Bedankt voor je inschrijving bij OptimaleGezondheid

Het gratis eBook van de website zal binnen 15 minuten in je inbox arriveren…

Om je te bedanken als nieuwe inschrijver, willen we je een speciale aanbieding doen van mijn vlaggenschip programma de “Hoge Bloeddruk Omlaag Methode”.

Sluit deze pagina NIET. Je krijgt hem maar één keer te zien. Alleen in de afgelopen maand hebben 367 mensen net als jij met dit speciale bloeddruk verlagende programma aan de slag gegaan!

Lees hieronder meer over hoe je binnen 30 dagen al je bloeddruk naar de veilige waarden kunt verlagen!

Nieuw! Ontdek Hoe Je Met Een Baanbrekende Methode Eenvoudig Je Bloeddruk Naar De Veilige Gezonde Waarden Kunt Verlagen - Zonder De Zware Bijwerkingen Van Medicatie

Als Jij Klaar Bent Om Je Hoge Bloeddruk Te Verlagen Zonder De Bijwerkingen Van Medicatie, Dan Is Dit De Meest Belangrijke Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen.

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe jij je bloeddruk naar de gezonde waarden kunt verlagen - zonder volledig afhankelijk te zijn van medicatie.
 • Hoe je je slechte (LDL) cholesterol verlaagt en je goede (HDL) cholesterol op pijl brengt.
 • Hoe je bijkomende klachten kunt vermijden, zoals diabetes, hoog cholesterol, duizeligheid, oververmoeidheid en stress. En dat zonder de bijwerkingen van medicatie.
 • Hoe jij met een baanbrekende natuurlijke methode je bloeddruk weer naar een normaal niveau kunt brengen en jij je weer gezonder dan ooit gaat voelen!

Lees verder en ontdek mijn unieke natuurlijke methode waarmee jij je bloeddruk naar de veilige waarden kunt verlagen!


Datum:23-05-2024

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je op een natuurlijke wijze je bloeddruk kunt verlagen.

Hoge bloeddruk komt steeds vaker negatief in het nieuws. Wanneer je te horen krijgt dat je zelf een te hoge bloeddruk hebt, kan dit nogal beangstigend overkomen.

Vooral omdat deze ''stille moordenaar'' dé nummer 1 oorzaak is van vroegtijdig overlijden in Nederland.

Hoge bloeddruk is een net een tijdbom wachtend om af te gaan! Ik weet hoe belangrijk het is om SNEL actie te ondernemen bij een hoge bloeddruk voordat er complicaties optreden..

Wat als ik je kon vertellen dat er een eenvoudige maar effectieve natuurlijke manier is om je bloeddruk weer terug te krijgen naar de veilige, normale 120 / 80 waarden zodat je niet afhankelijk bent van medicatie?

Zelfs een kleine verlaging van maar 2 punten (wat erg makkelijk te realiseren is), kan de kans op een beroerte met 15% verlagen!

Denk je eens in wat 30 punten verlaging met je gezondheid kan doen?

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat een hypertensie of hoge bloeddruk de kans op een hartaanval tot wel vijf maal zo groot maakt!

Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om je bloeddruk te verbeteren.

Maar eerst even het volgende:


Komt het volgende je bekend voor?

 • Kortademigheid, zelfs na een lichte inspanning?
 • Hartkloppingen en druk op de borst?
 • Moeite met concentreren gedurende de dag en moeite met slapen gedurende de nacht?
 • Duizeligheid zonder duidelijke reden?
 • Last van bijwerkingen van zware voorgeschreven medicatie?
 • 's Nachts niet kunnen slapen door kloppingen in je oren of op je borst?
 • Met angst elke keer je bloeddruk (laten) meten en bang zijn voor het resultaat?
 • Je druk maken over je gezondheid in de toekomst?
 • Kortom: je wilt weer gezond zijn en lekker in je vel zitten - zonder een te hoge bloeddruk!

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn verhaal

Ik weet nog heel goed de gezondheidssituatie van Joris Schaping en zijn bloeddruk van van 221 / 109 mmHg!

Joris was aan het werk en plotseling kreeg hij enorme steken in zijn borst, ook kon hij niet meer goed ademen. Het duurde niet lang of hij werd per ambulance opgenomen in het Scheper Ziekenhuis in Emmen.

Hij schrok zich helemaal kapot!

Hij had geen idee dat zoiets met hem kon gebeuren, want hij voelde zich altijd goed. De arts daar vertelde hem dat zijn bloeddruk maar liefst 221/109 mm Hg was waardoor hij een erg groot risico liep op een hartinfarct en beroerte.

Voordat hij met spoed was opgenomen wist hij helemaal niet dat zijn bloeddruk zo hoog was en hij wist om heel eerlijk te zijn ook niet veel af van deze ''stille moordenaar''.

Niet alleen dat, hij dacht dat het allemaal wel zou meevallen omdat hij een vrij nuchter persoon is. Totdat hij met spoed naar de intensive care was gebracht vanwege het grote risico op een aneurysma (technische term voor een slagaderbreuk).

Dat geen van zijn aderen geknapt waren is nog steeds een mysterie en een godswonder.

Hij moest 2 weken in het ziekenhuis blijven ter observatie en kreeg wat medicijnen mee om zijn bloeddruk weer naar de normale waarden te brengen.

Ook werd hij de komende 2 weken goed in de gaten gehouden omdat zijn waarden nog steeds in de gevarenzone zat.

Er werd ook uitvoerig onderzoek gedaan naar zijn ogen, omdat kleine aderen in de ogen kunnen knappen bij zijn extreem hoge bloeddruk waardoor je gezichtsvermogen ernstig aangetast kan worden.

Gelukkig kwam de cardioloog met goede nieuws dat er nog niets met zijn hart was.. "Alleen maar een hoge bloeddruk"

Ook waren zijn ogen verder nog prima en was er (nog) geen blijvende schade aangericht. De artsen waren er van overtuigd dat er complicaties zou optreden en er moest per direct een afspraak gemaakt worden bij een specialist voor een vervolgbehandeling...


Waarom Hoge Bloeddruk Zo Gevaarlijk Is!

Dit is wat ik heb geleerd tijdens mijn onderzoek naar hoge bloeddruk (hypertensie). Allereerst moet je blij zijn dat je überhaupt WEET dat je een te hoge bloeddruk hebt.

Waarom? Ongeveer 1 op de 5 mensen die een te hoge bloeddruk hebben, weten dit niet (net als Joris het niet wist tot hij in het ziekenhuis lag).

Vandaar ook de naam ''stille moordenaar''. 

Daar ligt dan ook direct het gevaar. Vaak zijn er geen overduidelijke symptomen en waarschuwingen van deze gevaarlijke aandoening.

Eng of niet?

Hierdoor kan een hoge bloeddruk jarenlang verschillende organen langzaam beschadigen voordat de symptomen écht merkbaar worden (snel buiten adem, pijn op de borst, weinig energie). Er zijn geen duidelijke waarschuwingen of signalen!

"Totdat Het Plotseling Pijnlijk Snel Gaat!"

Steeds vaker begin je last te krijgen van kortademigheid, duizeligheid, hoofdpijn en een niet stoppende kloppende pijn op je borst. Dan zal je SNEL iets moeten doen voordat het te laat is.

Daarom is het erg belangrijk om je regelmatig te laten controleren bij je huisarts of je bloeddruk niet te hoog is.

Het levensbedreigende gevaar van langdurig rondlopen met hoge bloeddruk is dat het kan leiden tot een verharding en verdikking van de slagaders, dit kan leiden tot een hartaanval, beroerte of hersenbloeding.

En als je aderen eenmaal verhard en verdikt zijn door de artherosclerose dan is het voor je cholesterol gemakkelijker om zich in de aderen vast te kleven, waardoor je aderen nog MEER vernauwen en je hart steeds harder en harder moet pompen.

Je hart staat dan als het ware altijd op het standje maximaal en kan dat niet lang volhouden!


Mogelijke Bijkomende Klachten

Naast de negatieve effecten op je hart en aderen. Kan een te hoge bloeddruk ook nog verantwoordelijk zijn voor de volgende klachten:

 • Hartaanval of een beroerte. Hoge bloeddruk kan leiden tot complicaties in de slagaders (atherosclerose), wat weer kan leiden tot een hartaanval, beroerte of andere complicaties.
 • Aneurysma. Hoge bloeddruk kan je bloedvaten verzwakken en leiden tot verdikking, dit wordt ook wel een aneurysma genoemd. Als een aneurysma scheurt, dan is je leven in groot gevaar!
 • Hartfalen. Je hart krijgt meer moeite om bloed door je lichaam te pompen, hierdoor wordt de hartspier dikker. Uiteindelijk kan de verdikte spier zeer veel moeite hebben om voldoende bloed door je lichaam te pompen. Het gevolg kan hartfalen zijn, een van de meest voorkomende doodsoorzaken in Nederland.
 • Verzwakte en vernauwde bloedvaten in de nieren. Hierdoor bestaat de kans dat deze organen niet meer goed functioneren.
 • Verdikte, vernauwde of gescheurde bloedvaten in de ogen. Hierdoor kan het gezichtsvermogen dramatisch afnemen en kan zelfs blindheid een gevolg zijn. Het werkelijk angstaanjagende is de snelheid waarmee dit soort complicaties kunnen optreden. Er zijn gevallen bekend waarin mensen van een goed zicht naar complete blindheid gingen door langdurig rond te lopen met een te hoge bloeddruk.

Je hoge bloeddruk op een natuurlijke manier verlagen is de beste manier om jezelf en je familie te behoeden voor deze schokkende consequenties.

Sterker nog, alleen maar je bloeddruk met 2 punten verlagen kan al resulteren in 15% lagere kans op een beroerte. Maar 2 punten!

Het risico van een hoge bloeddruk neemt vooral toe bij het ouder worden. MAAR een hoge bloeddruk is niet een ziekte waar alleen oudere mensen mee te maken hebben. Ook jonge mensen kunnen last krijgen van een hoge bloeddruk.

Dit effect wordt versterkt door de Westerse levensstijl.

Dat jij nu deze brief leest geeft aan dat jij gelukkig wel weet dat je hoge bloeddruk hebt en dat jij er iets aan wilt doen!

Goed! Terug naar het verhaal van Joris!


Hij was wanhopig...

Hij had echt alles geprobeerd om zijn bloeddruk (en cholesterol) te verlagen  en onder controle te houden. Maar niets bleek goed te werken.

Zijn bloeddruk zat nog steeds in de gevarenzone'' van 174/125

Sommige middelen en behandelingen gaven hem wel een tijdelijke verlaging, maar telkens bij het uitlezen van zijn bloeddruk schrok hij zich helemaal kapot!

"Ik was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ik het moest zoeken! Ik begon mij echt zorgen te maken over de consequenties van zowel hoge bloeddruk als hoog cholesterol."

Het ging ook niet alleen over hem, hij wilde niet het risico lopen om ooit mijn vrouw en dochter alleen achter te moeten laten.

''Het was altijd stressen bij de dokter, zelfs mijn nachtrust had eronder te lijden…"

Hij was wanhopig en wilde alle middelen wel proberen. Hij stond op het punt om toch te kiezen voor zware medicijnen.

"Dan maar leven met de bijwerkingen... Dat is altijd beter dan mijn lichaam belasten met een te hoge bloeddruk."


Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Joris vertelde mij dat hij op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Hij heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.

Want hij was wanhopig en wilde een manier vinden om zijn bloeddruk (en cholesterol) op een natuurlijke wijze te verlagen.

Hij vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs bloeddruk verlagende middelen niet goed werkten.

Ook maakte hij zich erg veel zorgen over zijn gezondheid op lange termijn. Want naast een te hoge bloeddruk had hij ook een te hoog cholesterolgehalte.

Hetzij de twee grote veroorzakers van hart- en vaatziekten.

Hij vertelde mij wat hij tot nu toe had geleerd over hoge bloeddruk en dat hij steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten.  En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt om je bloeddruk zonder medicatie te verlagen.

Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over hoge bloeddruk.

Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.

Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met een te hoge bloeddruk.

De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.

De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!

Een best logische benadering als je het mij vraagt.

Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.


Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Joris persoonlijk te coachen (dit was in 2010) en gingen we aan de slag om bij hem zijn bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen.

Maar ook om overgewicht en hoog cholesterol aan te pakken. Want hij liep een enorm groot risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.

De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in zijn lichaam op te lossen.

De oorzaken van hoge bloeddruk kunnen per persoon verschillen en zal ook individueel moeten worden aangepakt.

Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke remedies en leefstijltips is het mogelijk om je bloeddruk op een natuurlijke wijze te verlagen, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!

Een waardevolle tip die ik hem gaf en welke ik graag met je wil delen is het eten van artisjokken.

Deze smaakvolle gezonde groente is rijk aan een verscheidenheid van belangrijke vitamines, mineralen, voedingsvezels en fytonutriënten die weer essentieel zijn om vrije radicalen tegen te gaan!

Nu zijn alle gezondheidsvoordelen nog niet helemaal wetenschappelijk zijn aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om regelmatig artisjokken te eten om je bloeddruk te verlagen.

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende middelen zó goed kunnen werken!Ik  merkte dat hij enorm was opgelucht omdat we eindelijk stappen gingen zetten!

Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om zijn vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat hij niet terugviel in oude patronen.

Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Joris een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!


Dit was de doorbraak!

Na 2 weken was zijn totale cholesterol:

-> 4,9 mmol/l

Zijn bloeddruk was:

-> 158/123 mmHg!

En na 4 weken:

jorisfotoNa 4 weken was zijn totale cholesterol:

-> 4,3 mmol/l

Zijn bloeddruk was:

-> 129/83 mmHg

Toen ik de eerste drastische dalingen in de waarden zag van Joris dacht ik (serieus) dat het apparaat kapot was.

Het verschil was te groot! Ik kon dit niet geloven! Hoe kon het dat deze kleine aanpassingen in zijn eet- en leefgewoonten zoveel effect hadden op zowel zijn cholesterolgehalte als bloeddruk?

Dat hij zich niet langer meer hoefde vol te proppen met medicijnen terwijl een natuurlijke methode als deze gewoon bestond?

Nog belangrijker...

Niet langer hoefde hij zich hopeloos en onmachtig te voelen over zijn bloeddruk. Bij elke daling van zijn bloeddruk voelde Joris zich steeds beter en beter.

Ik me fitter te voelen. Iedere dag leek ik meer energie te hebben.

In de eerste periode nadat ik hem gecoacht had schommelden de waarden een beetje, maar zijn bloeddruk bleef mooi binnen de veilige waarden.

Hij vertelde mij hoe opgelucht hij was dat hij zich niet langer zorgen hoefde te maken over zijn gezondheid.

"Voor de eerste keer weer in mijn leven had ik weer het gevoel van veiligheid en mijn gemoedsrust terug."


Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Joris

Nadat Joris een paar maanden met gezonde bloeddrukwaarden en fit rondliep en helemaal gewend was geraakt aan zijn nieuwe supergezonde levensstijl, raakte ik over ditzelfde onderwerp aan de praat met een goede kennis van me.

Ze is een wat gezette vrouw, heel erg aardig, ik kende haar al jaren en om die reden viel het mij al lang niet meer op dat ze eigenlijk wat te dik was.

Maar haar gewicht was niet wat haar zorgen baarde. Het bleek dat ook ze al tijden rondliep met de zorgen en problemen van een te hoge bloeddruk die ik inmiddels zo goed herken!

Ik legde aan hem uit hoe Joris te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte. Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en meer bewegen, maar ook de manier om dit in te passen in je levensstijl.

Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor mijn collega wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan haar ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen.

Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!

Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor mijn collega indeelde in dag en weekplanningen.

Hier is de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):

''Haar ging van een bloeddruk van 164/125 naar 132/80 binnen één maand!''

Daarnaast daalde haar nuchtere bloedsuikerspiegel naar 5,1 mmol/l dankzij de natuurlijke methode.

Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.

Maar er miste nog iets..

Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om je bloeddruk natuurlijk te verlagen en de onbalans op te lossen.

Daarin leer je alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verlagen.

Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om hoge bloeddruk te verlagen en het risico op hart- en vaatziekten drastisch mogelijk te verminderen.

Dit unieke stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot de “Hoge Bloeddruk Omlaag Methode” en deze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen je bloeddruk te verlagen en je complete gezondheid te verbeteren.


Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat deze aandoeningen genetisch bepaald zijn en dat er niets aan te doen is..

Dit is niet waar!

Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar bloeddurk op een natuurlijke manier verbeteren en onder controle krijgen!

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen specifiek om hoge bloeddruk zonder medicatie te verlagen en het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verlagen.

Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je bloeddruk steeds verder zien verbeteren tot de gezonde waarden!

En het erg grote risico op hart- en vaatziekten drastisch te verminderen!

Mag ik je het volgende nog vragen?

 • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze je bloeddruk kunt verlagen?
 • Wil je niet voor de rest van je leven afhankelijk zijn van medicatie?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
 • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
 • Heb je genoeg van problemen met je gezondheid?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren door de juiste simpele stappen te zetten?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om je bloeddruk te verlagen, maar ook nog erg simpel en zich alleen richt op de oorzaak van hoge bloeddruk weg te nemen?

Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.

Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van hoge bloeddruk en je gemoedsrust terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?

En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


Hoge Bloeddruk Omlaag Methode

De meest complete totaaloplossing om je bloeddruk op een natuurlijke wijze te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen. 


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij je bloeddruk binnen een paar weken naar de veilige waarden gaat verlagen - zodat je niet afhankelijk bent van medicatie alleen om je bloeddruk op een gezond peil te houden.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk verlagen van je bloeddruk heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie en vitaliteit!

Wat ga je ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een natuurlijke effectieve methode je bloeddruk naar de veilige waarden kunt verlagen, zodat je niet meer zorgen hoeft te maken over het grote risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten of alleen maar afhankelijk zijn van medicatie en zware bijwerkingen.
 • Ontdek de 7 gouden pilaren om hoge bloeddruk onder controle te krijgen en het grote risico op hart- en vaatziekten zoveel mogelijk te voorkomen.
 • De nummer #1 indicator om vast te stellen of je een vergroot risico loopt op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten en hoe dit te voorkomen.
 • Uit welke 4 basisprincipes een goede gebalanceerde maaltijd bestaat om je bloeddruk met specifieke gezonde voedingstips te verbeteren.
 • Hoe je eenvoudig alle nodige vitamines, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt om je aderen te beschermen tegen oxidatie en aderverkalking.
 • Hoe jij je leven optimaal inricht om zo lang mogelijk gezond te blijven - zonder hoge bloeddruk of andere nare gezondheidsklachten.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je hoge bloeddruk hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar gezonde bloeddrukwaarden meteen uit.
 • Waarom de natuurlijke aanpak steeds meer bekendheid begint te krijgen om je bloeddruk te verlagen - zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de huisarts.
 • Waarom er zoveel misverstanden bestaan over bloeddrukmetingen. Leer wat jouw specifieke metingen écht betekenen voor je gezondheid.
 • Ontdek wat jouw specifieke metingen écht betekenen voor je gezondheid.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om je bloedcirculatie te verhogen. Dit zal je verbazen!
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom de balans tussen omega 3,6 en 9 essentieel is om je hart gezond te houden en te beschermen tegen bijvoorbeeld een hartinfarct.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je aderen te beschermen tegen vrije radicalen en aderblokkades.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken om je aderen te beschermen tegen vrije radicalen en aderblokkades.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van hypertensie. Een tipje van de sluier: het eten van grapefruits kan EXTREEM gevaarlijk zijn als je hoge bloeddruk medicijnen neemt, omdat het effect van de medicijnen beïnvloed kan worden, dit kan zelfs leiden tot een hartstilstand!
 • De verborgen oorzaken van schommelende bloeddrukmetingen (van heel hoog naar heel laag).
 • Wat te doen tegen vermoeidheid, duizeligheid, kortademigheid en wat deze klachten zeggen over de gezondheid van je hart.
 • Waarom medicijnen zoals bèta-blokkers, diuretica, en calcium-blokkers niet de enige oplossing zijn tegen hoge bloeddruk en vaak gepaard gaan met forse bijwerkingen – in tegenstelling tot een natuurlijke methode gericht om je gezondheid in zijn totaal te verbeteren.
 • Leer waarom zoutarm eten niet de enige en beste oplossing is tegen hoge bloeddruk.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Hoe je er met een hart-versterkende strategie ervoor kunt zorgen dat jij je hart niet overbelast! Met name het bevorderen van de vochtafdrijving is essentieel!
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: oxidatie in de aderen, cafeïne, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren.
 • Waarom het, bij het verlagen van je bloeddruk, zo belangrijk is om je beschadigde aderen te versterken om verdere oxidatie en aderverkalking tegen te gaan.
 • Hoe je het risico op hart- en vaatziekten, nierfalen en een beroerte drastisch vermindert door hoge bloeddruk onder controle te krijgen.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je meer over het nummer 1 hormoon voor een gezond dag- en nachtritme.
 • Waarom hart- en vaatziekten veroorzaakt worden door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de effecten van veroudering te vertragen en je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen.
 • Kun je wel voorgoed van hoge bloeddruk afkomen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer omega 3 vetten en minder zout eten. Gelukkig is er een blauwdruk om gezonde bloeddrukwaarden te krijgen en het risico op hart- en vaatziekten zoveel mogelijk te verminderen.
 • Hoe je met de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" na een paar dagen al je bloeddruk kunt verbeteren en onder controle kunt houden! Stop de overbelasting van je hart en aderen. Het resultaat is de gezondheid en bloeddrukwaarden hebben die je altijd al wilde en ooit had.
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie er gezonder uit! Allemaal omdat je, niet alleen je hoge bloeddruk weer onder controle hebt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode


Waarom de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode Wel Werkt:

De vernieuwde Hoge Bloeddruk Omlaag Methode is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om je bloeddruk te verlagen naar de veilige waarden.

 • Hoge Bloeddruk op een natuurlijke mannier binnen een paar weken verlagen naar de veilige (120/80);
 • Je totale cholesterol verlagen of op een goed niveau houden door het zogenaamde HDL ''goede'' cholesterol verhogen en het LDL ''slechte'' cholesterol verlagen;
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk verlagen van je bloeddruk heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals hoog cholesterol, vermoeidheid en stress;
 • Handhaven van gezonde bloeddrukwaarden met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor mij en andere mensen gewerkt heeft om hoge bloeddruk met gezonde leefstijladviezen natuurlijk te verlagen.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier hoge bloeddruk te verlagen en onder controle te houden.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Joris zelf meegemaakt wat het is om naar het ziekenhuis geracet te worden door de gevolgen van een te hoge bloeddruk? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke methode gericht op door middel van een gezonde leefstijl je bloeddruk te verlagen?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie.

Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening zijn levenswerk maken, maar ik kon dit wel!

Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.

Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om je bloeddruk te verlagen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een normale bloeddruk voor je gezondheid echt is.

Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om je bloeddruk op een natuurlijke manier onder controle te krijgen, zodat jij je gezondheid weer terugkrijgt!


Waarom de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit. Dat het met een dikke kaft en een ISBN nummer wordt geleverd. Dat het lijkt op een boek uit de bibliotheek.

Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier hoge bloeddruk te verlagen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om je bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen zonder de ernstige bijwerkingen van medicatie, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je gezin? Je vrouw en misschien je kinderen?

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met een te hoge bloeddruk, zelfs als je momenteel medicijnen neemt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier je te bloeddruk kunt verlagen en onder controle kunt houden.


Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding (krijg je opgestuurd) is meer dan genoeg om je bloeddruk natuurlijk te verlagen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals een te hoge bloeddruk.


Bonus 1: 30 Bloeddruk Verlagende Recepten + Boodschappenlijstjes

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om je bloeddruk  te verlagen, meer energie te hebben dan je voormogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je helpen je bloeddruk te verlagen?

Ontdek hoe je met 30 hartvriendelijke (en lekkere) recepten je bloeddruk kunt verlagen zonder smaak op te geven.

Bonus 2: Bloeddruk Omlaag Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

 • Welke natuurlijke remedies van nature je bloeddruk verlagen- en je lichaam helpen te herstellen van de effecten van hoge bloeddruk.
 • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je bloeddruk.
 • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-arginine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
 • Top 10 Superfoods rijk aan antioxidanten om vrije radicalen en oxidatie van de aderen tegen te gaan.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

 • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verhoogde bloeddruk zorgen.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van een te hoge bloeddruk.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

 • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder een te hoge bloeddruk.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je bloeddruk naar de veilige waarden verlagen in een periode van 4 weken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Samenvatting van het programma:

 • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om je bloeddruk verder te verlagen.
 • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Alles is stap voor stap!

Tijdelijke Bonus: 101 Super Gezonde Recepten

De eerste 50 personen die bestellen krijgen de 101 Super Gezonde Recepten binnen 48 uur thuis opgestuurd als gedrukt exemplaar (receptenboek). Hiermee kun je direct gezond en lekker koken!

Wat mij betreft zijn dit de meest gezonde en lekkere recepten ooit waar je ook nog je bloeddruk mee kunt verlagen! Normaal kost het receptenboek alleen al 67 euro en krijg je vandaag als gratis bonus bij deze eenmalige aanbieding.


Hieronder nog een paar succesverhalen:

Hoeveel kost de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte de complete Hoge Bloeddruk Omlaag Methode €297,- vanwege de persoonlijke coaching.

Maar om de ''Hoge Bloeddruk Omlaag Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode een korting van 200 euro!!

Voor 97 euro eenmalig krijg je toegang tot de complete Hoge Bloeddruk Omlaag Methode + alle bonussen (t.w.v. 973,95 euro) en de 101 Super Gezonde Recepten thuis opgestuurd. 

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef heb ik besloten dat ik slechts 50 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige pakket en actieprijs.

Meer dan 50 personen kan ik op dit moment niet toelaten, anders heb ik niet voldoende tijd om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient. Ik vind het belangrijk om iedereen in het programma goed en effectief begeleid gaat worden.

Kortom, de Hoge Bloeddruk Methode is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke manier je bloeddruk te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen!

Bedenk dit:

 • De Hoge Bloeddruk Omlaag Methode is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • De Hoge Bloeddruk Omlaag Methode is goedkoper dan het nemen van medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen!).
 • De Hoge Bloeddruk Omlaag Methode komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier je bloeddruk te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met een te hoge bloeddruk.

Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete pakket bestellen en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier je bloeddruk te verlagen zonder de bijwerkingen van zware medicatie!


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het verlagen van een te hoge bloeddruk. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij je bloeddruk ook gaat verbeteren.

Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet eens het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.


Verlaag Je Bloeddruk Nu Naar De Gezonde Waarden!

Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer door blijven lopen met een te hoge bloeddruk?

Ook omdat de kans op hart- en vaatziekten elke dag toeneemt als je blijft rondlopen met een te hoge bloeddruk.

Je wilt toch niet voor de rest van je leven volledig afhankelijk zijn van medicatie om je bloeddruk te verlagen?

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met een te hoge bloeddruk, of met de angst dat je steeds last blijft houden van hoge bloeddruk met alle gevolgen van dien.

Begin vandaag nog met de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode"en zet de eerste stap naar een gezond en vitaal leven waar je geen zorgen meer hoeft te maken over je bloeddrukwaarden.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je het aan om de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" tenminste een kans te geven.

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van zware medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.


Dit is wat je allemaal gaat ontvangen:


De Hoge Bloeddruk Omlaag Methode

De bewezen natuurlijke methode om snel en stap voor stap je bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen.

Normale prijs:

€297

Tijdelijke Actieprijs:

€97,-


30 Bloeddruk Verlagende Recepten

Overheerlijke en bloeddruk verlagende recepten om je hart te beschermen en je lichaam te bombarderen met belangrijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen.

Normale prijs:

€67,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Bloeddruk Omlaag Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

Een selectie van de beste remedies, kruiden en Superfoods om je bloeddruk te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

Normale prijs:

€49,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!

Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!

Normale prijs:

€297,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste bloeddruk verlagende strategieën in een stap voor stap online 4 weken programma + video's.

Normale prijs:

€99,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

101 Super Gezonde Recepten thuis opgestuurd!

De meest gezonde en lekkere recepten om je bloeddruk te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen! Zo kun je nog steeds lekker genieten en gezond eten.

Normale prijs:

€67,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Totale Waarde:
Het complete programma inclusief alle bonussen is opgeteld €973,95 waard. Jij kunt meedoen met de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode tijdelijk voor maar 97 euro eenmalig! Dit is de snelste weg om je bloeddruk zonder medicatie te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen.

Begin nu met de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken . Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het de snelle weg is naar een gezonde bloeddruk en een aanzienlijk lager risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. 

Deze weg is gebaseerd om de oorzaak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2010 om je bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen.

Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de snelste manier om zonder medicatie je bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 

Klik hieronder op de knop om de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode voor de eenmalige aanbieding te bestellen! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om je bloeddruk naar de veilige waarden te verlagen. 


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met een te hoge bloeddruk en het risico op complicaties zoals hart- en vaatziekten neemt elke dag toe..
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft voor de rest van je leven medicijnen slikken met ernstige en vervelende bijwerkingen hopend dat je bloeddruk onder controle blijft.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor de "Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" en je gaat zelf ontdekken hoe je eenvoudig en op een volledig natuurlijke manier je bloeddruk gaat verlagen!

Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier je bloeddruk te verlagen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten, en het gedrukte exemplaar van de methode + 101 recepten heb je binnen 48 uur in huis!

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om je bloeddruk natuurlijk te verlagen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij je bloeddruk niet verlaagd, dan krijg jij je geld 100% terug.


4 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode;
 • Het gedrukte exemplaar (cursusmap) + 101 recepten heb je binnen 48 uur thuis;
 • Je krijgt er tijdelijk gratis 6 Bonussen ter waarde van €676,95- bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om je bloeddruk te verlagen naar de veilige gezonde waarden?

De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd om hoge bloeddruk natuurlijk te verlagen.

Je gaat niet alleen leren om je bloeddruk natuurlijk naar de veilige waarden te verlagen. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om de ''Hoge Bloeddruk Omlaag Methode" voor deze eenmalige actieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Eenmalige aanbieding verloopt in:


(of wanneer de eerste nieuwe 50 plaatsen gevuld zijn)


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en lang leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Gezonde groet,

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:[email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen >>

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de methode gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt en vermijden de middelmaat. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan verlagen binnen een paar weken al de cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker en ervaren veel meer energie.

V) Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan? +

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om je bloeddruk met een gezonde leefstijl te verlagen. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt!

We zijn er voor je!

V) Wat als de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode niet voor mij werkt? +

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan kun krijg je zonder gezeur je geld terug en het opgestuurde boek mag je houden.

Voor een teruggave van je investering kun je mailen naar:

[email protected]

V) Wat krijg ik nou precies? +

Je krijgt toegang tot de oplossing om je bloeddruk op een natuurlijke wijze te verlagen. Dit is een uitgestippeld pad dat je alleen maar hoeft te volgen.

Naast de Hoge Bloeddruk Omlaag Methode digitaal krijg je een gedrukte versie anoniem thuisgestuurd, 30 bloeddruk verlagende recepten, handig schema met de beste kruiden, remedies en Superfoods, toegang tot Stress de Baas programma, toegang tot levenslange updates & email coaching en toegang tot het online 4 weken programma inclusief de 101 Super Gezonde Recepten.

V) Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen? +

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen met een gezonde leefstijl je cholesterol verlagen. Maak je geen zorgen Bloeddruk Omlaag Methode is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. Het is de unieke combinatie van kleine stappen waarom het zo effectief is.

Dit werkte al voor meer dan 11.000 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

V) Wat is de levertijd voor het boek en moet ik thuisblijven? +

Voor verzendingen binnen Nederland geldt: voor 19:00 uur bestelt, binnen 36 uur in huis. Verzendingen naar België kunnen tot 5 werkdagen duren. Het pakket past net door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat wereldwijd bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor online betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is deze aanbieding zeer tijdelijk beschikbaar, daarna sluit de deuren en gaat de prijs omhoog. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Direct Bestellen

© 2010-2018 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:[email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid