*Nieuw* Ontdek Hoe Je Met Een Bewezen Systeem Blijvend Van Overtollig Buikvet Af Kunt Komen, Meer Energie Gaat Krijgen En Voorgoed Verlost Te Zijn Van Jojo-en & Vervelende Eetbuien!


En Voorkom De Top 3 Grote Valkuilen Die 90% Van De Mensen Maken
Om 5 Kilo Aan Buikvet Kwijt Te Raken, Meer Energie Te Krijgen En Problemen Met Je Gezondheid Op Te Lossen!


Datum:23-05-2024

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks - oprichter OptimaleGezondheid.com

RE: Hoe je een slank sexy en aantrekkelijk lichaam gaat krijgen zonder teveel buikvet, zonder op dieet te moeten en zonder lastige aanpassingen in je levensstijl of erg streng voor jezelf moeten zijn.

Mijn naam is Robert Jan Hendriks en de afgelopen 7 jaar heb ik samen met mijn team mij volledig gestort op het begeleiden van mensen om van overtollig (buik)vet af te komen en op een gezonde manier een slank lichaam te krijgen en te houden.

In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over het onderwerp ''Gezondheid'' en wat nodig is om een gezond en lang leven te hebben met veel energie en de afwezigheid van teveel lichaamsvet op plaatsen waar je die niet wilt hebben.

De meeste mensen voelen zich bij lange na niet zo goed als ze zouden willen.

Het is een feit dat de meerderheid van de mensen niet tevreden zijn over hun figuur en graag 5 of zelfs 10+ kilo aan overtollig (buik)vet willen kwijtraken.

Ik ben hier om je te vertellen dat het niet zo hoeft te zijn!

Na een lange weg van “vallen en opstaan” heb ik een nieuwe en baanbrekende formule ontwikkeld om de onderliggende oorzaken van teveel (buik)vet, oververmoeidheid, stress en niet lekker in je vel zitten daadwerkelijk voor altijd op te lossen.

Op deze pagina ontdek je hoe je vandaag nog 2x zoveel energie kunt krijgen,
5 kilo aan overtollig buikvet eenvoudig en blijvend kunt kwijtraken en er geweldig uit gaat zien en te voelen.

Maar eerst even het volgende:


Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Heb jij ook wel eens het gevoel dat je door de vele diëten en tegenstrijdige adviezen over gezondheid door de bomen het bos niet meer ziet?
 • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur / gezondheid en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger te lijden of steeds te jojoën?
 • Heb je op dit moment ergens teveel lichaamsvet zoals buikvet, vetrolletjes rond je buik of heupen, of andere vetrandjes die je maar niet kunt kwijtraken?
 • Ben je vaak vermoeid, futloos en heb je een opgeblazen gevoel en opgezette buik na het eten?
 • Pieker je vaak, ben je gehaast of heb je veel stress in je leven? Ontdek welke kleine aanpassingen weer rust en regelmaat in je leven brengen.
 • Wil je ook een fit, slank en aantrekkelijk lichaam hebben? Er 10 jaar jonger uitzien en voelen? Complimenten krijgen van je collega's, partner en met een glimlach voor de spiegel staan?
 • Ben je het beu om elk jaar dezelfde ''goede voornemens'' op te schrijven zoals afvallen, meer bewegen, meer energie te krijgen of gezonder te leven?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn eigen confrontatie met teveel buikvet

Veel mensen weten het niet, maar ik heb erg lang problemen gehad met mijn gezondheid en gewicht.

Het was dusdanig slecht gesteld met mijn gezondheid dat ik het om heel eerlijk te zijn liever niet eens met je wil delen, omdat ik mij er een beetje voor schaam als oprichter van OptimaleGezondheid.

Ik was namelijk niet altijd een health coach of iemand die erg vaak benaderd wordt door de media voor lezingen en gezondheidsadvies. En ik was zeker niet iemand met een gezonde leefstijl.

Voor meer dan 10 jaar lang was ik vrijwel altijd moe, had last van chronische acne rosacea en zag er niet goed uit door teveel buikvet en beschamende zwembandjes.

Ik vertel je dit omdat ik je wil laten zien hoe erg het met mijn gezondheid gesteld was voordat ik een aantal schokkende ontdekkingen had gedaan waarom zoveel mensen maar niet kunnen afvallen en grote moeite hebben om gezond eten vol te houden.

Dankzij deze ontdekkingen heb ik mijn hele gezondheid totaal weten om te gooien zonder op dieet te moeten of uren door te brengen in de sportschool, maar daarover zo dadelijk meer.

Mijn gezondheidsklachten op een rijtje:

 • Ik had last van overgewicht in de vorm van 6 kilo overtollig buikvet en beschamende zwembandjes.
 • Ik was praktisch altijd moe en erg snel buiten adem (zelfs bij een minimale inspanning).Ik kon maar niet verklaren waardoor dit tekort aan energie werd veroorzaakt.
 • Na het opstaan moest ik eerst 2 bakken koffie drinken om een beetje scherp te worden. Alleen met koffie en energiedrankjes kon ik de dag een beetje doorkomen.
 • Ik had ook erg last van chronische huidklachten (acne rosacea) en ik voelde mij daardoor erg onzeker vanwege grote rode gloeiende rode plekken, pukkels en onderhuidse ontstekingen.
 • Ik had de grootste problemen om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. De aanbevolen hoeveelheid van 30 minuten per dag haalde ik niet eens per week!
 • Ik kon niet goed slapen en werd de volgende ochtend nooit uitgerust wakker. Het leek wel alsof ik nooit een diepe slaap kon bereiken en wanneer de wekker ging wilde ik het liefste in bed blijven liggen..
 • Het lukt mij met geen mogelijkheid om consistent gezonder te eten. Ik was verslaafd aan energiedrankjes, fastfood en ik had altijd een enorme drang naar zoetigheden. Na elke maaltijd kreeg ik altijd een opgeblazen gevoel met bijbehorende maagkrampen en buikpijn.
 • Geen enkel dieet kon ik langdurig volhouden en deze dieetpogingen waren bij mij zelfs de oorzaak van nog meer buikvet, schaamte en frustratie.

Het meest frustrerende was altijd dat ik compleet overrompeld was door de vele informatie over gezondheid en afvallen.

Misschien herken je dat wel?

Niet meer weten wat tegenwoordig nog wel of niet gezond is?

Steeds vastlopen of vroegtijdig afhaken door teveel en meestal tegenstrijdige informatie en dieetplannen?

Het ergste was ook, ik wist altijd wel ongeveer wat ik moest doen om gezonder te leven en af te vallen.

Maar ik kon mijzelf er nooit toe zetten…

Het resultaat was dat ik steeds meer lichaamsvet begon te verzamelen op plaatsen waar je dat nou juist niet wilt hebben..

Met name het buikvet kreeg ik niet goed weg en leek alleen maar toe te nemen.

Maar ik was ook steeds zo vermoeid, ik snapte er niks van!

Simpelweg de trap oplopen koste me al veel energie, iets waar ik eerder nooit problemen mee had.

Totdat ik besloot ook: ''NU IS HET GENOEG!'' en ik ga hoe dan ook mijn leven en gezondheid omdraaien. Ik wilde 10 kilo afvallen, beter leren omgaan met stress, regelmatig gezonder eten en dezelfde energie hebben als 10 jaar geleden.


Maar hoe begin je?

De meest logische stap is om gezonder te gaan eten. Men zegt niet voor niets:
“Je Bent Wat Je Eet”.

Maar zo simpel is het zeker niet!

Desalniettemin, besloot ik om toch maar weer een dieet te gaan volgen en daar begon ook direct de grote ellende weer.

Mijn eerste poging was het bekende ‘'koolhydraatarme dieet''.. Want ik had gelezen dat je daarmee het snelste 6 kilo aan buikvet kon verliezen. Ik nam het zeer serieus en ging ermee aan de slag..

In het beginstadium verloor ik wel aardig snel wat kilo’s, maar alleen maar vlees en sla eten is niet bepaald goed vol te houden en de recepten zijn erg eentonig..

Ik voelde me constant slapjes en had van die enorme ongecontroleerde eetbuien.. Misschien herken je dat wel?

Dat je ’s avonds op de bank zit en voordat je het doorhebt een hele reep chocolade naar binnen hebt gewerkt?

Toen switchte ik naar het bekende vegetarische dieet waarin iets meer is toegestaan, toen het relatief nieuwe Paleo dieet, groene smoothies en allerlei varianten gebaseerd op dezelfde principes:

 • Minder calorieën eten
 • Meer groente eten
 • Minder koolhydraten
 • Meer bewegen
 • Minder stress

Als het zo gemakkelijk is, waarom lukt het dan 95% van de mensen niet om daadwerkelijk vet te verbranden, een slanker lichaam krijgen en afkomen van teveel buikvet?


Ik kon het maar niet volhouden!

Constant viel ik weer terug en ik kon al die diëten met geen mogelijkheid volhouden.

Keer op keer kocht ik een nieuw dieetplan met allerlei Superfoods en supplementen waarmee ik zogenaamd mijn stofwisseling een boost kon geven..

Dat het deze keer wel gaat lukken!

Maar zoals je waarschijnlijk weet of zelf al ervaren hebt is het niet zo eenvoudig.

Meer informatie is zeker niet de oplossing, iets wat ik zelf keer op keer heb ervaren.

Ik had vooral meer behoefte aan variatie en constant fantaseerde ik weer over de ''schuldige voedingsmiddelen'' die ik niet meer mocht eten.

Na een heel jaar zelf constant te kampen hebben gehad met mijn gezondheid, te jojoën en een onverklaarbaar tekort aan energie had ik echt schoon genoeg van al die tijdrovende diëten en zogenaamde wondermiddelen.

Het was inmiddels eind december en ik had nog steeds die leuke zwembandjes en een te dikke buik die over mijn broek hing..

De feestdagen maakten het er ook niet beter op doordat ik mij altijd liet gaan omdat je ook gewoon wilt kunnen genieten.

En dat terwijl elk dieet beloofde dat ik snel van mijn buikvet af zou komen, nog steeds kunnen genieten.. Niet waar dus..

Maar het was niet alleen mijn lichaam waar ik niet tevreden over was. Ik had ook nog last van chronische huidproblemen. Grote rode plekken op mijn gezicht die enorm jeukten.

Daarnaast had ik ook nog last van hooikoorts in de lente en was ik altijd verkouden in combinatie met een bijholteontsteking in de winter.

Ik weet nog goed dat ik in bed lag en dacht:


"Zal ik altijd last blijven houden van een te dikke buik en altijd zo moe zijn?"

Ik was het beu dat ik mij 25 jaar ouder voelde dan dat ik echt was. Ik vond het zeer storend om altijd moe te zijn, zelfs na 10 uur slapen.

Ik was nog maar 23 jaar destijds! En ik voelde me zeker niet als iemand van 23. Ik zou mij goed en fit behoren te voelen, veel energie horen te hebben en het gevoel moeten hebben alsof je de wereld aankunt.

Maar dat was zeker niet het geval bij mij.

In plaats daarvan was het altijd een enorme strijd om uit bed te komen. Ik had het gevoel alsof ik een nacht had overgeslagen en mijn slaap wanhopig nodig had.

Alleen met 2 bakken koffie kon ik mij ertoe zetten om naar college te gaan.

Ik had het gevoel alsof mijn leven op ''pauze'' stond door mijn energietekort. Maar ook mijn buikvet, mijn acne rosacea, het steeds verkouden en ziekjes zijn en als klap op de vuurpijl een chronische bijholteontsteking die waarschijnlijk geopereerd moest worden.

Deze klachten leken mijn leven te beheersen en te dicteren wat ik wél en niet kon doen.

Ken je het gevoel dat je wel wilt veranderen maar jezelf er niet toe kunt zetten of niet weet hoe je moet beginnen?


Ik had er echt schoon genoeg van!

Ik had echt alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen en mijn energie weer terug te krijgen.

Maar niets bleek goed te werken.

Telkens viel ik weer terug en met als resultaat nog meer lichaamsvet, zeer weinig energie en huidklachten.

Sommige diëten en adviezen gaven mij wel tijdelijk resultaat, maar telkens werd ik weer teleurgesteld door het resultaat en was ik weer bij begin af. Ik was wanhopig, teleurgesteld, gefrustreerd en wist niet meer waar ik het moest zoeken!

Ik begon mij echt zorgen te maken over hoe mijn toekomst eruit zou zien. Zou ik alleen maar blijven aankomen?

Een lelijke huid hebben? Geen partner kunnen vinden (Ik was erg onzeker vanwege mijn gezondheidstoestand.)

Zou ik steeds minder energie hebben? En hoe zit dat met de lange termijn gevolgen als je maar niet gezond kunt leven?

Zelf mijn nachtrust leed er onder… Ik was wanhopig en ik wilde alles wel proberen.

Ik stond op het punt om toch weer te kiezen voor een nieuw populair dieet en receptmedicatie tegen mijn chronische huidklachten.

Stilletjes had ik de hoop dat het mij deze keer wel ging lukken, dacht ik. Dat is altijd beter dan steeds ontevreden te zijn over je lichaam en niks doen.

Want laten we eerlijk zijn: Wanneer je je goed voelt over je uiterlijk en je lekker in je vel zit, dan wordt je aantrekkelijker en mensen zien dat.

Ik weet ook dat je figuur het eerste is wat mensen zien wanneer ze je ontmoeten. En wanneer je te kampen hebt met overgewicht en er vermoeid uitziet of huidklachten hebt, dan zien mensen dat, bewust of onbewust.

Als je vrijwel altijd vermoeid bent en niet het figuur hebt dat je zou willen, hoe voel jij je dan? Niet goed!

Ik weet nog heel goed hoeveel moeite ik had om mijn oude figuur en energiepeil weer terug te krijgen.

Ik fantaseerde over hoeveel energie ik eerder altijd had, en hoe het vroeger was om 's ochtends lekker uitgerust wakker worden, dat ik een gladde huid had en praktisch alles kon eten zonder aan te komen.

Heerlijk was dat! Het kan toch niet zijn dat al mijn klachten alleen maar genetisch bepaald zijn?

Als je te kampen hebt met overgewicht en weinig energie, dan kan het zeker een lange zoektocht zijn om je slanke energieke lichaam van vroeger weer terug te krijgen.

Waarschijnlijk heb van alles al geprobeerd en wordt je steeds weer teleurgesteld als het gaat om afvallen en gezonder leven. Iets wat ik zelf helaas erg lang heb moeten ondervinden.

En weet je wat?

Al mijn gezondheidsklachten hebben er wel toe geleid dat alles veranderde. Ik had écht mijn dieptepunt bereikt en wilde niet door het leven gaan met weinig energie, overgewicht en huidproblemen.

Ik besloot dat ik hoe dan ook ging uitzoeken waarom ik maar niet kon afvallen, altijd oververmoeid was, zulke forse huidproblemen had.

Maar ook waarom ik mijn goede voornemens zelfs met de beste intentie niet kon realiseren.

Ik besloot onderzoek te doen naar de grote valkuilen omtrent de goede voornemens en gezonder willen leven:


De Grootste Valkuilen Waarom Afvallen, Meer Bewegen, Veel Energie Hebben En Gezonder Leven Bij 95% Van De Mensen Maar Niet Lukt…

Waar ik achter ben gekomen is dat de oorzaak van je overtollige kilo’s, futloos zijn en niet meer de gezondheid en het figuur hebben dat je zou willen, komt door de voedingsindustrie.. en niet door je genen of te weinig zelfdiscipline!

En dan met name de schadelijke additieven en de toxiciteit daarvan, iets waar bijna niemand zich bewust van is..

De kans is groot dat deze schadelijke additieven op dit MOMENT in je keukenkastje staan onder een gezond label.

Wist je dat deze schadelijke additieven je lichaam ’s natuurlijke mechanisme belemmeren om effectief vet te verbranden en je energiepeil aantasten?

En dat deze additieven zelfs de oorzaak kunnen zijn van ongecontroleerde eetbuien waardoor het lijkt alsof je maar niet van die ene lekkere reep chocolade kunt afblijven?

En dan het bijkomende schuldgevoel dat je krijgt omdat je je niet aan de ''regels'' hebt gehouden en de volgende ochtend met grote afkeer op de weegschaal gaat staan..

Bij mij zorgden al deze toxines ervoor dat ik vrijwel geen energie had, niet goed kon slapen, overgewicht had, maar ook een overgevoelige huid had.


Valkuil #1: Teveel tegenstrijdige informatie over gezondheid en afvallen

De meesten van ons zijn best bereid wat moeite, tijd en energie te steken in het verbeteren van onze gezondheid, of het overkomen van een specifiek gezondheidsprobleem, maar dan moeten we er wel zeker van zijn dat het pad dat we volgen ook daadwerkelijk de oplossing biedt!

Wanneer je op zoek gaat naar informatie om je gezondheid te verbeteren, dan verwacht je concrete praktische adviezen te vinden.

Als je teveel kilo's hebt, wil je weten hoe je op een effectieve, gezonde manier 2 of 3 of 5 of zelfs 10+ kilo aan teveel (buik)vet blijvend en razendsnel kunt kwijtraken.

Zodat je kleding weer goed past en je niet langer de frustratie hebt als je in de spiegel kijkt of op de weegschaal gaat staan.

Als je last hebt van een te hoge bloeddruk of cholesterol, dan wil je deze omlaag stuwen voordat er blijvende schade ontstaat of dat je steeds meer pillen moet slikken waar vaak forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

En als je vaak vermoeid bent en niet lekker in je vel zit, dan wil je weten hoe je dit specifiek kunt oplossen zodat je er 10 jaar jonger uitziet en voelt!

Er is niets meer frustrerend dan overrompeld te worden door honderden dieetplannen, tegenstrijdige adviezen en de laatste hypes over gezondheid.

Nieuwe afvalpillen die niet werken en zelfs slecht voor je zijn. Een nieuw dieet uit Amerika die niet vol te houden is of allerlei dure Superfoods..

Het is begrijpelijk, maar ook verraderlijk. Nooit beginnen of te snel afhaken om je lichaam van binnenuit gezonder te maken, betekent helaas voor de meeste van ons:

Te dik blijven, steeds weer jojo-en en de goede voornemens helaas vaarwel moeten zeggen..


Valkuil #2: Onbalans in je hormoonhuishouding

Ik was verbaasd over het feit dat al deze klachten veroorzaakt kunnen worden door toxines, tekorten aan belangrijke voedingsstoffen en een onbalans in de hormoonhuishouding.

En dat alles met elkaar is verbonden en niets overgeslagen kan worden.

Natuurlijk had ik al eerder geprobeerd om gezonder te eten. Maar waar ik achter ben gekomen is dat ik helemaal niet gezond at!

Als jij dit nu doorleest en je denkt: ''ik eet al gezond, waar heeft hij het over?'', is dat wel echt zo?

Als je weinig energie hebt, niet het figuur hebt dat je zou willen, eet je dan wel zo gezond als je zou denken?

En heb je weleens stilgestaan bij alle verborgen additieven en toxines die je zelfs aantreft in voedingsmiddelen met een gezond label erop?

Ik kan het nog steeds niet geloven dat niemand op de hoogte is van deze informatie! En dat terwijl er duizenden dieetplannen en boeken geschreven zijn over voeding.

Ongelooflijk als ik terugdenk dat al mijn chronische klachten veroorzaakt werden door voeding dat besmet is met toxines en allerlei schadelijke additieven?

En dat ik eerst de tekorten moest gaan aanvullen en stoppen met mijn lichaam vervuilen voordat ik een slank figuur zou krijgen, bruisende energie en een gladde gezonde huid zou hebben.


Valkuil #3: Het alleen proberen te doen

Misschien heb jij ook in de gaten dat je algehele gezondheid stukken beter zou kunnen zijn?

Dat je er tenminste 10 jaar jonger uit kunt zien en zo te voelen?

Met het hectische leven van de 21e eeuw en alle tegenstrijdige informatie is het niet gemakkelijk om gezond te leven en het vol te houden.

We worden immers continu geconfronteerd met allerlei ongezonde mogelijkheden en tegenstrijdige informatie waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Hierdoor is gezonder leven voor de meeste mensen praktisch onmogelijk geworden en brengt het alleen maar stress, frustratie en teleurstellingen met zich mee.

Elk jaar starten duizenden mensen een nieuw dieetplan om gezonder te leven, af te vallen, meer energie te krijgen, meer te bewegen en specifieke gezondheidsklachten op te lossen.

Helaas is het een feit dat de meeste mensen na een paar weken er al achter komen dat het ook deze keer niet gaat lukken om af te vallen..

Herkenbaar?

Ik weet dat het niet iedereen bekend voorkomt, omdat niet iedereen last heeft overtollig buikvet, in combinatie met weinig energie hebben en moeite hebben om gezonder te eten (bijv. geen tijd).

Maar als jij op dit moment met je hoofd knikt, dan ben je blij dat je deze brief nu leest, omdat ik een oplossing voor je heb om zonder een lastig dieet af te vallen (je kunt nog steeds genieten), tenminste je energie te verdubbelen, jezelf bevrijden van overtollig buikvet en deze keer wel een slanker en gezonder lichaam gaat krijgen.


Nederlanders Worden Steeds Dikker En Hebben Tekorten Aan Belangrijke Nutriënten!

Ondanks dat er honderden diëten op de markt zijn, worden Nederlanders elk jaar dikker en het lijkt erop dat deze trend zich de komende jaren doorzet (Bron: Nederlandse Voedselconsumptiepeiling).

Het is duidelijk dat een nieuw dieet of alleen maar biologisch eten niet de oplossing zal zijn.

Je kent het typische advies wel: MEER bewegen en MINDER eten. Met andere woorden, door je lichaam op een caloriearm voedingspatroon te zetten verbrand je meer calorieën dan dat je gebruikt, het resultaat is een paar kilo eraf.

Dit werkt toch? Klopt, maar alleen tijdelijk.

Dat is waarom maar slechts 5 op de 100 van de mensen op een dieet daadwerkelijk blijvend zal afvallen.

Sterker nog, de meeste mensen krijgen de verloren kilo’s niet alleen terug, maar er komen zelfs extra kilo’s bij, iets wat ik zelf zeker heb ervaren.

Bij de meesten van ons komt een ''buikje'' of te dikke billen en heupvet voornamelijk door deze verborgen additieven die je vetverbranding, hormoonhuishouding en energiepeil structureel op de hobbel brengen.

Moet je eens voorstellen hoe het zou zijn dat je niet weer een dieet hoeft te volgen. Dat je niet langer de woordjes ''5 kg afvallen'' , ''meer bewegen'', en ''gezonder eten'' op je lijstje met goede voornemens hoeft te zetten.

Maar ook dat je niet langer geteisterd wordt door zware bijwerkingen van medicatie? Bijwerkingen zoals spierpijn, pijn in de gewrichten, weinig energie, verminderd libido en je niet goed voelen.

Hoe het zou zijn wanneer je totale controle hebt over je gewicht en gezondheid zonder dat het veel tijd kost?

Ik ben hier vandaag om je te vertellen dat je niet langer teleurgesteld of onzeker over je uiterlijk en lichaam hoeft te zijn.

Dat een slanke en gezondere JIJ binnen handbereik ligt.. indien je stopt met het jezelf onnodig moeilijk te maken.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je gezondheid alleen maar achteruit gaat.. Dat er door de jaren heen alleen maar meer kilo’s bijkomen - in plaats van kwijtraken..

EN het aantrekkelijke figuur (platte buik, gladde huid een mooi slank figuur) plus de bruisende energie die je vroeger had binnen handbereik is..

Op de juiste eenvoudige manier kun je weer het aantrekkelijke en slanke figuur krijgen van 10 jaar geleden!

Hoe?


LAAT MIJ JE DE WEG WIJZEN:
IK HEB MET MIJN MACHETE AL EEN WEG DOOR HET OERWOUD VAN NIET WERKENDE DIEETPLANNEN & PROGRAMMA'S GEHAKT ZODAT JIJ EENVOUDIG STAP VOOR STAP KUNT VOLGEN...

Bij vrijwel alle dieetplannen en gezondheidsprogramma's krijg je wat instructies en recepten opgestuurd en je moet je maar zien te redden.

Hierdoor hangt jouw succes volledig af van jouw eigen zelfdiscipline en motivatie.

Met alleen zelfdiscipline is de kans groot dat je het niet gaat redden..

Helemaal wanneer je het ook nog erg moeilijk wordt gemaakt door de voedselindustrie.

Is het niet toevallig dat 95% van de mensen niet kan afvallen. Dat 90% niet hun goede voornemens kunnen halen?

En dat de grote meerderheid van de Nederlanders ontevreden is over hun figuur en gezondheid?

Het mag duidelijk zijn dat een andere (niet tijdrovende) aanpak nodig is! En dat is waar ik het verschil voor je ga maken.

Om jouw succes onvermijdelijk te maken heb ik al mijn kennis en ervaringen omgezet in een unieke academie waarin je stap voor stap begeleid, gemotiveerd en gestimuleerd gaat worden zonder dat het veel tijd gaat kosten.

Het wordt dé plek voor je gezondheid waarin je de meest effectieve praktische adviezen, strategieën en methoden gaat aantreffen om eenvoudig en blijvend van overtollig buikvet af te komen, je energie te verdubbelen en wél je goede voornemens kunt volhouden zonder allerlei lastige aanpassingen of dat het teveel tijd gaat kosten!

Zodoende sta je er niet alleen voor en val je niet terug als het een keer misgaat.

Ben jij er klaar voor om al je goede voornemens definitief in te koppen?

Je eindelijk een slank en mooi energievol lichaam gaat krijgen en behouden?

Start dan met onze nieuwe "Gezond & Slank Academie" en ontdek hoe jij ook een gezond en slank lichaam kunt krijgen en houden!


*Nieuw* Gezond & Slank Academie

Zeg voorgoed vaarwel tegen 5+ kilo teveel buikvet, weinig energie - en ontdek hoe je er 10 jaar jonger uit kunt zien met een slanker en aantrekkelijker lichaam - en voorkom het jojo-effect, eetbuien en rond blijven lopen met de overtollige kilo's. 


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van de Gezond & Slank Academie is dat jij blijvend van teveel lichaamsvet gaat afkomen. Dit betekent niet alleen een slank en sexy figuur, maar ook dat je lichaam van binnen veel gezonder zal worden.
 • Je zal je hormoonhuishouding weer in balans krijgen en houden waardoor je niet langer zo vermoeid bent en 's ochtends met veel energie opstaat.
 • Je natuurlijke vetverbranding van je lichaam een boost geven! Hierdoor ga je razendsnel zelfs de meest hardnekkige vetrolletjes blijvend kwijtraken!
 • Hoe je snel en op een natuurlijke gezonde manier eindelijk van de overtollige kilo's in de vorm van teveel buikvet, vet rond je heupen, billen of elders kunt afkomen zonder al te veel moeite te hoeven doen.
 • Je zult nooit meer last hebben van vervelende eetbuien waarbij je letterlijk snakt naar suiker en zoetigheden. Hierdoor krijg je eindelijk de controle over voeding en je gewicht.
 • Een ijzersterke darmwerking hebben zodat je je nooit meer opgeblazen voelt na het nuttigen van een maaltijd en dat deze niet opgeslagen wordt als extra vet. Als je regelmatig een opgeblazen gevoel en opgezette buik hebt na een maaltijd, dan zal dit verleden tijd zijn!
 • Je zult beter slapen. Er zijn genoeg studies die aantonen dat wanneer je sport, beweegt en op je voeding let dat je hierdoor beter zal zult gaan slapen. Het zal niet meer uren duren voordat je in een diepe slaapt valt en je zult beter uitgerust zijn!
 • Gekte door steeds te jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? Video 4.1 laat zien wat te doen om jojoën tot het verleden te laten behoren!
 • Wat te doen tegen een traag basaalmetabolisme (kan wel oplopen tot 30%) dat al je vetverbrandingpogingen tegenwerkt en waardoor afvallen een lange en moeilijke strijd wordt zonder dat het jouw schuld is!
 • Hoe je het beste jouw lichaam van een suikerverbrander kunt omzetten naar vetverbrander zodat de kilo’s eraf vliegen met behulp van je stofwisseling.
 • Extra vetrolletjes omdat je een dagje ouder bent? Leer hoe je vetmassa weer om kunt zetten in spiermassa om overmatig vet in de buikholte kwijt te raken.
 • Je energiepeil tenminste verdubbelen in 30 dagen tijd, dat omdat je blokkades gaat verhelpen zodat je lichaam jou veel meer energie kan teruggeven. Als je op dit moment vaak moe en futloos bent, dan is dat verleden tijd!
 • Nooit meer een gezondheidsprogramma hoeft aan te schaffen of weer een nieuw dieet te moeten volgen. De ''Gezond & Slank Academie'' is dé plek voor je gezondheid en slank lichaam om met praktische adviezen je gezondheid structureel naar een hoger niveau te tillen en er 10 jaar jonger uit te gaan zien en je ook dagelijks zo te voelen.
 • Dit alles met een overzichtelijk stap-voor-stap-praktijkgerichte manier waarbij we structureel samen de juiste stapjes gaan zetten! Dit betekent dat je met zo min mogelijk moeite een maximaal resultaat gaat behalen! Het is geen dieet en het is geen voedings- of sportprogramma - het is de weg en oplossing naar een gezond en slank lichaam waar je trots op kunt zijn!

Wat ga je ontdekken:

 • Je gaat ontdekken hoe je het metabolisch effect kan prikkelen waardoor je meer vet en calorieën verbrandt zonder dat je intensief hoeft te sporten of een strikt dieet moet volgen.
 • Hoe je snel en eenvoudig de overtollige kilo's rond de ''probleemgebieden'' gaat verliezen zonder al te veel moeite door je natuurlijke stofwisseling een boost te geven en je lichaam te bevrijden van toxines en de disbalans in je hormoonhuishouding.
 • Wat te doen om je persoonlijke gezondheidsdoelen wél te halen door een omgeving te creëren waarbij succes vrijwel onvermijdelijk is (het hefboomeffect).
 • Hoe je het beste vetweefsel kunt vervangen door spierweefsel met als gevolg dat je een mooi en slank lichaam hebt klaar voor de zomer! Daarnaast zorgt meer spierweefsel voor een hogere verbranding waardoor aankomen bijna onmogelijk is.
 • Een appelvorm (dikke buik, smalle heupen) of peervorm (slanke taille, dikke billen) figuur? Leer hoe je weer de controle terug kunt krijgen over je gewicht en figuur.
 • Wordt je helemaal gek van dat jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? In de academie ontdek je wat te doen om jojoën tot het verleden te laten horen door de verborgen oorzaken weg te nemen!
 • Hoe je het beste jouw genen van suikerverbrander kunt omzetten naar vetverbrander zodat de kilo’s eraf vliegen met behulp van je stofwisseling.
 • Gevoelig voor zoetigheden en is de drang erna bijna niet te weerstaan? Leer hoe je je hongercentrum weer onder controle kunt krijgen zodat voeding je vriend en niet langer je vijand is.
 • Strategische micro-lichaamsbeweging: De juiste balans tussen lichaamsbeweging en energieverbruik zodat je niet uren hoeft te sporten voor minimaal resultaat en oefeningen die je gewoon thuis kunt doen.
 • Stappenplan om je nieuwe ideale gewicht ook te behouden door je nieuwe gewicht te stabiliseren zodat terugval niet zal plaatsvinden.
 • Weet je niet goed wat te doen bij een sociale gebeurtenis of verjaardag wat betreft voeding? Ontdek hoe je met het concept ''Cheat Day'' gewoon lekker kunt eten zonder de volgende dag gefrustreerd op de weegschaal te staan.
 • Wat te doen om schadelijke additieven en e-nummers voorgoed de baas kunt worden zodat je (en je dierbaren) niet langer misleid worden door de voedselindustrie waardoor afvallen een onmogelijke strijd is geworden en je onnodig veel toxiciteit in je systeem hebt.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je de dagelijkse hoeveelheid vitamines, mineralen en belangrijke antioxidanten binnenkrijgt om je te beschermen tegen hart- en vaatziekten en aandoeningen zoals kanker.
 • Een simpele techniek waarmee je bijna alles kunt eten maar nog steeds vet kunt verbranden, het geheim zit in weten hoe je stofwisseling werkt en hoe je deze een zetje in de rug kunt geven.
 • Waarom simpel, puur en gezond eten veel beter is dan al die complexe voedingsregels waardoor je geen overzicht meer hebt en steeds die stap maar niet kunt zetten naar een gezondere leefstijl.
 • Het gevecht tussen gezond eten en motivatie - ik zal je laten zien hoe je interne conflicten kunt oplossen waardoor jij jezelf voor succes kunt herprogrammeren (alsof je een gratis Windows update krijgt).
 • Hoe je los kunt komen van bestaande ongezonde gewoontes, het maakt niet uit hoe erg of ongezond ze zijn (je weet al lang welke het zijn). Alleen met deze mentale oefening kun je eindelijk controle krijgen over je leven en de baas worden en blijven over voeding, je gewicht en je gezondheid!
 • Ben je vaak oververmoeid en heb je weinig energie zonder precies te weten waardoor dat komt? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. In de academie zal je het gereedschap krijgen om futloosheid en vermoeidheid bij de kern aan te pakken!
 • Hoe je een mooiere, gladde en jonge huid kunt krijgen. Zelfs als je al JAREN last hebt van huidklachten zoals acne, rosacea, eczeem of al teveel rimpels. In de academie ontdek je de formule voor een mooie gladde huid (hiermee kun je zelfs je huid met meerdere jaren verjongen).
 • Ontdek hoe dat nou zit met Superfoods om meer energie te krijgen. Er is zoveel hype omtrent Superfoods dat je eenvoudig het overzicht kwijtraakt. In de academie heb ik een schema voor je met de meest krachtige en wetenschappelijk onderbouwde Superfoods (niet wat je verwacht).
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je meer over het nummer 1 hormoon dat je dag- en nachtritme natuurlijk verbetert. In de academie tref je een apart onderdeel aan over ''diepe slaap bereiken''.
 • Waarom de meeste mensen nooit de goede voornemens zullen halen door een aantal structurele fouten die erg eenvoudig te voorkomen zijn - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.

Zie Hier Een Aantal Reacties Die Ik De Afgelopen Tijd Uit Mijn Mailbox Gevist Heb:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de kortste keren verwachten door ook mee te doen met De Gezond & Slank Academie!


Wie ben ik en waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Ik weet wat je nu denkt: weer een dieet of een nieuw ''wonder'' programma met grote woorden en beloftes dat ik een paar dagen uitprobeer zonder resultaten of teveel tijd moet investeren.

Na 10 jaar zelf van alles geprobeerd te hebben en na 8 jaar mensen helpen kan ik met zekerheid zeggen wat wél en wat niet werkt.

Na een lange weg van "vallen en opstaan" heb ik de eeuwenoude afvallen code en gezonder leven code gekraakt.

Met deze aanpak ben ik persoonlijk meer dan 12 kilo puur lichaamsvet kwijtgeraakt - waarvan 6 kilo overtollig buikvet.

Mijn eigen persoonlijke resultaat: 

back-in-shape-1

Ik weet dat het er als veel werk uitziet, maar dat hoeft zeker niet te zijn met de juiste aanpak!

Doordat ik het hele proces 2x zelfstandig ben doorlopen weet ik precies wat de valkuilen zijn en waar je juist wel of niet de focus op moet leggen om van overtollig buikvet af te komen en een geweldig lijf te krijgen!

Vandaar dat de ''Gezond & Slank Academie'' COMPLEET anders is dan wat je ooit eerder hebt uitgeprobeerd om een slank, gezond en sexy lichaam te krijgen.

Het werkt zelfs als je:

 • Geen tijd hebt, een druk schema en een hectisch leven hebt;
 • Weinig zelfdiscipline of motivatie hebt;
 • Een zoetekauw bent en niet van je schuldige voedingsmiddelen kan afblijven;
 • Een druk gezinsleven hebt met 2 kleine kinderen en een puber;
 • Je weinig verstand hebt over voeding en zeker niet uren in de keuken wilt staan;
 • Je geen idee hebt hoe je een gezonde maaltijd moet bereiden;
 • Je slaapproblemen hebt en na een lange dag werken niet de energie hebt om met je gezondheid bezig te gaan;
 • Je maar niet je goede eet- en leefgewoontes kunt volhouden en van alles al hebt geprobeerd;
 • Je verslaafd bent aan suiker, koffie en niet zit te wachten op een strikt dieet;
 • En je nog nooit je goede voornemens 100% gehaald hebt en het niet verwacht dat het nu wel gaat lukken;
 • Of als je alles al hebt geprobeerd zonder het gewenste resultaat!

Diëten tegen overtollige kilo's werken in veel gevallen niet. En als het wel werkt, zijn de resultaten maar zeer minimaal en voor korte duur.

Het is hetzelfde als een aspirine nemen als je hoofdpijn hebt terwijl je eigenlijk een nieuwe bril nodig hebt omdat je ogen oververmoeid raken door het turen.

In de Gezond & Slank Academie" krijg je al het gereedschap en tools die je nodig hebt om:

 1. Je energiepeil te verdubbelen in 2 weken tijd;
 2. Tenminste 5 kilo lichaamsvet blijvend kwijt te raken in de eerste maand;
 3. En je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen door slechts 15 minuten per week te investeren in de op maat gemaakte actieplannen en lekkere recepten.

De Gezond & Slank Academie Komt Inclusief Met…

Stap voor stap krachtige video's naar een gezond & slank lichaam

screen-1

Speciaal voor de academie heb ik stap voor stap video's voor je klaarstaan om je te helpen een slank en sexy lichaam te krijgen.

Zonder twijfel behoren deze tot mijn beste trainingsvideo's tot nu toe!! Het zijn geen uren durende video’s, maar korte en krachtige video’s van enkele minuten waar ik je exact laat zien hoe je je lichaam kunt overschakelen naar een vet verbrander en gezonder kunt gaan leven.

 • Wil jij afkomen van buikvet? Geen probleem, ik help je hierbij.
 • Wil jij van je bierbuikje af? Ook geen probleem!
 • Wil jij juist gezond en lekker gaat eten? I've got you covered!

Ik laat je het in de video’s exact zien zodat jij ook hier een succes van gaat maken en niet langer door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Ter waarde van:

€77,- 

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Toegang tot de Gezond & Slank Community voor extra motivatie!

Gedurende het lidmaatschap ontvang je regelmatig kleine stap voor stap updates. Hierdoor zal je niet direct overspoeld worden met informatie waardoor je motivatie afneemt en er waarschijnlijk mee stopt.

Je ontvangt het automatisch de laatste updates en succesverhalen in je email inbox. Teveel hooi op je vork nemen werkt meestal niet, ook niet in dit geval! Vandaar dat we je bij de hand pakken en in het traject naar een gezond en slank lichaam stap voor stap begeleiden en je gebruik kunt maken van deze waardevolle community.

Door elke dag kleine aanpassingen te verrichten zal je binnen de korte keren van jezelf versteld staan voor de spiegel! Ja, dit is ook een onderdeel van de academie.

Normale prijs:

€67,- per maand

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Wekelijks nieuwe gezonde recepten + boodschappenlijstjes!

Naast de slimme en gerichte aanpassingen om van buikvet af te komen en een slanker lijf te krijgen - heb ik een een handig overzicht met lekkere gezonde recepten die je op weekbasis krijgt - waardoor het (buik)vet nog sneller afneemt.

Ja, is een combinatie van recepten waarmee je je lichaam omschakelt naar een vet verbrander zonder smaak op te moeten geven. Een streng dieet van alleen groente en fruit is niet nodig, zeer zeker niet!

 • Heb je geen tijd om 30 minuten in de keuken te staan?
 • Heb je een gezin om voor te koken?
 • Wil jij niet teveel geld uitgeven aan voedingsmiddelen?

Geen probleem, deze recepten zijn goedkoop, gezond, eenvoudig, gemakkelijk te breiden en geschikt voor het hele gezin!

Normale prijs:

€39,95 per maand

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Toegang tot persoonlijke coaching + premium email support

Ik zal samen met mijn team de ''Gezond & Slank Academie'' constant updaten en uitbreiden. Want gezondheid blijft niet stilstaan en het is een reis die je samen maakt!

Elke keer dat er een uitbreiding of grote update komt (de volgende komt in maart), krijg je daar automatisch bericht over en toegang tot alle nieuwe onderdelen.

Plus, je krijgt ook toegang tot persoonlijke coaching in de academie. Heb je iets specifieks? Of zit je met een vraag? Via het persoonlijke coaching onderdeel van de academie sta je er nooit alleen voor!

Normale prijs:

€89,- per maand

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

*Deze bonus zal alleen bij deze speciale introductie beschikbaar zal zijn.


Je krijgt ook nog de volgende bonussen!

Bonus #1: Bye Bye Buikvet 28 Dagen Challenge

De meest complete totaaloplossing om van overtollig buikvet af te komen. In dit exclusieve programma ontdek je de beste adviezen om een platte buik te krijgen zonder te moeten zwoegen in de sportschool of een strikt dieet te moeten volgen.

Last van teveel buikvet? Met deze methode ben ik zelf 6 kilo aan buikvet blijvend kwijtgeraakt na mijn liesbreuk operatie.

Normale prijs:

€97,- 

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Bonus #2: Afvallen Zonder Dieet Methode

Het 3 stappen systeem om zonder een strikt dieet van de overtollige kilo's af te komen. Ik laat je stap voor stap zien waarom je nooit meer op dieet hoeft te gaan en zelfs meer kunt gaan eten om van overtollig vet af te komen.

Normale prijs:

€47,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Bonus #3: Gezond & Slank Magazine

Bij deGezond & Slank Academie krijg je maandelijks toegang tot het bijbehorende ''OptimaleGezondheid Magazine'':

 • Alle nieuwtjes, tips en trucs over gezondheid samengevat in één premium magazine (100% advertentievrij).
 • Bomvol met handige tips om zonder dieet af te vallen, je energie te verdubbelen en je goede voornemens te halen.
 • Extra recepten in het magazine op basis van het seizoen die lekker en gezond zijn.
 • Exemplaar gratis elke maand thuis opgestuurd
Normale prijs:

€14,95 per maand

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Leuke Bonus: Je kan alles downloaden en beluisteren via je smartphone en iPad

We leven in het tijdperk van de mobiele telefoons en het internet. Daarom heb ik de video’s en het materiaal ook beschikbaar gemaakt voor op je iPad of smartphone! Je kan het materiaal dus overal bekijken en in de praktijk brengen.

Zodoende heb je altijd toegang tot de community en ondersteuning op het juiste moment!


Totale Waarde:
Alle onderdelen en bonussen zijn opgeteld voor de eerste maand zeker €431,90 waard! Die krijg jij dus GRATIS!

Waarom? Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen om blijvend van overtollig (buik)vet af te komen en een sexy, slank en aantrekkelijk lichaam te krijgen en te houden.


Wat is je investering?

Zoals eerder gemeld vraag ik voor een aantal persoonlijke coaching sessies tussen de €1.000 en €2.000. Omdat ik hier erg veel tijd en energie insteek kan ik ook nooit meer dan 5 van deze klanten tegelijk helpen.

Wat natuurlijk jammer is.

Het mooie van dit online lidmaatschap programma is juist dat ik heel veel mensen tegelijk kan benaderen en helpen en ook nog een persoonlijk tintje eraan kan geven via onze coaching sessies die ik samen met mijn team doe.

Toen ik de academie aan het indelen was wilde ik het ook oorspronkelijk aanbieden voor:

€97,- per maand vanwege het individuele coachingstraject, toegang tot al mijn programma's t.w.v. 431,90 euro, gratis updates, stappenplannen die je thuis krijgt opgestuurd, nieuwe supergezonde recepten thuisgestuurd (die ook lekker zijn)- en toegang tot een nieuwe exclusieve community waar je kunt sparren over gezondheid, vragen kunt stellen en toegang hebt tot persoonlijk op maat gemaakt advies (dit alleen al is het bedrag dik waard).

Maar om de ''Gezond & Slank Academie'' voor iedereen beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete aanbod tijdelijk in de aanbieding te doen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Maar wees gerust, je hoeft bijna niks te betalen vergeleken met de tijd en geld dat het kost om dit allemaal samen te stellen of een diëtist en coach in te huren voor persoonlijk advies.

Vandaar dat ik deze waardevolle training en informatie bijna voor niks ga weggeven als je kijkt naar de waarde en het resultaat dat je gaat behalen met de Gezond & Slank Academie.

In deze speciale introductieperiode heb ik besloten om de ''Gezond & Slank Academie'' tijdelijk beschikbaar te maken voor maar 9,97 euro per maand!!

Dat is 0,33 cent per dag! Is minder dan een euro per dag voor een betere gezondheid en slank figuur het niet waard?

Een dagelijks kop koffie bij de StarBucks kost al 3 euro..

Om heel eerlijk te zijn zal ik de aanbieding niet lang laten gelden, binnenkort gaat de prijs voorgoed omhoog, behalve natuurlijk als je nu gebruikmaakt van deze eenmalige actie, dan blijf je altijd recht houden op het gereduceerde tarief van 9,97 euro per maand.

Maar om het nog aantrekkelijker voor je te maken om je gezondheid te verbeteren krijg je nog meer van me!

De eerste maand betaal je geen 9,97 euro, maar 1 euro (extra korting) om de Gezond & Slank Academie eerst even risicovrij uit te proberen.

Je zult dan al enorm veel resultaat geboekt hebben en dan kun je besluiten om te blijven, maar dat is natuurlijk helemaal aan jou.

Je zit dus nergens aan vast!

Vergeet niet, de ''Gezond & Slank Academie'' kun je op elk gewenst moment stopzetten waardoor het niet alleen een super effectief coaching traject is, maar ook nog flexibel en kun je eenvoudig in je eigen tempo volgen.

Voor nog geen twee tientjes per maand (je kunt je lidmaatschap te allen tijde stopzetten) krijg je al het gereedschap en coaching die je nodig hebt om snel en gezond van de overtollige kilo’s verlost te zijn en je goede voornemens definitief te halen!

Doordat dit echt een tijdelijk introductieaanbod is gaat de prijs zeer binnenkort al omhoog, dat kan ik je 100% garanderen.

Wacht daarom niet te lang en meld je zometeen nog even aan!

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit traject minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen of een persoonlijke coach inhuurt…

En dan heb ik het nog niet eens over de tijd en het geld dat het jou zou kosten als je dat zou doen!

Ga daarom aan de slag met de meest SNELLE EN EFFECTIEVE TOTAALOPLOSSING om voorgoed van de overtollige kilo’s af te komen en een gezondheid en lichaam te creëren waarmee je nagekeken wordt.

Nu moet ik wel zeggen dat dit tijdelijke aanbod alleen voor de eerste 100 leden beschikbaar is en daarna gaat de prijs omhoog omdat het anders niet uit kan door de persoonlijke coaching verbonden aan de academie.

Stel niet uit en claim je plaats in de academie voordat de prijs definitief omhoog gaat! Je hebt zoveel resultaat te behalen en niks te verliezen!

Helemaal omdat ik je resultaat praktisch garandeer doordat je het niet langer alleen hoeft te doen en persoonlijk advies gaat krijgen.

Maak gebruik van deze geweldige eenmalige aanbieding om binnenkort al rond te lopen met een gezonder en slanker lichaam!


Bedenk dit:

 • De "Gezond & Slank Academie" is veel goedkoper dan een afspraak bij een personal trainer, voedingsdeskundige of een duur fitnessabonnement waar je er alleen voor staat;
 • De "Gezond & Slank Academie" is goedkoper dan je dagelijkse kop koffie waar je niet blijvend van overtollig (buik)vet gaat afkomen en een investering voor je gezondheid is;
 • De "Gezond & Slank Academie" is goedkoper en beter dan steeds het nieuwste dieet moeten proberen en blijven jojo-en.

Totale Waarde:
De Gezond & Slank Academie inclusief alle tijdelijke bonussen en het coachingstraject zijn opgeteld zeker €97,- per maand waard.

Vandaag heb ik een speciale aanbieding voor je:

Speciale introductieprijs: 1 euro voor de eerste maand (extra korting) en daarna 9,97 euro per maand als je besluit te blijven. 

Direct na aanmelding krijg je toegang tot alle programma's van OptimaleGezondheid + waardevolle coaching in de academie zodat je er niet alleen voor staat.

Vergeet niet, je kunt het lidmaatschap te allen tijde stopzetten - je zit dus nergens aan vast!

Klik hier voor direct toegang >>

Ga jij je teveel aan (buik)vet eraf pellen en je beste figuur ooit krijgen?

Ik wil je natuurlijk geen vertekend beeld geven. Ik heb geen succes in een flesje dat je simpelweg kan opdrinken en klaar is Kees.

Daadwerkelijk de ervaring opdoen en met trots en voldoening voor de spiegel staan heeft een beetje tijd en de juiste aanpak nodig.

Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden.

Maar ik heb het beste pad voor je uitgestippeld om op de meest efficiënte en snelle manier je eigen gewenste resultaat te behalen.

Ik zal je garanderen dat jij alleen maar de kleine stapjes hoeft te volgen, die vrijwel direct resultaat zullen opleveren en niet teveel tijd kosten.

Laat me je dit dan ook nog even vragen:

Ben jij iemand die openstaat voor verandering en straks in de zomer met zelfvertrouwen in een zwembroek of bikini over het strand loopt?

Ben jij diegene (voor de verandering) waar mensen daadwerkelijk jaloers op zijn?

Ben jij iemand die de dagelijkse voordelen ervaart van het hebben van een gezond en slank lichaam boordevol energie?

Of…

Of ben jij iemand die straks denkt…


Was ik nu toch maar hier eerder begonnen, want dan had ik nu al 3 kilo minder buikvet gehad.”

of

Wanneer ik nu wel actie had ondernomen had ik er geen moeite mee om van zoetigheden af te blijven?”

of

“Wanneer ik wel zelf de touwtjes in handen had genomen, kon ik mijn favoriete broek weer aan”

Het vervelende is dat 9 van de 10 mensen die graag 5 of zelfs 10 kilo (buik)vet willen kwijtraken en van de goede voornemens realiteit willen maken, niet weten waar te beginnen of er alleen voor staan.

Hierdoor zal je de komende jaren niet het gewenste figuur en gezondheid krijgen. Sterker nog, het buikvet zal alleen maar toenemen.

Slechts 1 op de 10 onderneemt actie. En de overige 9 staan niet open voor verandering, of blijven lekker op de luie stoel zitten. Tot welke groep behoor jij?


Klik hier voor direct toegang >>

Zie het zo: Jouw investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van voedingsdeskundigen, talloze dieetplannen en steeds weer teleurgesteld moeten worden omdat je laatste afvalpoging niet gelukt is.

Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doormaken wanneer je steeds een nieuw dieet moet proberen zonder resultaat waar je trots op kunt zijn en graag wilt delen met de mensen om je heen.

Voor 0,63 cent per dag krijg je direct toegang tot de exclusieve ''Gezond & Slank Academie'' en heb je alle gereedschap in huis om vandaag nog een grote stap te zetten om een slanker en gezonder lichaam te krijgen.

Je wilt toch niet langer rondlopen met teveel (buik)vet?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je binnen een paar weken al 5 kilo buikvet bent kwijtgeraakt, meer energie hebt en je veel gezonder aan het eten bent zonder dat je op dieet bent?

Bedenk eens wat meer energie gaat doen voor de kwaliteit van je leven en wellicht je carrière?

Alleen al een verdubbeling van je energie kan al een groot verschil maken in je leven.

Bedenk eens wat je dan allemaal gedaan kan krijgen? Dat je 's ochtends zonder moeite opstaat en zin hebt om aan de dag te beginnen?

Hoeveel zou dat alleen al waard zijn in euro's? Daar kun je geen prijskaartje aanhangen.

Maar omdat ik het programma in een online, thuis-volgen-formaat ga aanbieden kan ik de academie inclusief coaching voor bijna een belachelijke lage prijs aanbieden..

Vergeet niet, in plaats van honderden euro's vragen voor deze waardevolle informatie en stappenplannen, ga ik de academie tijdelijk aanbieden voor maar 1 euro voor de eerste maand en daarna 9,97 euro euro per maand en krijg je direct toegang tot de complete academie + alle bonussen + levenslange updates + persoonlijke coachingssessies.

Met de garantie dat je tot wel 7 kilo binnen 30 dagen blijvend kunt afvallen! Plus 2x zoveel energie in 30 dagen en dat je niet meer tijd dan 15 tot 30 minuten per week hoeft te investeren.

Dat is 1.75 kilo per week zonder weer te gaan jojo-en!

Omgerekend is dat een paar euro per kilo die je blijvend zult kwijtraken!

Ik denk dat je het wel met me eens bent wanneer je nooit meer op dieet hoeft te gaan en je energiepeil gegarandeerd gaat verdubbelen en de komende maanden verzekerd bent van een gezond en slank lichaam, dat de ''Gezond & Slank Academie'' deze resultaten dubbel en dwars waard zijn.

Sterker nog, het kan heel goed zijn dat dit traject de beste investering is die je ooit hebt gemaakt.

Een investering in je gezondheid!

Zelfs als de lage prijs niet voldoende is om je over te halen. Geef ik je ook nog de beste tevredenheidsgarantie die ik kan geven.

Test de complete Gezond & Slank Academie voor 1 maand voor maar 5 euro, besluit dan of je wel of niet wilt blijven.

Liever niet? Dan krijg je ook nog je investering gewoon terug, ik wil alleen maar tevreden mensen hebben in het traject.

Vergeet niet, je kunt op elk gewenst moment je lidmaatschap stopzetten, je zit dus nergens aan vast.

Stel daarom niet uit en geef jezelf toestemming om het nieuwe jaar verzekerd te zijn van een gezonder en slanker lichaam.

Ik wil dat je niet langer stress krijgt van het woord ''afvallen'' en eindelijk dat slanke figuur zult krijgen en behouden.

Dat je ook nog steeds kunt genieten en niet al je favoriete voeding vaarwel moet zeggen.

En de frustratie dat de (laatste) kilo's buikvet er maar niet af willen. Ik zal je niet alleen helpen naar je ideale gewicht en figuur, maar ook nog je energiepeil verdubbelen en je complete leefstijl verbeteren.

Dat je 's ochtends op de weegschaal gaat staan en je aangenaam verrast bent met wat je gaat zien. Dat je niet langer te ''dik'' voelt maar een slank figuur hebt en dat ook uitstraalt!

Vandaag kun je dat voor een prijs die niet alleen goed betaalbaar is, maar ook nog eens de juiste beslissing is!


Klik hier om je nu aan te melden

Weet je niet helemaal zeker of het wel iets voor je is? Test de Gezond & Slank Academie risicovrij uit!

zegel

Naast dat je de academie te allen tijde kunt annuleren, geef ik je ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Wanneer jij het idee hebt dat het niet voor je werkt, of wanneer je er niet de voordelen van inziet, dan krijg je natuurlijk gewoon je investering binnen een paar dagen teruggestort op je rekening.

Probeer dus het hele programma uit, en wanneer het niet bij je past (wat ik betwijfel), laat me het dan direct weten en je krijgt je geld terug.

De reden waarom ik dit toevoeg aan het programma is omdat ik ervan verzekerd ben dat dit voor je zal gaan werken en dit het beste programma van Nederland voor je gezondheid is!


Ben jij er klaar voor om eindelijk van overtollig (buik)vet af te komen en straks verzekerd te zijn van een gezonder en slanker lichaam?

Kijk, het is logisch dat iedereen er graag op z’n best uit wil zien. Je voelt je beter, zelfverzekerder en je zit lekkerder in je vel.

Ik weet dat er erg veel mogelijke manieren zijn om van je (buik)vet af te komen en om gezonder te leven. Echter…

Ik weet uit eigen ervaring ook dat de meeste van deze manieren tijdrovend zijn, veel geld kosten of simpelweg niet haalbaar zijn. Jij bent op zoek naar de manier die perfect aansluit op je huidige levensstijl, zonder dat je alles hoeft om te gooien.

Jij wilt op de juiste manier ondersteunt worden met praktische adviezen die goed bij jou passen! Zodat het resultaat op de meest efficiënte en snelste manier bereikt wordt.

En dit is nu precies waarom de Gezond & Slank Academie zo goed bij je past en de meest ultieme oplossing voor je gezondheid is!


Klik hier om je nu aan te melden >>

Hieronder nog een paar reacties:


Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent geen slanker en gezonder lichaam en de goede voornemens niet halen. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat vele malen sneller omdat het een "shortcut" is naar een gezond, slank en sexy lichaam. 

Deze weg is gebaseerd op structureel kleine stapjes te gaan zetten waarbij de focus volledig gelegd wordt om met minimale inspanningen een geweldig resultaat te krijgen.  

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van mijn gecertificeerde health coaches.

Zonder een strikt dieet, zonder zwoegen in de sportschool, maar met een manier die haalbaar is voor jou en voor de lange termijn.

Dit is de enige manier die zelfs het vet op de moeilijkste gebieden kan laten verdwijnen, zelfs vet dat al jarenlang vastzit. 

Dit is de weg die direct gaat naar een slank, aantrekkelijk en zwembroek / bikini proof lichaam! 

Hieronder kun je direct toegang krijgen tot deze lichamelijke transformatie.

Met de nieuwe Gezond & Slank Academie gaan we samen stappen zetten om een slank en sexy lichaam krijgen waar je trots op kunt zijn en zelfs op aangesproken gaat worden. 

Doe je ook mee?

Vergeet niet dat ik erg enthousiast ben over de inhoud en resultaten van de nieuwe academie en niet kan wachten om jou te helpen af te komen van te veel lichaamsvet op de ‘’probleemgebieden’’ zoals je buik, billen, heupen en benen.

En dat je dat en meer kunt bereiken zonder al te veel moeite en doorzettingsvermogen.

Vergeet ook niet dat dit een tijdelijke introductie aanbieding is en zeer binnenkort gaat de prijs voorgoed omhoog en verdwijnen er een aantal bonussen. 

Daarnaast wordt de academie constant geüpdatet en heb je ook nog toegang tot mijn team voor extra persoonlijke coaching en een goede stok achter de deur (indien je daar behoefte aan hebt). 

Je krijgt dit allemaal voor de lage introductieprijs en je wordt beschermd door onze ijzersterke 100% tevredenheidsgarantie + je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten. 

Ik zou daarom zeggen: Probeer het uit en sta versteld hoe snel je overtollig (buik)vet zult kwijtraken en hoe simpel het allemaal is! 

Klik hieronder op de knop om direct aan de slag te gaan! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken.

Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd naar een slank figuur en een geweldige gezondheid!

Nu is het jouw beurt.

Vergeet niet dat je nu de mogelijkheid hebt om je lichaam en gezondheid weer in eigen handen te nemen.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen naar een nieuw slank lichaam!


4 redenen om niet te wachten

 • Je krijgt meteen toegang tot de Snelle Start Sessies van de ''Gezond & Slank Academie'' om direct goed uit de startblokken te komen.
 • Per direct krijg je toegang tot alle programma's van OptimaleGezondheid om eenvoudig af te vallen, je energie te verdubbelen en straks verzekerd te zijn van een gezond en slank lichaam.
 • De eerste maand kun je de Gezond & Slank Academie proberen voor maar 1 euro en dan besluiten of je wel of niet wilt blijven.
 • Je kunt op elk gewenst moment je lidmaatschap stopzetten, je zit nergens aan vast en je wordt ook nog beschermd door onze 100% tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel is het je waard als je zeker weet dat je straks een gezonder en slanker en aantrekkelijk lichaam zou hebben?

Dat je hoe dan ook resultaat gaat krijgen in de vorm van 5 of 15 kilo buikvet verbannen?

Tenminste 2x zoveel energie?

Mooiere huid?

En niet langer hoeft rond te lopen met overtollig buikvet en ontevreden zijn over je figuur en je gezondheid?

Dat je niet langer hoeft te schamen als je op de weegschaal staat of als kleding niet meer past?

Ik weet wat het is om jarenlang onnodig last te hebben van een dikke buik, lovehandles en weinig energie. Wat dat met je doet, elke keer dat je niet tevreden bent met je lichaam.

Ook weet ik wat het is om allerlei diëten, plannen en in mijn geval receptmedicatie geprobeerd te hebben zonder een goed resultaat.

Je gaat niet alleen leren om je ideale figuur te krijgen en houden. Je gaat ook nog leren hoe je met micro-aanpassingen je gezondheid steeds verder kunt verbeteren.

Laat je figuur en gebrek aan energie niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten.

Start vandaag nog met de "Gezond & Slank Academie" en ontdek waarom de voedselindustrie je gevangenhoudt en jouw ervan weerhoudt je ideale slanke figuur en gezondheid te krijgen.

Klik hieronder op de knop om de ''Gezond & Slank Academie" voor de tijdelijke introductieprijs te bestellen.

Vergeet niet, je kunt op elk gewenst moment je lidmaatschap stopzetten en je wordt beschermd door een 100% tevredenheidsgarantie.

Je loopt geen enkel risico!

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om direct te starten met de Gezond & Slank Academie!


Eenmalige aanbieding verdwijnt over:


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te helpen in de Gezond & Slank Academie!

Als jij de komende maanden verzekerd wilt zijn van een gezonder en slanker lichaam? Dat je afscheid neemt van overtollig buikvet en weinig energie.

Meld je dan nu aan!

*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod doordat je op elk gewenst moment je lidmaatschap kunt stopzetten!

*Betaling wordt uitbesteed aan PayPro en staat wereldwijd bekend voor het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Succes!

P.S. Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, dus je loopt geen enkel risico. Ik geef je met plezier je geld terug als je niet tevreden bent of je lidmaatschap wilt stopzetten, hiervoor hoef je alleen maar een email te sturen naar [email protected] - je hoeft zelfs geen reden op te geven.

P.S.2. Binnen 60 seconden van nu kun je al toegang krijgen tot de meest eenvoudige en complete totaaloplossing om het lijf en gezondheid te krijgen dat je altijd al wilde. Je krijgt meteen toegang tot de academie en de snelle start sessies om blijvend van de overtollige kilo's af te komen.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Klik hier om je aan te melden

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Waarom is het een lidmaatschap? +

De kracht van de academie is juist stap-voor-stap en geleidelijke aanpassingen naar je ideale gewicht en veel meer energie. De reden waarom ik voor een lidmaatschap heb gekozen is om jou niet direct te overspoelen met teveel informatie.

Uit mijn ervaring is gebleken dat het velen malen effectiever en leuker is om samen te werken aan een gezond en slank lichaam. Vandaar een online platform waar je altijd terecht kunt en zodat je er niet alleen voor staat.

Natuurlijk kun je natuurlijk op elk gewenst moment je lidmaatschap opzeggen (dat hoop ik natuurlijk niet) en je zit nergens aan verbonden door onze 100% tevredenheidsgarantiegarantie.

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de technieken gaat toepassen ga je al resultaat krijgen.

Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Bij mij persoonlijk heeft geen enkel dieet gewerkt en pas wanneer ik mij ben gaan richten op mijn lichaam over schakelen naar een fat burning machine en het metabolisch effect prikkelen, toen kreeg ik in een korte periode mijn platte buik weer terug.

De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan verliezen tussen de 5-10 kilo puur lichaamsvet en ervaren veel meer energie.

En dat zonder honger te hebben, uren zwoegen in de sportschool of moeten niet meer kunnen genieten. Je lichaam is gemaakt voor een slank figuur en het enige wat je hoeft te doen is je vetverbrandingsmechanisme een boost te geven en je zult dat gespierde / slanke lichaam met een platte buik weer terugkrijgen en deze keer behouden.

V) Ga ik veel honger hebben tijdens het toepassen van de adviezen? +

Zeker niet! Less is more! Met de juiste oefeningen kun je het metabolisch effect in een korte periode prikkelen. Zodoende kun je met maar een paar sessies per week al super goede resultaten behalen.

V) Wat als de Gezond & Slank Academie niet voor mij werkt? +

Je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten, je zit nergens aan vast en kunt alleen maar resultaat behalen.

Ik heb de academie aan de hand van de resultaten van duizenden mensen zo ingericht dat je haast wel tevreden moet zijn. Helemaal als je het stap-voor-stap-systeem volgt.

Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur een e-mail en je krijgt je investering terug. Je loopt dus geen enkel risico (dat neem ik op me).

Ik weet dat de Gezond & Slank Academie werkt, ik heb het zelf ervaren (zie foto's) en bij talloze andere mensen. Echter, ik snap ook dat je wellicht wat sceptisch bent omdat er zoveel programma's op de markt zijn.

Je kunt daarom de Gezond & Slank Academie geheel risicovrij uittesten en kunt zodoende alleen maar resultaat behalen.

Dit doe ik omdat ik weet dat het programma jouw leven positief kan veranderen en ik hoop natuurlijk dat je goede resultaten gaat behalen want dat is waar ik het voor doe!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet en persoonlijk advies is de membership maar voor een korte periode voor deze prijs beschikbaar, daarna gaat de prijs omhoog of je moet eerst wachten totdat er weer meer capaciteit is voor de coaches. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Nu aanmelden

© 2010-2019 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:[email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid