*Nieuw* Baanbrekende Methode Om Van Al Je Eczeem Klachten (rode vlekken, bultjes, blaasjes, schilfers en hevige jeuk) Af Te Komen!

Als Jij Klaar Bent Om Op Een Natuurlijke En Effectieve Manier Je Eczeem Te Stoppen, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen!

Ontdek Stap Voor Stap

 • Hoe je op een natuurlijke effectieve manier van je eczeem af kunt komen, zonder medicijnen of niet werkende zalven
 • Eczeem, jeuk, rode vlekken en een gebarsten huid drastisch verminderen door de interne blokkades weg te nemen
 • Verban je te droge huid en nare huidschilfers door eczeem
 • Stop eczeem, verbeter je gezondheid en krijg een gezonde vitale huid!

Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je eczeem kunt aanpakken!


Datum:01-03-2024

rj-sabrinaAuteurs van het Eczeem Verdwijn Programma

Wist je dat eczeem op een natuurlijke holistische manier heel goed te stoppen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om de onderliggende oorzaak van eczeem daadwerkelijk op te lossen.

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn natuurlijke ontdekking tegen eczeem!


Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Eczeem op je benen, armen, rug, of in je gezicht?
 • Jeukende branderige plekken op je huid?
 • Plekken met hele droge huid, rode uitslag en loslatende huidschilfers?
 • Frequente eczeemuitbarstingen op verschillende plaatsen?
 • Last van bijwerkingen door huid beschadigende medicijnen?
 • Kijk je liever niet in de spiegel vanwege wat eczeem met je huid heeft gedaan?
 • Moet je altijd eerst je huid verbergen met make-up?
 • Heb je van alles al geprobeerd om van eczeem af te komen – zonder blijvend resultaat?
 • Zou jij eindelijk van je eczeem af willen zijn, zonder zonder last te hebben van de nare bijwerkingen van sterke medicatie?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Eczeem

Heb je op dit moment last van eczeem?

Wat als ik je vertel dat er een simpele en natuurlijke manier is om eczeem te stoppen en onder controle te houden?

Dat je eindeijk afscheid zou kunnen nemen van een geïrriteerde rode, jeukende, schilferige huid.

En dat dit niet slechts tijdelijk zou zijn, maar een duurzame natuurlijke oplossing.

En dat je dit allemaal kunt bereiken in slechts 30 dagen tijd (resultaat al veel eerder zichtbaar), zonder dure behandelingen, pijnlijke chemische stoffen en huid beschadigende medicijnen?

Zou jij dan niet willen weten wat die manier is?

Waarschijnlijk wel...

Als je mij nu even 10 minuten van je tijd geeft en deze hele brief doorleest, dan vertel ik je exact hoe je de strijd tegen eczeem kunt winnen!


Ik Weet Het, Omdat Ik Zelf Eczeem Heb Gehad

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Sabrina Hofstra, en samen met Robert Jan Hendriks heb ik het "Eczeem Verdwijn Programma" ontwikkeld.

Ik weet hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd te voelen over je uiterlijk.

Wanneer je je goed voelt over je uiterlijk, dan wordt je aantrekkelijker en mensen zien dat.

Ik weet ook dat je huid het eerste is wat mensen zien wanneer ze je ontmoeten, en wanneer je huid er niet goed uitziet, dan zien mensen dat, bewust of onbewust.

Je huid is een reflectie van hoe het met je lichaam gesteld is.

Als je huid er gestrest en vol met jeukende eczeemplekken uitziet, hoe voel jij je dan?

Niet goed!

Ik weet nog heel goed hoe erg het gesteld was met mijn eigen hardnekkige eczeem. Ik voelde mij al een hele tijd niet zo goed. Ik had weinig energie, buikpijn en had eczeem verspreid over mijn hele lichaam.

Mijn eczeem klachten:

 • Ik had last van rode, schilferige, gebarsten plekken op de huid en vooral op mijn handen, oren, voeten en benen (dit wordt ook wel droog eczeem genoemd).
 • Kleine blaasjes gevuld met vocht die kunnen openbarsten tot wondjes.
 • Branderig gevoel en jeuk met een extreem sterke drang om te krabben.

Dat is ook direct waar de ellende begon.

Ik begon steeds meer last te krijgen van rode schilferige jeukende plekken. Ik dacht en hoopte dat mijn huid wel weer rustig zou worden. Dus maakte ik een afspraak bij de huisarts.

Mijn huisarts gaf mij eerst een vaseline-cetomacrogolcrème, deze crème kun je ook zonder recept bij de apotheek krijgen en is bedoeld om de droge met eczeem aangetaste huid minder droog en soepeler te krijgen.

Helaas was dit bij mij niet voldoende, het eczeem en de irriterende jeuk bleef gewoon aanhouden.

Dus weer naar de huisarts. Deze keer werd zwaarder geschut ingezet en kreeg ik een corticosteroïdenzalf voorgeschreven.

Dit is een hormoonzalf en hier moet je goed mee oppassen dat je precies genoeg zalf op je eczeem smeert. Gebruik je teveel dan kun je de huid permanent beschadigen! Smeer je niet genoeg op de plekken dan helpt het niet.

Totdat ik plotsteling merkte dat ik ook last had van ontstekingen op de huid doordat de jeuk zo heftig was dat ik wel moest krabben.

Het werd steeds erger en besloot om snel een afspraak te maken bij mijn dermatoloog.

Zij deed onderzoek (ik moest eerst 6 weken wachten voordat ik geholpen werd) en er werd vastgesteld dat ik een erg heftige vorm van atopisch eczeem heb.

Mij werd verteld mij dat atopisch eczeem (constitutioneel eczeem) een veel voorkomende, niet besmettelijke chronische ontstekingsziekte van de huid is waar je vaak levenslang last van zult blijven houden.

Ik had om eerlijk te zijn gehoopt dat ik een kuurtje bij de dokter zou halen en voilà: je bent er zo vanaf. Helaas, zo werkt het bij een eczeem meestal niet. Deze chronische ontstekingsziekte kan écht verschrikkelijk zijn om weer onder controle te krijgen.

Daarnaast is de jeuk zo heftig dat je bijna gek wordt!

Zo kunnen bacteriën veel eenvoudiger op de eczeem huid vestigen dan op een normale gezonde huid. Alsof de natuurlijke barrière van de huid niet goed werkt. Er ontstaan dan rode wondjes (erosie) waar geel wondvocht uitkomt en gaat gigantisch ontsteken.

Systematisch krijg je steeds meer last van eczeem en ontstaan er steeds meer jeukende korstjes en plekken. Dit is iets wat toch veel mensen onderschatten, zelfs als je op dit moment deze klachten nog niet hebt..

Goed, terug naar mijn verhaal.

De dermatoloog zette zwaarder geschut in en kreeg ik een nog sterkere corticosteroïdenzalf voorgeschreven.

En bij langdurig gebruik heeft deze zalf als bijwerking dat je huid dunner wordt. Ik had daarom met de dermatoloog  afgesproken om deze sterke hormoonzalf een tot twee keer per week te gebruiken en de rest van de week de zalf te gebruiken die de droogheid van de plekken tegengaat.

Echter, na een maand was het eczeem nog steeds niet weg! Sterker nog, de drang om te krabben was gewoonweg niet te negeren en ik krabde  ’s nachts in mijn slaap onbewust alle eczeem kapot.

Het resultaat was dat er bacteriën in de toch al beschadigde en gevoelige huid kwamen met een ontsteking als gevolg! Dus naast de sterke corticosteroïdenzalf moest ik ook nog eens een antibioticakuur volgen omdat mijn eczeem ontstoken was door het krabben.

Maar ondanks al deze sterke topische steroïden of corticosteroïden en de antibiotica om de ontstekingen te bestrijden werd mijn eczeem niet minder maar erger. En telkens kreeg ik weer een sterkere corticosteroïdenzalf voorgeschreven om de eczeemklachten te onderdrukken.

Dat ging dan een paar dagen tot een week goed, maar daarna kwam het eczeem en de verschrikkelijke jeuk gewoon weer terug.

''Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen.''


Wat Je Absoluut Moet Weten Over Eczeem

Ik begon steeds meer eczeem klachten te krijgen en had vooral last van de jeuk-krab-cyclus. Door het krabben ontstaat er nieuwe jeuk en gaat de huid sneller ontsteken wat nog weer meer jeuk met zich meebrengt.

Maar daar stopte het niet!

Naast de constante jeuk, roodheid, blaasjes en plekken had ik ook nog last van zogenaamde lichenificatie. Doordat ik steeds moest krabben en plekken had ontstond er een verdikking van de huid waardoor de huidstructuur aangetast wordt.

Ik maakte weer een afspraak bij mijn dermatoloog.

Zij vertelde mij dat eczeem erg hardnekkig kan zijn en meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Deze keer kreeg ik prednison mee naar huis wat voorgeschreven wordt bij ernstige eczeem. Dit kun je het beste zien als een stootkuur waarbij je voor een paar dagen een erg hoge dosering neemt om eczeem weer onder controle te krijgen. Vervolgens wordt dan een vervolgtraject voorgesteld.

Dat is dan ook direct het meest frustrerende aan eczeem. Het kan beginnen met wellicht een paar kleine plekken, maar als de rem er niet op wordt gehouden kan eczeem over je hele lichaam verspreiden met enorme jeuk, plekken, korstjes en zelfs ontstekingen.

Wist je dat op de huid waar eczeem gezeten heeft zelfs een pigmentverandering kan optreden? De huid is dan wat lichter gekleurd dan normaal en zeker niet prettig als je eczeem in je gezicht hebt.

Tijdens mijn onderzoek naar alles over eczeem stuitte ik toch op een aantal schokkende feiten.

Wist jij dat de corticosteroïdencrèmes uiteindelijk ertoe leiden dat je huid resistent wordt en je steeds sterkere medicatie nodig hebt om het eczeem te onderdrukken. Hierdoor beland je in een neerwaartse spiraal van een verergering van je eczeem en vervolgens weer een versterking van de bijwerkingen.

En laten we eerlijk zijn, als je op het punt bent beland dat je steroïden moet slikken om het eczeem te onderdrukken dan kun je je afvragen wat nou slechter is voor je algemene gezondheid, het middel of de kwaal?

Want er zijn ernstige bijwerkingen bekend van het langdurig gebruiken van de corticosteroïden:

 • Je huid wordt dunner;
 • Je huid raakt resistent en dus wordt je eczeem steeds erger;
 • Osteoporose;
 • Hoge bloeddruk;
 • Diabetes;
 • Staar, het kan je zicht vermogen ernstig aantasten;
 • Etc.

Komt het bovenstaande een beetje bekend voor?

Ik weet dat het niet voor iedereen bekend voorkomt, omdat de mate van eczeem erg kan verschillen. Maar als jij op dit moment met je hoofd knikt, dan ben je blij dat je deze brief nu leest, omdat er een manier is om de strijd tegen eczeem te winnen zonder de zware bijwerkingen van medicatie.

Denk je eens in hoe gelukkig ik was toen ik, na bijna mijn hele leven met eczeem rondgelopen te hebben, een natuurlijke oplossing ontdekte en zag dat de rode, schilferige plekken plotseling minder aanwezig leken.

Hoe ik na een paar dagen mijn eigen ogen bijna niet geloofde toen ik bij het wakker worden zag dat de eczeemplekken bijna geheeld waren en hoe ik mijn geluk niet op kon toen ik weken later nog steeds met een gave, gezonde huid rondliep!

Je moet begrijpen dat het voor mij erg moeilijk was omdat ik een erg lange tijd last heb gehad van zowel eczeem als psoriasis zonder een duurzame oplossing.

Ik heb tientallen artsen en dermatologen bezocht en heb de meest uiteenlopende behandelingen geprobeerd, van tientallen zalven, crèmes en lotions, tot lichttherapieën en hormoonsupplementen aan toe!

Uiteindelijk heb ik mijn eczeem onder controle gekregen zonder:

 • Zware medicijnen;
 • Zalven en (vette) crèmes;
 • Corticosteroïden;
 • Antihistaminicum;
 • Lichttherapie.

Ik Was Wanhopig

Ik had echt alles geprobeerd om van mijn hardnekkige eczeem af te komen. Maar niets bleek goed te werken.

Telkens had ik weer last van die enorme jeukende plekken, huidschilfers en ontstekingen. Sommige middelen en behandelingen gaven mij wel tijdelijk resultaat, maar telkens moest ik een nieuwe afspraak maken bij de dermatoloog voor een sterker medicijn waar forse bijwerkingen aan verbonden zijn.

Ik was bang, teleurgesteld, gefrustreerd, en wist niet meer waar ik het moest zoeken! Ik begon mij echt zorgen te maken over hoe lang ik nog last blijf houden van eczeem. Het ging ook niet alleen om mij, maar ook mijn relatie met mijn vriend.

Zelf mijn nachtrust leed er onder…

Ik was wanhopig en wilde alle middelen wel proberen. Ik stond op het punt om toch weer te kiezen voor sterkere medicatie. ''Dan maar leven met de bijwerkingen'' Dacht ik. Dat is altijd beter dan steeds geteisterd te worden door hardnekkige eczeem

Toen besloot ik om uit te zoeken waarom ik überhaupt last had gekregen van zo'n heftige eczeem uitbraak. En belangrijker nog, welke (natuurlijke) oplossingen er allemaal zijn om mijn huid blijvend rustig te krijgen.


De Zoektocht Om Van Mijn Eczeem Af Te Komen

Waar ik achter ben gekomen is dat vrijwel alle behandelingen zich alleen maar op de symptomen van eczeem richten en nooit op de onderliggende oorzaak. Ik heb zelfs te horen gekregen dat ik over mijn ''eczeem'' heen zou groeien. Maar eczeem is niet hetzelfde als jeugdpuistjes omdat er een systematisch onbalans is in het lichaam.

De symptomen van eczeem zijn duidelijk, droge, schilferige, jeukende huid. Maar dit is niet waar het lichamelijke probleem ligt.

Het behandelen van de huid, door deze bijvoorbeeld in te vette, te bestralen, of vol te smeren met hormoonzalven, heeft als doel deze onaantrekkelijke symptomen tijdelijk te verdoelezen. Ze zijn er echter geen van allen op gericht om er voor te zorgen dat het lichamelijke probleem wat voor deze uiterlijke kenmerken zorgt, op te lossen!

De volgende jaren werd ik regelmatig geplaagd door eczeem, zonder daadwerkelijk het probleem op te lossen. Ik hoef je niet te vertellen hoe erg ik mij schaamde en wat het met mijn zelfvertrouwen heeft gedaan, want waarschijnlijk heb je zelf een vergelijkbaar verhaal.

Er waren tijden bij dat ik gelukkig mijn eczeem kon verbergen met lange truien, maar er waren ook tijden bij dat ik ook eczeemplekken in mijn gezicht kreeg.

De jarenlange medicatie ging gepaard met forse bijwerkingen en dat maakt me boos. Een aantal hebben serieuze bijwerkingen gehad terwijl het maar minimaal werkte voor mijn eczeem.

Ik was vastberaden om niet de rest van mijn leven met eczeem rond te moeten lopen. En ik wilde mij niet meer onzeker voelen over mijn huid.

Toen maakte ik de beslissing om eerst zelf de aandoening te bestuderen zodat ik niet zo afhankelijk zou zijn van de kennis van anderen. Ik wilde meer controle over de situatie. Ik wilde weten welke middelen getest en bewezen waren en wat je op een natuurlijke manier kunt doen om de huid rustiger te krijgen. Ook wilde ik weten, waarom zo snel zware medicatie wordt voorgeschreven bij de behandeling van eczeem.

Dit gaf me een ongelooflijke hoeveelheid kennis over de huid, en de werking van de stoffen die de huid gezond houden. Dit bracht me nog niet bij een oplossing voor mijn probleem, maar ik had in ieder geval een goede basis gelegd.

Nu begon ik een uitvoerig onderzoek naar alle traditionele en alternatieve natuurlijke eczeem behandelingen.

Maar ik had nog altijd last van eczeem!

Ik was begin 30 en nog steeds had ik constant last van eczeem (en psoriasis).

Hierdoor werd ik steeds vastbeslotener! Ik wist dat sommige mensen er met de jaren overheen groeiden en minder last kregen. Dit was bij mij duidelijk niet het geval, en ik wist dus dat als ik geen oplossing zou vinden, ik waarschijnlijk de rest van mijn leven met eczeem rond zou lopen en zelfs met mooi weer lange mouwen zou moeten dragen!

Toen ik diep in de alternatieve natuurlijke geneeswijze gedoken zat, besloot ik dingen te gaan testen. Maar alleen risicovrije, natuurlijke oplossingen. Ik wilde geen risico's lopen met vreemde of raar klinkende experimenten en middelen.

Toen ik diep in de alternatieve natuurlijke geneeswijze gedoken zat, besloot ik dingen te gaan testen. Maar alleen risicovrije, natuurlijke oplossingen. Ik wilde geen risico's lopen met vreemde of raar klinkende experimenten en middelen.

De twee jaar hierop volgend heb ik praktisch alles geprobeerd!

De ene bestond uit een dieet, de andere bestond uit ayurveda. De volgende leek meer een soort detox kuur.


Maar Niets Bleek Goed Te Werken!

Het was een nachtmerrie.

De tijd na mijn dertigste was weliswaar de tijd waarin ik zelf diepgaand onderzoek deed en veel te weten kwam over deze aandoening, maar tegelijkertijd was het ook weer een loodzware tijd om nog altijd met de effecten van eczeem rond te moeten lopen.

Ik schaamde me nog steeds. Ik vind dat ik geen slecht figuur heb, maar ik kon nooit eens trots in een bikini of mooie avondjurk rondlopen, met de rust in mijn hoofd, of de trots dat ik er toch redelijk goed uitzag. Altijd wist ik dat er grote schilferige plekken en rode uitslag, duidelijk zichtbaar aanwezig waren.

Als het niet op mijn rug of armen was, dan wel in mijn gezicht.

''Ik besloot om alles te weten te komen over alle mogelijke eczeembehandelingen wereldwijd. ''

Ik richtte me niet alleen op de Nederlandse medische literatuur, ik zocht op het internet ook naar wat er in de Amerikaanse en Duitse vakliteratuur over eczeem bekend was. Ik wist dat er ergens een oplossing voor mijn probleem moest zijn, en ik was vastberaden om die oplossing te vinden!

De komende paar maanden gebruikte ik al mijn vrije tijd om alles te ontdekken over eczeem; De oorzaken, symptomen, gevolgen en de bekende behandelwijzen.

En deze tijd heb ik meer geleerd over eczeem dan dat jij je kunt voorstellen. Sterker nog ik heb een aantal ontdekkingen gedaan.

Inclusief…


De nummer 1 reden waarom bijna alle eczeem behandelingen niet werken!.

Als je al een lange tijd last hebt van eczeem, dan weet je al dat er geen magische pil bestaat die dit probleem als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Maar waar de meeste experts het wel over eens zijn, is dat eczeem (en andere huidklachten) veroorzaakt worden door een combinatie van de volgende factoren:

 • Een overgevoelig immuunsysteem;
 • Een overgevoelige huid met een verminderde natuurlijke barriëre;
 • Ophopingen van toxines in je lichaam waardoor de huid overbelast raakt en rode, jeukende, eczeem plekken ontstaan omdat de bovenlaag van de huid ontstoken raakt.

''Naast de bovenstaande 3 redenen, is er nog een feit dat je moet weten''

Uit een recent onderzoek is naar voren gekomen dat bij ruim 94% van de mensen met eczeemalle 3 van deze factoren gelden. En dat je eerst moet beginnen met je lichaam reinigen van overmatige gifstoffen en aanvullen met belangrijke nutriënten voordat je de extreme reactie van je immuunsysteem kunt verminderen en je huid weer rustig kunt krijgen.

Dat is ook de reden waarom medicijnen, zalven en vitaminepilletjes niet effectief werken. Omdat deze behandelmethodes zich helemaal niet richten op de oorzaak van eczeem. Zelfs zalven op basis van corticosteroïden werken maar beperkt omdat ze alleen de symptomen tijdelijk onderdrukken.

Deze ontdekking is de directe reden waarom miljoenen mensen wereldwijd onnodig last hebben van eczeem terwijl ze alle mogelijke behandelingen hebben geprobeerd. Het zijn telkens symptoom behandelingen, en die KUNNEN gewoonweg nooit de oorzaak wegnemen en zullen grote moeite krijgen om eczeem onder controle te krijgen.

Het goede nieuws is:

Als je eczeem enigszins vergelijkbaar is met mijn eczeem en je alle medicijnen en traditionele eczeembehandelingen hebt geprobeerd, maar toch nog steeds erg last hebt van jeukende eczeem, verspreid over je hele lichaam.

Dan weet ik het bijna zeker dat je eczeem primair wordt veroorzaakt door een lichamelijke onbalans. En om van je eczeem af te komen moet je deze onbalans herstellen.


De Schokkende Waarheid Over De Meeste Eczeem Behandelingen

Bedenk je het volgende;

Tijdens mijn onderzoek naar de oplossing voor mijn eczeem kwam ik erachter dat farmaceutische bedrijven écht niet altijd de beste oplossing is tegen gezondheidsklachten. Daarom worden er naar mijn mening te snel en te gemakkelijk medicatie ingezet, en dat terwijl er een goed natuurlijk alternatief is.

Is het niet toevallig dat je jarenlang steeds zwaardere kuren moet volgen?

Regelmatig krijg ik aangrijpende e-mails van mensen die na het stoppen van een kuur DIRECT weer last krijgen van eczeem. Wat moeten ze nu? Weer met een kuur beginnen? En de bijwerkingen dan?

Pas toen ik mij op de OORZAAK van mijn eczeem ging richten kreeg ik een DOORBRAAK!

Het is een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven die als primair doel hebben, om grote winsten te behalen.

Hierdoor heb ik zelf altijd onnodig veel eczeem medicijnen genomen met alle zware bijwerkingen van dien, waar ik vandaag de dag nog steeds van moet herstellen (sommige hebben ernstige bijwerkingen voor de huid).

Gelukkig is er een alternatief! En deze heeft al vele mensen geholpen bij het verbannen van hun eczeem. Maar waarom horen wij hier dan niets over?

Simpel, de patiënten die uiteindelijk de natuurlijke oplossing weten te vinden, die willen na het overkomen van het eczeem dit hoofdstuk van hun leven zo snel mogelijk afsluiten en vergeten.

Het is een schokkende ontdekking en veel mensen zijn zich hier niet bewust van.

De realiteit is dat iedere dag dat we nog steeds met eczeem rondlopen er één te veel is, omdat de natuurlijke oplossing voor het grijpen ligt!

Na deze ontdekkingen kwam ik steeds dichter in de buurt van het antwoord. Ik ontdekte natuurlijke middelen die daadwerkelijk effect hadden en ik kwam erachter wat de mensen die zich zelf van eczeem hadden verlost, precies hadden gedaan.


Toen had ik een Doorbraak

Ik wist dat medicatie geen lange termijn optie was voor mijn eczeem omdat ik deze behandelmethodes al jaren had geprobeerd zonder duurzaam resultaat. Ik wist dat er ergens een alternatief te vinden zou zijn.

Maar waar?

Toen, heel toevallig, was ik op het internet aan het zoeken en toen kwam ik op de website van Robert Jan Hendriks terecht. Ik zag dat hij mensen met gezondheidsklachten helpt door het aanleren van een gezondere nieuwe levensstijl.

Na VEEL onderzoek, vallen en opstaan hebben we samen een simpele manier gevonden om mijn eczeem te stoppen door de onderliggende oorzaken weg te nemen.

Toen ik aan de slag ging met deze methode stond ik versteld van het resultaat! Allereerst stond ik versteld over hoe simpel het allemaal was en ik was nog meer verrast omdat ik mij steeds beter en gezonder begon te voelen.

Door een specifieke combinatie van voeding, kruiden en natuurlijke remedies is het mogelijk om je eczeem te stoppen. Ook vertelde hij mij alles over de verborgen oorzaken van eczeem en hoe het kan dat een verstoorde balans in je lichaam juist eczeem kan prikkelen.

Hij vertelde mij ook dat medicatie en middeltjes van de apotheek weliswaar de klachten doet verminderen. Echter, je moet wel constant medicatie blijven nemen om eczeem weg te houden. Het moment dat je afbouwt of stopt komt eczeem meestal weer terug en is het velen malen moeilijker om je huid weer rustig te krijgen.

De overgevoeligheid en ontstekingen blijft actief en door alleen de symptomen te maskeren blijft het onderliggende probleem bestaan. Wanneer je dan een keer  een mindere weerstand of het klimaat is erg droog krijg je per direct weer meer klachten.

Eczeem wordt bij veel gevallen grotendeels veroorzaakt door een onbalans in je lichaam. Zodra je de balans hersteld zullen de klachten verdwijnen.

Nog een goede tip die hij me gaf en welke ik graag met je wil delen is het nemen van een hoogwaardige probiotica en het eten van gefermenteerde voedingsmiddelen. Deze bevatten de ‘’goede bacteriën’’ om de opbouw van de slijmlaag van je darmen te versterken. Hierdoor versterk je je darmflora wat weer een positief effect zal hebben op je huid.

Hij verstelde mij dat het nog niet helemaal wetenschappelijk is aangetoond, maar aanwijzingen zijn dat het juiste voedingspatroon, kruiden en specifieke anti-eczeem natuurlijke remedies enorm effectief zijn om je huid te bevrijden van eczeem!

Dit was best schokkend dat zulke simpele aanpassingen en strategieën zó goed kunnen werken tegen eczeem!


Het resultaat!

Na 1 week
-> Aanzienlijk minder last van een droge huid, roodheid, jeuk en schilfers.

En na 3 weken:
-> Voor 90% vrij van eczeem!

Het effect was overweldigend. Het was alsof het eczeem geen kans kreeg te ontwikkelen. De drie belangrijkste stappen uit ons gezanmelijke werk bleken ongelooflijk krachtig te zijn bij het herstellen van de balans van de huid en het versterken van mijn immuunsysteem tegen de infecties.

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe opgelucht ik ben dat ik het hoofdstuk eczeem kon afsluiten. Dat ik niet langer met de beschamende en jeukende eczeem hoef te leven waar ik het grootste gedeelte van mijn leven last van heb gehad.

Ik kan eindelijk weer normaal functioneren en voel mij ook een heel stuk aantrekkelijker en zelfverzekerder.

Voor de eerste keer in jaren had ik weer het gevoel van veiligheid en gemoedsrust terug in mijn huid. Ik wist dat er een alternatieve oplossing is om mijn huid te verlossen van eczeem.

Niet langer hoefde ik mij hopeloos en onmachtig te voelen over mijn eczeem. Door het versterken van mijn weerstand met sterke natuurlijke remedies voelde ik mij steeds beter en beter. Ik me fitter te voelen. Iedere dag leek mijn huid rustiger te worden en voelde niet meer zo droog aan.

Niet alleen bij mij viel er een blok van mijn schouders. Ook mijn partner merkte de verandering. Ik kon mij weer volledig concentreren op onze relatie en voelde mij weer aantrekkelijk.

Een heerlijk gevoel is het! Het gevoel dat je controle hebt over je lichaam en niet langer genoodzaakt bent om alleen maar de symptomen te maskeren met zware medicatie.

Niet langer met angst ’s ochtend wakker worden en hopen dat je huid wat rustiger is, of tenminste een verbetering.  Ook maakte ik mij geen zorgen meer over de consequenties van jarenlang hormoonzalven te gebruiken tegen eczeem (heeft forse bijwerkingen).

Wellicht heb je de moed opgegeven en besloten om alleen met medicatie je eczeem te behandelen. Zelfs met bijwerkingen zoals ernstige haaruitval, maagpijn, constipatie, oververmoeid etc.

Nog Een Doorbraak

Toen dacht ik als het zo goed bij mij heeft gewerkt. Zou het dan ook bij iemand anders zo goed werken?

Een vriendin van me uit mijn studietijd had ook vaak last van eczeem dus ik stuurde haar alle tips en actieplannen toe, om te kijken of het ook bij haar zou werken.

Het duurde een poosje voordat ze het systeem een kans gaf en met het stappenplan aan de slag ging. Maar toen ze eenmaal aan de slag ging met het stappenplan was ze erg aangenaam verrast.

We stonden versteld van het resultaat! Haar eczeem was in één week nauwelijks meer zichtbaar!

Toen wist ik dat deze natuurlijke methode meer bekendheid moest krijgen in Nederland omdat zo ongelooflijk veel mensen onnodig last hebben van eczeem en helemaal niet van het bestaan van een alternatief afweten.

We besloten om samen de natuurlijke eczeem methode verder door te ontwikkelen om deze nog effectiever te maken. Want ik had mij inmiddels nog verder gespecialiseerd in de holistische natuurlijke methode omdat het mij zo goed geholpen had met het verhelpen van mijn eczeem.

Robert Jan en ik zijn toen samen ongeveer een half jaar bezig geweest om het stappenplan te verfijnen. Deze methode is uitgegroeid tot het (inmiddels bekende) "Eczeem Verdwijn Programma" en heeft inmiddels al honderden mensen geholpen om eczeem aan te pakken op een volledig natuurlijke manier.

Ben jij er klaar voor om wat te doen tegen je eczeem en eindelijk je huid weer rustig te krijgen?

Mijn Ervaringen Na Het Toepassen Van Deze Methode:

 • Ik heb al bijna een jaar geen last meer gehad van eczeem;
 • Mijn huid is volledig rustig en is nu glad, normaal en gezond;
 • Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde stegen dramatisch;
 • Ik hoefde mij niet meer langer zorgen te maken over eczeem op mijn armen, nek en gezicht;
 • Ik voel mij weer goed en zit weer lekker in mijn vel!

Ik kan eindelijk weer normaal de deur uit zonder mij druk te maken hoe ik mijn eczeem het beste kan verbergen. Ik heb niet langer rode jeukende kapot gekrabde plekken verspreid over mijn hele huid dat de oorzaak van veel schaamte en onzekerheid was.

Eindelijk, na alle teleurstellingen en mythes over eczeem, had ik eindelijk een natuurlijk systeem gevonden dat mijn huid rustig heeft gekregen!

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' is een simpele natuurlijke methode mijn hardnekkige eczeem de baas geworen. De methode is 100% gericht op moeder natuur en het mooie is dat het de onderliggende oorzaken van eczeem aanpakt.

Mag ik je iets vragen?

Wat heb jij al geprobeerd om van eczeem af te komen?

Medicijnen?

Heb je ook erg veel last van de bijwerkingen?

Het gevoel dat je als een ''proefkonijn'' wordt behandeld met allerlei zalven en middelen.

Ik vraag je dit omdat ik alles heb geprobeerd en geen van deze behandelmethodes bleken goed te werken, of alleen tijdelijk en dan met zware bijwerkingen.

Wellicht heb je de moed opgegeven om een mooie rustige huid te krijgen.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! Je kunt eczeem natuurlijk aanpakken, stoppen en onder controle houden!


Er is een alternatief!

Ik zie VEEL mensen met eczeem genoodzaakt zijn om allerlei symptoombehandelingen te gebruiken.

Ik zie een hele generatie denken dat alleen medicatie een optie is om je huid een beetje rustiger te krijgen. Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat eczeem een chronische huidaandoening is, waar je maar mee moet leren leven.

Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan van zijn of haar eczeem afkomen door de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen natuurlijk alternatief is.

Daarom heb ik een simpel te volgen methode te ontwikkelen om eczeem op een natuurlijke manier bij de kern aan te pakken! Een plan dat eenvoudig te volgen is met simpele actieplannen en instructies.

Elke week zul jij je huid zien opklaren totdat er praktisch geen eczeem meer te bekennen is. 

Je zal die mooie huid die je zo gemist hebt eindelijk weer met je eigen ogen waarnemen!


De Meest Complete Totaaloplossing Tegen Eczeem

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen eczeem en aan de slag te gaan met een methode die je huid helpt te herstellen van jeukende eczeem

Het "Eczeem Verdwijn Programma " richt zich op de verborgen OORZAKEN van eczeemklachten zodat je lichaam zelf kan herstellen van de constante jeuk, rode plekken, huidschilfers en een overgevoelige huid.

Ik heb de natuurlijke tips uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve methode die je vanuit huis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan een jaar gekost om het stappenplan te verfijnen en nog effectiever te maken.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om eczeemklachten te verminderen en onder controle te houden. Je zult tips aantreffen waarmee je op dezelfde dag je huid al rustiger kunt krijgen en de jeuk kunt verminderen.

''De meeste mensen met eczeem blijven van dermatoloog naar dermatoloog gaan''

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze zeer effectieve natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van eczeemklachten. Een forse vermindering van eczeem kun je al na een week verwachten. 

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze natuurlijke methode – zodat je niet langer onnodig last blijft houden van de jeuk, pijn, rode plekken en onzekerheid. Want elke dag dat je niets doet is een gemiste kans om je eczeem onder controle te krijgen en je gezondheid te verbeteren.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog kunt beginnen om met een natuurlijke effectieve methode van je eczeemklachten af te komen.
 • Ontdek de 6 gouden regels om je huid rustig te krijgen en het grote risico op een verslechtering van eczeem zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Ontdek hoe je met het 3-delige stappenplan (pagina 29-57) je huid kunt opschonen zodat eczeem zal afnemen.
 • Hoe je met het behulp van de meest krachtige natuurijke remedies je huid van binnenuit (bijna direct) kunt zuiveren.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige kruiden je huid van binnenuit kunt versterken waardoor de jeuk en rode vlekken drastisch zullen afnemen.
 • Wat je nu kunt doen om al je eczeemklachten (gebarsten huid, rode vlekken, schilfers, droge huid of juist een vette jeukende huid) uit je leven te verbannen.
 • Hoe je met behulp van 2 krachtige oliën je huid kunt helpen herstellen van eczeem, zodat de jeuk en rode vlekken vrijwel direct zal afnemen in intensiteit.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van eczeem. Een tipje van de sluier: het eten van zuivelproducten kan onnodig eczeem prikkelen.
 • Welke specifieke natuurlijke behandelstrategieën het beste werken tegen eczeem in je gezicht, op je rug, borst of een combinatie hiervan.
 • De echte onderliggende oorzaken van eczeem en wat je het beste kunt doen om de ophoping van gifstoffen uit je lichaam te verbannen om de natuurlijke balans en barriëre van je huid te versterken (PH-waarden).
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar herstel van eczeem vandaag nog uit.
 • Ontdek wat in bijna alle gevallen de nummer 1 oorzaak is van het ontstaan van eczeem. Het is maar een klein onopvallend detail. Verwijder dit uit je leven en verminder de kans op het ontstaan van eczeemklachten!
 • Hoe je met een aantal simpele stappen de opperhuid (dermis) kunt versterken met een unieke combinatie van natuurlijke remedies - de krachtige werking is bij bijna iedereen onbekend!
 • Waarom de natuurlijke aanpak een integraal onderdeel heeft in een effectieve behandeling tegen eczeem, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de dermatoloog.
 • Wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je eczeem zich niet ontwikkeld in permanente beschadigingen van je huid.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om ophoping van gifstoffen in je lichaam tegen te gaan. Dit zal je verbazen!
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandeltips (pagina 29) om de huidschilfers, rode vlekken en jeuk van binnenuit aan te pakken!
 • Welke natuurlijke kruiden en antioxidanten het beste werken om je weerstand te verhogen. Deze hebben van naturen anti-inflammatoire effecten en gaan de jeuk en vorming van eczeem tegen.
 • Welke concrete stappen ervoor zorgen dat je eczeem onder controle houdt zodat je in de toekomst niet langer te kampen hebt met terugkerende eczeemklachten.
 • Heb je al een medicijnen of zalven op basis van corticosteroïden geprobeerd, maar nog steeds ezeem? Ik zal je leren wat je kunt doen wanneer eczeem erg hardnekkig is!
 • Waarom medicijnen zoals corticosteroïden, antihistamine, lichttherapie, en afweer onderdrukkende medicijnen niet de enige oplossing zijn tegen eczeem. Ontdek hoe je met het stappenplan je huid rustig kunt houden zonder last te hebben van zware bijwerkingen medicatie.
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en snel herstel van eczeem vrijwel onvermijdelijk is. (het Hefboomeffect!)
 • Ontdek hoe je met het Eczeem Verdwijn Dieet natuurlijk en effectief je lichaam en huid kunt opschonen met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists (pagina 72 - 111).

Maar ontdek ook:

 • Ontdek hoe je je lichaam kunt bevrijden van overmatige vrije radicalen die huidklachten zoals eczeem geprikkeld worden en zelfs op lange termijn eczeem kunnen verergeren.
 • Leer hoe je je huid weer kunt laten ademen door je lichaam te zuiveren van toxines en chemische stoffen die erom bekend zijn eczeem te verergeren zonder dat je je er bewust van bent.
 • Leer welke cosmetische producten je moet kiezen, zonder huidirriterende en eczeemversterkende bestanddelen, om je huid weer opnieuw in balans te krijgen.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, een mooiere huid, een betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren een negatieve invloed uitoefenen op je huid: oxidatie, vrije radicalen, zuivelproducten, gluten, enkelvoudige koolhydraten, transvetten en andere omgevingsfactoren.
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten, je huid kunt versterken en het risico op terugkerende eczeem kunt voorkomen.
 • Het geheim van een detox en waarom de ophopingen van gifstoffen en vrije radicalen bijdragen aan de ontwikkeling van eczeem. Bijna iedereen met eczeem heeft hier last van. Er ontstaan onzuiverheden in het bloed en de lever, waardoor eczeem geprikkeld wordt.
 • Hoe je er met een huid versterkende strategie ervoor kunt zorgen dat jij je lichaam en huid niet meer onnodig overbelast! Met name het bevorderen van je spijsvertering en immuunsysteem is essentieel voor een mooie huid!
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een huid zuiverende maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke eczeem verminderende recepten, die ook nog erg lekker zijn).
 • Ontdek welke strategieën het beste werken tegen eczeem door allergieën. Hiervoor is een specifieke natuurlijke behandeling nodig.
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke eczeem kunnen veroorzaken.
 • Waarom eczeem gekoppeld kan zijn aan darmparasieten zonder dat je het doorhebt. Het is belangrijk om deze parasieten te verwijderen door je darmflora te versterken.
 • Welke natuurlijke nutriënten bijdragen om je immuunsysteem gigantisch versterken. Mijn onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van voedingsstoffen herstel van eczeem enorm bespoedigen.
 • Wat te doen tegen een droge huid met schilfers. Vaak het resultaat van medicijngebruik. Ontdek ook hoe je je huid weer kunt herstellen van de droogte.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met natuurlijke remedies en kruiden en vind een lijst met anti eczeem remedies en kruiden die WEL werken (pagina 37)! Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief en zorgt voor een verlichting van huidklachten.
 • Ontdek hoe je met "Eczeem Verdwijn Huidverzorging" natuurlijk en effectief je eczeemklachten kunt aanpakken met zeer effectieve natuurlijke remedies en huidverzorgingstips waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van hebt gehoord (pagina 72 - 111).

En dan nog:

 • Neem je medicijnen of zalven van de dermatoloog tegen eczeem? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je nieuwe inzichten geven!
 • Welke ''groene smoothies'' erg belangrijk zijn om je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen die je huid voeden en versterken. Als je regelmatig last hebt van terugkerende eczeemklachten is het belangrijk om de juiste groene smoothies te drinken!
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten). Als je last hebt van eczeem zal je deze hoe dan ook moeten vermijden (pagina 34).
 • Hoe je een mooiere en gladde huid kunt krijgen. Zelfs als je al JAREN last hebt van eczeem kun je met mijn simpele natuurlijke methode de effecten van de chronische huidaandoening kunt omdraaien. Een compleet voedsel schema voor hoge PH-waarden en met immuunsysteem versterkende componenten. Een sterk immuunsysteem en spijsvertering is de essentiële schakel om eczeem te voorkomen en herstel te versnellen (pagina 86-88).
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, een mooiere huid te krijgen en te behouden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig eczeem kunnen prikkelen.
 • Ontdek hoe je met Superfoods je huid kunt versterken en ontdoen van onzuiverheden. Vooral de combinatie maakt dit zo krachtig terwijl het nog door bijna niemand wordt toegepast.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag- en nachtritme natuurlijk verbetert.
 • Waarom langdurig last houden van eczeem kan komen door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de nadelige beschadigingen van eczeem op je huid weer de kans geeft om te helen.
 • Waarom de meeste mensen nooit grip krijgen op eczeem vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • Wat te doen tegen rode vlekken, gebroken huid, schilfers en jeukende plekken met een handige checklist.
 • Wat te doen om een ijzersterke spijsvertering te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die direct bijdragen aan onzuiverheden van de huid. Het mooie is dat het binnen je je handbereik ligt!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd is om je eczeem te verminderen!
 • Kun je wel eczeem aanpakken met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer groente eten en minder suikers eten. Gelukkig is er een blauwdruk om eczeem bij de kern aan te pakken en het risico blijvende huidbeschadigingen enorm te verminderen.
 • Hoe je met een specifiek Anti Eczeem Onderhoudsplan terugkerende eczeemuitbarstingen kunt vermijden en voorkomen.
 • Waarom veel van de zalven tegen eczeem juist de jeuk en rode vlekken kunnen verergeren door schadelijke stoffen waar veel mensen met eczeem niet goed tegen kunnen.
 • Waarom eczeem een bericht is van je lichaam dat kan duiden op een groter intern probleem. Het is belangrijk om vandaag nog te beginnen met het herstellen van de interne blokkades voordat eczeem erger wordt!

Last but not least:

 • Hoe je met het "Eczeem Verdwijn Programma" binnen een paar dagen al de jeuk, rode vlekken, droogte en schilfers kunt verminderen! Stop de overbelasting en onzuiverheden op de huid door eczeem! Het resultaat is een gezondere huid zonder plekken!
 • Voelt je weer gezond en vitaal, met bruisende energie, je voelt je beter en ziet er gezonder uit. Dat allemaal omdat je niet alleen eczeem bij de kern hebt aangepakt, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in de "Eczeem Verdwijn Programma". Als jij opzoek bent naar een natuurlijke stappenlan methode om ervoor te zorgen dat je niet langer last hoeft te hebben van eczeem, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als eczeem niet langer je leven beheerst. 

En dat je ook eindelijk weet dat dit een natuurlijke oplossing is, zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor de bijwerkingen die je huid beschadigen, of het feit dat het misschien maar tijdelijk werkt en het eczeem terug zal komen.

Medicijnen die gebruikt worden bij het behandelen van eczeem hebben vaak vervelende en zware bijwerkingen, ontdek welke dat zijn, en ontdek hoe je met een alternatieve natuurlijke methode je eczeemklachten vandaag nog kunt aanpakken en je gezondheid weer terug te krijgen.


Succesverhalen:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de kortste keren verwachten door gemotiveerd met het ''Eczeem Verdwijn Programma'' aan de slag te gaan


Welke Resultaten Kun Je Verwachten

 • Eczeemklachten binnen een paar weken onder controle te krijgen en verminderen;
 • De jeuk en rode plekken zal al binnen een week afnemen!;
 • Rode jeukende plekken, gebarsten huid en droogte aanpakken door de onbalans te herstellen; Een complete verbetering in je gezondheidssituatie binnen enkele weken tijd.
 • Dit alles met eenvoudig te volgen stappen. Weinig moeite en geen grote veranderingen in je levenstijl.

Waarom Het Eczeem Verdwijn Programma Wel Werkt:

"Het Eczeem Verdwijn Programma" van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke en effectieve methode ontworpen om eczeemklachten drastisch te verminderen en onder controle te houden.

 • Eczeem met een natuurlijke methode drastisch verminderen en onder controle houden;
 • Het versterken van je immuunsysteem, spijsvertering, hormoonhuishouding en je huid;
 • De ophoping gifstoffen en de overbelasting in je lichaam tegengaan met een specifiek stappenplan;
 • Handhaven van een eczeemvrije huid met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie Ben Ik En Waarom Zou Je Naar Mij Moeten Luisteren?

Ik weet wat je nu denkt: weer een dieet of ''wonder'' supplement dat ik een paar dagen uitprobeer zonder resultaten.

Het is een gegeven dat mijn ''Eczeem Verdwijn Programma'' COMPLEET anders is dan wat je ooit eerder hebt uitgeprobeerd tegen eczeem..

Het is geen crème, supplement of een zalfje…

Zalven tegen eczeem werken in veel gevallen niet. En als het wel werkt, zijn de resultaten maar zeer minimaal en voor korte duur. Zelfs hele dure eczeembehandelingen richten zich ALLEEN maar op de SYMPTOMEN van de aandoening. Nooit de KERNOORZAAK van eczeem en de onbalans in je lichaam.

Het is hetzelfde als een aspirine nemen als je hoofdpijn hebt terwijl je eigenlijk een nieuwe bril nodig hebt omdat je ogen oververmoeid raken door het turen.

En zoals eerder vermeld bevatten zalven, crèmes en medicijnen schadelijke ingrediëntenvoor je huid en op lange termijn doen ze veel meer kwaad dan goed.

In plaats daarvan ga je leren hoe je weer je lichaam opnieuw in balans kunt krijgen. Hoe je de ophopingen van toxines kunt tegen gaan, je lichaam kunt voorzien van belangrijke voeddingsstoffen en hoe je je hormoonspiegel weer terug in balans kunt krijgen.

Dat zijn de echte oorzaken van eczeem en huidproblemen. 

En zodra je je gaat richten op de OORZAKEN van eczeem, krijg je weer een mooie gladde huid zonder pijnlijke en jeukende rode plekken.

Naast een mooie, aantrekkelijke, jonge huid zul je ook elke ochtend uitgerust en vol met energie opstaan.

In maximaal 30 dagen ga ik je het gereedschap en de training geven die je nodig hebt om je eczeem natuurlijk aan te pakken, drastisch te verminderen, onder controle te krijgen, zodat jij ook een mooie gladde en stralende huid zult ervaren!

Het is een volledige natuurlijke methode, waarbij elk onderdeel van je lichaam wordt benaderd, zodat jij eindelijk de strijd tegen eczeem gaat winnen en een huid krijgt die je altijd al gewild hebt.

Als gezondheidscoach en ervaringsdeskundige weet ik, dat als je écht van eczeem af wilt komen en een mooie huid wilt hebben, dat je je moet richten op je HELE lichaam. Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en door je te richten op je hele gezondheid en je immuunsysteem, krijg je een mooie gezonde huid.

Lichamelijke verandering lijkt niet eenvoudig te bereiken, maar zodra je met mijn stappenplan aan de slag gaat, ga je zelf ervaren hoe simpel het eigenlijk allemaal is. Je zult versteld staan hoe effectief een natuurlijke methode tegen eczeem is!


Waarom Het Eczeem Verdwijn Programma Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als jij het belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter het boek zit. Dat het lijkt op een boek uit de bibliotheek. Dat het door een professional is ontworpen en een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau heeft doorstaan. Helaas, dan moet ik je teleurstellen.

Ik heb me alleen gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al honderden mensen geholpen om op een natuurlijke manier eczeem aan te pakken. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om van je eczeemklachten af te komen zonder de ernstige bijwerkingen van medicatie, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je hoe belangrijk een gezonde aantrekkelijke huid voor je is. En bedenk je dat jij niet de enige bent die hieraan waarde hecht.

Ik kan je vertellen dat mijn eigen onzekerheid de reden zijn geweest waarom ik zo hard heb gewerkt hebt aan deze methode, niks anders!

Neem niet langer onnodig risico door rond te blijven lopen met eczeem, zelfs als je momenteel medicijnen neemt. Niet wanneer je op een effectieve natuurlijke manier je eczeemklachten kunt aanpakken en onder controle kunt houden.

Ik ga je al het gereedschap en de kennis geven waarmee je de strijd tegen eczeem kunt winnen. Maar ik kan niet het werk voor je doen. Jij bent uiteindelijk degene die de eerste stap moet zetten en met de stappen uit de methode aan de slag zult moeten gaan. Ik zal mijn best doen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Als jij genoeg hebt van leven met eczeem en niet langer jeukende rode schilferige gebarsten plekken op de huid wilt hebben, en je bent gemotiveerd om er wat aan te doen.

Dan kan ik je helpen!

 • Het is geen zalf of crème;
 • Het is geen steroïde;
 • Heen medicijn;
 • Geen medische behandeling

Het is een geteste, natuurlijke, effectieve oplossing om eczeem bij de kern aan te pakken!

In plaats van je te richten op de symptomen, richt mijn programma zich op de oorzaken van eczeem (structurele onbalans) en het verhelpen van deze oorzaken om de jeuk en rode vlekken te verbannen.

Je hoeft niet langer rond te lopen met eczeem op je armen of in je gezicht. Zelfs als je medicijnen of andere middelen gebruikt om de symptomen te onderdrukken.

Niet wanneer je op een alternatieve natuurlijke manier van je eczeem kunt afkomen.


Het "Eczeem Verdwijn Programma" Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Eczeem
 • Nat eczeem
 • Eczeem op de hoofdhuid
 • Droge huid
 • Acne / rosacea
 • Droog eczeem
 • Contact eczeem
 • Overmatige huidschilfers
 • ... je niet goed voelen!

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg tegen eczeem. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder acne!

Bonus #1: Het Acne Verdwijn Dieet (t.w.v. €29,-)

Je bent wat je eet. Dit oude gezegde is ook zeker van toepassing bij de behandeling van eczeem.

Eczeem kan zeker een hardnekkige aandoening zijn om te verhelpen. Echter, de juiste en unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen kun je eczeem van binnenuit aanpakken.

Onderzoek laat zien dat er een direct verband bestaat tussen wat je eet en eczeemuitbraken. Door gezonder en natuurlijker te eten kun je eczeem drastisch zichtbaar verminderen.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: Het dieet dat je zou moeten volgen om je huid te zuiveren van eczeem en meer energie te hebben dan je voor mogelijk zou kunnen houden, is een dieet samengesteld door moeder natuur. Niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! Niet voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid en huid structureel aangetast worden.

Maar wat werkt nou echt goed tegen eczeem? 

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang last gehad van chronisch eczeem (en psoriasis). Ik heb elk dieet geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien daarom door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnenkrijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?
• Heb je het gevoel dat de meeste diëten eentonig en saai zijn?
• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet eten?
• Maar zou je best bereid zijn om een aantal eenvoudige dingen aan je eetpatroon te veranderen als je hiermee je eczeemuitbarstingen zou kunnen beïnvloeden?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog eens erg simpel te bereiden en je huid zuiveren van eczeem?

Dan weet ik dat het "Eczeem Verdwijn Dieet" de perfecte oplossing voor je is!

Bonus #2: (t.w.v. €19,95)

 • Welke natuurlijke huidverzorgingstips het beste werken om de huid te zuiveren en eczeem te verminderen.
 • Ontdek welke natuurlijke thuis remedies de jeuk, droogte en rode vlekken verminderen.
 • Welke huidverzorgingsmiddeltjes eczeem juist verergeren vanwege chemische bestanddelen, en hoe je deze kunt herkennen.
 • Stappenplan om de opper- en onderhuid te versterken om ontstekingen en infecties te voorkomen.

Bonus #3: (t.w.v. €29,95)

 • Welke 10 bewezen, simpele technieken overmatige stress meteen verminderen.
 • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en voor een eczeemuitbarstingen kunnen zorgen.
 • Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van eczeemuitbarstingen.
 • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen en te houden.

Bonus #4: Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

Het "Eczeem Verdwijn Programma" is de meest effectieve natuurlijke methode om eczeem bij de kern aan te pakken. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl en natuurlijk een mooie huid zonder eczeemklachten.

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog een antwoord. Hierdoor heeft het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd tegen eczeem.

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in het ledengedeelte en het vraag en antwoord programma.

Samenvatting van de inhoud:

 • Direct toegang tot de OptimaleGezondheid ledensite voor aanvullende tips en strategieën tegen eczeem.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Exclusieve Bonus Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Bericht van Robert Jan Hendriks (health coach optimalegezondheid.com)

Bonus 5: Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Heb je last van frequente eczeemuitbarstingen, weinig energie, stress, digestieve problemen en niet lekker in je vel zitten? Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkige, ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze ongezonde gewoontes oplossen zodat jij ook een gezonde huid gaat krijgen zonder eczeem.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je ervoor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint bij het begin en loopt middels het stappenplan het hele programma door en stap-voor-stap leer je alles over een gezonde leefstijl waarin eczeem vrijwel niet kan doorbreken.

In het programma ontdek je o.a.

 • Holistische, natuurlijke voedingstips om eczeem van binnenuit te verminderen.
 • Innovatieve tips om je leefstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Je immuunsysteem versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!
 • En nog veel meer!

Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma overzichtelijk op een rijtje ziet staan, waardoor je zelf kunt kiezen welk onderdeel je op dat moment wilt volgen.

Robert Jan Hendriks is de oprichter van OptimaleGezondheid en voedingsdeskundige en onderzoeker op het gebied van natuurlijke alternatieve behandelingen. Inmiddels is hij de auteur van 15 boeken en schrijft hij regelmatig artikelen voor verschillende gezondheidsblogs. 

De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het "Eczeem Verdwijn Programma" toe te voegen als een exclusieve bonus.

Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- waard en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn tegen eczeem!'


Hieronder nog een paar reacties:


Hoeveel kost het programma?

Mag ik je eerst een vraag stellen?

Hoeveel is het je waard als je geen last meer zou hebben van rode, schilferige, gebarsten eczeemplekken op je huid?

Dat je de zekerheid zou hebben dat je eczeem onder controle kunt houden. Dat je weer vertrouwen krijgt in je huid, en zodat jij deze vervelende aandoening met een gerust hart, stukje bij beetje kunt gaan vergeten!

Dat is natuurlijk niet goed in geld uit te drukken.

Het was voor mij veel waard, dat kan ik je vertellen.

Ik weet zelf nog heel goed wat ik allemaal heb geprobeerd om van mijn eigen hardnekkige eczeem af te komen.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je niet meer aan eczeem hoeft te denken!

Ik heb talloze medicijnen, zalven en crèmes geprobeerd en verschillende artsen, specialisten, homeopaten en dermatologen bezocht.

En weet je wat? Geen resultaat!

Het was een goede les voor mij. Eén die jezelf wellicht ook al hebt moeten leren op de harde manier.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om het programma een goede prijs te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze ergens geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Als ik nu terugkijk heb ik zeker wel honderden of misschien wel duizenden euro's uitgegeven aan allerlei behandelingen zonder blijvend resultaat. Bij sommige behandelingen werd mijn eczeem zelfs een heel stuk erger dan voorheen, en bij andere behandelingen gebeurde er helemaal niks.

Daarnaast heb ik dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan wat jij thuis kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een natuurlijke manier de strijd tegen eczeem te winnen. Ik weet als geen ander wat dat met je doet.

De schaamte en vooral de onzekerheid.

Laten we eerlijk zijn: Eczeem is niet iets eenvoudigs om mee te leven.

Toen het programma net uit kwam kostte het "Eczeem Verdwijn Programma" € 134,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om het ''Eczeem Verdwijn Programma'' voor iedereen beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft het Eczeem Verdwijn Programma een korting van 50%!

Je kunt toegang krijgen tot de meest complete totaaloplossing tegen eczeem voor slechts €67,-.

Je direct toegang tot de online versie zodat je direct kunt beginnen eczeem op een natuurlijke manier aan te pakken!

Het "Eczeem Verdwijn Programma" is een eenmalige aanschaf, met de garantie dat je exact gaat ontdekken hoe jij eczeem drastisch kunt verminderen en onder controle kunt houden

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het eczeem programma geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven tot het volledige programma (inclusief alle bonussen) - voor deze actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het namelijk belangrijk iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de MEEST EFFECTIEVE NATUURLIJKE METHODE om eczeem bij de kern aan te pakken en drastisch te verminderen!

Bedenk dit:

 • Het "Eczeem Verdwijn Programma" is goedkoper dan een afspraak bij je dermatoloog, zelfs met volledige dekking.
 • Het "Eczeem Verdwijn Programma" is goedkoper dan het ondergaan van dure (licht) therapieën (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen).
 • Het "Eczeem Verdwijn Programma" komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei zalven en crèmes!

Zie het zo: Deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Als jij al eens in de molen van de gezondheidszorg bent beland, dan weet je waarschijnlijk wat ik bedoel.

Telkens weer nieuwe wachttijden. Telkens weer nieuwe afspraken en telkens weer nieuwe rekeningen op je deurmat. Of het nu gaat om consults of medicatie...er hangt elke keer weer een prijskaartje aan.

Voor een eenmalige investering kun je het complete Eczeem Verdwijn Programma bestellen en heb je alle gereedschap in huis om eczeem op een natuurlijke manier aan te pakken en weg te houden!


Hoeveel kost het programma?


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het aanpakken van eczeem. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij het "Eczeem Verdwijn Programma" toepast, en je bent om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies. Geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn natuurlijke methode… Dan weet ik vrijwel zeker dat jij aanzienlijk minder last zult hebben van eczeem. Daarnaast ga ik je ook helpen om je gehele gezondheid naar een nieuw niveau te brengen.

Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze tevredenheidsgarantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Onze tevredenheidsgarantie:

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Garantie #1: Test onze methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoopbedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma kunnen kopen en daarna direct je geld terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het "Eczeem Verdwijn Programma" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dit risico graag van je wegnemen.


Eczeem Bij De Kern Aanpakken!

Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met hardnekkige eczeem?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met eczeem, of de angst dat je steeds last blijft houden van een gebroken huid met rode jeukende plekken.

Begin vandaag nog met het "Eczeem Verdwijn Programma" en zet de eerste stap naar een eczeem vrij leven!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode. Dan raad ik je aan om het "Eczeem Verdwijn Programma" tenminste een kans te geven. Ik neem het risico immers op me.

Vergeet niet:

Het duurt niet lang of je eczeem neemt af. In een paar weken, of binnen een paar dagen zul je het verschil al zien en voelen. De rode, schilferige, gebarsten eczeem plekken op de huid worden bij de kern aangepakt zodat je niet langer meer geteisterd wordt door eczeem!

Ook zul jij je een stuk beter gaan voelen omdat je niet langer met de onzekerheid te kampen hebt.

Het mooiste is dat je eczeem aanpakt op een natuurlijke manier, en dat allemaal zonder zware medicijnen die niet geschikt zijn voor lange termijn gebruik.

Zie het zo: Deze investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je dermatoloog. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet meemaken bij dit soort behandelingen.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Eczeem op een natuurlijke manier drastisch verminderen en weghouden;
 • Ontdekken hoe je je huid rustig en eczeemvrij kunt houden;
 • Een gezondere gebalanceerde huid krijgen, die gezond en soepel aanvoelt;
 • Fitter en actiever kunnen leven met meer energie en vitaliteit;
 • Jezelf uit de eczeem vicieuze cirkel bevrijden van constante jeuk, rode plekken, gebroken huid, onzekerheid, veel stress en je niet goed voelen.
 • Nog veel en veel meer!

Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:


Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft last houden van eczeem en loopt het risico dat het ERGER wordt dan voorheen omdat je eczeem niet bij de kern aanpakt.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je bent genoodzaakt om langdurig medicijnen en andere behandelingen te proberen zonder dat je de oorzaak aanpakt, hopend dat je eczeem op een dag voorbij zal zijn.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor het "Eczeem Verdwijn Programma" en je gaat zelf ontdekken hoe je op een volledige natuurlijke manier de strijd tegen eczeem kunt winnen.

Als je voor optie 1 of 2 kiest wens ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je dan nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier eczeem te verbannen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor direct toegang tot het complete programma.

Ik beloof dat je alles in huis zal hebben om eczeem weg te houden en onder controle te houden. Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer tevreden bent met het programma, dan krijg jij je geld 100% terug.


4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot het "Eczeem Verdwijn Programma" als eBook;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel is het je waard als je eczeemklachten in remissie zou treden?

Ik weet wat het is om jarenlang onnodig last te hebben van eczeem. Wat dat met je doet, elke keer weer jeukende rode plekken op je lichaam.

Ook weet ik wat het is om allerlei medicijnen, crèmes, zalven en lotions geprobeerd te hebben zonder een goed resultaat.

Je gaat niet alleen leren om je huid natuurlijk te bevrijden van eczeem. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Laat eczeem niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten. Ga aan de slag met mijn "Eczeem Verdwijn Programma" en ontdek dat de natuurlijke aanpak vele malen effectiever is dan traditionele behandelingen!

Klik hieronder op de knop om het ''Eczeem Verdwijn Programma" voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betalingen worden uitbesteed aan Paypro B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het internet.

Op je goede gezondheid,

Sabrina Hofstra Ervaringsdeskundige en Health Coach OptimaleGezondheid

Robert Jan Hendriks Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

P.S. Als je genoeg hebt van het krabben, jeuk, droge en gebarsten huid door eczeem en je zoekt een natuurlijke methode om de oorzaak aan te pakken, meld je dan aan voor het "Eczeem Verdwijn Programma".

Zodra je onze methode hebt toegepast zet je een gigantische stap om eczeem bij de kern aan te pakken! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.


Bestel Nu

Nog Een Paar Succesverhalen:

Bestel Nu

We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier. © 2019 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contactpagina door hier te klikken. Heb je verder vragen? Lees dan onze vraag en antwoord, door hier te klikken.

© 2010-2019 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid