*Nieuw* Ontdek Hoe Je Met Een Baanbrekende Natuurlijke Methode Van Jichaanvallen Kunt Afkomen - Zonder De Zware Bijwerkingen Van Medicatie

Als Jij Klaar Bent Om Van Jichtaanvallen Af Te Komen Zonder De Bijwerkingen Van Medicatie, Dan Is Dit De Meest Belangrijke Brief
Die Je Ooit Hebt Gelezen.

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je op een natuurlijke wijze van jicht af kunt komen, zonder zware medicijnen en bijwerkingen!
 • Wat je het beste kunt doen om je pijnlijke gewrichten, zwellingen en de vorming van urinezuurkristallen kunt tegengaan.
 • De nummer 1 strategie om je urinezuurspiegel te verlagen en onder controle te houden.
 • Hoe je het beste acute jichtaanvallen kunt stoppen en in de toekomst voorkomen.
 • Hoe je bijkomende klachten zoals spierpijn, vermoeidheid, overtollige kilo's en stress uit je leven kunt verbannen.
 • Hoe je jichtaanvallen op een natuurlijke wijze blijvend kunt stoppen door de onderliggende oorzaken aan te pakken!

Datum:23-05-2024

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je met een complete natuurlijke totaaloplossing blijvend van jichtaanvallen kunt afkomen - zonder de zware bijwerkingen van medicatie of een heel strikt dieet!

Ik weet waarom je hier bent vandaag. Ik weet wat het is om plotseling last te krijgen van een jichtaanval, zonder dat je je erop kunt voorbereiden..

Een acute jichtaanval is niet alleen enorm pijnlijk, maar kan ook nog je gewrichten beschadigen.

Wanneer je 's nachts plotseling wakker wordt met een extreme pijn in je teen of in een ander gewricht, dat weet je bijna niet waar je het moet zoeken. 

Vooral omdat deze ''indringer in je lichaam'' dé nummer 1 oorzaak is van blijvende beschadigingen in de gewrichten.

Een indringer in je lichaam die vanuit het niets je grote teen of andere gewrichten aantast! 

Het gevaarlijke van jicht is dat een acute aanval blijvende schade kan achterlaten, maar ook nog verbonden is aan veel meer gezondheidsklachten. 

Vandaar dat het zo belangrijk is om SNEL actie te ondernemen bij een jichtaanval, voordat er complicaties optreden en de vorming van pijnlijke urinezuurkristallen niet meer te remmen is..

Wat als ik je kon vertellen dat er een eenvoudige maar effectieve natuurlijke manier is om jichtaanvallen te stoppen en je gezondheid weer terug te krijgen? 

En dat zonder allerlei lastige kuren of bergen aan medicatie?

Ik heb ontdekt wanneer je de onderliggende van een jichtaanval wegneemt, dat je niet alleen jicht vrijwel direct kunt stoppen, maar ook nog terugkerende jichtaanvallen kunt voorkomen.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat een jichtaanval bij de meeste mensen weer terugkomt, erger dan voorheen.

Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om jichtaanvallen te stoppen en te voorkomen.

Maar eerst even het volgende:


Komt het volgende je bekend voor?

 • Plotseling de stekende pijn voelt opkomen van een jichtaanval in één van je gewrichten zoals je grote teen of vingers?
 • Constant rondlopen met angst voor de volgende pijnlijke jichtaanval?
 • Steken, Roodheid, zwelling en warm aanvoelende gewrichten zonder duidelijke aanleiding?
 • Niet goed kunnen slapen vanwege opkomende of aanhoudende jichtaanval en pijn?
 • Angst dat je steeds vaker een aanval krijgt en je gewrichten permanent aangetast zullen worden?
 • Je afvragen waarom een jichtaanval steeds weer terugkomt?
 • Hoe je met een baanbrekende methode jichtaanvallen kunt stoppen en er voor kunt zorgen dat je niet opnieuw last krijgt van een jichtaanval!!

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn verhaal

Ik herinner mij de situatie van Boudewijn Brugman en zijn frequente jichtaanvallen nog heel goed!

Hij werd 's nachts wakker door een verschrikkelijke pijn in zijn voet. Hij deed het licht aan om te kijken wat er aan de hand was. En tot zijn verbazing was zijn grote teen 2x zo groot als normaal.

Dat is ook direct waar de ellende bij hem begon..

Hij schrok zich helemaal kapot! Hij kon zelfs niet naar de badkamer gaan vanwege de verschrikkelijke pijn. 

"Het is alsof er iemand duizend naalden tegelijk in je teen steekt".

Hij was geschokt omdat hij niet wist wat er aan de hand was!! Hij kon niet meer fatsoenlijk lopen.

Sterker nog, hij moest bijna kruipen om naar de badkamer te gaan.. en als je per ongeluk toch met je voet de grond raakt, kun je letterlijk de schreeuw van de pijn niet bedwingen, enorm heftig!

"Dit type pijn had ik in mijn leven nog niet meegemaakt".

Elke kleine aanraking maakte de pijn bijna ondraaglijk. Zelfs een lichte aanraking van bijv. zijn lakens was al voldoende om de tranen in zijn ogen te laten springen.

Heb je weleens een schoen, of iets simpels zoals als een sok proberen aan te trekken met jicht?

Bijna niet te doen. 

Hij maakte daarom ook snel een afspraak bij zijn huisarts.

Na een serie van tests bleek dat Boudewijn jicht had ontwikkeld in zijn grote teen. Zijn arts waarschuwde hem over de gevolgen van jicht op lange termijn, maar hij wist op dat moment nog helemaal niets van deze slopende aandoening af.

''Mijn grote teen was 2x zo groot als normaal!''

Gelukkig kwam zijn arts ook met mogelijke oplossingen, waaronder een aantal traditionele medicijnen.

Hij dacht dat zijn probleem daarmee mooi was opgelost.

Maar dit was helaas slechts voor een korte duur.

Ongeveer twee weken later begon hij weer opnieuw last te krijgen van een jichtaanval in zijn grote teen. Echter, deze keer was de stekende pijn een stuk erger dan voorheen. 

Hij maakte weer een afspraak bij de huisarts en kreeg deze keer ''Diclofenac'' (NSAID) mee naar huis. De arts vertelde mij dat jicht erg hardnekkig kan zijn en dat een combinatie van medicatie waarschijnlijk noodzakelijk is.

De meeste NSAID's hebben een "bovengrens" effect. Met andere woorden, deze medicijnen kunnen alleen maar een bepaalde hoeveelheid pijn onderdrukken. Zodra deze grens overschreden is, is het erg lastig om de pijn van jicht nog verder te onderdrukken.

Alleen Boudewijn begon weer last te krijgen van jicht..

Hij kreeg dus een nieuw sterker medicijn (corticosteroïden) voorgeschreven om de inflammatie te stoppen. Ja, de ontstekingen werd wel wat minder, maar dit medicijn heeft geen invloed op de hoeveelheid urinezuur of output daarvan. 

Met als gevolg dat je steeds meer medicatie moet nemen, zonder echt zeker te weten of jicht niet meer terugkomt.

En bij elke aanval worden je gewrichten steeds verder beschadigd.

Bovendien kreeg Boudewijn ook last van een stekende maagpijn waar je niet blij van wordt.

Langdurig (ontstekingsremmende) medicatie nemen was ook niet echt een optie: een hele nare bijwerking van dit medicijn is dat je bij langdurig gebruik last kunt krijgen van bloedingen en zelfs een maagzweer!

Iets waar je op zo’n moment al helemaal niet op zit te wachten!

Het was inmiddels anderhalve maand later en hij had nog steeds jichtklachten. Het ergste is dat je geen garantie hebt en dat de kans groot is dat jicht weer terugkomt, vaak nog erger dan voorheen.

Indien je alleen maar gaat richten op symptoombehandeling en niet de oorzaak gaat aanpakken - waarom je überhaupt last hebt gekregen van een jichtaanval?

Hij wilde niet steeds rond blijven lopen met het risico op een nieuwe acute jichtaanval en dat er straks nog meer gewrichten beschadigd raken.

Boudewijn vertelde mij ook dat vooral de onzekerheid en je er niet op kunnen voorbereiden het moeilijkste voor hem was.  

”Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen.”


Waarom Een Jichtaanval Zo
Gevaarlijk Is!

Boudewijn begon naast jichtaanvallen ook steeds meer klachten te krijgen zoals een stekende buikpijn, verminderde weerstand en hij had vrijwel geen energie.

Naast jicht in zijn grote teen had hij nu ook klachten gekregen in andere gewrichten. 

Hij maakte weer een afspraak bij zijn arts, dit was inmiddels de vierde keer!

Deze keer kreeg hij ''Colchicine'' mee naar huis om de frequente aanvallen te remmen. 

Bijwerkingen zijn: Misselijkheid, duizeligheid en sufheid. Na een dag nadat je begonnen bent met slikken zul je wellicht diarree krijgen.

Boudewijn was vooral bang dat hij straks niet meer normaal kon lopen als het zo door blijft gaan..

Moet je eens voorstellen wat dat met de kwaliteit van je leven doet?

Dat is dan ook direct het grote gevaar van jicht. Het kan beginnen met een aanval in de grote teen, omdat hier een combinatie van traag stromend bloed sneller afkoelt.

Meestal is het eerste wat je in de ochtend of 's nachts zult merken, een grote teen die aanzienlijk is opgezwollen. Soms 2 tot 3 keer zo groot als normaal.

Een kwellende pijn schiet in je voet bij de lichtste aanraking.

Lopen zonder ondersteuning is onmogelijk!

Het gewricht van je grote teen wordt stijf, het gebied eromheen raakt vaak ontstoken, en wordt warm en rood. Je zou bijna denken dat je een infectie hebt.

Deze symptomen verschijnen vaak 's nachts, terwijl je slaapt omdat dan de bloedcirculatie nog verder vertraagt, en dit gebeurt vaak zeer plotseling.

Het is niet alleen je grote teen. Ook je andere gewrichten kunnen worden beïnvloed. Zoals je enkel, knie, pols en vingers. In feite kunnen na verloop van tijd alle gewrichten getroffen worden door jicht.

En helaas, indien er geen actie ondernomen wordt kunnen de urinezuurkristallen zelfs in je nieren ontstaan en de oorzaak zijn van pijnlijke nierstenen.

Geloof me, dit wil je hoe dan ook voorkomen! Nierstenen is zo'n beetje de meest pijnlijke aandoening die je kunt krijgen.

En niet alleen dat. Jicht kan ook nog witte kalkachtige bultjes onder de huid vormen. Deze worden ook wel jichtknobbels (tophi) genoemd en komen voor op de handen en oren.

Maar hoewel de jichtknobbels erg lelijk zijn, is dit nog niet eens het ergste. Na verloop van tijd raken er steeds meer gewrichten dichtgeslibd. Hierdoor raken ze beschadigd en dit kan leiden tot artrose.

Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, is in een recente studie in de leeftijd tussen 41 en 63 jaar aangetoond dat mannen met jicht een significant hogere kans hebben op hart- en vaatziekten dan mannen zonder jicht.

Tijdens mijn onderzoek naar alles over jicht stuitte ik ook op een aantal schokkende feiten.

Allereerst is jicht zeker geen recente ontdekking. Jicht is één van de oudste aandoeningen die we kennen en teistert mensen met bijna ondraaglijke pijn, al sinds er medische documentatie bestaat.

Door de geschiedenis heen staat jicht bekend als een aandoening die wordt geassocieerd met een ongezonde levensstijl (vet eten en bier drinken). Maar moderne wetenschap laat zien dat iedereen last kan krijgen van jicht.

De oorzaak van jicht is niet jouw schuld!

Geef mij een moment om dat uit te leggen:

Eén van de primaire oorzaken is het urinezuur (hyperurikemie) in het bloed. Maar tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter dat dit niet de enige oorzaak is.

Dit komt omdat ik mensen ken met extreme hoge urinezuurwaarden in hun bloed, die totaal geen last hebben van jicht. Sommige mensen hebben van zichzelf veel urinezuur zonder dat er sprake is van een acute jichtaanval. 

Vanzelfsprekend neemt de kans op jicht toe als je hyperurikemie (hoge zuurgraad) hebt en ook nog last hebt van overgewicht.

Het ontstaan van de problematiek heeft te maken met de bouw van je lichaam en de doorbloeding. Het probleem van jicht ontstaat wanneer het urinezuur in het bloed kristalliseert. Deze kristallen hebben een naaldvorm en boren zich in de zenuwuiteinden waardoor de pijn van jicht ontstaat.

Deze kristallisering vind plaats wanneer het opgeloste urinezuur in het bloed, afkoelt. Deze afkoeling vind plaats op plekken in het lichaam waar het bloed zijn temperatuur snel verliest.

Onder andere de teengewrichten zijn zulke plaatsen. Het bloed stroomt hier door kleine vaatjes, waardoor het traag beweegt. Het kraakbeen in de gewrichten zit in de tenen het dichtst bij het huidoppervlak van alle gewrichten, het kraakbeen koelt sneller af dan de omgeving en de kristallisering vindt daarom hier als eerste plaats.

Hieruit kun je concluderen dat je urinezuurspiegel verlagen en de afscheiding bevorderen de beste manier is om aanvallen te stoppen.  

Sterker nog, alleen maar je urinezuurspiegel iets verlagen kan al resulteren in veel lagere kans op een terugkerende jichtaanval.

Moet je eens voorstellen wanneer je ook nog eens de algehele afscheiding bevordert en de verborgen oorzaken van jicht wegneemt?

Het risico op jicht neemt vooral toe bij het ouder worden. MAAR jicht is niet een aandoening waar alleen oudere mensen mee te maken hebben. Ook jonge mensen kunnen last krijgen van jicht wanneer de oorzaken niet aangepakt worden.

Dit effect wordt versterkt door de Westerse levensstijl.

Dat jij nu deze brief leest geeft aan dat jij gelukkig wel weet dat je last hebt van jicht en dat jij er iets aan wilt doen!


Wat kun je allemaal doen tegen jicht?

Wanneer je voor het eerst begint last te krijgen van een jichtaanval zal er medicatie worden ingezet om de onstekingen en pijn te behandelen. Deze receptmedicijnen zijn vaak ontstekingremmende middelen, corticosteroïden of colchicine.

Echter, deze medicijnen hebben vaak zware bijwerkingen op lange termijn!

Typische traditionele jicht behandelingen:

Normaalgesproken start je medicatie met Diclofenac. Dat is een ontstekingsremmend en pijnstillend medicijn. Het behoort tot de groep NSAID's ofwel niet-hormonale ontstekingsremmers. Dit medicijn is alleen op doktersrecept verkrijgbaar.

Diclofenac:

 • Vermindering van de ontsteking en de bijbehorende pijn;
 • Helaas hebben deze medicijnen geen effect op de hoeveelheid urinezuur in het lichaam;
 • Veel van deze medicijnen kunnen bijwerkingen hebben zoals bloedingen, maagpijn, en zweren.
 • De meeste NSAID's hebben een "bovengrens" effect. Met andere woorden, deze medicijnen kunnen alleen maar een bepaalde hoeveelheid pijn onderdrukken. Zodra deze grens overschreden is, is het erg lastig om de pijn van jicht nog verder te onderdrukken.

Corticosteroïden:

 • Deze medicijnen worden oraal ingenomen of geïnjecteerd in het getroffen gebied door je arts, corticosteroïden zijn anti-inflammatoire hormonen;
 • De meest voorkomende bijwerkingen van corticosteroïden zijn een verminderde weerstand tegen infecties en heling van open wonden;
 • Ook is het mogelijk dat de botten bij aanhoudend gebruik merkbaar dunner worden. Om deze reden is het niet aan te raden om corticosteroïden voor langere termijn te gebruiken.

Colchicine:

 • Bijwerkingen zijn: Misselijkheid, duizeligheid en sufheid. Na een dag nadat je begonnen bent met slikken zul je wellicht diarree krijgen.

Voor de duidelijkheid: Alleen jij en je arts kunnen bepalen wat de beste handelswijze is bij deze symptomen.

Zoals je kunt lezen hebben de voor de hand liggende klinische geneesmiddelen serieuze bijwerkingen. Maar dit is niet de meest vooraanstaande reden waarom steeds meer mensen mijn natuurlijke methode zijn gaan toepassen.

De reden hiervoor is dat medicatie de oorzaak van jicht niet wegneemt.

Het urinezuurniveau in het bloed blijft bij al deze medicijnen onveranderd. Het risico van de verdere ontwikkeling van jicht wordt daarmee niet verminderd en het enige wat er is gebeurd is dit:

Een onderdrukking van het pijnsignaal dat je lichaam stuurt om je te laten weten dat er iets niet goed is! 

Terug naar het verhaal van Boudewijn:


Hij was wanhopig...

Boudewijn had echt alles geprobeerd om van zijn frequente jichtaanvallen af te komen. Maar niets bleek goed te werken. Telkens kreeg hij opnieuw weer last van een pijnlijke ontstoken rode teen, buikpijn door medicatie en zijn andere gewrichten begonnen ook stijf en pijnlijk te worden. 

Sommige middelen en behandelingen zorgen wel voor een tijdelijk verlichting van klachten, maar telkens moest hij een nieuwe afspraak maken bij zijn arts voor een sterker medicijn waar forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

Hij was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar hij het moest zoeken! Waarom bleef hij last houden van een acute jichtaanvallen?

En wat zijn de consequenties op lange termijn om steeds last te krijgen van een aanval? Dat zijn de vragen waar hij mee zat en liever het antwoord niet wilde horen. 

Zijn nachtrust leed er ook onder…

En vergeet niet dat hij van alles al had geprobeerd en stond op het punt om toch weer een sterkere medicatie te nemen.  

 ”Liever forse bijwerkingen dan straks geen gewricht zonder jicht meer overhouden!" 


Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Boudewijn vertelde mij dat ze op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Hij las het artikel over jicht en purine en heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.

Want hij was wanhopig en wilde een manier vinden om jicht onder controle te krijgen.

Hij vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs ontstekingsremmende middelen niet goed bij hem werkten.

Ook maakte hij zich erg veel zorgen over zijn gezondheid op lange termijn. Want naast structureel last hebben van een acute jichtaanval en de pijn daaraan verbonden, is het ook enorm belastend voor zijn lichaam en gezondheid.

Hij vertelde mij wat hij tot nu toe had geleerd over jicht en dat hij steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten. En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt om van jicht af te komen en onder controle te houden.

Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over jicht effectief en natuurlijk behandelen.

Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.

Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met jicht.

De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.

De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!

Een best logische benadering als je het mij vraagt.

Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.


Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Boudewijn persoonlijk te coachen (dit was in 2011) en gingen we aan de slag om deze heftige vorm van jicht terug te dringen.

Maar ook om de onbalans in zijn lichaam aan te pakken. Want hij liep een enorm groot risico op permanente beschadigingen van zijn gewrichten.

De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in zijn lichaam op te lossen waardoor de overproductie van urinezuur kan plaatsvinden.

De oorzaken van een jichtaanval kunnen per persoon verschillen en zal dan ook individueel moeten worden aangepakt.

Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke (ontstekingsremmende) remedies en leefstijltips is het mogelijk om op een natuurlijke wijze jichtaanvallen te stoppen en onder controle te houden, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!

Een waardevolle tip die ik hem gaf en welke ik graag met je wil delen is het eten van gember.

Waarom?

Gember heeft enorm krachtige anti-inflammatoire eigenschappen en is ook nog goed voor je spijsvertering!

Nu zijn nog niet alle gezondheidsvoordelen wetenschappelijk aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om regelmatig gember te eten om de vorming van ontstekingen tegen te gaan.

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende natuurlijke kruiden en middelen zó goed kunnen werken!

Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om zijn vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat hij niet terugviel in oude patronen.

Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Boudewijn een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!


Dit was de doorbraak!

Na 2 weken:

-> Vrijwel geen jichtpijn meer.

-> Paar kilo kwijt en minder vermoeid.

En na 3 weken:

-> Helemaal geen jichtpijn meer, lager urinezuurgehalte en sindsdien geen jichtaanvallen meer gehad. 

Hij liet zichzelf onderzoeken door een specialist en hij kwam tot dezelfde conclusie. Sindsdien heeft hij geen last meer gehad van een terugkerende jichtaanval en was hij eindelijk bevrijd van alle klachten. 

Hij kon weer lachen en genieten van het leven, hij voelde zich veel beter en zag er ook veel beter uit!

Nog belangrijker...

Niet langer hoefde hij zich hopeloos en onmachtig te voelen wanneer hij opnieuw last kreeg van pijn in zijn grote teen.

''Voor het eerst in maanden geen last gehad van een jichtaanval in mijn grote teen!"

In de eerste periode nadat ik hem gecoacht had leek het steeds beter en beter met hem te gaan, en hij heeft sindsdien geen last meer gekregen van een nieuwe aanval.

Hij vertelde mij hoe opgelucht hij was en dat hij zich niet langer zorgen meer hoefde te maken over zijn gezondheid.

"Voor de eerste keer weer in mijn leven had ik weer het gevoel van veiligheid en mijn gemoedsrust terug."


Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Boudewijn

Nadat Boudewijn een paar maanden zonder een nieuwe jichtaanval rondliep en helemaal gewend was geraakt aan zijn nieuwe supergezonde lichaam, raakte ik over ditzelfde onderwerp aan de praat met een goede kennis van me.

Ik kende hem al jaren en om die reden viel het mij al lang niet meer op dat hij eigenlijk al een tijd last had van problemen met zijn gezondheid.

Het bleek dat ook hij al tijden rondliep met de zorgen en problemen van jicht.

Ik legde aan hem uit hoe Boudewijn te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte (ook omdat de klachten kunnen verschillen). Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en de ontstekingsremmende kruiden, maar ook de manier om dit in te passen in de levensstijl.

Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor mijn collega wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan hem ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen (ongeacht geslacht) of waar de symptomen tot uiting komt.

Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!

Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor mijn collega indeelde in dag en weekplanningen.

Alhoewel hij in het begin erg sceptisch was, hier de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):

Daarnaast is hij 2 kg kwijt en heeft het stappenplan besproken met zijn arts.

Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.

Want er miste nog iets..

Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om van jichtpijn af te komen en de onbalans op te lossen.

Ook heb ik de actieplannen nog verfijnt op de feedback van inmiddels duizenden mensen om het effectiever te maken.

Daarin leer je ook alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om jichtaanvallen direct bij de kern te stoppen en terugkerende acute aanvallen te voorkomen.

Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om op een natuurlijke wijze jichtaanvallen te stoppen.

Dit unieke stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot de “Jicht De Baas Methode” en deze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen jichtaanvallen te stoppen en je complete gezondheid te verbeteren.


Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Medicatie tegen jicht, cholesterolverlagers, hoge bloeddruk etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat wanneer je ergens last van hebt, alleen een pilletje de oplossing is.

Dit is niet waar!

Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren en niet richten op de onderliggende oorzaak van een jichtaanval. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar jichtaanvallen en pijnklachten op een natuurlijke wijze stoppen.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen specifiek om jicht bij de kern te stoppen en het risico op terugkerende klachten te voorkomen.

Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je steeds beter en beter gaan voelen totdat de pijn helemaal verdwenen is en je niet langer de onbalans in je lichaam hebt.

En het erg grote risico op terugkerende acute jichtaanvallen drastisch te verminderen!

Mag ik je het volgende nog vragen?

 • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze van je jichtaanvallen kunt afkomen?
 • Wil je niet steeds afhankelijk zijn van medicatie?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
 • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
 • Heb je genoeg van problemen met je gezondheid?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren en jichtaanvallen te stoppen?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om van jichtaanvallen af te komen, maar ook nog erg simpel is en zich alleen richt om de oorzaak van jichtaanvallen weg te nemen?

Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.

Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van rondlopen met jichtpijn en je gezondheid terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?

En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


Jicht Stoppen Methode

De meest complete holistische totaaloplossing om
jichtpijn en aanvallen blijvend te stoppen. 


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij jichtpijn en acute jichtaanvallen binnen een paar weken blijvend gaat stoppen - zodat je niet afhankelijk bent van medicatie alleen om jichtaanvallen weg te houden.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk stoppen van en onder controle houden van jicht heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie en vitaliteit!

Wat ga je ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een uniek natuurlijk systeem van jicht verlost kunt zijn, en toekomstige aanvallen kunt voorkomen, zonder gebruik van zware medicijnen, of andere middelen!
 • Ontdek de 7 gouden pilaren om jicht onder controle te krijgen en het grote risico op nieuwe aanvallen zoveel mogelijk te voorkomen.
 • De nummer #1 indicator om vast te stellen of je een vergroot risico loopt op de ontwikkeling van acute jichtaanvallen en hoe dit te voorkomen.
 • Welke 3 natuurlijke remedies goed werken om jichtpijn in intensiteit te verminderen en toekomstige aanvallen helpen voorkomen.
 • Hoe je eenvoudig alle nodige vitamines, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt om de afscheiding van urinezuur in je lichaam te bevorderen.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je jicht hebt. De top 10 schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Waarom er zoveel misverstanden bestaan over purine en voeding. Ontdek welke strategie het meest effectief is om je urinezuurgehalte te verlagen
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om de afscheiding van urinezuur te verhogen. Dit zal je verbazen!
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom de balans tussen omega 3,6 en 9 essentieel is om ontstekingen in het lichaam tegen te gaan.
 • Ontdek de nummer 1 meest krachtige manier om je nieren te ondersteunen overmatige urinezuur uit je lichaam te verbannen en waarmee je het risico op jichaanvallen drastisch kunt verminderen.
 • Wat je nu kunt doen om jichtklachten (pijn in de teen, gewrichten, zwellingen, roodheid) aan te pakken zodat de onzekerheid en extreme pijn door jicht je leven niet meer nadelig beïnvloed.
 • De meest krachtige homeopathische kruidentherapie, ontworpen om terugkerende jichtaanvallen te verminderen.
 • Geheim #1: Ontdek het BELANGRIJKSTE element wat de onderliggende oorzaak van jicht is en waarom jij snel moet handelen om je urinezuurspiegel te verminderen, een lichamelijk tekort aan te vullen en jichtaanvallen van binnenuit te stoppen.
 • Welke specifieke behandelstrategieën het beste werken tegen jichtknobbels (tophi), jicht teen of een combinatie hiervan.
 • Hoe je eenvoudig je lichaam van binnenuit kunt versterken en zuiveren van ophoping urinezuur zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor de volgende jichtaanval.
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandeltips om het brandende stekende gevoel en pijn te stoppen in de gewrichten vanuit de comfort van je eigen huis.
 • Ontdek waarom ''purinearm'' eten niet de enige en beste oplossing is tegen jichtaanvallen (hier hoor je nooit wat over)
 • Hoe je met specifieke Jicht Stoppen Thuis Remedies je lichaam kunt beschermen tegen teveel urinezuur en de afscheiding door je nieren kunt verbeteren.
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een gezonde "jicht goedgekeurde" maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke urinezuurverlagende recepten, die ook nog erg lekker zijn).
 • Waarom medicijnen zoals Diclofenac, Corticosteroïden, Colchicine niet de enige oplossing zijn en waarom ze vaak meer kwaad dan goed doen op de lange termijn in tegenstelling tot deze natuurlijke methode.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat jicht zich niet ontwikkeld in jichtknobbels om hele pijnlijke aanvallen in je gewrichten te voorkomen!
 • Ontdek de 2 beste natuurlijke remedies waarmee jij een verhoging van urinezuur verlaagt, en daarmee de kristalvorming in de gewrichten voorkomt!
 • Ontdek hoe je met het "Jicht StoppenSuperfoods" natuurlijk en effectief je urinezuur verder kunt verlagen met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists.
 • Wat te doen tegen weinig energie, duizeligheid, verminderde eetlust en waarom deze klachten veroorzaakt kunnen worden door een verhoging van de urinezuurspiegel in je lichaam.
 • Hoe je er met een jicht stoppende strategie ervoor kunt zorgen dat jij je lichaam niet meer onnodig overbelast! Met name het stabiliseren en verlagen van je urinezuurspiegel is essentieel!
 • Leer de 37 beste antistress technieken om er voor te zorgen dat stress je gezondheid niet langer nadelig beïnvloedt.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van jicht. Een tipje van de sluier: het eten van geraffineerde fructose kan EXTREEM gevaarlijk zijn als je jicht hebt, omdat geraffineerde fructose een aanval kan uitlokken.
 • Welke specifieke behandelstrategieën het beste werken tegen jicht in de grote teen of jicht door de menopauze (jicht bij vrouwen).
 • Bespaar een hoop tijd en moeite wat betreft natuurlijke kruiden en remedies. Krijg een lijst met de beste jicht natuurlijke remedies en kruiden die WEL werken! Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief.
 • Geheim 9: De verborgen waarheid over medicatie en de bijwerkingen! Dit moet je weten als je medicijnen neemt!
 • Hoe je eenvoudig de overtollige kilo's rond je buik gaat verliezen zonder al te veel moeite.
 • De nummer 1 natuurlijke strategie (volgens mijn cursisten) om jicht dramatisch te verminderen, met name de pijn in de gewrichten en frequentie van aanvallen zullen drastisch verminderen.
 • Een compleet voedselschema specifiek voor jicht om de ophoping van purine tegen te gaan. Het verlagen en onder controle houden van je urinezuurspiegel is de essentiële schakel tegen jichtaanvallen.
 • Waarom langdurig last houden van een jichtaanval kan komen door een aantal ongezonde gewoontes waar je waarschijnlijk niet bewust van bent! En wat je kunt doen om de nadelige effecten van jicht op je lichaam weer om te draaien.
 • Beter slapen! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat.
 • Krijg veel meer energie! De Jicht Stoppen Methode in combinatie met mijn bonus programma gaat jou veel meer energie geven!
 • Hoe je met de "Jicht Stoppen Methode" op een natuurlijke wijze zonder medicatie snel je urinezuurspiegel kunt verlagen en onder controle kunt houden! Stop de overbelasting op in je gewrichten. Het resultaat is de gezondheid en urinezuurspiegel hebben waarmee je niet langer een groot risico loopt op de ontwikkeling van terugkerende jichtaanvallen.
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie er gezonder uit! Allemaal omdat je, niet alleen je jichtaanvallen weer onder controle hebt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met de Jicht Stoppen Methode


Waarom de Jicht Stoppen Methode Wel Werkt:

De vernieuwde Jicht Stoppen Methode (2016 editie) is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om jichtpijn en aanvallen tot het verleden te laten behoren.

 • Jichtpijn drastisch verminderen en acute aanvallen binnen de kortste keren definitief stoppen door onderliggende oorzaken aan te pakken;
 • Roodheid, zwelling en warm aanvoelende gewrichten verminderen en je lichaam helpen herstellen van de schade aangericht door jicht.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk stoppen van jichtaanvallen heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk);
 • Verlagen van je urinezuurspiegel door de innerlijke blokkades te verhelpen;
 • Verhogen van de afscheiding urinezuur om de vorming van nieuwe urinezuurkristallen tegen te gaan;
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, weinig energie en stress;
 • Handhaven van ''een jichtvrij leven'' met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor Boudewijn en inmiddels duizenden andere mensen gewerkt heeft om jichtaanvallen met gezonde leefstijladviezen te stoppen en weg te houden.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de Jicht Stoppen Methode en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier jicht aan te pakken door te stoppen met symptoombehandeling.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Boudewijn zelf meegemaakt wat het is om steeds opnieuw last te krijgen van jicht? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke holistische methode gericht om door middel van een gezonde leefstijl jichtaanvallen te stoppen?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie.

Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij of zij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening een complete totaaloplossing maken, maar ik kan dit dankzij de feedback van al mijn cursisten wel!

Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.

Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om van jichtpijn af te komen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een goede gezondheid echt is.

Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om je jichtaanvallen op een natuurlijke manier te stoppen en weg te houden, zodat jij je gezondheid weer terugkrijgt!


Waarom de Jicht Stoppen Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit.

Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier van een jichtpijn en aanvallen af te komen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om je jichtaanvallen op een natuurlijke manier te stoppen zonder steeds medicatie te moeten nemen, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je partner?

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met jicht, zelfs als je momenteel niet heel veel klachten hebt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier blijvend van jicht kunt afkomen en je gezondheid een boost te geven.


Je Krijgt Ook Nog 6 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding (krijg je opgestuurd) is meer dan genoeg om van jicht af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals acute jichtaanvallen.


Bonus 1: 30 Anti Jicht Dieet Recepten + Boodschappenlijstjes

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om je weerstand te verhogen, meer energie te hebben en jicht van binnenuit te stoppen is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en effectief zijn om je urinezuurspiegel te verlagen.

Ontdek hoe je met 30 anti jicht dieet recepten je urinezuurspiegel gaat verlagen en ook nog lekker smaken! 

Bonus 2: Jicht Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

 • Welke natuurlijke remedies van nature ontstekingsremmende bestanddelen hebben - en je lichaam helpen te herstellen van de effecten van urinezuurkristallen in de gewrichten.
 • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je weerstand en effectief zijn tegen teveel urinezuur in je lijf.
 • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-arginine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
 • Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen zodat de ophoping van urinezuur geen schijn van kans maakt om je gewrichten aan te vallen.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

 • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verminderde weerstand zorgen zodat een acute jichtaanval sneller kan optreden.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van terugkerende acute jichtaanvallen.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

 • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Jicht Stoppen Methode. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder jicht.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je gezondheid drastisch verbeteren in een periode van 4 weken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Samenvatting van het programma:

 • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om een terugkerende jichtaanvallen te voorkomen.
 • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Alles is stap voor stap!

Tijdelijke Bonus: 101 Super Gezonde Recepten

De eerste 50 personen die bestellen krijgen toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten. Hiermee kun je direct gezond en lekker koken!

Wat mij betreft zijn dit de meest gezonde en lekkere recepten ooit waar je ook nog een paar kilo kunt afvallen en perfect aansluiten op de 30 Anti Jicht Dieet Recepten! Normaal kost het receptenboek alleen al 47 euro en krijg je vandaag als gratis bonus bij deze eenmalige aanbieding.


Hieronder nog een paar succesverhalen:


Hoeveel kost de Jicht Stoppen Methode?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte de complete Jicht Stoppen Methode €194,- vanwege het exclusieve 4 Weken Programma en Persoonlijke Email Coaching.

Maar om de ''Jicht Stoppen Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de Jicht Stoppen Methode een korting van 50%!

Voor 97 euro eenmalig krijg je toegang tot de complete Jicht Stoppen Methode + alle bonussen (t.w.v. 356,95 euro) en de 101 Super Gezonde Recepten samen met de basishandleiding thuis en anoniem opgestuurd. 

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef heb ik besloten dat ik slechts 50 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige pakket, extra bonussen en eenmalige actieprijs.

Meer dan 50 personen kan ik op dit moment niet toelaten, anders heb ik niet voldoende tijd om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient. Ik vind het belangrijk om iedereen in het programma goed en effectief begeleid gaat worden.

Kortom, de Jicht Stoppen Methode is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke holistische manier van jichtaanvallen blijvend af te komen en je gezondheid drastisch te verbeteren.

Bedenk dit:

 • De Jicht Stoppen Methode is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • De Jicht Stoppen Methode is goedkoper dan het nemen van medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen!).
 • De Jicht Stoppen Methode komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier blijvend van jichtpijn en aanvallen af te komen.

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met constante jichtpijn en acute aanvallen.

Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete pakket bestellen en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier van jichtaanvallen af te komen door de onderliggende oorzaken aan te pakken.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het verminderen van jichtpijn en stoppen van aanvallen. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de "Jicht Stoppen Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke holistische methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij razendsnel van jichtpijn afkomt.

Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet eens het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "Jicht Stoppen Methode" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.


Geen jichtpijn en aanvallen meer!

Het heeft mij jarenlang onderzoek en updates gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer door blijven lopen met het vergrote risico op verdere beschadigingen aan de gewrichten door jicht?

Ook omdat de kans op nieuwe aanvallen elke dag toeneemt als je blijft rondlopen met een verhoogd urinezuurspiegel of verminderde afscheiding.

Je wilt toch niet steeds opnieuw last krijgen van jicht?

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen en inmiddels duizenden mensen dat het programma gevolgd hebben, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met jichtpijn, of met de angst dat je steeds last blijft houden van nieuwe aanvallen met alle gevolgen van dien.

Begin vandaag nog met de "Jicht Stoppen Methode"en zet de eerste stap naar een gezond en vitaal leven waar je geen zorgen meer hoeft te maken over jicht.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je het aan om de "Jicht Stoppen Methode" tenminste een kans te geven.

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van zware medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.


Dit is wat je allemaal gaat ontvangen:


Jicht Stoppen Methode Fysiek + Digitaal

De bewezen complete natuurlijke oplossing om snel en stap voor stap van jichtpijn en acute jichtaanvallen af te komen.

Tijdelijke Actieprijs:

€97,-


30 Anti Jicht Dieet Recepten

Overheerlijke en anti jicht dieet recepten om je lichaam te bombarderen met belangrijke vitamines, mineralen om je urinezuurspiegel te verlagen en afscheiding te bevorderen.

Normale prijs:

€37,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Jicht Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

Een selectie van de beste ontstekingsremmende remedies, kruiden en Superfoods om jicht van binnenuit te stoppen en aanvallen te voorkomen.

Normale prijs:

€29,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!

Normale prijs:

€57,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!

Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste gezonde leefstijladviezen en strategieën in een stap voor stap online 4 weken programma + video's.

Normale prijs:

€89,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

101 Super Gezonde Recepten thuis opgestuurd!

De meest gezonde en lekkere recepten om je gezondheid een boost te geven! Zo kun je nog steeds lekker genieten en gezond eten.

Normale prijs:

€47,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €356,95 waard. Die krijg jij dus GRATIS! Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen tegen jichtpijn en acute aanvallen voorkomen. 

Begin nu met de Jicht Stoppen Methode

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het de snelle weg is om van jicht blijvend af te komen. 

Deze weg is gebaseerd om de oorzaak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2011 om jicht op een natuurlijke wijze te stoppen.

Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de snelste manier om zonder medicatie de overproductie van urinezuur terug te dringen en terugkerende aanvallen te stoppen, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 

Klik hieronder op de knop om de Jicht Stoppen Methode voor de eenmalige aanbieding te bestellen! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om op een natuurlijke holistische manier blijvend van jichtpijn en aanvallen af te komen. 


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met jicht en het risico op complicaties zoals gewrichtsschade en nieuwe pijnlijke aanvallen neemt elke dag toe.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je bent genoodzaakt om voor de rest van je leven de symptomen te onderdrukken en te verdoezelen met allerlei symptoom behandelingen, hopend dat je jicht niet verergert.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je gaat aan de slag met de "Jicht Stoppen Methode" en je gaat ontdekken hoe je op een natuurlijke manier van jicht kunt afkomen door de onderliggende oorzaken weg te nemen.

Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier jichtaanvallen te stoppen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten, en het gedrukte exemplaar van de methode + 101 recepten heb je binnen 48 uur anoniem in huis!

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om blijvend van je jichtpijn en acute aanvallen af te komen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet jicht onder controle krijgt, dan krijg jij je geld 100% terug en mag de methode houden.


4 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Jicht Stoppen Methode;
 • Het gedrukte exemplaar (basishandleiding) + 101 recepten heb je binnen 48 uur anoniem thuis;
 • Je krijgt er tijdelijk gratis 6 Bonussen ter waarde van €356,95- bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om van jichtaanvallen op een natuurlijke wijze af te komen?

De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd, maar krijgen toch steeds opnieuw last van klachten.

Je gaat niet alleen leren om razendsnel de klachten te verminderen en terugkerende aanvallen te voorkomen. Je gaat ook nog leren om een gezonde(re) levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om de ''Jicht Stoppen Methode" voor deze eenmalige actieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en lang leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Gezonde groet,

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:[email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen >>

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de methode gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt en vermijden de middelmaat. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan ervaren binnen een paar weken al aanzienlijk minder klachten en ervaren veel meer energie en vitaliteit.

V) Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan? +

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om je lichaam de kans te geven om zelf van jicht te herstellen en terugkerende klachten te voorkomen. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt!

We zijn er voor je!

V) Wat als de Jicht Stoppen Methode niet voor mij werkt? +

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan kun krijg je zonder gezeur je geld terug en het opgestuurde boek + recepten mag je houden.

Voor een teruggave van je investering kun je mailen naar:

[email protected]

V) Wat krijg ik nou precies? +

Je krijgt toegang tot de oplossing om jichtaanvallen op een natuurlijke wijze te stoppen. Dit is een uitgestippeld pad dat je alleen maar hoeft te volgen.

Naast de Jicht Stoppen Methode digitaal krijg je een gedrukte versie anoniem thuisgestuurd, 30 anti jicht dieet recepten, handig schema met de beste kruiden, remedies en Superfoods, toegang tot Stress de Baas programma, toegang tot levenslange updates & email coaching en toegang tot het online 4 weken programma inclusief de 101 Super Gezonde Recepten.

V) Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen? +

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen om op een natuurlijke wijze van jichtaanvallen af te komen. Maak je geen zorgen, de Jicht Stoppen Methode is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. Het is de unieke combinatie van kleine stappen waarom het zo effectief is en gebaseerd op de feedback van duizenden mensen.

Dit werkte al voor meer dan 3.000 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

V) Wat is de levertijd voor het boek en moet ik thuisblijven? +

Voor verzendingen binnen Nederland geldt: voor 19:00 uur bestelt, binnen 48 uur (anoniem) in huis. Verzendingen naar België kunnen tot 5 werkdagen duren. Het pakket past net door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat wereldwijd bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor online betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is deze aanbieding zeer tijdelijk beschikbaar, daarna sluit de deuren en gaat de prijs omhoog. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Direct Bestellen

© 2010-2016 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:[email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid