege chemische bestanddelen, en hoe je deze kunt herkennen.
 •  Stappenplan om de opper- en onderhuid te versterken om ontstekingen en infecties te voorkomen.

Bonus #3

(t.w.v. €29,95)

 •  Welke 10 bewezen, simpele technieken overmatige stress meteen verminderen.
 •  Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en voor een psoriasisuitbarstingen kunnen zorgen.
 •  Het verborgen verband tussen stress en een verergering van psoriasis.
 •  Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen en te houden.

Bonus #4:

Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

Het "Psoriasis Weg Programma" is de meest effectieve natuurlijke methode om psoriasis bij de kern aan te pakken. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl en natuurlijk een mooie huid zonder psoriasisklachten.

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog een antwoord. Hierdoor heeft het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd tegen psoriasis.

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in het ledengedeelte en het vraag en antwoord programma.

Samenvatting van de inhoud:

 • Direct toegang tot de OptimaleGezondheid ledensite voor aanvullende tips en strategieën tegen psoriasis.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Exclusieve Bonus
Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Bonus #4:

Bericht van Robert Jan Hendriks (health coach optimalegezondheid.com)

Heb je last van frequente psoriasisuitbarstingen, weinig energie, stress, digestieve problemen en niet lekker in je vel zitten? Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkige, ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze ongezonde gewoontes oplossen zodat jij ook een gezonde huid gaat krijgen zonder psoriasis plekken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint bij het begin en loopt middels het stappenplan het hele programma door en stap-voor-stap leer je alles over een gezonde leefstijl waarin psoriasis vrijwel niet kan doorbreken.

In het programma ontdek je o.a.

 • Holistische, natuurlijke voedingstips om psoriasis van binnenuit te verminderen.
 • Innovatieve tips om je leefstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 •  Je immuunsysteem versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!
 • En nog veel meer!

Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma overzichtelijk op een rijtje ziet staan, waardoor je zelf kunt kiezen welk onderdeel je op dat moment wilt volgen.

Robert Jan Hendriks is de oprichter van OptimaleGezondheid en voedingsdeskundige en onderzoeker op het gebied van natuurlijke alternatieve behandelingen. Inmiddels is hij de auteur van 15 boeken en schrijft hij regelmatig artikelen voor verschillende gezondheidsblogs. 

De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het "Psoriasis Weg Programma" toe te voegen als een exclusieve bonus.

Totale Waarde:

Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- waard en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn tegen psoriasis!'


Hieronder nog een paar reacties:


Hoeveel kost het programma?

Mag ik je eerst een vraag stellen?

• Hoeveel is het je waard als je geen last meer zou hebben van rode, schilferige, psoriasisplekken op je huid?

Dat je de zekerheid zou hebben dat je psoriasis onder controle kunt houden met een natuurlijke strategie. Dat je weer vertrouwen krijgt in je huid, en zodat jij deze vervelende aandoening met een gerust hart, stukje bij beetje kunt gaan vergeten!

Dat is natuurlijk niet goed in geld uit te drukken.

Het was voor mij veel waard, dat kan ik je vertellen.

Ik weet zelf nog heel goed wat ik allemaal heb geprobeerd om van mijn eigen hardnekkige psoriasis af te komen.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je niet meer aan psoriasis hoeft te denken!

Ik heb talloze medicijnen, zalven en crèmes geprobeerd en verschillende artsen, specialisten, homeopaten en dermatologen bezocht.

En weet je wat? Geen resultaat!

Het was een goede les voor mij. Eén die jezelf wellicht ook al hebt moeten leren op de harde manier.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om dit pakket een goede prijs te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze ergens geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Als ik nu terugkijk heb ik zeker wel honderden of misschien wel duizenden euro's uitgegeven aan allerlei behandelingen zonder blijvend resultaat. Bij sommige behandelingen werd mijn psoriasis zelfs een heel stuk erger dan voorheen, en bij andere behandelingen gebeurde er helemaal niks.

Daarnaast heb ik dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan wat jij thuis kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een natuurlijke manier de strijd tegen psoriasis te winnen. Ik weet als geen ander wat dat met je doet.

De schaamte en vooral de onzekerheid.

Laten we eerlijk zijn: Psoriasis is niet iets eenvoudigs om mee te leven.

Toen het programma net uit kwam kostte het "Psoriasis Weg Programma" € 134,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om het ''Psoriasis Weg Programma'' voor iedereen beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft het Psoriasis Weg Programma een korting van 50%!

Je kunt het hele pakket uitgeprint (hardcopy) ontvangen voor slechts €67,-. je hebt het dan binnen 36 uur in huis.

Tevens krijg je direct toegang tot de digitale eBook versie zodat je direct kunt beginnen!

Het "Psoriasis Weg Programma" is een eenmalige aanschaf, met de garantie dat je exact gaat ontdekken hoe jij psoriasis drastisch kunt verminderen en onder controle kunt houden.

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het pakket geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven tot dit volledige pakket voor de actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het namelijk belangrijk iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de MEEST EFFECTIEVE NATUURLIJKE METHODE om psoriasis bij de kern aan te pakken en drastisch te verminderen!

Bedenk dit:

• Het "Psoriasis Weg Programma" is goedkoper dan een afspraak bij je dermatoloog, zelfs met volledige dekking.

• Het "Psoriasis Weg Programma" is goedkoper dan het ondergaan van dure (licht) therapieën (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen).

• Het "Psoriasis Weg Programma" komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei zalven en crèmes!

Zie het zo: Deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Als jij al eens in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete Psoriasis Weg Programma Pakket bestellen en heb je alle gereedschap in huis om psoriasis op een natuurlijke manier aan te pakken!


Voordelen Psoriasis Weg Programma
Ten Opzichte Van Reguliere Behandelingen


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het aanpakken van psoriasis. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij het "Psoriasis Weg Programma" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies. Geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij aanzienlijk minder last zult hebben van psoriasis. Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen.

Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze tevredenheidsgarantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Onze tevredenheidsgarantie:

Robert Jan en ik zijn er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonusprogramma’s.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen. Je kunt dit gewoon houden.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoopbedrag 100% terug.

60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en krijg je het volledige bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma kunnen kopen en daarna direct je geld terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het "Psoriasis Weg Programma" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dit risico graag van je wegnemen.


Psoriasis Bij De Kern Aanpakken!

Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met hardnekkige psoriasis?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met psoriasis, of de angst dat je steeds last blijft houden van een gebroken huid met grote rode jeukende schilferige plekken.

Begin vandaag nog met het "Psoriasis Weg Programma" en zet de eerste stap naar een psoriasisvrij leven!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je aan om het "Psoriasis Weg Programma" tenminste een kans te geven. Ik neem het risico immers op me.

Vergeet niet:

Het duurt niet lang of je psoriasis neemt af. In een paar weken, of binnen een paar dagen zul je het verschil al zien en voelen. De rode, schilferige, gebarsten plekken op de huid worden bij de kern aangepakt zodat je niet langer meer geteisterd wordt door psoriasis!

Ook zul jij je een stuk beter gaan voelen omdat je niet langer met de onzekerheid te kampen hebt.

Het mooiste is dat je psoriasis aanpakt op een natuurlijke manier, en dat allemaal zonder zware medicijnen die niet geschikt zijn voor lange termijn gebruik.

Zie het zo: Deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je dermatoloog. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet meemaken bij dit soort behandelingen.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Psoriasis op een natuurlijke manier drastisch verminderen en weghouden;
 • Ontdekken hoe je je huid rustig en psoriasisvrij kunt houden;
 • Een gezondere gebalanceerde huid krijgen, die gezond en soepel aanvoelt;
 • Fitter en actiever kunnen leven met meer energie en vitaliteit;
 • Jezelf uit de psoriasis vicieuze cirkel bevrijden van constante jeuk, rode plekken, gebroken huid, onzekerheid, veel stress en je niet goed voelen.
 • Nog veel en veel meer!

Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft last houden van psoriasis en loopt het risico dat het ERGER wordt dan voorheen omdat je psoriasis niet bij de kern aanpakt.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je bent genoodzaakt om langdurig medicijnen en andere behandelingen te proberen zonder dat je de oorzaak aanpakt, hopend dat je psoriasis op een dag voorbij zal zijn.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor het "Psoriasis Weg Programma" en je gaat zelf ontdekken hoe je op een volledige natuurlijke manier de strijd tegen psoriasis kunt winnen.

Als je voor optie 1 of 2 kiest wens ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je dan nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier psoriasis te verbannen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor direct toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten en de hardcopy versie heb je binnen 36 uur in huis!

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om psoriasis weg te houden en onder controle te houden. Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer tevreden bent met het programma, dan krijg jij je geld 100% terug.


4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot het "Psoriasis Weg Programma" als eBook;
 • De uitgeprinte versie van het "Psoriasis Weg Programma" heb je binnen 36 uur in huis;
 • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel is het je waard als je psoriasisklachten in remissie zou treden?

Ik weet wat het is om jarenlang onnodig last te hebben van psoriasis. Wat dat met je doet, elke keer weer jeukende rode schilferige plekken op je lichaam.

Ook weet ik wat het is om allerlei medicijnen, crèmes, zalven en lotions geprobeerd te hebben zonder een goed resultaat.

Je gaat niet alleen leren om je huid natuurlijk te bevrijden van psoriasis. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Laat psoriasis niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten. Ga aan de slag met mijn "Psoriasis Weg Programma" en ontdek dat de natuurlijke aanpak vele malen effectiever is dan traditionele behandelingen!

Klik hieronder op de knop om het ''Psoriasis Weg Programma" voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betalingen worden uitbesteed aan Paypro B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het internet.

Op je goede gezondheid,

Sabrina Hofstra
Ervaringsdeskundige en Health Coach OptimaleGezondheid
Robert Jan Hendriks
Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

P.S. Als je genoeg hebt van het krabben, jeuk, schilferige en gebarsten huid door psoriasis en je zoekt een natuurlijke methode om de oorzaak aan te pakken, meld je dan aan voor het "Psoriasis Weg Programma".

Zodra je onze methode hebt toegepast zet je een gigantische stap om psoriasis bij de kern aan te pakken! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening


Bestel Nu

Nog Een Paar Succesverhalen:


Bestel Nu

We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier.
© 2014 OptimaleGezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contactpagina door hier te klikken. Heb je verder vragen? Lees dan onze vraag en antwoord, door hier te klikken.

© 2010-2014 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid