Eenmalige Aanbieding Verdwijnt Over:

*Nieuw* Baanbrekende Methode Om Op Een Natuurlijke Wijze Van Al Je Herpes Uitbraken
(koortslip, jeuk, blaasjes, tinteling, branderig gevoel en genitale herpes)
Af Te Komen!

Als Jij Klaar Bent Om Op Een Natuurlijke En Effectieve Manier Je Herpes Uitbraak Voorgoed Te Stoppen, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je op een natuurlijke manier van je herpes uitbraak af kunt komen. - zonder volledig afhankelijk te zijn van anti virale medicatie.
 • Hoe jij je koortslip vrijwel direct kunt verminderen en het genezingsproces drastisch kunt bevorderen.
 • Hoe je de herpeszweren, blaasjes, laesies, schaamte, ongemak en rode plekken in het gelaat kunt stoppen door de verborgen oorzaken aan te pakken.
 • Hoe je de verborgen herpes symptomen zoals verminderde weerstand, oververmoeidheid en huidproblemen kunt verbannen.
 • Hoe je met een baanbrekende methode alle herpes simplex klachten kunt stoppen en er voor kunt zorgen dat je niet opnieuw last krijgt van een herpes uitbraak!


Datum:06-12-2019

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je met een complete natuurlijke totaaloplossing blijvend van je herpes uitbraken kunt afkomen - zonder allerlei lastige zalven, anti virale medicatie of een strikt dieet!

Heb je op dit moment last van een vervelende koortslip?

Of misschien heb je een herpesuitbraak op een andere plaats op je lichaam?

Misschien heb je zelfs genitale herpes?

Ben je gefrustreerd omdat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om herpes uitbraken weer onder controle te krijgen niet heeft gewerkt?

Het herpes virus kan echt hardnekkig zijn waardoor je om de tijd opnieuw last krijgt van een vervelende uitbraak.

Dit kan een koortslip zijn, maar ook genitale herpes!

Wanneer jij regelmatig last krijgt van een herpes uitbraak, kan dat duiden op een onderliggend probleem.

Vooral omdat deze ''indringer in je lichaam'' dé nummer 1 oorzaak is van een hele hoop vage gezondheidsklachten waarvan je niet eerst zou denken dat het te maken heeft met het herpes virus. 

Een indringer in je lichaam die systematisch je hele gezondheid kan aantasten!

Het gevaarlijke van het herpes virus is dat het zich nestelt in je DNA en wacht om weer actief te worden. Dit betekent ook dat het herpes virus verder gaat dan een "onschuldige" koortslip en zelfs in je ogen terecht kan komen!!

Ik weet hoe belangrijk het is om SNEL actie te ondernemen bij een herpes uitbraak voordat je per ongeluk iemand anders besmet of blaasjes krijgt op andere plaatsen op je lichaam. 

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om van herpes uitbraken af te komen zonder gebruik van anti virale medicijnen of koortslipcrèmes?

Denk je eens in hoe het zou zijn om nooit meer last te hebben van een herpes uitbraak?

Dat je niet meer met angst hoeft af te wachten tot de volgende uitbraak de kop op steekt en dat je niet meer constant hoeft te wensen dat je huidige uitbraak overgaat...

Ik heb ontdekt wanneer je de onderliggende oorzaken gaat aanpakken dat je dat niet alleen een bestaande uitbraak vrijwel direct kunt stoppen om door te groeien, maar ook dat je terugkerende aanvallen voorgoed kunt voorkomen.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat een herpes uitbraak bij de meeste mensen steeds opnieuw terugkomt.

Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om het herpes virus terug te dringen.

Maar eerst even het volgende:


Komt het volgende je bekend voor?

 • Regelmatig herpes zweren en blaasjes rond de mond of op je lippen?
 • Wil je liever intiem contact vermijden?
 • Herpes op beschamende plekken zoals rond de vagina, op de schaamlippen, of in het geval van mannen, op de penis?
 • Ervaar je angst wanneer je een tinteling bij je mond voelt?
 • Heb je genoeg van elke keer weer een anti virale zalf, zap apparaten of koortslipcrème moeten aanbrengen, zonder dat dit echt merkbaar helpt?
 • Merk je telkens tijdens je herpes uitbraak dat je vermoeid bent en hoofdpijn en weinig energie hebt?
 • Voel je je onzeker en gefrustreerd wanneer je last hebt van een koortslip en blijf je liever maar thuis totdat deze weer weg is?
 • Ervaar je wel eens angst dat je je partner of kennis besmet met het herpes virus?
 • Moet je eerst veel make-up op je huid smeren om je toonbaar te maken, met alle slechte gevolgen voor je herpes uitbraak van dien?
 • Wil je op een veilige natuurlijke manier voorgoed van herpes af komen, maar weet je niet wat te doen?
 • Kortom: je wilt geen last meer hebben van herpes!

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn verhaal

Ik herinner mij de situatie van Stephanie en haar constante herpes uitbraken nog heel goed!

Ze was al een tijdje vermoeid voelde zich al een hele tijd niet zo goed. Met name weinig energie, huiduitslag en begon last te krijgen van een vervelende koortslip. 

Dat is ook direct waar de ellende bij haar begon..

Ze begon steeds meer last te krijgen van een koortslip. Ze dacht eerst dat het vanzelf wel over zou gaan. Totdat ze plotseling merkte dat ze ook last had gekregen van genitale herpes. 

Hier schrok ze natuurlijk erg van en maakte snel een afspraak bij haar huisarts.

De arts deed onderzoek (dat was een erg beschamende ervaring vertelde ze me) en er werd vastgesteld dat het herpes virus door was gebroken en dat ze waarschijnlijk door haar koortslip ook last had gekregen van genitale herpes!

Vervolgens kreeg ze wat anti virale receptmedicatie mee naar huis om het herpes virus terug te dringen.

Veel mensen krijgen op een gegeven moment weleens last van een koortslip, helemaal omdat bij 67% van de populatie het herpes simplex virus in het lichaam aanwezig is. 

Onschuldig zou je in eerste instantie kunnen denken, je haalt een anti virale zalf of kuur bij de dokter en voilà: je bent er zo vanaf.

Helaas, zo werkt het bij het herpes virus meestal niet. Dit virus kan echt hardnekkig zijn en op steeds meer plaatsen terechtkomen en zelfs vergaande gevolgen hebben voor je gezondheid.

Zo krijgt het herpes simplex virus bij frequente uitbraken steeds eenvoudiger de gelegenheid om op andere plaatsen terecht te komen, denk aan:

 • Je handen en vingers (herpetic whitlow)
 • Je ogen (herpes keratitis) en kan zelfs tot blindheid leiden! Als je pijnlijke ogen hebt, direct contact opnemen met je arts!
 • Je lever, longen en gewrichten (bij een verminderde weerstand)

Indien het herpes simplex virus (hsv-1 of hsv-2), niet tijdig gestopt wordt en als je te kampen hebt met een verminderde weerstand, dan  kun je echt problemen krijgen met je gezondheid en zal er ook medische hulp ingeschakeld moeten worden. 

Systematisch besmet het herpes virus steeds meer plaatsen op je lichaam. Dit is toch iets wat veel mensen onderschatten, zelfs als je op dit moment nog niet zoveel klachten hebt.

Het anti virale medicijn dat ze eerst voorgeschreven kreeg was ''zovirax'', dit wordt vaak voorgeschreven bij een hardnekkige uitbraken om de vorming van nieuwe blaasjes tegen te gaan. 

Ze kreeg een kuur van drie dagen mee naar huis en moest het medicijn innemen. Het duurde niet lang of de jeuk en pijn werd wat minder en de blaasjes verdwenen weer. 

Volgens het boekje zou je denken...

Ze dacht dus dat ze zo’n beetje van de klachten af was. Maar dit was helaas slechts voor een korte duur.

Ongeveer twee weken later begin ze weer last te krijgen van een herpes uitbraak. Echter, deze keer waren de blaasjes een stuk erger en had ze er ook nog een koortslip bij!

Ze maakte weer een afspraak bij de huisarts en kreeg deze keer een sterker dosis mee naar huis. De arts vertelde haar dat een herpes uitbraak soms erg hardnekkig kan zijn en dat er meerdere behandelingen en medicatie noodzakelijk zijn.

Het medicijn dat ze kreeg voorgeschreven was een stuk sterker dan het vorige en het heeft als werking om het virus terug te dringen en herstel te versnellen. 

Ook wordt dit medicijn vaak voorgeschreven bij mensen die vanwege hun leeftijd of ziekte een sterk verminderde weerstand hebben en daardoor een groot risico lopen op de ontwikkeling van herpes uitbraken in de organen (dit kan zelfs levensgevaarlijk zijn).

Ze kreeg dus een sterker dosering voorgeschreven maar bij haar verdween de herpes uitbraak niet volledig. Ja, de symptomen werden wel wat minder, maar verergerde weer een week nadat de kuur was afgemaakt.

Bovendien kreeg ze last van pijn in haar buik en langdurig dit medicijn te nemen was ook niet echt een optie: een hele nare bijwerking van dit medicijn is dat je bij langdurig gebruik last kunt krijgen van nierproblemen, iets waar je op zo’n moment al helemaal niet op zit te wachten!

Het was inmiddels anderhalve maand later en ze had nog steeds klachten. Het ergste is dat je geen garantie hebt en dat de kans groot is dat een herpes uitbraak weer terugkomt, vaak nog erger dan voorheen.

Indien je alleen maar gaat richten op symptoombehandeling en niet de oorzaak gaat aanpakken - waarom je überhaupt last hebt gekregen van een herpes uitbraak?

Ze wilde niet steeds rond blijven lopen met een beschamende koortslip en genitale herpes. 

Stephanie vertelde mij ook dat vooral de schaamte en niet meer intiem kunnen zijn met haar man erg moeilijk voor haar was.

”Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen.”


Waarom Een Herpes Uitbraak Zo
Gevaarlijk Is!

Ze begon steeds meer klachten te krijgen zoals misselijkheid, buikpijn, moeilijke ontlasting en had vrijwel geen energie.

Naast een beschamende koortslip had ze nu ook genitale herpes erbij (hsv-2). 

Ze maakte weer een afspraak bij haar huisarts, dit was inmiddels de derde keer!

Deze keer kreeg ze ''Valacyclovir'' mee naar huis om ook de genitale herpes effectief te behandelen. Het medicijn is schijnbaar effectief om de frequentie en intensiteit te verminderen van uitbraken. 

Deze kuur duurde 2 weken en moest ze helemaal afmaken.

Dat is dan ook direct het grote gevaar van herpes uitbraken. Het kan beginnen met een relatief onschuldige aandoening zoals een koortslip, maar als de rem er niet op wordt gehouden kun je niet alleen besmettingen elders krijgen, maar duurt het steeds langer voordat de klachten weg zijn!

Bij Stephanie duurde het meer dan 3 weken voordat de blaasjes eindelijk weg waren, ze kreeg er zelfs cortisol voorgeschreven om de ontstekingen te verminderen.

Wist je dat herpes zelfs in je ogen terecht kan komen? 

Tijdens mijn onderzoek naar alles over het herpes simplex virus stuitte ik toch op een aantal schokkende feiten. 

 • Wanneer je een herpes uitbraak krijgt heeft dat er in veel gevallen mee te maken dat je lichaam een tekort heeft aan belangrijke voedingsstoffen en aminozuren. Hierdoor is je immuunsysteem niet in staat geweest om het herpes virus terug te dringen.
 • Wereldwijd hebben veel mensen regelmatig en onnodig last van een herpes uitbraak. Vaak gaat het om een koortslip (80%), maar ook genitale herpes komt erg vaak voor. Veel mensen weten niet hoe ze het moeten vertellen aan hun partner. Het is nu eenmaal erg beschamend om met het herpes virus rond te lopen.
 • Dit weet je natuurlijk al, maar ik wil het nog even benadrukken. Het herpes virus is EXTREEM besmettelijk, waardoor het erg gemakkelijk is om je partner of goede kennis ook met het virus te besmetten. Daarbij kan een koortslip ook genitale herpes veroorzaken (HSV-2). Moet je je eens voorstellen hoe het zou zijn als je ook nog last krijgt van herpes op andere plekken op je lichaam. Of hoe jij je zou voelen als je partner vanwege jou, straks ook rondloopt met een vervelende koortslip, of erger!
 • Veel mensen geven onnodig veel geld uit aan allerlei symptoom behandelingen, medicijnen en zalven zoals zinksulfaat of zinkoxide, tegen een herpes uitbraak. Het probleem is dat er alleen maar symptomen mee onderdrukt worden wanneer het herpes virus al uitgebroken is.
 • Er is weinig goede informatie te vinden over herpes en de mogelijke behandelingen. De bronnen spreken elkaar tegen en sommige zijn complete leugens. Verspreid door farmaceutische bedrijven om dure producten te verkopen. Het beste voorbeeld hiervan zijn laserapparaatjes waarmee herpes met een lasertje kan worden behandeld.

Schokkend of niet?

Hierdoor kan een herpes uitbraak steeds opnieuw doorbreken en je immuunsysteem systematisch erg verzwakken. Vervolgens heb je een aanzienlijk groter risico op het krijgen van andere klachten zoals een griepje, bacteriële infectie, virus, ontstekingen en je simpelweg niet goed voelen. 

Maar het werkt ook andersom!

Telkens als je weerstand verminderd is kan het herpes virus weer de kop opsteken en heb je naast de griep gelijk weer te kampen met een herpes uitbraak. 

Een vicieuze cirkel van problemen met je gezondheid, en dat allemaal vanwege het feit dat het herpes virus onvoldoende geremd wordt door je immuunsysteem. 

Alsof er maar steeds meer klachten bijkomen en om de tijd krijg je opnieuw last van een herpes uitbraak. 


Herken je de volgende klachten en symptomen?

 • Regelmatig een koortslip?
 • Pijnlijke blaasjes en leasies?
 • Enorme vermoeidheid?
 • Hoofdpijn?
 • Genitale herpes (uitslag, jeuk, rode plekken)?
 • Erg prikkelbaar?
 • Branderig gevoel?
 • Onzekerheid?

Zoals je kunt lezen kan een herpes uitbraak nogal een belasting voor je lichaam zijn! Zo kun je een heel breed scala aan symptomen ervaren en blijf je vaak met terugkerende uitbraken zitten. 

Tijdelijk verlicht je wel de symptomen, maar als je de onderliggende oorzaak niet aanpakt blijf je vaak last houden van terugkerende uitbraken.

De onbalans oplossen en je immuunsysteem bewapenen om het herpes simplex virus terug te dringen en onder de duim te houden is dan ook de beste manier om je lichaam blijvend te bevrijden van herpes uitbraken. 

Dat jij nu deze brief leest geeft aan dat jij er iets aan wilt doen!

Goed! Terug naar het verhaal van Stephanie!


Ze was wanhopig...

Stephanie had echt alles geprobeerd om van haar hardnekkige herpes uitbraken af te komen. Maar niets bleek goed te werken. Telkens had ze weer last van een dikke koortslip, genitale herpes, buikpijn en had ze vrijwel geen energie.

Sommige anti virale middelen en behandelingen gaven haar wel tijdelijk resultaat, maar telkens moest ze een nieuwe afspraak maken bij de huisarts voor een sterker medicijn waar forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

Ze was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ze het moest zoeken! Waarom bleef ze last houden van herpes uitbraken?

En wat zijn de consequenties op lange termijn om steeds last te krijgen? Dat zijn de vragen waar ze mee zat en geen antwoord op kon krijgen.

Haar nachtrust leed er ook onder…

En vergeet niet dat ze  van alles al had geprobeerd en stond op het punt om toch weer een sterkere kuur te volgen.

 ”Liever last van bijwerkingen dan rondlopen met constante herpes aanvallen" .


Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Stephanie vertelde mij dat ze op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Ze heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.

Want ze was wanhopig en wilde een manier vinden om van haar hardnekkige herpes uitbraken op een natuurlijke wijze af te komen.

Ze vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs anti virale middelen niet goed bij haar werkten.

Ook maakte ze zich erg veel zorgen over haar gezondheid op lange termijn. Want naast structureel last hebben van een herpes uitbraak is enorm belastend voor haar immuunsysteem.

Ze vertelde mij wat ze tot nu toe had geleerd over het herpes virus en dat ze steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten. En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt om van herpes uibraken af te komen.

Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over het herpes virus terug te dringen en effectief te behandelen.

Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.

Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met steeds opnieuw een koortslip en/of genitale herpes.

De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.

De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!

Een best logische benadering als je het mij vraagt.

Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.


Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Susanne persoonlijk te coachen (dit was in 2010) en gingen we aan de slag om deze hardnekkige herpes uitbraken terug te dringen.

Maar ook om de onbalans in haar lichaam aan te pakken. Want ze liep een enorm groot risico op verdere besmetting van het herpes virus elders.

De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in haar lichaam op te lossen.

De oorzaken van een herpes uitbraak kunnen per persoon verschillen en zal dan ook individueel moeten worden aangepakt.

Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke (anti virale) remedies en leefstijltips is het mogelijk om op een natuurlijke wijze een herpes uibraak vrijwel direct te stoppen, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!

Een waardevolle tip die ik haar gaf en welke ik graag met je wil delen is Tea Tree olie. Gebruik een pipet om een paar druppels tea tree olie rechtstreeks op de blaasjes aan te brengen. 

Waarom?

Tea Tree olie heeft enorm krachtige anti virale componenten en kun je ook gebruiken bij genitale herpes. 

Nu zijn nog niet alle gezondheidsvoordelen wetenschappelijk aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om tea tree olie aan te brengen om de pijn snel te verlichten en herstel te versnellen.

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende middelen zó goed kunnen werken!

Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om haar vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat ze niet terugviel in oude patronen.

Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Stephanie een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!


Dit was de doorbraak!

Na 1 week:

-> Koortslip verdwenen en genitale blaasjes bijna weg

-> Niet langer oververmoeid

En na 3 weken:

-> Helemaal weer gezond en geen herpes uitbraak te bekennen!

Ze liet zichzelf onderzoeken door haar arts en hij kwam tot dezelfde conclusie. Sindsdien heeft ze geen last meer gehad van een herpes uitbraak en was ze eindelijk bevrijd van alle nare klachten. 

Ze kon weer intiem zijn met haar partner, ze voelde zich veel beter en zag er ook veel beter uit!

Nog belangrijker...

Niet langer hoefde ze zich hopeloos en onmachtig te voelen wanneer ze opnieuw last kreeg van een koortslip en blaasjes.

''Door het herpes virus terug te dringen en op non actief te zetten was ik weer gezond en zit ik weer lekker in mijn vel!''

In de eerste periode nadat ik haar gecoacht leek het steeds beter en beter met haar te gaan, en ze heeft sindsdien geen last meer gekregen.

Ze vertelde mij hoe opgelucht ze was dat ze zich niet langer zorgen hoefde te maken over haar gezondheid.

"Voor de eerste keer weer in mijn leven had ik weer het gevoel van zelfvertrouwen en mijn gemoedsrust terug."


Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Stephanie

Nadat Stephanie een paar maanden zonder een terugkerende herpes uitbraak en gezond rondliep en helemaal gewend was geraakt aan haar nieuwe supergezonde lichaam en immuunsysteem, raakte ik over ditzelfde onderwerp aan de praat met een goede kennis van me.

Ik kende hem al jaren en om die reden viel het mij al lang niet meer op dat hij eigenlijk al een tijd last had van problemen met zijn gezondheid.

Het bleek dat ook hij al tijden rondliep met de zorgen en problemen van herpes uitbraken (aan de penis).

Ik legde aan hem uit hoe Stephanie te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte (ook omdat de klachten verschillen).

Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en de anti virale remedies en kruiden, maar ook de manier om dit in te passen in de levensstijl.

Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor mijn collega wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan hem ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen ongeacht geslacht of waar de symptomen tot uiting komt.

Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!

Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor mijn collega indeelde in dag en weekplanningen.

Alhoewel hij in het begin erg sceptisch was, hier de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):

herpesfinal

Daarnaast heeft hij nu een betere conditie en een sterker immuunsysteem.

Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.

Maar er miste nog iets..

Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om van een koortslip en/of genitale herpes af te komen en de onbalans op te lossen.

Daarin leer je ook alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om een herpes direct bij de kern te stoppen en terugkerende uitbraken te voorkomen.

Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om op een natuurlijke wijze herpes uitbraken te stoppen.

Dit unieke stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot het “Herpes Verdwijn Plan” en heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen herpes uitbraken direct te stoppen en je complete gezondheid te verbeteren.


Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Kuren tegen een herpes uitbraken, blaasontsteking, huidklachten etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat wanneer je ergens last van hebt, alleen een pilletje de oplossing is.

Dit is niet waar!

Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren en niet richten op de onderliggende oorzaak van herpes uitbraken. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar herpes (simplex) klachten op een natuurlijke wijze stoppen.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen specifiek om herpes uitbraken bij de kern te stoppen en het risico op terugkerende klachten te voorkomen.

Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je steeds beter en beter gaan voelen totdat het herpes virus niet meer kan doorbreken door je supersterke immuunsysteem.

En het erg grote risico op verdere besmetting drastisch te verminderen!

Mag ik je het volgende nog vragen?

 • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze van je herpes uitbraken kunt afkomen?
 • Wil je niet steeds afhankelijk zijn van zalven, medicatie / kuren?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
 • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
 • Heb je genoeg van steeds rond te moeten lopen met een koortslip?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren en het herpes virus onder de duim houden door de juiste simpele stappen te zetten?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om van herpes uitbraken af te komen, maar ook nog erg simpel en zich alleen richt op de oorzaak van een uitbraak weg te nemen?

Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.

Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van een herpes uitbraken en je gezondheid terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van anti virale medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?

En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


Herpes Verdwijn Plan

De meest complete holistische totaaloplossing om herpes uitbraken
direct en blijvend te stoppen. 


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij je herpes uitbraken blijvend gaat stoppen - zodat je niet afhankelijk bent van medicatie alleen om herpes aanvallen weg te houden.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk stoppen van een herpes uitbraak heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie, vitaliteit en een supersterk immuunsysteem!

Wat ga je ontdekken:

 • Een uniek bewezen systeem waarmee je met simpele stappen snel en permanent van herpes uitbraken verlost zult zijn, en toekomstige uitbraken kunt stoppen, zonder gebruik van anti virale zalven, of andere middelen!
 • Hoe je met het 3-delige stappenplan (pagina 29-37) binnen 24 uur van al je klachten en herpes irritaties kunt afkomen.
 • Welke 2 anti-herpes kruiden vrijwel INSTANT de pijn, jeuk en blaasjes drastisch zal verminderen.
 • Ontdek alles wat je moet weten over het herpes virus en de echte oorzaken van een uitbraak. Je zult ook nieuwe onderzoeken op het gebied van herpes aantreffen in het programma.
 • Hoe je met het behulp van één krachtig Japans supplement een koortslip van binnenuit (bijna direct) kunt stoppen;
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je een herpes uitbraak hebt. De top 10 schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Waarom er zoveel misverstanden bestaan over het effectief behandelen van een koortslip. Ontdek wat te doen bij een koortslip, blaasjes of juist genitale herpes.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om het herpes virus terug te dringen. Dit zal je verbazen!
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" bacteriën en waarom de balans herstellen enorm belangrijk is voor je weerstand - want 2/3 van je weerstand zit in je darmflora!
 • Ontdek de nummer 1 meest krachtige manier om het herpes virus onder de duim te houden en waarmee je het risico op besmetting op andere plaatsen kunt voorkomen
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van een herpes uitbraak. Een tipje van de sluier: het consumeren van bepaalde aminozuren kan een nieuwe uitbraak vrijwel direct uitlokken.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige middelen je weerstand kunt versterken en het herpes virus op non actief kunt zetten!
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom de balans tussen omega 3,6 en 9 essentieel is om je lichaam te beschermen tegen bijvoorbeeld uitbraken.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar eenherpesvrij lichaam meteen uit.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat een onschuldige koortslip zich niet gaat nestelen op andere plaatsen op je lichaam.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige natuurlijke supplementen bestaande herpes uitbraken enorm kunt verminderen, maar ook het herpes virus in slaaptoestand kunt houden.
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandeltips om het brandende gevoel, blaasjes, jeukende pijn te stoppen vanuit de comfort van je eigen huis.
 • Wat te doen tegen weinig energie, duizeligheid, verminderde eetlust en waarom deze klachten veroorzaakt kunnen worden door een opkomende herpes uitbraak.
 • Waarom medicijnen zoals de crème zinksulfaat, zinolium, acyclovir, en acyclovircrème niet de enige oplossing is en vaak maar zeer beperkt werken in tegenstelling tot deze bewezen natuurlijke methode.
 • Hoe je met specifieke Herpes Thuis Remedies je lichaam kunt beschermen en bevrijden van een herpes uitbraak door zogenaamde ''herpes killers'' in te schakelen!
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Ontdek hoe je met het Herpes Dieet en Superfoods snel en effectief een uitbraak kunt stoppen met 30 volledig uitgewerkte simpele en lekkere recepten en checklists
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om het herpes virus van binnenuit aan te vechten. Dit zal je ook verbazen!
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten, gemakkelijk en snel je immuunsysteem kunt versterken en het hoge risico op terugkerende uitbraken kunt voorkomen.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je immuunsysteem te versterken. Met name de juiste combinatie van mineralen en vitamines is erg belangrijk tegen een koortslip.
 • Wat te doen wanneer je de angst hebt dat herpes uitbraken je intieme relaties aantast. Specifieke tips en strategieën om ervoor te zorgen dat er geen frictie bestaat tussen jou en je partner.
 • Leer de 37 beste antistress technieken om er voor te zorgen dat stress je gezondheid niet langer nadelig beïnvloedt.
 • Welke concrete stappen je ervan verzekeren dat herpes uitbraken in de toekomst wegblijft.
 • Ontdek de 2 voedingssupplementen waarmee jij je een koortslip DIRECT verhelpt, en daarmee besmetting op iemand anders voorkomt!
 • Wat te doen om een ijzersterk immuunsysteem te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die ook bijdragen aan een verminderde weerstand en een herpes uitbraak. Het mooie is dat het binnen je handbereik ligt!
 • Welke simpele huishoudelijke tips (ook jij hebt ze in huis) er nu voor kunnen zorgen dat je niet meer met pijn naar het toilet gaat.
 • Hoe je eenvoudig de overtollige kilo's rond je buik gaat verliezen zonder al te veel moeite.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig je weerstand verminderen en uitbraken kunnen veroorzaken.
 • Geen lastige eetbuien meer waarin je snakt naar suiker, hierdoor voel je je ook niet schuldig als het mis gaat.
 • Leer waarom een lysinerijk dieet niet de enige en beste oplossing is tegen herpes uitbraken.
 • Beter slapen! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat.
 • Krijg veel meer energie! Het Herpes Verdwijn Plan in combinatie met mijn bonus programma gaat jou veel meer energie geven!
 • Hoe je met het "Herpes Verdwijn Plan" direct resultaat zult merken en kunt zien! De overbelasting op je weerstand door een actief herpes virus zal compleet verdwijnen. Resultaat is een sterk immuunsysteem zonder een herpes uitbraak op een geheel natuurlijke manier!
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruisend van energie. Voel je beter en zie er gezonder uit. Allemaal omdat je niet alleen van herpes uitbraken bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met het Herpes Verdwijn Plan


Waarom het Herpes Verdwijn Plan Wel Werkt:

Het vernieuwde Herpes Verdwijn Plan is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om herpes uitbraken tot het verleden te laten behoren.

 • Een koortslip en genitale uitbraken drastisch verminderen en binnen de kortste keren definitief stoppen door onderliggende oorzaken aan te pakken;
 • Het branderige gevoel, jeuk, blaasjes, uitslag en ongemak definitief stoppen door de balans in je lichaam te herstellen;
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk stoppen van herpes uitbraken heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk);
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals verminderde weerstand, vermoeidheid en stress;
 • Handhaven van een herpesvrij lichaam met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor Stephanie en inmiddels duizenden andere mensen gewerkt heeft om een herpes uitbraak zoals een koortslip en/of genitale herpes met gezonde leefstijladviezen te stoppen en weg te houden.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor het Herpes Verdwijn Plan en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier uitbraken aan te pakken door te stoppen met symptoombehandeling.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Stephanie zelf meegemaakt wat het is om steeds opnieuw last te krijgen van herpes uitbraken? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke holistische methode gericht op door middel van een gezonde leefstijl een uitbraak aan te pakken en weg te houden?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie.

Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij of zij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening een complete totaaloplossing maken, maar ik kan dit dankzij de feedback van al mijn cursisten wel!

Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.

Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken en zalven aanbrengen is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om van herpes uitbraken af te komen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een goede gezondheid met een sterk immuunsysteem echt is.

Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om herpes klachten op een natuurlijke manier te stoppen en uitbraken weg te houden, zodat jij je gezondheid en zelfvertrouwen weer terugkrijgt!


Waarom het Herpes Verdwijn Plan Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit.

Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier van herpes uitbraken af te komen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om je koortslip en/of genitale herpes op een natuurlijke manier te stoppen zonder steeds een kuur of zalf moeten proberen, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je partner?

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met constante uitbraken, zelfs als je momenteel niet heel veel klachten hebt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier blijvend van herpes uitbraken blijvend kunt afkomen en je immuunsysteem een boost te geven.


Je Krijgt Ook Nog 6 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding (krijg je anoniem opgestuurd) is meer dan genoeg om van een herpes uitbraak direct en blijvend af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals een nare koortslip en/of genitale herpes uitbraken.


Bonus 1: Superfoods tegen Herpes Uitbraken + 30 Recepten

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om je weerstand te verhogen, meer energie te hebben en het herpes virus van binnenuit te stoppen is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en effectief zijn om het herpes virus te stoppen.

Ontdek hoe je met 30 anti herpes dieet recepten je weerstand gaat verhogen en ook nog lekker smaken! 

Bonus 2: Herpes Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

 • Welke natuurlijke remedies van nature anti virale bestanddelen hebben - en je lichaam helpen snel te herstellen van de effecten van een uitbraak zoals een koortslip.
 • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je weerstand en effectief zijn tegen het herpes virus.
 • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-lysine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
 • Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen zodat het herpes virus geen schijn van kans maakt om de balans te verstoren en door te breken.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

 • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verminderde weerstand zorgen zodat het herpes virus sneller de overhand kan krijgen.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van terugkerende herpes uitbraken.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

 • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Herpes Verdwijn Plan. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder herpes uitbraken.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je gezondheid drastisch verbeteren in een periode van 4 weken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Samenvatting van het programma:

 • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om een terugkerende uitbraken te voorkomen.
 • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond (en slank) lichaam te krijgen en te houden.
 • Alles is stap voor stap!

Tijdelijke Bonus: 101 Super Gezonde Recepten

De eerste 50 personen die bestellen krijgen toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten. Hiermee kun je direct gezond en lekker koken!

Wat mij betreft zijn dit de meest gezonde en lekkere recepten ooit waar je ook nog een paar kilo kunt afvallen en perfect aansluiten op de 30 Anti Herpes Dieet Recepten! Normaal kost het receptenboek alleen al 47 euro en krijg je vandaag als gratis bonus bij deze eenmalige aanbieding.


Hieronder nog een paar succesverhalen:

Hoeveel kost het Herpes Verdwijn Plan?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte het complete Herpes Verdwijn Plan €97,- vanwege het exclusieve 4 Weken Programma en Persoonlijke Email Coaching.

Maar om de ''Herpes Verdwijn Plan'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft het Herpes Verdwijn Plan een korting van 30 euro!

Voor 67 euro eenmalig krijg je toegang tot het complete Herpes Verdwijn Plan + alle bonussen (t.w.v. 356,95 euro) en de 101 Super Gezonde Recepten samen met de basishandleiding thuis en anoniem opgestuurd. 

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef heb ik besloten dat ik slechts 50 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige pakket, extra bonussen en eenmalige actieprijs.

Meer dan 50 personen kan ik op dit moment niet toelaten, anders heb ik niet voldoende tijd om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient. Ik vind het belangrijk om iedereen in het programma goed en effectief begeleid gaat worden.

Kortom, het Herpes Verdwijn Plan is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke holistische manier blijvend van herpes uitbraken af te komen en je gezondheid drastisch te verbeteren.

Bedenk dit:

 • Het Herpes Verdwijn Plan is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • Het Herpes Verdwijn Plan is goedkoper dan het nemen van anti virale medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de bijwerking!).
 • Het Herpes Verdwijn Plan komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier blijvend van herpes uitbraken af te komen.

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, zalven en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met een hardnekkige uitbraak.

Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete pakket bestellen en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier van je uitbraken af te komen door de onderliggende oorzaken aan te pakken.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het stoppen van herpes uitbraken. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij het "Herpes Verdwijn Plan" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke holistische methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij razendsnel van een uitbraak zoals een koortslip en/of genitale herpes afkomt.

Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet eens het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het "Herpes Verdwijn Plan" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.


Geen herpes aanvallen meer!

Het heeft mij jarenlang onderzoek en updates gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer door blijven lopen met herpes aanvallen?

Ook omdat de kans op verdere besmetting elders op je lichaam elke dag toeneemt als je blijft rondlopen met terugkerende herpes uitbraken.

Je wilt toch niet steeds opnieuw last krijgen van een vervelende koortslip?

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen en inmiddels duizenden mensen dat het programma gevolgd hebben, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer met de onzekerheid te leven van herpes uitbraken, of met de angst dat je steeds last blijft houden van uitbraak dat altijd op het meest slechte moment lijkt te komen..

Begin vandaag nog met het "Herpes Verdwijn Plan"en zet de eerste stap naar een gezond en vitaal leven waar je geen zorgen meer hoeft te maken over het herpes virus om door te breken en de balans te verstoren.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je het aan om het "Herpes Verdwijn Plan" tenminste een kans te geven.

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van anti virale medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen en hoe lastig het is.


Dit is wat je allemaal gaat ontvangen:


Herpes Verdwijn Plan Fysiek + Digitaal

De bewezen complete natuurlijke oplossing om snel en stap voor stap van een herpes uitbraak blijvend af te komen.

Normale prijs:

€97

Tijdelijke Actieprijs:

€67,-


Superfoods Tegen Herpes Uitbraken + 30 Recepten

Overheerlijke en anti herpes dieet recepten om je lichaam te bombarderen met belangrijke vitamines, mineralen en anti virale ingredienten.

Normale prijs:

€37,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Herpes Thuis Remedies

Een selectie van de beste anti virale remedies om het herpes virus van binnenuit te stoppen en onder de duim te houden.

Normale prijs:

€29,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!

Normale prijs:

€57,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!

Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste gezonde leefstijladviezen en strategieën in een stap voor stap online 4 weken programma + video's.

Normale prijs:

€89,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

101 Super Gezonde Recepten thuis opgestuurd!

De meest gezonde en lekkere recepten om je gezondheid een boost te geven! Zo kun je nog steeds lekker genieten en gezond eten.

Normale prijs:

€47,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €356,95 waard. Die krijg jij dus GRATIS! Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen tegen herpes uitbraken. 

Begin nu met Herpes Verdwijn Plan

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het de snelle weg is om van herpes uitbraken blijvend af te komen. 

Deze weg is gebaseerd om de oorzaak van een uitbraak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2010 om een herpes aanvallen op een natuurlijke wijze te stoppen.

Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de snelste manier om zonder medicatie en lastige zalven het herpes virus terug te dringen en terugkerende uitbraken te stoppen, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 

Klik hieronder op de knop om het Herpes Verdwijn Plan voor de eenmalige aanbieding te bestellen! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om op een natuurlijke holistische manier blijvend van herpes klachten af te komen. 


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met regelmatig terugkerende herpes uitbraken en het risico dat je uitbraken blijvende schade aanbrengen aan bijvoorbeeld je ogen of schaamstreek.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft voor de rest van je leven hopen dat een herpes uitbraak weg blijft, en wanneer het toch zo ver is ben je genoodzaakt anti virale zalven te gebruiken die maar beperkt of niet werken en op termijn je huid verdunnen waardoor herpes nog sneller uitbreekt.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor het "Herpes Verdwijn Plan" en je gaat zelf ontdekken hoe je snel, eenvoudig en op een volledige natuurlijke manier van herpes uitbraken kunt afkomen!

Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier herpes uitbraken te stoppen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten, en het gedrukte exemplaar van de methode + 101 recepten heb je binnen 48 uur anoniem in huis!

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om blijvend van herpes uitbraken af te komen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet snel van een uitbraak afkomt, dan krijg jij je geld 100% terug en mag je de methode gewoon houden.


4 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot het Herpes Verdwijn Plan;
 • Het gedrukte exemplaar (basishandleiding) + 101 recepten heb je binnen 48 uur anoniem thuis;
 • Je krijgt er tijdelijk gratis 6 Bonussen ter waarde van €356,95- bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om van je koortslip en/of genitale herpes op een natuurlijke wijze af te komen?

De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd, maar krijgen toch steeds opnieuw last van klachten.

Je gaat niet alleen leren om razendsnel de klachten te verminderen en terugkerende uitbraken te voorkomen. Je gaat ook nog leren om een gezonde(re) levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om het ''Herpes Verdwijn Plan" voor deze eenmalige actieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Tijdelijke aanbieding verloopt in:


(of wanneer de eerste nieuwe 50 plaatsen gevuld zijn)


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en lang leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Gezonde groet,

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:klantenservice@optimalegezondheid.com

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen >>

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de methode gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt en vermijden de middelmaat. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan verlagen binnen een paar weken al aanzienlijk minder klachten en ervaren veel meer energie en vitaliteit.

V) Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan? +

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om je lichaam de kans te geven om het herpes virus onder de duim te krijgen en terugkerende klachten te voorkomen. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt!

We zijn er voor je!

V) Wat als het Herpes Verdwijn Plan niet voor mij werkt? +

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan kun krijg je zonder gezeur je geld terug en het opgestuurde boek + recepten mag je houden.

Voor een teruggave van je investering kun je mailen naar:

klantenservice@optimalegezondheid.com

V) Wat krijg ik nou precies? +

Je krijgt toegang tot de oplossing om herpes uitbraken op een natuurlijke wijze te stoppen en te voorkomen. Hetzij een koortslip en/of genitale herpes door het herpes simplex virus. Dit is een uitgestippeld pad dat je alleen maar hoeft te volgen.

Naast het Herpes Verdwijn Plan digitaal krijg je een gedrukte versie anoniem thuisgestuurd, 30 herpes dieet recepten, handig schema met de beste kruiden, remedies en Superfoods, toegang tot Stress de Baas programma, toegang tot levenslange updates & email coaching en toegang tot het online 4 weken programma inclusief de 101 Super Gezonde Recepten.

V) Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen? +

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen om op een natuurlijke wijze van herpes uitbraken af te komen. Maak je geen zorgen, het Herpes Verdwijn Plan is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. Het is de unieke combinatie van kleine stappen waarom het zo effectief is en gebaseerd op de feedback van duizenden mensen.

Dit werkte al voor meer dan 3.500 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

V) Wat is de levertijd voor het boek en moet ik thuisblijven? +

Voor verzendingen binnen Nederland geldt: voor 19:00 uur bestelt, binnen 48 uur (anoniem) in huis. Verzendingen naar België kunnen tot 5 werkdagen duren. Het pakket past net door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat wereldwijd bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor online betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is deze aanbieding zeer tijdelijk beschikbaar, daarna sluit de deuren en gaat de prijs omhoog. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Direct Bestellen

© 2010-2019 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:klantenservice@optimalegezondheid.com - SkypeID: optimale.gezondheid