Eenmalige Aanbieding Verdwijnt Over:

Ontvang direct €30 korting!

*Nieuw* Ontdek Het Geheim Om Al Je Fibromyalgie Klachten (spierpijn, pijn in de gewrichten, maagpijn, oververmoeidheid en slaapproblemen) Aan Te Pakken!

Als Jij Klaar Bent Om Op Een Natuurlijke En Effectieve Manier Je Fibromyalgie Pijn Klachten Te Stoppen, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je op een natuurlijke manier fibromyalgie drastisch kunt verlichten - zonder volledig afhankelijk te zijn van zware pijn medicatie.
 • Hoe jij de algehele vermoeidheid drastisch kunt verminderen zodat fibromyalgie minder je leven beheerst.
 • Hoe je de stijfheid in je spieren, pijn in de gewrichten, overgevoeligheid en het prikkelbare darm syndroom kunt stoppen door de verborgen oorzaken aan te pakken.
 • Hoe jij je gezondheid kunt verbeteren en ervoor kunt zorgen dat fibromyalgie niet langer je leven en gezondheid beheerst!

Datum:21-09-2019

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je met een complete natuurlijke totaaloplossing drastisch de verschrikkelijke symptomen van fibromyalgie kunt verminderen - zonder de nare bijwerkingen van medicatie. 

Fibromyalgie kan echt de veroorzaker zijn van een heel spectrum aan klachten: spierpijn, pijn in de gewrichten, chronische oververmoeidheid, maag- en darmklachten en bijna niet meer normaal kunnen functioneren.

Wanneer jij je al een tijdje niet goed voelt en zeer vermoeid bent kan dat heel goed komen door fibromyalgie.

Vooral omdat deze ''onzichtbare vijand'' vaak pas na jaren ontdekt wordt waardoor je al jarenlang last kunt hebben van een hele hoop vage gezondheidsklachten waarvan je niet eerst zou denken dat het om fibromyalgie gaat. 

Een vijand in je lichaam die systematisch je hele gezondheid en kwaliteit van je leven kan aantasten!

Het gevaarlijke en verschrikkelijke van fibromyalgie is dat het echt een stukje levenslust kan wegnemen.

Steeds moeten leven met de constante pijn en chronische oververmoeidheid. Dat je hoopt dat het de volgende dag ook maar ietsjes beter gaat.

Wat als ik je kon vertellen dat er een eenvoudige maar effectieve natuurlijke manier is om fibromyalgie te behandelen.

Dat je niet langer hoeft rond te lopen met constante spierpijn en vermoeidheid.

Dat je niet langer elke ochtend wakker wordt met een complete stijfheid die wel 2 uur kan duren. Dat je niet steeds misselijk bent en pijn in de maag hebt. En dat je niet langer steeds thuis moet blijven omdat je lichaam te vermoeid is.

Ik heb namelijk ontdekt wanneer je de onderliggende oorzaken van fibromyalgie gaat aanpakken dat je dat niet de pijn en vermoeidheid enorm kunt verminderen, maar dat je ook fibromyalgie onder controle kunt krijgen.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mensen met fibromyalgie jarenlang hebben moeten wachten op de correcte diagnose.

Maar voordat we verdergaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct zelf kunt toepassen om fibromyalgie pijn te verminderen.

Maar eerst even het volgende:


Komt het volgende je bekend voor?

 • Heb je pijn verspreid over je hele lichaam (het primaire symptoom van fibromyalgie)?
 • Een sterk geconcentreerde pijn in één bepaald gebied?
 • Heb je moeite met concentreren en word je snel vergeetachtig (fibromyalgie brain fog)?
 • Heb je een enorme pijn en stijfheid in de gewrichten?
 • Heb je vrijwel geen energie en gaan fysieke inspanningen gepaard met enorme spierpijn en vermoeidheid?
 • Kun je niet goed slapen en heb je 's ochtends last van een enorme stijfheid verspreid over je lichaam?
 • Regelmatig last van maag- en darmklachten (PDS) gepaard met een voedingsintolerantie, maagpijn, winderigheid en verstoppingen?
 • Je druk maken over je gezondheid in de toekomst?
 • Kortom: Wil je weer gezond zijn en lekker in je vel zitten - zonder dat fibromyalgie je leven compleet beheerst en je uit balans haalt?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn verhaal

Ik herinner mij de situatie van Karin de Groot en haar diagnose fibromyalgie nog heel goed!

Ze had moeite met haar werk en ik voelde zich al een hele tijd niet zo goed. Met name weinig energie en had enorme moeite om uit bed te komen. 

Ook had ze last van een enorme stijfheid in haar ledematen die soms wel tot 2 uur na het opstaan duurde! 

Dat is ook direct waar de ellende bij haar begon..

Ze begon steeds vermoeider te worden en kreeg er ook nog slaaproblemen bij! Ze dacht eerst dat het vanzelf wel over zou gaan. Totdat ze last kreeg van pijnen verspreid over haar hele lichaam en dan met name in de gewrichten.

Ze wist dat er iets niet goed was en maakte snel een afspraak bij haar huisarts.

Na meerdere bezoekjes aan haar arts werd eindelijk vastgesteld dat ze wellicht fibromyalgie heeft. 

Helaas kwam haar huisarts ook met het slechte nieuws dat fibromyalgie niet te genezen is.

Ze kreeg eerst wat pijnstillers en slaapmedicatie voorgeschreven en moest over een maand terugkomen.

Meer niet!

Helaas is dat bij fibromyalgie voor velen de realiteit. Er is weinig ondersteuning en begrip voor deze slopende aandoening. 

Fibromyalgie heeft een gigantische impact op de kwaliteit van je leven. 

Alsof de zon niet meer schijnt.. Door de constante pijn zit je niet meer lekker in je vel, je slaapt daardoor slechter, wordt vermoeid wakker waardoor je weer minder kunt.

Dit heet ook wel de fibromyalgie cyclus.

Het is alsof je gevangen genomen wordt door een indringer in je lichaam en er maar niet vanaf kunt komen.

Het meest schokkende is dat er maar zo weinig behandelingen en specialistische kennis bestaat over fibromyalgie. Je zou denken met alle medische vooruitgangen dat er inmiddels meer effectievere behandelingen zijn dan antidepressiva en pijnstillers..

''Alles wat mijn huisarts met de beste bedoelingen tegen me zei kwam neer op: ''je moet je er maar mee zien te redden!''

Systematisch krijg je steeds meer klachten waardoor je er zelfs een complete depressie bij kunt krijgen. Dit is toch iets wat veel mensen onderschatten, fibromyalgie is niet eenvoudig om mee te leven!

Het medicijn dat ze eerst voorgeschreven kreeg was dan ook antidepressiva, dit wordt vaak voorgeschreven bij fibromyalgie om de serotonine intake te verhogen, hierdoor worden de symptomen van fibromyalgie wat minder. 

Gelukkig werd de pijn en vermoeidheid wat minder. 

Volgens het boekje zou je denken...

Maar dit was helaas slechts voor een korte duur.

Ongeveer twee weken later begin ze veel meer last te krijgen van spierpijn, pijn in de gewrichten en was ze nog erg moe. 

Ze maakte weer een afspraak bij de huisarts en kreeg deze keer kreeg Prozac (antidepressiva) ook pijnstillers mee naar huis. Vaak worden meerdere medicijnen voorgeschreven om de symptomen te verlichten. 

In dit geval pijn, vermoeidheid en slecht slapen.

Het medicijn dat ze kreeg voorgeschreven was een stuk sterker dan het vorige en het wordt vaker gebruikt bij fibromyalgie. 

Ze kreeg dus een nieuw sterker medicijn voorgeschreven maar bij haar verdwenen de klachten niet. Ja, de pijn en vermoeidheid werd wel wat minder, maar verergerde weer waardoor ze vast zat in de fibromyalgie cyclus. 

Bovendien kreeg ze last van pijn in de maag en een droge mon en langdurig dit medicijn te nemen was ook niet echt een optie: een hele nare bijwerking van dit medicijn is dat je bij langdurig gebruik last kunt krijgen van een zware depressie (ja van een antidepressiva kun je een depressie krijgen), iets waar je op zo’n moment al helemaal niet op zit te wachten!

Het was inmiddels anderhalve maand later en ze had nog steeds klachten. Het ergste is dat je geen garantie hebt en dat de kans groot is dat je steeds meer moet pillen nemen, wat weer voor meer bijwerkingen zorgen. 

Indien je alleen maar gaat richten op symptoombehandeling en niet de oorzaak gaat aanpakken - waarom je überhaupt last hebt gekregen van fibromyalgie? 

Ze wilde niet steeds moe zijn en zich slecht voelen.

Karin vertelde mij ook dat ze vaak erg moe was en met de grootste moeite nog kon werken, haar carrière had er ook zeker onder te lijden. 

”Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen.”


Waarom Fibromyalgie Geen Fantoompijn Is!

Ze begon steeds meer klachten te krijgen zoals spierpijn, pijn in de gewrichten, buikpijn, moeilijke ontlasting en had vrijwel geen energie.

Naast de pijnklachten had ze nu ook last van een prikkelbare darm. 

Ze maakte weer een afspraak bij haar huisarts, dit was inmiddels de derde keer!

Deze keer kreeg ze ook ''Lotronex'' mee naar huis, omdat een gezonde darmwerking belangrijk is om een prikkelbare darm te verlichten.

Deze kuur duurde 2 weken en moest ze helemaal afmaken.

Dat is dan ook direct het grote gevaar van fibromyalgie. Het kan beginnen met alleen antidepressiva, maar als er steeds meer klachten bijkomen ben je genoodzaakt steeds meer medicatie te moeten nemen.

Antidepressiva, pijnstillers, slaapmedicatie, medicatie tegen een prikkelbare darm etc. 

Wist je dat de meeste mensen met fibromyalgie een hele sloot aan medicatie nemen tegen de pijn? 

Tijdens mijn onderzoek naar alles over fibromyalgie stuitte ik toch op een aantal schokkende feiten. Allereerst moet je blij zijn dat je überhaupt WEET dat je last hebt van fibromyalgie. 

Waarom?

De meeste mensen hebben het niet eens door dat alle klachten komen door fibromyalgie. Dit komt omdat fibromyalgie verantwoordelijk is voor een heel spectrum aan klachten.

De één heeft vooral last van hoofdpijn, terwijl iemand anders voornamelijk met buikpijn en spierpijn heeft. 

Dit maakt het een onzichtbare vijand.. die structureel je gezondheid aan het aantasten is.

Dit verklaart waarom Karin zoveel bijkomende klachten had. Het begon met erg vermoeid zijn. Maar na verloop van tijd werden de klachten steeds intensiever. 

Vandaar ook de naam de ‘’onzichtbare vijand’’.

Daar ligt dan ook direct het gevaar. Door de enorme misconcepties over fibromyalgie kun je maanden of zelfs jarenlang doen voor de correcte diagnose! 

Dat fibromyalgie ''in je hoofd zit'' is complete onzin en gelukkig is de aandoening eindelijk officieel opgenomen in de medische boeken.

Sterker nog, fibromyalgie ligt zelfs ten grondslag aan een lekkende darmsyndroom, chronische vermoeidheid syndroom en zware depressies. 

Een vicieuze cirkel van problemen met je gezondheid, en dat allemaal vanwege een onbalans in je lichaam. 

Alsof er maar steeds meer klachten bijkomen en om de tijd krijg je opnieuw last van een enorme vermoeidheid, complete stijfheid of zelfs je bed niet uit kunnen vanwege de pijn. 


Herken je de volgende klachten en symptomen?

 • Overal pijn (primaire symptoom van fibromyalgie)
 • Een sterk geconcentreerde pijn in één bepaald gebied
 • Enorme vermoeidheid
 • Vergeetachtigheid (brainfog)
 • Pijn in de gewrichten
 • Prikkelbaar
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Maag- en darmklachten
 • Slaapproblemen
 • Hoofdpijn
 • Blaasontsteking/blaaspijnsyndroom
 • Zenuwpijn
 • Diarree of constipatie
 • Je niet goed voelen

Zoals je kunt lezen heeft fibromyalgie een heel breed scala aan symptomen waardoor het vaak erg lastig traditioneel te behandelen is.

Tijdelijk verlicht je wel de symptomen met bijvoorbeeld pijnstillers of slaapmedicatie, maar als je de onderliggende oorzaak niet aanpakt blijf je last houden van fibromyalgie.

De onbalans oplossen en je lichaam van binnenuit te versterken is dan ook de beste manier om fibromyalgie onder controle te krijgen. 

Dat jij nu deze brief leest geeft aan dat jij gelukkig wel weet dat je fibromyalgie hebt en dat jij er iets aan wilt doen!

Goed! Terug naar het verhaal van Karin!


Ze was wanhopig...

Karin had echt alles geprobeerd om van haar constante pijn en vermoeidheid af te komen. Maar niets bleek goed te werken. Telkens had ze spierpijn, pijn in de gewrichten, buikpijn en ze had vrijwel geen energie.

Sommige middelen en behandelingen gaven haar wel tijdelijk resultaat, maar telkens moest ze een nieuwe afspraak maken bij de huisarts voor een sterker (pijn)medicijn waar forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

Ze was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ze het moest zoeken! Waarom bleef ze last houden van fibromyalgie en wat kun je nou doen?

En wat zijn de consequenties op lange termijn om steeds last te krijgen? Dat zijn de vragen waar ze mee zat en geen antwoord op kon krijgen.

Haar nachtrust leed er ook onder…

En vergeet niet dat ze  van alles al had geprobeerd en stond op het punt om toch voor een zenuwoperatie te gaan. 

 ”Liever last van bijwerkingen dan straks helemaal niks meer kunnen" .


Toen gebeurde er iets opmerkelijks...

Karin vertelde mij dat ze op het internet aan het zoeken was en op mijn website OptimaleGezondheid.com terecht kwam. Ze heeft toen contact met mij opgenomen voor persoonlijke coaching.

Want ze was wanhopig en wilde een manier vinden om grip te krijgen op fibromyalgie en hopelijk er vanaf komen.

Ze vertelde mij hoe moeilijk het was om goede informatie te vinden. En dat veel adviezen, middelen en zelfs behandelingen tegen beknelde zenuwen niet goed bij haar werkten.

Ook maakte ze zich erg veel zorgen over haar gezondheid op lange termijn. Want naast structureel last hebben van spierpijn was ze er ook nog depressief bij.

Ze vertelde mij wat ze tot nu toe had geleerd over fibromyalgie en dat ze steeds vastliep op tegenstrijdige informatie van zowel artsen als diëtisten. En hoe het kan dat je bijna geen ondersteuning krijgt bij fibromyalgie.

Daarnaast bestaat er ook nog ontzettend veel tegenstrijdige informatie over fibromyalgie natuurlijk en holistisch behandelen.

Er is namelijk een onbalans opgetreden in het lichaam.

Zie het als een ouderwetse weegschaal. Als je op de ene kant meer gewicht legt dan de andere, dan komt dit gedeelte omlaag en is de schaal uit balans. Dit is de situatie van iemand met fibromyalgie.

De medicatie die doktoren voorschreven, leggen als het ware extra gewichten aan de andere zijde van de weegschaal, hierdoor komt hij een beetje meer in balans. Ons lichaam kan dan weer enigszins functioneren, maar het feit blijft dat er nu veel meer gewichten op de weegschaal liggen dan voorheen.

De oplossing is dan ook gebaseerd om juist geen extra gewichten op de schaal te leggen, maar de problemen die de weegschaal in eerste instantie uit balans hebben gebracht weg te nemen!

Een best logische benadering als je het mij vraagt.

Daarnaast zijn de meeste behandelingen alleen maar gericht om de symptomen te behandelen en te onderdrukken, maar zich nooit richten op de oorzaak, die interne onbalans in het lichaam.


Er was een onbalans opgetreden in het lichaam!

Ik besloot om Karin persoonlijk te coachen (dit was in 2010) en gingen we aan de slag om haar weer in balans te krijgen en de fibromyalgie klachten terug te dringen.

Maar ook om de overgevoeligheid, constante vermoeidheid, pijn in de maag, pijn in de spieren en haar slaapproblemen aan te pakken.

De eerste stap was om de specifieke tekorten aan te pakken en de onbalans in haar lichaam op te lossen.

De oorzaken van fibromyalgie kunnen per persoon verschillen en zal dan ook individueel moeten worden aangepakt.

Door een specifieke combinatie van de beste natuurlijke remedies en leefstijltips is het mogelijk om op een natuurlijke wijze je lichaam weer in balans te krijgen en te laten herstellen van fibromyalgie, maar dan moet je het wel op de juiste manier en in de juiste volgorde doen!

Een waardevolle tip die ik haar gaf en welke ik graag met je wil delen is het verlagen van de ontstekingswaarden in het lichaam. 

Waarom?

Inflammatie kan direct invloed hebben op spierpijn en pijn in de gewrichten. Met name Quercetine is een krachtige ontstekingsremmer en kun je vinden in groene thee, broccoli en rode uien.  

Nu zijn nog niet alle gezondheidsvoordelen wetenschappelijk aangetoond, maar er zijn aanwijzingen zijn dat het zeker aan te bevelen is om de inflammatie in het lichaam drastisch te verminderen bij fibromyalgie. 

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en aanvullende middelen zó goed kunnen werken!

Vanzelfsprekend hadden we regelmatig contact om haar vooruitgang te meten en om ervoor te zorgen dat ze niet terugviel in oude patronen.

Veel mensen proberen van alles en nog wat maar volgen geen gestructureerd pad en staan er steeds alleen voor. Vooral dat laatste heeft bij Karin een enorm verschil gemaakt en ik was ervan overtuigd dat de resultaten zouden komen, en dat is gelukt kan ik je zeggen!


Dit was de doorbraak!

Na 2 weken:

-> Minder spierpijn

-> Minder vermoeid

En na 3 weken:

-> Bijna geen spierpijn meer en veel meer energie. 

Ze liet zichzelf onderzoeken door een specialist en hij kwam tot dezelfde conclusie. Sindsdien heeft ze fibromyalgie onder controle en is ze eindelijk bevrijd van alle klachten. 

Ze kon weer de deur uit, ze voelde zich veel beter en zag er ook veel beter uit!

Nog belangrijker...

Niet langer hoefde ze zich hopeloos en onmachtig te voelen over leven met fibromyalgie.

''Door mijn fibromyalgie onder controle te krijgen ben ik weer gezond en zit ik weer lekker in mijn vel!''

In de eerste periode nadat ik haar gecoacht leek het steeds beter en beter met haar te gaan, en ze heeft sindsdien bijna geen klachten meer.

Ze vertelde mij hoe opgelucht ze was dat ze zich niet langer zorgen hoefde te maken over haar gezondheid.

"Voor de eerste keer weer in mijn leven had ik weer het gevoel van veiligheid en mijn gemoedsrust terug."


Maar Het Bleef Niet Bij Het Succes Van Karin

Nadat Karin een paar maanden zonder spierpijn en met meer energie rondliep en helemaal gewend was geraakt aan haar nieuwe supergezonde lichaam, kwam ik over ditzelfde onderwerp in contact met een fibromyalgie lotgenoot van Karin.

Het bleek dat ook zij al tijden rondliep met de zorgen en problemen van fibromyalgie.

Ik legde aan hem uit hoe Karin te werk was gegaan, maar ik merkte dat het nog niet eenvoudig was om de nadruk op de juiste details te leggen die voor hem echt het verschil maakte (ook omdat de klachten kunnen verschillen). Het was bijvoorbeeld niet alleen het nemen van de juiste voeding en de spierpijn tegengaan, maar ook de manier om dit in te passen in de levensstijl.

Ik besloot dat het de moeite waard was hier voor haar lotgenoot wat tijd in de stoppen. Ook zag ik in dat als ik het aan haar ook duidelijk kon maken, ik dat waarschijnlijk voor meer mensen kon doen.

Het idee van het ontwikkelen van mijn methode was geboren!

Ik ontwikkelde een eenvoudig te volgen stappenplan, wat ik voor haar indeelde in dag en weekplanningen.

Alhoewel ze in het begin erg sceptisch was, hier de uitkomst (meer hoef ik denk ik niet te zeggen):

Daarnaast is ze 5 kilo afgevallen en minder moe.

Ik besloot om het stappenplan eerst nog te herzien en te verfijnen op basis van de feedback die ik had ontvangen.

Maar er miste nog iets..

Toen kreeg ik de geweldige tip om er een online programma aan te koppelen zodat je niet op de post hoeft te wachten en direct toegang kunt krijgen tot alle gouden adviezen om van fibromyalgie te herstellen en de overbelasting op het lichaam op te lossen.

Daarin leer je ook alles over een gezonde leefstijl specifiek gericht om fibromyalgie direct bij de kern aan te pakken zodat je minder pijn hebt en meer energie krijgt.

Ik had nu iets in handen wat veel mensen kan helpen om op een natuurlijke wijze wat tegen fibromyalgie te doen.

Dit unieke stappenplan is door de jaren heen uitgegroeid tot de “Fibromyalgie Weg Methode” en deze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om met de beste natuurlijke aanpassingen van fibromyalgie te herstellen en je complete gezondheid te verbeteren.


Er is een alternatief

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen slikken. Medicatie tegen een slaapproblemen, blaasontsteking, darmklachten etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is. Bijna iedereen heeft de boodschap meegekregen dat wanneer je ergens last van hebt, alleen een pilletje de oplossing is.

Dit is niet waar!

Voor veel mensen is het een excuus om medicijngebruik goed te keuren en niet richten op de onderliggende oorzaak van fibromyalgie. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar fibromyalgie klachten op een natuurlijke wijze drastisch verminderen.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen alternatief is.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen specifiek tegen fibromyalgie zodat je je gezondheid weer terugkrijgt.

Een methode die eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies. Het duurt niet lang of jij zal je steeds beter en beter gaan voelen zonder constant pijn te hebben.

En het erg grote risico op CVS en PDS aan te pakken en te voorkomen.

Mag ik je het volgende nog vragen?

 • Weet je niet goed hoe je op een natuurlijke wijze van je schimmelinfectie kunt afkomen?
 • Wil je niet steeds afhankelijk zijn van medicatie / kuren?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
 • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
 • Heb je genoeg van problemen met je gezondheid?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren en de schimmel uit je lijf te verbannen door de juiste simpele stappen te zetten?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot een methode die niet alleen heel effectief is om de klachten van fibromyalgie te verminderen, maar ook nog erg simpel en zich alleen richt op de onderliggende oorzaken van fibromyalgie.

Dat je toegang zou hebben tot een programma met precies de juiste stappen en in de juiste volgorde zodat je alleen nog maar met de uitvoering bezig hoeft te zijn.

Dat je je niet druk hoeft te maken over alle nadelige gevolgen van fibromyalgie en je gezondheid terugkrijgt. Dat je niet langer vastzit in de gezondheidsmolen van medicatie en bijwerkingen en nog meer medicatie?

En dat je geen strikt dieet hoeft te volgen of je hele leven moet omgooien? Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


Fibromyalgie Weg Methode

De meest complete holistische totaaloplossing tegen fibromyalgie


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij je fibromyalgie klachten binnen een paar weken drastisch gaat verminderen - zodat je niet afhankelijk bent van medicatie alleen om de pijn weg te houden.
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk behandelen van fibromyalgie heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk).
 • Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd met als gevolg meer energie, beter slapen en weer vitaliteit!

Wat ga je ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog met een natuurlijke en effectieve methode je fibromyalgie klachten direct kunt aanpakken, verminderen en weg houden.
 • Ontdek de 7 gouden pilaren om spierpijn en pijn in de gewrichten terug te dringen en weg te houden zodat je weer meer kunt genieten van het leven.
 • Ontdek een nieuwe simpele natuurlijke techniek waardoor de pijn vanwege fibromyalgie fors te verminderen is.
 • Hoe je een sterke darmflora kunt krijgen waardoor maag- en darmklachten door fibromyalgie eindelijk tot het verleden behoren.
 • Welke kruidentherapie de pijn, vermoeidheid en maag- en darmklachten drastisch zullen verminderen.
 • Wat je nu kunt doen om al je fibromyalgieklachten (overal pijn, pijn in de gewrichten, spierpijn, vermoeidheid, maagklachten, etc.) aan te pakken zodat fibromyalgie je niet meer uit balans brengt.
 • Waarom fibromyalgie vaak gepaard gaat met prikkelbare darm syndroom, chronische vermoeidheid syndroom (CVS) en voedselintoleranties. En natuurlijk wat je beste kunt doen tegen deze bijkomende klachten.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige energieboosters oververmoeidheid kunt overwinnen zodat je niet langer belemmerd wordt door het hebben van te weinig energie.
 • Welke specifieke behandelstrategieën het beste werken tegen een prikkelbare darm, brain fog, spierpijn en slapeloosheid.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je last hebt van fibromyalgie. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar een fibromyalgievrij lichaam meteen uit.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat je fibromyalgieklachten niet erger worden in de toekomst door de onbalans in je lichaam te herstellen.
 • Waarom de natuurlijke aanpak vaak vele malen effectiever is dan de traditionele behandelmethodes, zonder steeds last te hebben van de nadelen van pijn onderdrukkende middelen.
 • De reden waarom de schildklier en de bijnier een belangrijke rol spelen bij de veroorzaking van pijnklachten. En hoe jij er voor kunt zorgen dat de schildklier en bijnier weer normaal functioneren.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om je serotoninelevels te verhogen om de pijn te verminderen. Dit zal je verbazen!
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandel tips om de constante pijn, vermoeidheid en prikkelbare darm klachten te verhelpen vanuit de comfort van je eigen huis.
 • Verbeter je gezondheid door 3 essentiële aminozuren waarmee gifstoffen en slechte microstoffen uit je lichaam verdwijnen. (tip: met deze 3 aminozuren verbeter jij je gezondheid).
 • Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat stress niet langer je weerstand verzwakt waardoor fibromyalgie vele malen erger wordt.
 • Ontdek welke concrete stappen er voor zorgen dat je je ''diepe slaap'' zult bereiken en 's nachts kunt herstellen van oververmoeidheid en weinig energie. Fibromyalgie veroorzaakt bij veel mensen slaapproblemen.
 • Wat je moet doen als je al jaren last hebt gehad van fibromyalgie en wat jij NU KUNT doen om de pijn en oververmoeidheid direct tegen te gaan.
 • Waarom het ontgiften (detox) van je lichaam erg belangrijk en effectief is om de klachten en symptomen van fibromyalgie fors te verminderen.
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van fibromyalgie onvermijdelijk is. (Het hefboomeffect!)
 • Ontdek hoe je met het Fibromyalgie Dieet eenvoudig en effectief je immuunsysteem kunt versterken met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met natuurlijke remedies en kruiden en vind een lijst met de remedies en kruiden die WEL werken. Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten je darmflora kunt versterken en prikkelbare darm klachten kunt verminderen.
 • Hoe je er met een natuurlijke fibromyalgie herstellende strategie er voor kunt zorgen dat jij je lichaam niet meer onnodig overbelast! Met name het bevorderen van je immuunsysteem is essentieel!
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van maagklachten en spierspasmen zul je deze hoe dan ook moeten vermijden.
 • Welke simpele low impact oefeningen (thuis uitvoerbaar) er nu voor kunnen zorgen dat je fitter en vitaler wordt.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: ophopingen van gifstoffen, vrije radicalen, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren die bij 90% van de mensen fibromyalgieklachten fors versterken.
 • Hoe je er voor kunt zorgen dat je 's ochtends gemakkelijker kunt opstaan zonder een 2 uur durende stijfheid.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je algehele gezondheid te verbeteren en je fibromyalgie helpen te verminderen. Met name de juiste combinatie van vitamines en mineralen is essentieel.
 • Waarom fibromyalgie een bericht is van je lichaam dat kan duiden op een groter intern probleem. Het is belangrijk om direct te beginnen met het herstellen van de interne blokkades zodat fibromyalgie niet langer je leven kan verstoren.
 • Leer de 5 beste antistresstechnieken om ervoor te zorgen dat stress je gezondheid niet langer nadelig beïnvloedt.
 • De waarheid over receptmedicatie en de bijwerkingen! Dit moet je weten als je medicijnen neemt tegen fibromyalgie!
 • Hoe je met Superfoods je lichaam kunt beschermen tegen vrije radicalen om je gezonder en fitter te voelen.
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, 200% meer energie te hebben en te behouden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig een belasting vormen voor je gezondheid.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je meer over het nummer 1 hormoon voor een gezond dag- en nachtritme.
 • Hoe je met een sterke spijsvertering vrijwel alle buikklachten en problemen met de stoelgang (symptoom fibromyalgie) gedag kunt zeggen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je spijsvertering enorm te versterken.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je hormoonhuishouding in balans blijft waardoor depressies en niet goed in je vel zitten verleden tijd is.
 • Wat te doen om een ijzersterk immuunsysteem te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die ook bijdragen aan een verminderde weerstand en weinig energie. Het mooie is dat het binnen je handbereik ligt!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd is om oververmoeidheid aan te pakken en dat op lange termijn wel vol te houden is!
 • Kun je wel fibromyalgie aanpakken met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer groente eten en minder suikers eten. Gelukkig is er een blauwdruk om je fibromyalgieklachten drastisch te verminderen.
 • Hoe je met een specifiek onderhoudsplan er voor kunt zorgen dat je fibromyalgie ''onder controle'' houdt en de behaalde resultaten niet verdwijnen of verzwakken.
 • Eindelijk zal je ervaren dat fibromyalgie niet onbehandelbaar is. Fibromyalgie IS onder controle te krijgen zodat de spierpijn en oververmoeidheid niet langer je leven nadelig hoeven te beïnvloeden.
 • Hoe je met de "Fibromyalgie Weg Methode" na een paar dagen al minder last kunt hebben van pijn, oververmoeidheid en de algehele malaise! Stop de overbelasting van fibromyalgie op je lichaam. Resultaat is dat gezondheid van binnen komt en dat ga je merken!
 • Voelt je weer gezond en vitaal, met bruisende energie, je voelt je beter en ziet er gezonder uit. Dat allemaal omdat je niet alleen fibromyalgie onder controle hebt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met de Fibromyalgie Weg Methode


Waarom de Fibromyalgie Weg Methode
Wel Werkt:

De vernieuwde Fibromyalgie Weg Methode (2016 editie) is een effectieve natuurlijke en holistische methode puur ontworpen om grip te krijgen op fibromyalgie en de constante pijn en vermoeidheid tot het verleden te laten behoren.

 • Fibromyalgie pijn en vermoeidheid drastisch verminderen en binnen de kortste keren definitief stoppen door onderliggende oorzaken aan te pakken;
 • Spierpijn, pijn in de gewrichten, stijfheid, pijn in de darmen en vermoeidheid definitief stoppen door de balans in je lichaam te herstellen;
 • Minder last van bijwerkingen. Bij het natuurlijk behandelen van fibromyalgie heb je minder of geen medicatie meer nodig (in overleg met je arts natuurlijk);
 • Aanpakken van bijkomende klachten zoals een prikkelbare darm, vermoeidheid en stress;
 • Handhaven van de goede resultaten en minder klachten met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik Waarom Zou Je Naar Mij Luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor Karin en inmiddels duizenden andere mensen gewerkt heeft om een fibromyalgie met gezonde leefstijladviezen drastisch te verminderen en de symptomen weg te houden.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor de Fibromyalgie Weg Methode en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen om op een natuurlijke manier fibromyalgie aan te pakken door te stoppen met symptoombehandeling.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zoals Karin zelf meegemaakt wat het is om te moeten leven met fibromyalgie? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke holistische methode gericht op door middel van een gezonde leefstijl fibromyalgie aan te pakken en de pijn weg te houden?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat artsen in plaats van het goed bestuderen van alle mogelijkheden, toch (misschien vanwege tijdsgebrek) erg gemakkelijk uitwijken naar het voorschrijven van soms ronduit zware medicatie.

Bedenk je dat een arts op een normale werkdag in zijn praktijk tientallen mensen over de vloer krijgt. Hij of zij kan nu eenmaal niet van iedere aandoening een complete totaaloplossing maken, maar ik kan dit dankzij de feedback van al mijn cursisten wel!

Begrijp me niet verkeerd, het is voor een arts niet eenvoudig om van ALLE verschillende gezondheidsaandoeningen en de oplossingen die ervoor ontdekt worden op de hoogte te zijn, maar ik ben van mening dat een arts dan ook niet zo snel naar zware medicatie als uitweg zou moeten kijken.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich constant te verdiepen in natuurlijke oplossingen.

Ook is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel om grote winsten te behalen. Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om fibromyalgie te behandelen. En dat je nu inziet hoe belangrijk een goede gezondheid echt is.

Wat je reden ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. Laten we samen aan de slag gaan om je fibromyalgie klachten op een natuurlijke manier te stoppen en weg te houden, zodat jij je gezondheid weer terugkrijgt!


Waarom de Fibromyalgie Weg Methode Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek en programma zit.

Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een natuurlijke manier fibromyalgie drastisch te verminderen en onder controle te houden. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om je fibromyalgie klachten op een natuurlijke manier te stoppen zonder steeds pijn medicatie moeten nemen, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk je gezondheid en welzijn voor je is. En bedenk je eens hoe dit je leven zou kunnen beïnvloeden. En wat dacht je van je partner?

Loop niet langer onnodig rond met fibromyalgie pijn en vermoeidheid. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke drastisch de klachten kunt verminderen en je gezondheid een boost te geven.


Je Krijgt Ook Nog 6 Exclusieve Bonussen

Het online programma is meer dan genoeg om fibromyalgie effectief te behandelen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat deze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder gezondheidsklachten zoals fibromyalgie.


Bonus 1: 30 Fibromyalgie Dieet Recepten + Boodschappenlijstjes

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om je weerstand te verhogen, meer energie te hebben en je lichaam van binnenuit te versterken is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en effectief zijn om de vermoeidheid tegen te gaan.

Ontdek hoe je met 30 fibromyalgie dieet recepten je weerstand gaat verhogen en ook nog lekker smaken! 

Bonus 2: Fibromyalgie Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

 • Welke natuurlijke energieboosters je lichaam helpen te herstellen van de vermoeidheid door fibromyalgie.
 • Ontdek welke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een natuurlijke manier een positieve invloed hebben op je weerstand en effectief zijn om spierpijn en pijn in de gewrichten te verminderen.
 • De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-arginine, speciale fruitsoorten en nog veel meer!
 • Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen zodat je veel minder last gaat hebben van fibromyalgie.

Bonus 3: Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

 • Welke 10 bewezen simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor een verminderde weerstand zorgen zodat de intensiteit van fibromyalgie enorm toeneemt.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van een fibromyalgie pijn uitbarsting.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus 4: Levenslange Updates + E-mail Coaching

 • Wanneer er een update van het programma is, heb je daar direct toegang tot in het ''leden gedeelte'' van de Fibromyalgie Weg Methode. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl zonder fibromyalgie klachten.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Met het 4-weken programma gaan we stap voor stap je gezondheid drastisch verbeteren in een periode van 4 weken.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Samenvatting van het programma:

 • Holistische, natuurlijke tips en gezonde gewoontes om fibromyalgie pijn en vermoeidheid weg te houden.
 • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Alles is stap voor stap!

Tijdelijke Bonus: 101 Super Gezonde Recepten

De eerste 50 personen die bestellen krijgen toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten. Hiermee kun je direct gezond en lekker koken!

Wat mij betreft zijn dit de meest gezonde en lekkere recepten ooit waar je ook nog een paar kilo kunt afvallen en perfect aansluiten op de 30 Fibromyalgie Dieet Recepten! Normaal kost het receptenboek alleen al 47 euro en krijg je vandaag als gratis bonus bij deze eenmalige aanbieding.


Hieronder nog een paar succesverhalen:

Hoeveel kost de Fibromyalgie Weg Methode?

Toen ik het programma net uit had gebracht, kostte de complete Fibromyalgie Weg Methode €97,- vanwege het exclusieve 4 Weken Programma en Persoonlijke Email Coaching.

Maar om de ''Fibromyalgie Weg Methode'' voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft de Fibromyalgie Weg Methode een korting van 30 euro!

Voor 67 euro eenmalig krijg je toegang tot de complete Fibromyalgie Weg Methode + alle bonussen (t.w.v. 356,95 euro) + 101 Super Gezonde Recepten (tijdelijke bonus).

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef heb ik besloten dat ik slechts 50 personen per keer toegang kan geven tot dit volledige online programma, extra bonussen en eenmalige actieprijs.

Meer dan 50 personen kan ik op dit moment niet toelaten, anders heb ik niet voldoende tijd om iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient. Ik vind het belangrijk om iedereen in het programma goed en effectief begeleid gaat worden.

Kortom, de Fibromyalgie Weg Methode is de snelste en meest effectieve manier om op een gezonde natuurlijke holistische manier van de overbelasting op je lichaam door fibromyalgie blijvend af te komen en je gezondheid drastisch te verbeteren.

Bedenk dit:

 • De Fibromyalgie Weg Methode is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • De Fibromyalgie Weg Methode is goedkoper dan het nemen van medicatie op recept (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen!).
 • De Fibromyalgie Weg Methode komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan ziektekosten. Mijn methode geeft jou het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier blijvend van je fibromyalgie klachten af te komen.

Zie het zo: deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, zalven en talloze afspraken bij je huisarts en specialisten als je blijft rondlopen met de constante pijn, vermoeidheid en slaapproblemen.

Als jij al in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel. Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete online programma bestellen en heb je al het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier van je fibromyalgie klachten af te komen door de onderliggende oorzaken aan te pakken.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het stoppen van fibromyalgie. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult behalen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de "Fibromyalgie Weg Methode" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke holistische methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij razendsnel verbetering gaat merken in de vorm van minder pijn, meer energie en beter slapen.

Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoop bedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Ik sta achter de methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "Fibromyalgie Weg Methode" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.


Geen fibromyalgie meer

Het heeft mij jarenlang onderzoek en updates gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer door blijven lopen met de oververmoeidheid, spierpijn, pijn in de gewrichten en niet volop kunnen genieten van het leven?

Ook omdat de kans op een zware depressie en zelfs slapeloosheid elke dag toeneemt waardoor je vast komt te zitten in de fibromyalgie cyclus van steeds meer klachten.

Je wilt toch niet steeds zware medicatie moeten nemen om de symptomen te onderdrukken?

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van honderden mensen vertellen en inmiddels duizenden mensen dat het programma gevolgd hebben, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met de constante vermoeidheid en pijn, of met de angst dat je steeds last blijft houden van fibromyalgie.

Begin vandaag nog met de "Fibromyalgie Weg Methode"en zet de eerste stap naar een gezond en vitaal leven!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je het aan om de "Fibromyalgie Weg Methode" tenminste een kans te geven.

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van zware medicijnen, behandelingen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.


Dit is wat je allemaal gaat ontvangen:


Fibromyalgie Weg Methode

De bewezen complete natuurlijke oplossing om snel en stap voor stap van de klachten van fibromyalgie af te komen.

Normale prijs:

€97

Tijdelijke Actieprijs:

€67,-


Het Fibromyalgie Dieet

Overheerlijke en fibromyalgie dieet recepten om je lichaam te bombarderen met belangrijke energieverhogende ingredienten!

Normale prijs:

€37,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Fibromyalgie Thuis Remedies, Kruiden & Superfoods

Een selectie van de beste energieverhogende remedies, kruiden en Superfoods om de vermoeidheid van binnenuit te stoppen en CVS aan te pakken en te voorkomen.

Normale prijs:

€29,95

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Stress De Baas! Anti-Stress Management Cursus

Ontdek hoe je meer rust in je hoofd krijgt, van stress naar voldoening gaat, en negatieve emoties onder controle krijgt om je lichaam te beschermen tegen de gevolgen van overmatig veel stress!

Normale prijs:

€57,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Levenslange Updates + E-mail Coaching

Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang + email coaching!

Normale prijs:

€97,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Exclusieve Bonus: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

De beste gezonde leefstijladviezen en strategieën in een stap voor stap online 4 weken programma + video's.

Normale prijs:

€89,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS

101 Super Gezonde Recepten

De meest gezonde en lekkere recepten om je energie een boost te geven! Zo kun je nog steeds lekker genieten en gezond eten.

Normale prijs:

€47,-

Tijdelijke Actieprijs:

GRATIS


Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €356,95 waard. Die krijg jij dus GRATIS! Omdat ik zeker weet dat ze je kunnen helpen tegen fibromyalgie.  

Begin nu met de Fibromyalgie Weg Methode

Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent alleen maar de symptomen onderdrukken. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het de snelle weg is om van de vermoeidheid en pijn af te komen. 

Deze weg is gebaseerd om de oorzaak aan te pakken zodat je lichaam weer in balans komt. 

Onderbouwd met mijn eigen ervaring en de ervaringen van inmiddels duizenden cursisten sinds 2010 om fibromyalgie op een holistische natuurlijke wijze te behandelen.

Zonder een strikt dieet, zonder allerlei moeilijke aanpassingen, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de snelste manier om zonder medicatie fibromyalgie onder controle te krijgen en te houden, zelfs als je al jarenlang daar last van hebt. 

Klik hieronder op de knop om de Fibromyalgie Weg Methode voor de eenmalige aanbieding te bestellen! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd om op een natuurlijke holistische manier van fibromyalgie klachten af te komen. 


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft onnodig lang last houden van fibromyalgie, en loopt een vergroot risico dat de klachten steeds erger worden.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft pijnstillers en andere pijn onderdrukkende medicatie slikken waarmee je alleen maar de symptomen onderdrukt, maar niet de kernoorzaak van fibromyalgie aanpakt!
 • Optie #3 (aanbevolen). Je gaat aan de slag met de "Fibromyalgie Weg Methode" om eindelijk je fibromyalgie onder controle te krijgen, houden en je gezondheid weer terug te krijgen!

Als je voor optie 1 of 2 kiest wensen ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier grip te krijgen op fibromyalgie, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten, alles is online, zodat je vanuit huis de klachten van fibromyalgie kunt aanpakken.

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om de strijd tegen fibromyalgie te winnen en je gezondheid naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet van de vermoeidheid en pijnklachten afkomt, dan krijg jij je geld 100% terug.


4 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Fibromyalgie Weg Methode;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je krijgt er tijdelijk gratis 6 Bonussen ter waarde van €356,95- bij!
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om van de constante pijn en vermoeidheid af te komen?

De meeste mensen hebben van ALLES geprobeerd, maar blijven last houden van fibromyalgie.

Je gaat niet alleen leren om razendsnel de klachten te verminderen en verergering van klachten te voorkomen. Je gaat ook nog leren om een gezonde(re) levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om de ''Fibromyalgie Weg Methode" voor deze eenmalige actieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Tijdelijke aanbieding verloopt in:


(of wanneer de eerste nieuwe 50 plaatsen gevuld zijn)


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je grote stappen gaat zetten naar een gezond en lang leven! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Gezonde groet,

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.S.2. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar:klantenservice@optimalegezondheid.com

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen >>

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de methode gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt en vermijden de middelmaat. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan verlagen binnen een paar weken al aanzienlijk minder klachten en ervaren veel meer energie en vitaliteit.

V) Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan? +

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om je lichaam de kans te geven om zelf van fibromyalgie te herstellen en de bijkomende klachten te stoppen. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt!

We zijn er voor je!

V) Wat als de Fibromyalgie Weg Methode niet voor mij werkt? +

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan kun krijg je zonder gezeur je geld terug en het opgestuurde boek + recepten mag je houden.

Voor een teruggave van je investering kun je mailen naar:

klantenservice@optimalegezondheid.com

V) Wat krijg ik nou precies? +

Je krijgt toegang tot de oplossing om de pijn en vermoeidheid door fibromyalgie op een natuurlijke wijze te stoppen. Hetzij spierpijn, pijn in de gewrichten, oververmoeidheid en maag- en darmklachten. Dit is een uitgestippeld pad dat je alleen maar hoeft te volgen.

Naast de Fibromyalgie Weg Methode digitaal krijg je een gedrukte versie anoniem thuisgestuurd, 30 fibromyalgie dieet recepten, handig schema met de beste kruiden, remedies en Superfoods, toegang tot Stress de Baas programma, toegang tot levenslange updates & email coaching en toegang tot het online 4 weken programma inclusief de 101 Super Gezonde Recepten.

V) Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen? +

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen om wat tegen fibromyalgie te doen. Maak je geen zorgen, de Fibromyalgie Weg Methode is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. Het is de unieke combinatie van kleine stappen waarom het zo effectief is en gebaseerd op de feedback van duizenden mensen.

Dit werkte al voor meer dan 4.000 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat wereldwijd bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor online betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is deze aanbieding zeer tijdelijk beschikbaar, daarna sluit de deuren en gaat de prijs omhoog. 

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Direct Bestellen

© 2010-2018 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 -OptimaleGezondheid.com
St.-Jacobsstraat 123 -135 - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:klantenservice@optimalegezondheid.com - SkypeID: optimale.gezondheid