Als blijk van waardering wil ik je graag uitnodigen om deel te nemen aan een selecte groep mensen die het Gezond & Slank Membership voor 30 dagen
met een gigantische korting risicovrij mogen uittesten!

"Het Gezond & Slank Membership" komt inclusief met:

Wekelijkse  Super Gezonde Recepten Voor Een Slank Lichaam

 • Ontvang elke week nieuwe gezonde recepten!
 • Ontdek de snelste manier om je stofwisseling een flinke zet in de rug te geven zodat je zonder dieet kunt afvallen.
 • Welke kleine aanpassingen in het voedsel dat je dagelijks eet, jou veel meer energie dan ooit tevoren geeft.
 • De beste ingrediënten om je lichaam te bombarderen met belangrijke voedingsstoffen die zelfs verjongend werken.

OG Magazine...

 • Bij de Gezond & Slank Academie krijg je maandelijks toegang tot het “OptimaleGezondheid Magazine”.
 • Alle nieuwtjes, tips en handigheden over gezondheid samengevat in één premium magazine (100% advertentievrij).
 • Bomvol met handige tips om zonder dieet af te vallen, je energie te verdubbelen en beter om te gaan met stress.
 • Extra afvallen zonder dieet recepten op basis van het seizoen die lekker, gezond en makkelijk te bereiden zijn.

Gezond & Slank Ledensite

Gedurende het membership ontvang je regelmatig kleine stap voor stap updates.

Teveel hooi op je vork nemen werkt meestal niet, ook niet in dit geval!

Vandaar dat we je bij de hand pakken en in het traject naar een gezond en slank lichaam stap voor stap begeleiden en je gebruik kunt maken van deze waardevolle community.

Door elke dag kleine aanpassingen te verrichten zal je binnen de korte keren van jezelf versteld staan voor de spiegel! Ja, dit is ook een onderdeel van het membership.

 • Je ontvangt het automatisch de laatste updates en succesverhalen in je email inbox.
 • Toegang tot alle programma's en trainingen die ik ooit op de markt heb gebracht.
 • Je kunt mij rechtstreeks een vraag stellen in het exclusieve ''Vraag & Antwoord'' onderdeel zodat je er niet alleen voor staat.

Gezond & Slank krachtige video's

 • Welke kleine aanpassingen vandaag nog een ''jump start'' maken om gezonder, slanker en meer energie te krijgen!
 • Alles is stap voor stap - een kind kan de was doen
 • Hoe je het beste jezelf kunt ontgiften van ophopingen van toxines (wat een oorzaak kan zijn van weinig energie, stress en overtollig buikvet).
 • Wat te doen als je weinig tijd hebt om aan je gezondheid te werken door de meest effectieve en simpele mini-aanpassingen te integreren in je leven.

Plus ongelimiteerde toegang tot alle top programma’s en trainingen van de afgelopen jaren

Je Krijgt Direct Toegang Tot Alles:
De Meest Complete Totaaloplossing Om Van De Overtollige Kilo's Af Te Komen En Je Gezondheid Naar Het Volgende Niveau Te Tillen

Je krijgt direct toegang tot al mijn trainingen en programma’s (de meeste kosten €97,- per training). Elk programma is specifiek ontwikkeld om blijvend van de overtollige kilo's af te komen en je gezondheid naar het volgende niveau te tillen door je energieniveau te verdubbelen.

Eén plek voor je gezondheid!

Ik heb al het werk voor jou gedaan en alles gedestilleerd tot één totaaloplossing die eenvoudig en stap voor stap te volgen is.

Moet je eens voorstellen hoe je gezondheid eruit zou zien als je daar toegang tot zal hebben? En dat je niet meer dan 10 – 15 minuten tijd per keer hoeft te investeren in je gezondheid - om de obstakels te verwijderen waar je nu tegenaan loopt?

Binnen een maand heb je een compleet andere gezondheid en geen last meer van de overtollig (buik)vet en je niet optimaal voelen.

Kortom, je hoeft niet de lange weg van ‘’vallen en opstaan’’ meer te bewandelen (die ik heb bewandeld). In plaats daarvan laat ik je stap voor stap zien wat er moet gebeuren om extra lichaamsvet te voorkomen en je gezondheid drastisch te verbeteren.

Het ‘’Gezond & Slank Membership’’ is gebaseerd op tenminste 10 jaar ervaring op het gebied van gezondheid en succesvol afvallen.

Ik weet als geen ander wat wél en wat niet werkt. En vandaag heb je de kans om direct toegang te krijgen tot alles voor slechts een fractie van de prijs van de ontwikkelingskosten en prijs op de website.

Mis de boot niet en test het Gezond & Slank Membership de komende 30 dagen voor maar vijf euro! 

Is 5 euro voor 3 of zelfs 6 kilo buikvet en meer energie het niet waard?

Je mag zelf kiezen hoe lang je wilt blijven – je kunt dus op elk gewenst moment je lidmaatschap stopzetten en zit dus nergens aan vast!

Probeer Het Gezond & Slank Membership Uit Zonder Risico:

Ik ben ervan overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het ''Gezond & Slank Membership''. Helemaal in combinatie met de bonusprogramma’s, constante updates, persoonlijke coaching, het maandelijks magazine, vraag en antwoord webinar, support, de ''Bye Bye Buikvet Challenge'' en toegang tot alles!

Ben je niet laaiend enthousiast over het Gezond & Slank Membership?

Dan krijg je je investering van de eerste maand teruggestort op je rekening en je mag de stappenplannen en recepten houden!

Garantie #1: Ga aan de slag met het ''Gezond & Slank Membership'' voor 30 dagen voor maar 5 euro, volg de mini-cursus, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoopbedrag 100% terug, mocht je dat willen.

Garantie #2: Je mag zelf kiezen hoe lang je wilt blijven – je kunt dus op elk gewenst moment je lidmaatschap stopzetten en zit dus nergens

Kortom, je loopt dus geen enkel risico –daarom nemen wij het risico op ons zodat je alleen maar resultaat kunt behalen en niks te verliezen hebt

Je zou natuurlijk je nu kunnen aanmelden en daarna direct je geld terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

30dagenkleinWaarom doe ik dit?

Ik weet dat het "Gezond & Slank Membership" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dit risico graag van je wegnemen.

KRIJG NU DIRECT TOEGANG TOT HET COMPLETE GEZOND & SLANK MEMBERSHIP VOOR DE TIJDELIJKE INTRODUCTIEPRIJS EN GIGANTISCHE KORTING!

Vragen? Hier Zijn De Antwoorden:

 • q-iconWat maakt dit anders?

  Veel mensen hebben van alles al geprobeerd om van overtollig (buik)vet  af te komen, meer energie te krijgen en de algehele gezondheid te verbeteren. Ik kan me voorstellen dat je denkt ”pff niet weer een nieuw programma”.

  Echter, met de juiste strategieën en micro-aanpassingen ga je wel resultaat krijgen. Niets is gedwongen en het is zeker geen dieet of moeilijk te volgen programma.

  In het membership ga je ontdekken welke gezonde leefstijl het beste bij jou past zodat je geleidelijk maar toch snel resultaat zult krijgen.

  Als je op zoek bent om eindelijk echt daadwerkelijk van overtollig vet af te komen – plus veel meer energie en een algemene betere gezondheid, dan is dit wat je zoekt.

 • q-iconWelke resultaten kan ik verwachten?

  De meeste mensen in het membership ervaren het volgende: 5 of zelfs 12 kilo minder (buik)vet, meer energie, mooiere huid en beter in je vel zitten.

  Laat ik het anders zeggen: als jij de simpele actieplannen uit het membership gaat opvolgen en je hebt niet binnen een paar weken:

  1. Veel meer energie
  2. Je voelt je fitter en gezonder
  3. Een paar kilo bent afgevallen
  4. Geen eetbuien meer

  Stuur mij dan een e-mail en ik geef je een volledige teruggave van je investering.

 • q-iconWaarom is het een lidmaatschap?

  De kracht van het membership is juist het stap-voor-stap en de geleidelijke aanpassingen naar je ideale gewicht en veel meer energie. De reden waarom ik voor een lidmaatschap heb gekozen is om jou niet direct te overspoelen met teveel informatie en zodat ik de persoonlijke coaching toegankelijk kan maken zonder duizenden euro’s te hoeven investeren.

  Uit mijn ervaring is gebleken dat het velen malen effectiever en leuker is om samen te werken aan een gezond en slank lichaam. Vandaar een online platform waar je altijd terecht kunt en zodat je er niet alleen voor staat.

  Natuurlijk kun je natuurlijk op elk gewenst moment je lidmaatschap opzeggen (dat hoop ik natuurlijk niet) en je zit nergens aan verbonden door onze 100% tevredenheidsgarantie.

 • q-iconWat als ik niet tevreden ben?

  Ik heb het membership aan de hand van de resultaten van duizenden mensen zo ingericht dat je bijna wel tevreden moet zijn. Helemaal als je het stap-voor-stap-systeem volgt.

  Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur een e-mail en ik stort de eerste maand terug op je rekening. Je loopt dus geen enkel risico (dat neem ik op me).

KRIJG NU DIRECT TOEGANG TOT HET COMPLETE GEZOND & SLANK MEMBERSHIP DOOR HIERONDER JE GEGEVENS IN TE VULLEN: