*Nieuw* Baanbrekende Methode Om Direct En Blijvend Van Al Je Prikkelbare Darm Klachten (buikpijn, verstoppingen, diarree en hevige pijn scheuten)
Af Te Komen!

Snel, Eenvoudig, Effectief En Zonder Zware Medicijnen

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je met een zeer effectief natuurlijk systeem van prikkelbare darm klachten af kunt komen.
 • Hoe je zeurende pijn in de maag, constipatie, winderigheid, diarree, en gerelateerde klachten per direct kunt stoppen.
 • Wat de nummer 1 strategie is om de balans in je darmen te herstellen (werkt binnen 24 uur).
 • Waar de echte oorzaak van je PDS ligt. Het is een bericht van je lichaam dat er iets niet in balans is.
 • Hoe je PDS stopt je gezondheid terug krijgt!

Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je snel en veilig van PDS af kunt komen!


Datum:08-07-2020

Beste lezer,

Heb je op dit moment last van een prikkelbare darm?

Ben je gefrustreerd omdat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om van PDS af te komen niet heeft gewerkt?

Je bent niet alleen!

Veel mensen hebben last van een prikkelbare darm. In Nederland alleen al, hebben 5 tot 10% van de mensen last van regelmatige zeurende verkrampingen of stekende pijn in de buik.

Ondanks de pijnlijke klachten zijn er vrijwel geen effectieve manieren om PDS te stoppen.

De meeste artsen nemen graag de gemakkelijke weg van het voorschrijven van heftige medicijnen, zonder ooit eens echt in dit specifieke probleem te duiken en alle mogelijke alternatieven te onderzoeken.

Maar zelfs de uitweg van de medicijnen is niet voor iedereen. Daarvoor moet eerste een correcte diagnose worden gesteld.

Het duurt soms jaren voordat sommige artsen toe durven geven dat het gaat om PDS en dat zij hier niet goed mee om weten te gaan.

Veel mensen krijgen simpelweg te horen dat ze maar met PDS moeten leren leven.

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om van PDS WEL te genezen? En dat zonder gebruik van medicijnen?

Deze brief heb ik speciaal geschreven voor iedereen die last heeft van PDS. Ik ga je hierin stap voor stap uitleggen hoe ik tot een natuurlijke remedie kwam.

Een veilige, klinisch geteste methode om te realiseren wat de doktoren niet voor elkaar lijken te krijgen.

Het enige wat ik van je vraag is dat je de brief helemaal leest, want ik geef je direct een aantal toepasbare tips om je lasten te verlichten.


Herken je de volgende klachten?

 • Heb je regelmatig last van zeurende buikpijn, krampen, verstoppingen, constipatie of afwijkende, ongezonde ontlasting
 • Last van brandend maagzuur? Of een brok in je keel?
 • Heb je naast de pijn ook last van een opgeblazen gevoel? En zit je daardoor niet lekker in je vel?
 • Ben je het beu om afspraken te maken bij je huisarts zonder hiermee enige vooruitgang te boeken?
 • Heb je last van gasvorming, winderigheid en de schaamte die gepaard gaat met deze klachten?
 • Word jij al moedeloos bij het opstaan, wanneer je merkt dat het weer zo'n dag vol pijn en klachten wordt?
 • Voel je je onzeker en gefrustreerd wanneer je last hebt van PDS en blijf je liever thuis totdat de pijn een beetje afzakt?
 • Heb je genoeg van buikvormers, vochtbinders en laxeermiddelen die je nooit echt het gewenste comfort geven?
 • Heb je van alles al geprobeerd om van PDS af te komen – zonder blijvend resultaat?
 • Kortom: wil jij je gezondheid terug en geen last meer hebben van PDS!?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Verhaal

Laat ik mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik ben de oprichter en health coach van optimalegezondheid, en ik ben gespecialiseerd in het onderwerp "prikkelbare darm syndroom".

Door een lange weg van vallen en opstaan en mijn eigen ervaringen als health coach heb ik een nieuw natuurlijk systeem ontwikkeld waarmee elke vorm van prikkelbare darm syndroom voorgoed te stoppen is.

Het is dusdanig effectief dat veel van de mensen die ik heb geholpen, mijn systeem introduceerden aan hun artsen en specialisten.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat PDS op een natuurlijke manier veel beter te behandelen is dan met medicijnen!

Ik ga je op deze pagina vertellen wat je precies moet doen om binnen de kortste keren van PDS verlost te zijn op een natuurlijke, effectieve, snelle en veilige manier!

Wel is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct thuis kunt toepassen om PDS klachten te verminderen.


Waarom De Meeste Behandelingen Niet Werken

Wat ik het meest schokkend vond tijdens mijn onderzoek naar traditionele prikkelbare darm syndroom behandelingen is dat je te horen krijgt dat je er maar mee moet leren leven als je arts het niet kan oplossen met een handvol medicijnen.

Ik wil eerst graag een aantal feiten met je delen wat betreft reguliere PDS behandelingen en waarom het zo belangrijk is om de kern oorzaken aan te pakken:

 • Feit #1: Er is geen structuur en duidelijkheid bij reguliere behandelingen. Als je last hebt van een prikkelbare darm dan is de kans groot dat je door de vele behandelingen niet meer weet waar te beginnen. Veel mensen kunnen door de bomen het bos niet meer zien.

De meeste huisartsen en specialisten zeggen dat voeding geen of maar weinig invloed heeft, terwijl andere mensen juist zweren bij bepaalde diëten.
Er zijn zoveel tegenstrijdige adviezen dat je het overzicht compleet kwijtraakt en niet meer weet wie je moet geloven.

 • Feit #2: medicijnen, buikvormers, vochtbinders en laxeermiddelen onderdrukken alleen de symptomen. Al deze middelen zijn gemaakt om de symptomen van prikkelbare darm syndroom wat te verlichten. Het is het antwoord van de farmaceutische industrie van de 21e eeuw die zijn kans schoon zag om veel geld te verdienen over de rug van degene met een ernstig gezondheidsprobleem.

De meeste medicijnen zijn voor oorsprong niet ontwikkeld voor het oplossen van PDS, maar zijn algemene "symptoom onderdrukkers" bijvoorbeeld pijnstillers en vochtafdrijvers. Er is simpelweg in de fabriek een andere stikker op geplakt en een nieuwe bijsluiter geschreven, en voilà, de mensen hadden een nieuwe simpele uitweg tegen PDS waar ze hun geld aan uit konden geven.

De enige manier om voorgoed van PDS af te komen is door de interne blokkade op te lossen zodat je lichaam zelf kan herstellen van de overgevoelige darmen. Een echt medicijn wat dit stimuleert is nog niet ontwikkeld.

 • Feit #3: interne oorzaken verhelpen. Het is bewezen dat PDS wordt veroorzaakt door een onbalans in het lichaam en vele klinische studies wijzen uit dat met het volgens van een specifiek "PDS dieet" de oorzaak kan worden aangepakt. De meeste mensen maken echter de fout om de oorzaak voort te laten bestaan, en alleen de symptomen te onderdrukken. Helaas weten zelfs veel artsen niet dat er een betere manier is.

De enige manier om blijvend van PDS te herstellen is door te STOPPEN met symptoom behandeling en je richten op de échte oorzaken (het interne probleem). Wanneer je last hebt van een prikkelbare darm, dan is dat een bericht van je lichaam dat er een intern probleem is. Dat er stoffen door de darmen heen komen waar je slecht op reageert en dat je darmen het hierdoor telkens zwaar te verduren hebben.

Om die reden sturen ze de pijnlijke signalen.

Je kunt een intern probleem niet oplossen met medicijnen, buikvormers, vochtbinders en laxeermiddelen. Je moet luisteren naar de signalen van je buik en darmen, en er voor zorgen dat je die stoffen die jij binnenkrijgt die de problemen veroorzaken, gaat vermijden.

Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Het is geen toeval dat ik een methode heb waarmee je voorgoed van PDS af kunt komen. Ik ben health coach en heb een complete specialistische voedingsstudie gedaan. Ik heb alles wat bekend is over PDS grondig bestudeerd en alle bekende oplossingen getest.

Ik ben nu al ruim vier jaar specialistisch onderzoek aan het verrichten en heb met mijn ervaringen inmiddels meer dan 200 mensen van het prikkelbare darm syndroom afgeholpen en ik wil ook jou graag helpen!

Goed, terug naar mijn verhaal! 


Maak Jij Je Prikkelbare Darm Syndroom Erger?

Indien je dezelfde fouten maakt als de meeste mensen met een prikkelbare darm, dat zul je waarschijnlijk succesvol zijn in het onderdrukken van maag- en darmklachten of het onder controle houden er van. Maar op lange termijn zullen je darmen verzwakt raken en zal je gezondheid steeds verder aangetast worden.

Als jij al tijden lang pijnstillers slikt als je darmklachten krijgt. Als jij receptmedicatie heb gekregen van je arts en hier al lange tijd mee door het leven gaat, dan weet jij waarschijnlijk dat het effect hiervan steeds minder wordt. Dat je klachten, wanneer je de medicatie niet neemt, steeds heftiger worden en dat er ook steeds meer problemen bij komen.

De reden hiervoor is dat de medicatie het probleem niet aanpakt. Er zijn bepaalde stoffen die jij binnenkrijgt, het zijn dingen die je waarschijnlijk niet zou verwachten, en tot je naar deze oorzaken gaat kijken, zullen je symptomen alleen maar erger worden.

Wat is dan je oplossing? Steeds meer medicatie nemen? Steeds opnieuw terug naar je arts? Of eindelijk eens de natuurlijke weg zijn eerlijke verdiende kans geven.

"Er is geen medicatie tegen het prikkelbare darm syndroom, er zijn alleen medicijnen tegen de symptomen."
 
PDS is geen ziekte. Het is geen virus wat met een gericht medicijn kan worden gedood, het is ook geen bacteriële infectie die je met een goede antibioticumkuur kunt oplossen.

Het is een probleem wat ontstaat door een heftige reactie van je spijsvertering op een stof die het niet heeft herkent.Het is te vergelijken met een allergie (al is het niet helemaal hetzelfde).

Je lichaam stuurt je vaak berichten over je gezondheid. Helaas worden deze belangrijke berichten onderdrukt of genegeerd. Gevoelige maag, maagkrampen, verstoppingen en weinig energie zijn allemaal berichten van je lichaam om te zeggen dat er iets niet goed is!

Door telkens deze symptomen te onderdrukken, wordt het probleem niet opgelost.

Bedenk je dit eens. Als jij met je hand in het vuur gaat, dan doet dit pijn. Wat is dan de meest logische oplossing?

Een medicijn nemen zodat jij deze pijn niet meer voelt, en je hand gewoon laten verbranden?

Of de OORZAAK wegnemen, door je hand snel terug te trekken.

Met de medicatie verhelp je het probleem niet, jouw hand is nog steeds in het vuur!

Dit is wat er gebeurt door alleen maar te behandelen met conventionele methodes (medicijnen, supplementen, etc.). Je negeert je lichaam waardoor je spijsvertering zal verslechteren op lange termijn. De enige manier om voorgoed van PDS af te komen is door te luisteren naar je lichaam en gebaseerd op de signalen die het geeft, actie te ondernemen!


Schokkende Ontdekking Wat Betreft Reguliere Behandelingen.

Ik besloot om uit te zoeken waarom zo veel mensen last hebben van een prikkelbare darm, en waarom er geen betere behandelingen op de markt zijn dan pijn onderdrukkende medicijnen.

Ik begon boeken te lezen, bezocht seminars, zocht advies bij experts op het gebied van dieet plannen, supplementen, infecties, en ging zelfs de kant op van alternatieve geneeskunde.

Tijdens mijn onderzoek naar PDS kwam ik tot de volgende ontdekkingen: 

 • Wanneer je last van maag- en darmklachten krijgt, dan heeft dat er in veel gevallen mee te maken dat je lichaam een tekort heeft aan belangrijke voedingsstoffen, vitamines en aminozuren. Hierdoor raakt je spijsvertering en immuunsysteem ernstig verzwakt waardoor een prikkelbare darm syndroom kan ontstaan.
 • Wereldwijd hebben veel mensen regelmatig en onnodig last van maag- en darmklachten. Vaak gaat het om zeer pijnlijke maagkrampen, maar ook verstoppingen komen erg vaak voor. Veel mensen weten niet goed hoe je van maag- en darmklachten kunt afkomen op een normale gezonde manier, zonder direct naar medicatie te grijpen.
 • Veel mensen geven onnodig veel geld uit aan allerlei symptoom behandelingen, buikvormers, vochtbinders en laxeermiddelen. Het probleem is dat hier alleen de symptomen mee onderdrukt worden waardoor de klachten blijven bestaan.
 • Er is weinig concrete informatie te vinden over PDS behandelingen die zowel werken voor PDS-D als PDS-C of een combinatie hiervan (diarree en verstoppingen).

Dit betekend niet dat deze informatie niet bestaat, het is alleen niet erg algemeen bekend. Dat is niet onlogisch. Het is immers een wat beschamend onderwerp. Om die reden willen die mensen die de oplossing vinden, vaak zo snel mogelijk dat gedeelte van hun leven afsluiten. Hierdoor blijft de informatie steken, in plaats van dat deze zich verspreid en onder het volk bekend wordt.

Zelfs artsen krijgen om die reden soms pas heel erg laat de informatie tot hun beschikking die sommige mensen al jaren geleden ontdekte.

Met PDS is dit niet anders. Om die reden heb ik me nu tot het internet gericht. De oplossing zit hem in het wegnemen van de onbalans in het spijsverteringssysteem door dit van binnenuit te versterken.

"Richt je op de OORZAAK en los PDS voorgoed op"

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak is van een prikkelbare darm, begon ik er over te schrijven op mijn blog om mensen te helpen met PDS. Mijn blog krijgt steeds meer bezoekers en elke keer kreeg ik de vraag of ik alle verschillende onderwerpen over PDS niet kon samenvoegen en steeds vaker werd ik gevraagd of ik niet persoonlijk aan een bezoeker uit wilde leggen wat deze nu exact moest doen om van PDS af te komen.

Steeds vaker begon ik daarom advies te geven en ik leerde op die manier zelf ook steeds meer over wat wel en niet werkte.


Eindelijk Een Doorbraak!

Na jaren onderzoek heb ik de PDS puzzel toen kunnen oplossen, ik kwam er achter waardoor je überhaupt last krijgt van maag- en darmklachten bij PDS, en ik vond een manier waarop de interne problemen werden opgelost en natuurlijk herstel direct kon gaan plaatsvinden.

Het zat hem in het vermijden van een aantal stoffen en het juist extra innemen van specifieke voeding die je spijsvertering stimuleert.

Eindelijk, na een lange weg van vallen & opstaan had ik de oplossing waar zo veel mensen op zaten te wachten.

Mag ik je iets vragen?

Wat heb jij al geprobeerd om je pds op te lossen?.

 • Buikvormers, vochtbinders en laxeermiddelen?
 • Voedingssupplementen?
 • Recept Medicatie?
 • Pre & probiotica?
 • Voedingsvezels?
 • Diëten?
 • Etc.

Maar nog steeds last van regelmatig terugkerende zeurende krampen? Nog steeds periodes van een zeer slechte gezondheid, een laag energiepijl, steken, diarree, constipatie tot een punt waar het zelfs je gemoedstoestand aantast?

Ik vraag je dit omdat veel mensen van alles geprobeerd hebben tegen een prikkelbare darm, en geen van deze behandelmethodes blijken permanent te werken. Vaak gaat het om een tijdelijke oplossing en zelfs dat krijg je er nog niet altijd voor terug.

Wellicht heb je de moed opgegeven om verlost te worden van de constante pijn in de buik?

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! 

Je hoeft niet voor de rest van je leven last te hebben van PDS!

Na het succes op mijn blog en mijn steeds vaker voorkomende persoonlijke adviezen, besloot ik alles op papier te zetten en een simpel te volgen programma te ontwikkelen om prikkelbare darm syndroom snel en effectief te stoppen:

Deze methode is uitgegroeid tot de "PDS Stoppen Methode" en deze heeft inmiddels al honderden mensen succesvol geholpen.


Wat als ik je zou vertellen dat een gezond & vitaal lichaam binnen handbereik ligt?

Dat je alle chronische klachten en kwaaltjes kunt oplossen op een manier die mij en honderden anderen ook erg geholpen heeft en jou ook zeker kan helpen!

Veel mensen met het prikkelbare darm syndroom denken dat ze al ''gezond'' leven en accepteren dat maag- en darmklachten niet te genezen zijn.

Toen ik zelf tot het inzicht kwam dat de prikkelbare darm met een gezonde, eenvoudige therapie zeer goed verholpen kan worden, kon ik mensen pas echt gaan helpen.

Het belangrijkste voor mij als Gezondheidscoach is dan ook altijd om mensen te laten inzien dat hun levensstijl verantwoordelijk is voor de meeste gezondheidsklachten.

Dit kan klinken als een aanval, maar het is juist de oplossing voor bijna al je klachten!

Wel is het gemakkelijker gezegd dan gedaan...

Laten we eerlijk zijn: een gezonde levensstijl krijgen en behouden lijkt voor veel mensen een onmogelijke opgave.

Maar wat is nou een gezonde levensstijl?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op…

Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang problemen gehad met mijn gezondheid. Ik heb elk dieet en middeltje geprobeerd. Ik weet dat ze vaak erg tegenstrijdig zijn en lang niet voor iedereen werken.

Dat is niet het geval met mijn manier van het optimaliseren van je spijsverteringssysteem om voorgoed van je PDS klachten af te komen.

Is het volgende herkenbaar?

 • Heb je dagelijks last van maag- en darmklachten door PDS?
 • Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?
 • Heb je het gevoel dat de meeste ''diëten'' eentonig en saai zijn en je geen oplossing bieden?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie?
 • Heb je behoefte aan een concrete duidelijke oplossing die jij zelf toe kunt passen?
 • Heb je genoeg van medicijnen en de zware bijwerkingen en de enorme kosten die je hier telkens mee moet maken?
 • Voel je je vaak vermoeid en heb je geen energie om veel te ondernemen?
 • Wil je voorgoed af van PDS op een natuurlijke manier?

Dan is dit de oplossing voor jou!

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen nemen tegen maagkrampen, zuurbranden, verstoppingen en meer. Ik zie een hele generatie denken dat alleen de traditionele manier van behandelen een oplossing biedt tegen een prikkelbare darm.

Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat PDS niet te behandelen is en dat je er maar mee moeten leren leven.

Voor veel mensen is het een excuus om met zware medicijnen de symptomen te blijven onderdrukken zonder ooit echt actie te ondernemen.

Het maakt niet uit wie je bent, of hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar PDS klachten stoppen op een natuurlijke manier binnen een korte periode!

Ik vind het jammer dat zo veel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen natuurlijk alternatief is.

Daarom heb ik OptimaleGezondheid opgericht en een simpel te volgen methode ontwikkeld om jou de gezondheid te geven die je graag wilt. Dit alles met een aantal simpele actieplannen en instructies.


Jouw Eigen Blijvende Oplossing Tegen PDS

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen je PDS en aan de slag te gaan met een methode die jou je gezondheid terug geeft!

De PDS Stoppen Methode is een nieuwe natuurlijke doorbraak tegen PDS en ik heb inmiddels al honderden positieve reacties ontvangen van mensen die er mee aan de slag zijn gegaan, een aantal daarvan heb je al op deze pagina kunnen lezen.

De "PDS Stoppen Methode™" richt zich op de OORZAAK van prikkelbare darm syndroom. Hiermee heb jij straks het gereedschap in huis om ZELF de klachten te stoppen.

Ik heb de natuurlijke tips uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve methode die je vanuit je huis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan 4 jaar gekost om het stappenplan te verfijnen en nog effectiever te maken.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om voorgoed van PDS af te komen. Je zult tips aantreffen waarmee je op dezelfde dag maag- en darmklachten al kunt verminderen. Echt merkbaar en voelbaar resultaat heb je gegarandeerd binnen 7 dagen.

"Ontdek het natuurlijke geheim om PDS bij de kern aan te pakken!"

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met mijn bewezen natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van maag- en darmklachten. Wachten met behandelen is niet nodig aangezien dit een natuurlijke veilige methode is, waar jij zelf mee aan de slag kunt!


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • 6 bewezen gouden regels om per direct zeurende, of stekende pijn in de buik te verlichten en stoppen.
 • Uit welke 4 basis principes een goede gebalanceerde maaltijd bestaat om de stoelgang te verbeteren.
 • Hoe je eenvoudig alle nodige vitamines, mineralen en antioxidanten binnen kunt krijgen.
 • Hoe jij je leven kunt inrichten voor het verkrijgen en behouden van een optimale gezondheid, zonder verdere klachten en zonder PDS!
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen bij PDS, alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar volledig herstel van PDS uit.
 • Waarom de natuurlijke aanpak vaak vele malen effectiever is dan medicijnen.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd, zodat de spijsvertering veel gemakkelijker gaat. Het krachtige effect zal je verbazen!
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, 200% meer energie te hebben en te behouden.
 • Wat je vandaag nog kunt doen om je spijsvertering te versterken met één simpele techniek.
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom balans tussen omega 3,6,9 essentieel is voor je gezondheid.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken als externe zuiveringsmachine voor je lichaam en hiermee effectief de klachten van PDS steeds verder kunt verlichten.
 • Hoe jij snel je weerstand kunt verhogen zodat een "simpel griepje" je niet van de straat houdt.
 • Hoe jij je nachtrust vanaf nacht 1 kunt verbeteren zodat je elke dag beter uitgerust bent!
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van PDS onvermijdelijk is. (het hefboom effect!)
 • Leer de 5 beste anti stress technieken om te voorkomen dat stress je gezondheid en je buik nadelig beïnvloedt.
 • Wat te doen om depressies te voorkomen door gebruik te maken van bewezen methodes afkomstig uit het Verre Oosten.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde e-nummers staan er bekend om, dat ze je spijsvertering aan kunnen tasten.

Maar ontdek ook:

 • Hoe je in een restaurant alsnog gezond en lekker kunt eten zonder dat je de helft op het bord laat liggen om de volgende dag maar geen buikkrampen te krijgen.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan en geen last meer van buikpijn)
 • Ontdek welke 2 moleculen je bloed zuiveren en je energie verhogen zonder moeite.
 • Hoe je met een unieke water strategie altijd voldoende gehydrateerd bent! Zodat je lichaam en darmen goed in balans blijven.
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke recepten die jij zelf kan en mag variëren zonder risico op klachten)
 • Het verschil leren tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten en leren welke producten ze bevatten.
 • Ontdekken hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: oxidatie in de aderen, cafeïne, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en andere omgevingsfactoren.
 • Welke voedingsmiddelen hoog in antioxidanten vroegtijdige veroudering en de ontwikkeling van kanker kunnen voorkomen.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen aan het versterken van je darmen. Men zegt niet voor niets schoonheid komt van binnen! Leer hoe je de interne balans weer kunt herstellen.
 • Waarom de juiste balans (2:1) verzadigde en onverzadigde vetten cruciaal is om verstoppingen te voorkomen.
 • Hoe je met specifieke oefeningen in slechts 10 minuten per dag al je spieren kunt trainen waardoor je algemene conditie omhoog schiet, zonder intens fitness programma!
 • Hoe je met een sterke spijsvertering vrijwel alle maag- en darmklachten vaarwel kunt zeggen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je spijsvertering vandaag nog te versterken.
 • Hoe je beter kunt slapen! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen, waardoor je iedere dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je het nummer 1 hormoon waarmee jij je dag en nachtritme natuurlijk kunt verbeteren.
 • Welke ''groene smoothies'' niet alleen erg lekker zijn, maar ook nog een krachtig helend effect hebben op je spijsvertering en tegelijkertijd je huid verjongen en rimpels bestrijden! Schoonheid komt van binnen!

En dan nog:

 • Een perfecte spijsvertering krijgen door je darmflora te versterken met bronnen waar je waarschijnlijk nog niet eerder van hebt gehoord.
 • Het bijna levensbedreigende gevaar van een koolhydraat arm en vetarm dieet. Te weinig goede complexe koolhydraten kunnen bijdragen aan een verminderde werking van de hartspier.
 • Hoe je er met ''darm versterkende'' recepten voor kunt zorgen dat je darmen niet belast worden, en zo de kans krijgen om te herstellen.
 • Waarom vroegtijdige veroudering veroorzaakt wordt door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En hoe dit gerelateerd is aan je PDS syndroom!
 • Waarom de meeste mensen nooit van hun gezondheidsklachten af zullen komen vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zult horen.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je hormoonhuishouding in balans blijft waardoor depressies en niet goed in je vel zitten, voorgoed verleden tijd is.
 • Specifieke "prikkelbare darm syndroom" gerechten! Ik heb de recepten specifiek aangepast om je spijsvertering te versterken. Wil je een sterkere spijsvertering? Dan kun jij direct aan de gang!
 • Hoe je met de juiste hoeveelheid antioxidanten de negatieve effecten van hoog cholesterol kunt voorkomen (oxidatie van de aderen) en hiermee de invloed van je immuunsysteem op je prikkelbare darm kunt versterken (het verband is recentelijk ontdekt)!
 • Waarom een tekort aan belangrijke mineralen zorgt voor chronische oververmoeidheid.
 • Hoe je een sterke darmflora kunt krijgen waardoor maag- en darmklachten eindelijk tot het verleden behoren.
 • Wat te doen om een ijzersterk immuunsysteem te krijgen door de interne blokkades te verhelpen. Het mooie is dat het binnen iedereens handbereik ligt!
 • Welke natuurlijke voedingsmiddelen, tips en strategieën van nature sterke anti-bacteriële en schimmelwerende bestandsdelen hebben waardoor bepaalde PDS symptomen niet meer kunnen bestaan. Bij veel mensen met PDS zijn het bepaalde schimmels die het darmsysteem het meest beïnvloeden!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet wat volledig uitgebalanceerd is voor super sterke darmen.
 • Wat is de waarheid over zuivelproducten, zijn ze écht zo slecht voor je vanwege de hormonen zoals in de media projecteert? Ontdek welke zuivelproducten enorm goed voor je darmflora en immuunsysteem zijn, maar bijna niemand dagelijks neemt.
 • Kun je wel voorgoed van prikkelbare darm genezen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als meer groente eten en minder suikers. Gelukkig is er een blauwdruk specifiek voor permanent herstel!
 • De geheimen om voorgoed van buikklachten, verstoppingen, vermoeidheid en andere klachten gepaard met PDS af te komen!

Last but not least:

 • Hoe jij je met mijn "PDS Stoppen Methode" binnen een paar dagen al als herboren zult voelen! De overbelasting zal compleet uit je lichaam verdwijnen. Het resultaat is weer gezondheid krijgen die je altijd al gewild hebt.
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruisend van energie. Voel je beter en zie er gezonder uit. Allemaal omdat je niet alleen van je buikklachten bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in "PDS Stoppen Methode". Als jij op zoek bent naar een complete totaaloplossing om ervoor te zorgen dat je niet meer langer last hoeft te hebben van een prikkelbare darm, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je definitief de controle zou hebben over je gezondheid. Dat je niet langer afhankelijk bent van artsen en medicijnen met zware bijwerkingen.

Medicijnen die gebruikt worden bij het behandelen van aandoeningen hebben vaak ernstige bijwerkingen, ontdek welke dat zijn, en ontdek hoe je met een alternatief en natuurlijk bewezen programma alle klachten in één keer kunt verhelpen!


Welke Resultaten Kun Je Verwachten

 • Prikkelbare darm syndroom binnen een paar weken definitief stoppen & genezen;
 • Buikklachten, verstoppingen, zuurbranden, gasvorming direct af voelen nemen!;
 • Reflux na het eten, hoofdpijn en weinig energie voorgoed stoppen;
 • Op een natuurlijke, veilige, geteste, snelle manier je gezondheid naar een nieuw niveau brengen;
 • De "PDS Stoppen Methode" werkt voor iedereen (ook voor jou).

Zie hier een aantal reacties die ik de afgelopen tijd uit mijn mailbox gevist heb:


Wie Ben Ik Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat werkt om van prikkelbare darm syndroom af te komen en je gezondheid terug te krijgen doordat ik het zelf heb zien werken bij zo veel mensen.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de "PDS Stoppen Methode" en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten zelf de verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier van buikklachten af te komen en dit is ze gelukt.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zelf last gehad van PDS? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke methode?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat huisartsen en specialisten direct grijpen naar de eenvoudige stap van het voorschrijven van medicatie.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten, terwijl ze nooit echt diep op iedere specifieke klacht in kunnen gaan. Daar is gewoon de tijd niet voor!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich verder te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen tegen PDS en natuurlijke oplossingen.

Daarbij is het een feit dat de farmaceutische industrie bedrijven zijn met als primair doel om grote winsten te behalen. Jaren lang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat men open staat voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je er achter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om van PDS af te komen. En zie je nu in hoe belangrijk sterke darmen zijn voor je gezondheid.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. En laten we samen aan de slag gaan om je buikklachten op een natuurlijke manier permanent te stoppen - zodat jij een optimale gezondheid zult krijgen.


Waarom de PDS Stoppen Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als het voor jou belangrijk is dat het programma door een professionele designer is ontworpen, of door een uitgever is verspreid? Of de naam van een of andere dokter op de kaft heeft staan?

Dan is de PDS Stoppen Methode niet geschikt voor jou. Ik vind het belangrijk dat het pakket er netjes en verzorgt uitziet, maar heb geen achtergrond als professionele designer.

Maar wat ik je wel kan garanderen is het resultaat. Ik heb inmiddels al honderden mensen geholpen om op een natuurlijke manier hun maag- en darmklachten te stoppen. Ik zeg altijd dat het om het resultaat gaat - en niet zo zeer om de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om van PDS af te komen zonder medicijnen. Dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk eens hoe belangrijk het is om een goede gezondheid te krijgen en houden en wat dit in je dagelijks leven voor verschil zou maken.

Ik weet hoe belangrijk het is om je gezond en goed te voelen. Het constant leven met buik en darm klachten is eigenlijk geen manier van doen. Bedenk je eens in wat het voor je levenskwaliteit zou doen als jij daar binnenkort vanaf zou zijn!

Je hoeft niet langer rond te lopen met buikklachten, zelfs als geen medicijnen of andere middelen meer gebruikt om de symptomen te onderdrukken.

En dit is een puur natuurlijke genezingswijze die al door honderden mensen succesvol is toegepast.


De PDS Stoppen Methode Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Prikkelbare darm syndroom
 • Buikkrampen
 • Moeilijke stoelgang
 • Opgeblazen gevoel
 • Vermoeidheid
 • Buikpijn
 • Afwijkend ontlastingspatroon
 • Verstoppingen
 • Gasvorming / winderigheid
 • ... je niet goed voelen!

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om snel van maagklachten af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om je tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder een prikkelbare darm!


Bonus #1:

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van maag- en darmklachten. In Nederland heeft gemiddeld genomen 5% van de mensen last van frequente buikklachten.

Wat als ik je zou vertellen dat dit allemaal niet zo zou hoeven te zijn!
Gelukkig laat nieuw onderzoek zien dat maagklachten zeer goed te stoppen zijn op een natuurlijke manier! En dat je sterke darmen kunt krijgen, puur door ''wat je eet''.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: het dieet dat je zou moeten volgen om je spijsvertering OPTIMAAL te laten functioneren, en meer energie te hebben dan je voor mogelijk zou kunnen houden, is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! Niet voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.

Maar wat werkt nou echt goed om van buikklachten af te komen? 

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb honderden mensen geholpen met deze problemen. Ik heb elk dieet getest en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnen krijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?

• Heb je het gevoel dat de meeste ''diëten'' eentonig en saai zijn?

• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet ''eten''?

• En zou je eindelijk van PDS af willen komen?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je darmen direct versterken.

Dan denk ik dat het PDS Stoppen Dieet de perfecte oplossing voor je is!

Klik hieronder voor een ''sneak preview'' van het ''PDS Stoppen Dieet'. Om weer uit te zoomen klik je nogmaals op de afbeelding.

Bonus #2

(t.w.v. €19,95)

 •  Welke natuurlijke remedies van nature buikklachten kunnen verminderen- en je lichaam helpen te genezen van de zeurende krampen en pijn.
 • Ontdek welke specifieke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een
  natuurlijke manier je darmen snel kunnen versterken.
 • De ongelooflijke genezende kracht van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren en speciale fruit soorten en nog veel meer!
 •  Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om je darmen van binnenuit te versterken & laten herstellen van PDS.

Bonus #3

(t.w.v. €29,95)

 •  Welke 10 bewezen, simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 •  Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en hiermee voor extra buikklachten zorgen.
 •  Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van maag- en darmklachten.
 •  Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen en te houden.

Bonus #4:

 • Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

  De "PDS Stoppen Methode" is de meest effectieve en bewezen methode om buikklachten voorgoed te stoppen. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

  Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl en natuurlijk een gezond leven.

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog antwoord. Hierdoor krijgt het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd tegen PDS.

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn in het ledengedeelte & vraag en antwoord programma.

Samenvatting van de inhoud:

 •  Direct toegang tot de OptimaleGezondheid Leden Site voor aanvullende tips & strategieën tegen PDS.
 •  Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of door iemand van mijn team.
 •  Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Heb je last van maag- en darmklachten, weinig energie, hoofdpijn en je niet lekker voelen. Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkig ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze klachten voorgoed oplossen zodat jij ook de gezondheid gaat krijgen die je wilt.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je er voor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint dan bij het begin en je loopt middels het stappenplan het hele programma door en je leert zo alles over een gezonde levensstijl waarin PDS niet kan bestaan.

In het programma ontdek je o.a.

 •  Holistische bewezen methodes om maag- en darmklachten direct te verminderen.
 •  Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en te houden.
 •  Hoe jij je spijsvertering en immuunsysteem kunt versterken zodat je fitter en gezonder wordt binnen afzienbare tijd!
 •  En nog veel meer!

  Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma overzichtelijk op een rijtje ziet staan.

  De waarde van dit programma alleen al, is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan de "PDS Stoppen Methode" toe te voegen als een exclusieve bonus.

  Totale Waarde:

Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van je prikkelbare darm klachten verlost te zijn!


Hieronder nog een paar reacties:


Hoeveel kost het programma?

Mag ik je eerst een vraag stellen?

• Hoeveel is het je waard als je nooit meer last zou hebben van maag- en darmklachten?

Dat jij dus zeker zou weten dat deze klachten ook echt wegblijven en je hier dus nooit meer aan zou hoeven terugdenken!

Ontdek hoe je eindelijk van je prikkelbare darm en buikklachten af kunt komen!

Veel mensen hebben honderden, of misschien zelfs duizenden euro's uitgegeven aan allerlei medicijnen en behandelingen!

En weet je wat? Geen resultaat!

De "PDS Stoppen Methode" is het meest uitgebreide en effectieve stappenplan om op een natuurlijk en holistische manier voorgoed van maagklachten af te komen.

Mijn methode is 100% gericht op moeder natuur!

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten? Of waarom ik het programma niet gratis aanbiedt?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om dit pakket een goede prijs te geven.

De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze ergens geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Ook heb ik zelf zeker een paar duizend euro uitgegeven aan al het onderzoek, alle behandelingen, alle alternatieven, zogenaamde specialisten, artsen, etc.

Daarnaast heb ik dik 4 jaar gewerkt om de methode te verfijnen tot een totaaloplossing die jij thuis, gemakkelijk kunt volgen en die jou snel het gewenste resultaat kan geven.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen in Nederland en België de kans krijgt om op een natuurlijke manier van een prikkelbare darm en buikklachten af te komen. Ik weet als geen ander wat dat met je doet.
Bijvoorbeeld de frustratie dat je niet alles uit je leven kunt halen.

Laten we eerlijk zijn: PDS is niet eenvoudig om mee te leven.

Toen het programma net uit kwam koste de "PDS Stoppen Methode" € 134,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om de ''PDS Stoppen Methode'' voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de PDS Stoppen Methode een korting van 50%!

e kunt het hele pakket uitgeprint (hardcopy) ontvangen voor slechts €67,-. Je hebt het dan binnen 36 uur in huis.

Tevens krijg je direct toegang tot het complete digitale pakket zodat je direct kunt beginnen!

De "PDS Stoppen Methode" is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van maag- en darmklachten af te komen.

Vanwege het feit dat ik er persoonlijke e-mail consults bij het pakket geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven tot dit volledige pakket voor de actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zou mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het belangrijk om iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de SNELSTE, MEEST EFFECTIEVE METHODE om PDS bij de kern aan te pakken en permanent te stoppen en genezen!

Bedenk dit:

• De "PDS Stoppen Methode" is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.

• De "PDS Stoppen Methode" is goedkoper dan het nemen van medicijnen (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen).

• De "PDS Stoppen Methode" komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei alternatieve oplossingen en middeltjes.

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Voor een eenmalige investering kun je de complete "PDS Stoppen Methode" direct bestellen en heb je al het gereedschap in huis om definitief van een prikkelbare darm af te komen.


Voordelen PDS Stoppen Methode
Ten Opzichte Van Reguliere Behandelingen


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het verhelpen van een prikkelbare darm en maagklachten. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten, weet ik dat je resultaat kunt verwachten. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij door mijn complete "PDS Stoppen Methode" gaat, en je buikklachten verminderen niet zeer snel, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn bewezen methode, dan weet ik zeker dat je van je prikkelbare darm zult afkomen. Daarbij ga ik je ook helpen om je gezondheid op alle vlakken te verbeteren.

Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Gegarandeerd Resultaat

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonus programma’s.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je het aankoop bedrag volledig terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.

Garantie #1: Test mijn methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet per direct resultaat krijgt (geen prikkelbare darm meer) dan geef ik het aankoop bedrag terug.

60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je 100% van het aankoop bedrag terug.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn methode en ik ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld direct terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "PDS Stoppen Methode" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag wegnemen.


Prikkelbare Darm Klachten Nu Stoppen!

Het heeft mij jaren lang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met maagklachten?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit het laatste is wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met een prikkelbare darm, of de angst dat je steeds last blijft houden van maagklachten.

Begin vandaag nog met de "PDS Stoppen Methode" en zet de eerste stap naar volledig herstel van het prikkelbare darm syndroom.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je het aan om de deze tenminste te proberen, je loopt immers geen enkel risico.

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Geen last meer hebben van een prikkelbare darm en buikklachten
 • Geen last meer hebben van verstoppingen, gasvorming, moeilijke stoelgang of brandend maagzuur
 • Je gehele gezondheid naar een nieuw niveau brengen
 • Geen last meer hebben van stress en je niet goed voelen
 • Stoppen met symptoom behandeling en met een klinisch bewezen natuurlijk systeem voorgoed van het prikkelbare darm syndroom genezen
 • Nog veel en veel meer!

Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen).Je blijft rondlopen met een prikkelbare darm en het risico dat je buikklachten erger worden omdat alleen de symptomen onderdrukt worden.
 • Optie #2 (niet aanbevolen).Je blijft voor de rest van je leven allerlei medicijnen, supplementen en dieetplannen proberen het prikkelbare darmsyndroom in toom te houden tot dit op een gegeven moment geen effect meer heeft en de problemen pas echt beginnen.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder om de "PDS Stoppen Methode" te bestellen en je gaat zelf ontdekken hoe je snel, eenvoudig en op een volledig natuurlijke manier van al je prikkelbare darm klachten af kunt komen!

Als je voor optie 1 of 2 kiest wens ik je al het geluk toe (echt waar), want geluk is wat je dan nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier van je prikkelbare darm syndroom af te komen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten en de uitgeprinte en ingebonden versie heb je binnen 36 uur in huis!

Ik garandeer dat je alles in huis zult hebben om je prikkelbare darm permanent en natuurlijk te stoppen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer snel van je buikklachten verlost bent, dan krijg jij je geld 100% terug.


4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot het complete PDS Stoppen Programma (je kunt dus direct beginnen);
 • Uitgeprinte versie van de "PDS Stoppen Methode" heb je binnen 36 uur in huis;
 • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel is het je waard als je nooit meer last zou hebben van een prikkelbare darm- en als je nooit meer bang hoeft te zijn voor buikklachten, krampen, verstoppingen of problemen met de stoelgang?

Dat je 's ochtends naar het toilet gaat en geen problemen of pijn meer hebt bij de stoelgang? En dat je ook na het eten geen pijn meer voelt en je kunt genieten van de dag?!

Je gaat niet alleen leren hoe jij je prikkelbare darm direct kunt stoppen. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Laat PDS niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten. Ga aan de slag met een
effectieve natuurlijke manier om je gezondheid op alle vlakken te verbeteren.

Klik hieronder op de knop om de ''PDS Stoppen Methode" voor de tijdelijke promotie prijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Je hebt volledige niet goed geld terug garantie!

*Betalingen worden uitbesteed aan PayPro B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Op je goede gezondheid,

Robert Jan Hendriks
Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

P.S. Zodra je mijn methode hebt toegepast zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je!
Zou je dan je succesverhaal naar me willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.


Bestel Nu

Nog Een Paar Succesverhalen:


Bestel Nu

We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier. © 2013 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contactpagina door hier te klikken. Heb je verder vragen? Lees dan onze vraag en antwoord, door hier te klikken.

© 2010-2013 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid