*Nieuw* Baanbrekende Methode Om Vandaag Nog Van Cellulite Op De Benen, Dijen En Billen Af Te Komen!

Snel, Eenvoudig, Effectief En Ontwikkeld Voor Thuis

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe jij permanent van cellulite kunt afkomen binnen 4 weken.
 • Hoe jij je cellulite al kunt verminderen binnen 7 dagen!
 • Dé nummer 1 strategie om per direct de huid te versterken en cellulite tegen te gaan (werkt binnen 24 uur).
 • De verborgen oorzaken waardoor je überhaupt last hebt van cellulite.
 • Hoe jij binnen zeer korte tijd je hele gezondheid drastisch kunt verbeteren!
Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je snel van cellulite af kunt komen!

Datum:20-08-2019

Auteur van het Cellulite Verdwijn Programma

Wist je dat cellulite op een natuurlijke manier blijvend te stoppen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om cellulite daadwerkelijk blijvend op te lossen.

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn natuurlijke ontdekking tegen cellulite!

 

Facebook Pagelike Widget

Heb je het volgende al geprobeerd?

 • Anti cellulite crèmes?
 • Bad oliën?
 • Circulatie rollers?
 • Massage apparaten?
 • Body Wraps?
 • Scrubs?
 • Laser / licht therapieën?
 • Liposuctie?
 • Endermologie?
 • Tips van vriendinnen, zoals meer water drinken?
 • Sporten?

Als het bovenstaande je bekend voorkomt, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Cellulite is niet ongeneeslijk.

Heb je op dit moment last van cellulite? 

Ben je gefrustreerd omdat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om van cellulite af te komen niet heeft gewerkt?

Je bent niet alleen! Wist je dat 90% van alle vrouwen last heeft van cellulite. Cellulite maakt geen onderscheid tussen leeftijdsgroep of afkomst en miljoenen vrouwen van alle leeftijden hebben er last van.

Helaas is cellulite niet alleen een teken van een ongezonde huid. Het is voor veel vrouwen, en ook mannen, een bron van onzekerheid.

Waarschijnlijk heb je alle crèmes, massages, oefeningen en elk wondermiddeltje dat bestaat geprobeerd om van je cellulite probleem af te komen.

En waarschijnlijk hebben ze geen van allen gewerkt. Ik verwacht dat dit de reden is dat je verder bent gaan zoeken en mijn website hebt gevonden.

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om van cellulite af te komen zonder gebruik van allerlei rare zalven, chemische stoffen or niet werkende behandelingen.

Denk je eens in hoe het zou zijn om nooit meer last te hebben van de beschamende rimpelige lelijke huid waar je al zo lang een strijd tegen voert!

Denk je eens in dat jij je straks weer sexy zou kunnen voelen, weer vol zelfvertrouwen aan het strand of bij het zwembad zou kunnen liggen en weer zonder schaamte intiem zou kunnen zijn met je partner!

Voordat ik in details treed, is het belangrijk dat je weet dat je de HELE brief dient door te lezen, omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct thuis kunt toepassen om bestaande cellulite klachten te verhelpen..


Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Cellulite

Laat ik mij eerst even voorstellen, want dat is wel zo netjes.

Mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik ben de oprichter en health coach van OptimaleGezondheid. Ik ben gespecialiseerd in het verhelpen van cellulite op een natuurlijke holistische manier.

Door een lange weg van vallen en opstaan en mijn eigen ervaringen als health coach heb ik een nieuw natuurlijk systeem ontwikkeld waarmee cellulite voorgoed te stoppen is.

Het is dusdanig effectief dat veel van de mensen die ik heb geholpen, mijn systeem introduceerden aan hun dermatologen en specialisten.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat Cellulite op een holistische manier veel beter te behandelen is dan met zalven, massage rollers of dure behandelingen!

Ik ga je vandaag vertellen wat jij zelf kunt doen om je cellulite nu eindelijk voorgoed gedag te zeggen! Hoe je binnen korte tijd, met simpele effectieve stappen je cellulite nu eens echt de strijd kan laten verliezen en hoe jij je binnen korte tijd weer sexy en zelfverzekerd kunt voelen!


Waarom De Meeste Behandelingen Niet Werken

Wat ik het meest schokkend vond tijdens mijn onderzoek naar traditionele cellulite behandelingen is dat je als je niet bereid bent om duizenden euro's neer te leggen voor plastische operaties, lasertherapieën, of liposuctie, je dan eigenlijk direct te horen krijgt dat je je er maar bij neer moet leggen! Zelfs artsen roepen dat de overige remedies nauwelijks effect hebben.

Nu wil ik één ding voorop stellen, veel van de middeltjes tegen cellulite, werken inderdaad niet of nauwelijks. Vraag elke professional en hij/zei zal het zelfde vertellen. Er is geen crème, supplement of massage apparaat waardoor cellulite spontaan verdwijnt.

Maar dat wil niet zeggen dat cellulite alleen maar bestreden kan worden door dure ingewikkelde therapieën of ingrepen!

De zogenaamde "wondermiddeltjes van de apotheek" werken inderdaad niet of slechts met minimaal resultaat. Zodra je met zulke crèmes stopt is je cellulite weer terug en vaak erger dan ervoor en daarbij zijn ze erg duur, maar het is niet zo dat je enige alternatief dan maar de operatietafel is!

Voordat we verder gaan wil ik een aantal feiten met je delen wat betreft reguliere cellulite behandelingen.

 • Feit #1: Te veel tegenstrijdige informatie.

Als je last hebt van cellulite dan is de kans groot dat je door de vele behandelingen niet meer weet waar te beginnen. Veel mensen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden over welke behandeling het beste werkt. Vaak krijg je adviezen dat je meer water moet drinken of meer groenten en fruit. Sommigen zeggen dat bepaalde supplementen effectief werken tegen cellulite, terwijl anderen een dure behandeling (liposuctie of endermologie) aanraden.

De meningen zijn dusdanig verdeeld, dat het moeilijk is de juiste weg in te slaan en tot juist die behandeling te komen die echt werkt.

 • Feit #2: Crèmes, massage apparaten, circulatie rollers en dure behandelingen onderdrukken alleen de symptomen.

Al deze middelen richten zich op de HUID. Dat is niet onlogisch, het is immers de huid waar de vervelende cellulite rimpels zichtbaar zijn. Maar de rimpelige huid is een symptoom, geen oorzaak. En deze behandelingen richten zich geen van allen op de oorzaak.

De oorzaak zorgt er voor dat cellulite telkens terugkomt of zelfs nooit geheel verdwijnt. De oorzaak zorgt er voor dat de huid in een constante staat van degeneratie is waardoor deze steeds vatbaarder wordt voor andere complicaties en GEEN van deze zogenaamde oplossingen doet daar iets tegen, ze zijn allemaal puur gericht op de ZICHTBARE symptomen.

De enige manier om voorgoed van Cellulite af te komen is door de interne blokkade op te lossen zodat je lichaam zelf kan herstellen van de abnormale ophoping in het bindweefsel van de huid en onderhuid.

 • Feit #3: Cellulite kan genezen wanneer de achterliggende oorzaken worden verholpen.

Ik ben niet aan het speculeren of gokken, en ik wil zeker niet NOG een onzekere methode aan de lijst toevoegen waarmee je niet zeker weet of je resultaat behaald.
Het oplossen van cellulite, door de achterliggende oorzaken van het probleem aan te pakken is een klinisch onderzocht en bewezen FEIT.

Het is zelfs niet eens zo heel moeilijk. Dus waarom is het dan niet algemeen bekend? Waarom heeft je specialist er nooit over gepraat?

Dat is eenvoudig, omdat aan deze werkende oplossing, niet dezelfde enorme hoeveelheden geld te verdienen zijn als met een "onverzekerde" plastische operatie, of het keer of keer aanschaffen van zalfjes en andere middeltjes.

De enige manier om blijvend van cellulite te herstellen is door te STOPPEN met symptoom behandeling en je richten op de échte oorzaken (de interne problemen). Wanneer je last hebt van cellulite, dan is dat een bericht van je lichaam dat er een intern probleem is. Je kunt een intern probleem niet oplossen met crèmes, massage apparaten, circulatie rollers en dure behandelingen wanneer deze alleen gericht zijn op de HUID.

Waarom zou je naar mij luisteren?

Ik heb in de afgelopen drie jaar meer dan 350 mensen geholpen met het oplossen van cellulite! Regelmatig ontvang ik e-mails van mensen die jaren lang hebben geworsteld met cellulite en na het toepassen van mijn methode eindelijk geen last meer hadden van de vervelende hardnekkige sinaasappelhuid.

Een aantal van deze reacties kun je verder op deze pagina lezen.

Goed, terug naar mijn verhaal! 


Maak Jij Je Cellulite Erger?

Indien je dezelfde fouten maakt als de meeste mensen met cellulite, dan richt jij je bij alles wat je probeert waarschijnlijk ook op de kenmerken van cellulite. Dus de plakken aangetaste huid, de rimpelige plekken die je het nare gevoel van onzekerheid geven.

En misschien bereik je hiermee af en toe ook wel eens wat. Misschien neemt de cellulite een beetje af, misschien is deze met een heftige ingreep zelfs tijdelijk helemaal weggeweest.

Maar waarschijnlijk ben jij op deze webpagina beland omdat dit niet het geval is.

Omdat je keer op keer teleur wordt gesteld met loze beloftes die uiteindelijk niet het resultaat brengen wat je zocht.

Het gevaar van het onderdrukken van de uiterlijke kenmerken van cellulite, is dat je het interne probleem lange tijd blijft negeren. Als dit probleem blijft bestaan en jij hierop geen actie onderneemt, dan kan je huid op termijn ernstig aangetast raken en wordt de kans op een echte genezing van cellulite steeds kleiner.

Ik heb elk boek gelezen over huidproblemen, interne gezondheid, ontgiften, dieetplannen, alternatieve genezing, en boeken over voeding. Ik heb jaren gezocht naar alles wat al bekend was over cellulite, en ik heb ook zelf een aantal werkende conclusies getrokken uit dit onderzoek.

"Cellulite is veel meer dan alleen de rimpelige huid waar wij ons voor schamen"

Cellulite is veel te complex om simpelweg te behandelen met een crème of supplementen bij de kruidenier. Je kunt een intern probleem niet verhelpen door de symptomen te bestrijden. Deze methodes richten zich niet op de oorzaak van cellulite, maar op die plak met rimpelige huid.

Je lichaam stuurt je vaak berichten over je gezondheid. Helaas is de medische industrie van vandaag de dag er op gericht om deze signalen te onderdrukken in plaats van een oplossing te bieden voor de bron van deze signalen. Cellulite, huidproblemen, stress, weinig energie, hoofdpijn, etc. Noem het maar op. Het zijn allemaal berichten van je lichaam om te zeggen dat er iets niet goed is!

Door alleen maar de symptomen te behandelen wordt het interne probleem niet opgelost.

Je kunt het vergelijken een brandalarm in je keuken.

Gaat het alarm af, omdat jij je oven bent vergeten uit te zetten, dan los je dit probleem toch ook niet op door het brandalarm uit te zetten? Dat alarm, gaat dan binnen enkele seconden weer opnieuw af, want de bron van de rook is niet weggenomen.

De oplossing is het uitzetten van de oven!

Je snapt waarschijnlijk waar ik naartoe wil. De oplossing die ik vond, is de enige natuurlijke methode die zich richt op "waar cellulite vandaan komt"!

Met mijn methode gaan we adequate maatregelen treffen en genezing van cellulite vanzelf laten plaatsvinden.


Trouwens wist je dat cellulite helemaal niet bestaat?

De term cellulite is bedacht door schoonheidssalons en kuurcentra 's. Wat je vaak te horen krijgt is dat cellulite, ofwel ''sinaasappelhuid'', het gevolg is van te veel vet, opgehoopt rondom de benen, dijen en billen. Door speciale crèmes of massage apparaten zou volgens hen de vorming van cellulite op de huid kunnen stoppen. Dit is te simpel en veel mensen hebben geen flauw idee wat cellulite echt inhoudt en geven daarom onnodig veel geld uit alleen deze zogenaamde wondermiddelen.

Experts zijn het er over eens dat de meeste cellulite behandelingen alleen sporadisch effectief zijn op de korte termijn. Dit komt omdat deze behandelingen alleen maar tijdelijk de bloedsomloop in de benen, dijen en billen stimuleren, waardoor dit gebied tijdelijk wat vet kan verliezen, waardoor de rimpels wat minder diep lijken en de huid wat strakker lijkt.

De waarheid is dat geen van deze behandelingen permanent je cellulite probleem kunnen verhelpen. Onderzoek heeft meerdere malen aangetoond dat de oorzaak van cellulite niet komt door ophoping van vetten omdat cellulite vet hetzelfde is als normale vetten in je lichaam.
Cellulite is dus geen oorzaak, cellulite is een gevolg!


Anti-Cellulite Behandelingen

Je vraagt je wellicht af waarom er dan zoveel anti-cellulite producten zijn?

Het probleem bij de meeste anti cellulite behandelingen is dat het geen officieel medicijn is waardoor al deze behandelingen ook niet klinisch beoordeeld worden zoals bij receptmedicijnen.

Dit betekent dat de nadruk wordt gelegd op de marketing en het geven van valse hoop aan vrouwen dat ze met 5 minuten per dag een roller over hun huid halen, van hun cellulite af kunnen komen.


Wat zijn de Onderliggende Oorzaken van Cellulite?

Onder je huid heb je strengen van bindweefsel met vetten en spieren er omheen. Omdat vet erg zacht en vloeibaar is, vormt het zich rond de strengen bindweefsel en duwt het de bovenlaag van de huid een stukje omhoog. Na lange tijd neemt deze bovenste huidlaag deze vorm blijvend aan en sterft af. Wanneer dit proces zich herhaalt vormt zich langzaam aan een vreemd gevorm laagje dode huid op de normale, gladde huid en krijg je vrij snel al last van cellulite.

De oorzaken van cellulite zijn:

 • Hormonale onbalans- hormonen spelen een grote rol bij het ontwikkelen van cellulite. Onder anderen oestrogeen, insuline, noradrenaline, schildklierhormonen en prolactine vormen een groot onderdeel van het ontwikkelen van cellulite.
 • Verminderde lymfe circulatie- lymfe is een lichaamsvloeistof wat aanwezig is in de bloedcirculatie. Wanneer niet voldoende lymfe in het systeem zit, dan kan cellulite vrij spel krijgen.
 • Genen - Bepaalde genen vergroten de kans op cellulite aanzienlijk, omdat ze de oorzaak vergemakkelijken. Vooral trage stofwisseling en de ophoping van vetten onder de huid met een trage bloedsomloop zorgen voor cellulite.
 • Levensstijl -vrouwen die te veel verzadigde vetten, koolhydraten en zout eten met veel stress en weinig gerichte lichaamsbeweging te hebben een aanzienlijke grotere kans op de ontwikkeling van cellulite.
 • Nummer 1 oorzaak - combinatie van bovenstaande factoren, tijdens mijn onderzoek ben ik erachter gekomen dat bij de meeste vrouwen de oorzaken van cellulite vooral ligt bij een slechte hormoon huishouding, een slecht dieet en de verkeerde levensstijl.

Je begrijpt dus waarom de meeste cellulite behandelingen zoals zalven en massage apparaten niet goed werken omdat ze de bovenstaande oorzaken helemaal niet aanpakken.

Je kunt niet je hormoon huishouding op orde krijgen met een zalf.

Daarom heb je vaak maar tijdelijke resultaten en blijft cellulite bestaan, zelfs met de meest dure crème.

"De oorzaak van cellulite is waarschijnlijk niet wat je verwacht"


Waarom Vrouwen Cellulite Hebben

Vrouwen hebben de neiging om vet op te slaan rondom de heupen, dijen en billen waar de huid velen malen dunner en losser is dan elders. Hierdoor wordt cellulite veel sneller zichtbaar juist doordat deze dunne huid, sneller de vorm aanneemt van de opgehoopte vetlaagjes rond het bindweefsel. Mannen hebben meer de neiging om vet op te slaan rondom de buik waar de huid dikker is en daardoor zie je minder cellulite bij mannen.

Zoals je kunt lezen is cellulite niet iets abnormaals vergeleken met normaal vet wat op andere plaatsen wordt opgeslagen in het lichaam.
De enige reden waarom het meer zichtbaar is rondom de heupen, dijen, en billen is omdat de huid daar dunner is.

Helaas hebben ook vrouwen met de ideale lichaamsvet index last van cellulite (ook beroemdheden hebben cellulite). Dat komt omdat er meerdere factoren een rol spelen bij het krijgen van cellulite.

Daarom werken afvalprogramma's alleen, niet om van cellulite af te komen, deze richten zich alleen maar op 1 oorzaak van cellulite, namelijk het hoge vetpercentage in het lichaam, maar niet op alle oorzaken.

Ook is het bekend dat cellulite erger wordt bij het ouder worden, mede doordat de huid dan in het algemeen dunner wordt, maar 1 ding is absoluut zeker…


Wanneer Je Je Niet Richt Op Alle Oorzaken Van Cellulite, Dan Wordt Het Steeds Erger!

Ik heb mij volledig verdiept in de natuurlijke aanpak tegen cellulite. Ik werd vrienden met experts op het gebied van natuurlijke genezing. Ik leerde waarom zo veel vrouwen cellulite krijgen, ik leerde wat cellulite inhield, ik leerde waar de oorzaken lagen en leerde wat de meest logische oplossingen waren.

Toen ontdekte ik iets vreemds.

Het oplossen van cellulite bleek zo eenvoudig en voor de hand liggend, dat ik niet begreep waarom dit hele probleem nog bestaat. Een van de professionals waar ik op dit moment mee samenwerkte, wist het me te vertellen en ok dit is erg logisch.

Cellulite is een erg beschamende aandoening. Het komt voornamelijk voor bij vrouwen, en nog meer dan bij mannen, speelt bij vrouwen de uiterlijke verschijning een erg belangrijke rol.

Nu blijkt dat hier het probleem ligt. Vele duizenden vrouwen hebben zich in de afgelopen jaren weten te ontdoen van cellulite.

De natuurlijke oplossing hiervoor bestaat!

Maar omdat cellulite een beschamend onderwerp is, willen de meeste vrouwen die het overwinnen, dit hoofdstuk van hun leven zo snel mogelijk afsluiten.

Om die reden wordt er niet veel over gesproken en krijgen de natuurlijke oplossingen die WEL echt werken, niet de mogelijkheid om zich te verspreiden, terwijl de dure, korte termijn oplossingen van de farmaceutische industrie, dit via reclames wel doen!

Deze website is een poging van mijn kant, om de natuurlijke oplossing tegen cellulite, die wel echt werkt aan het licht te brengen en zo wijds mogelijk te verspreiden.

Tijdens mijn onderzoek naar cellulite kwam ik tot de volgende ontdekkingen:

 • Wanneer je last hebt van cellulite / huidklachten heeft dat er in veel gevallen mee te maken dat je lichaam een tekort heeft aan belangrijke voedingsstoffen, vitamines en aminozuren. Hierdoor is je hormoonhuishouding en het bindweefsel van de huid structureel verzwakt geraakt waardoor er eenvoudig cellulite klachten kunnen ontstaan.
 • Wereldwijd hebben veel mensen regelmatig en onnodig last van cellulite klachten. Vaak gaat het om cellulite op de benen of billen, maar ook andere huidklachten komen erg vaak voor. Veel mensen weten niet goed hoe je cellulite op een natuurlijke manier kunt oplossen.
 • Veel mensen geven onnodig veel geld uit aan allerlei symptoom behandelingen, crèmes, circulatierollers en andere dure behandelingen. Het probleem is dat er alleen maar symptomen onderdrukt worden waardoor klachten blijven bestaan.
 • Er is weinig goede informatie te vinden om cellulite te behandelen, omdat informatiebronnen zijn vervuilt door de farmaceutische industrie en de zogenaamde specialist die er geld mee wil verdienen.

Dit betekent niet dat er geen goede alternatieve, natuurlijke oplossing tegen cellulite te vinden zijn. Zeker niet! Het is alleen niet iets wat zich al heeft verspreid tot algemene kennis. Waar ik achter ben gekomen is dat je je circulatie, en sterkte van je huid zelf kun beïnvloeden en hiernaast de opslag van vet kunt tegen gaan met enkele simpele stappen.

"Richt je op de KERN en je kunt je cellulite snel en effectief oplossen!"

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak is van cellulite, begon ik er over te schrijven op mijn blog om mensen met cellulite klachten te helpen. Mijn blog krijgt steeds meer bezoekers en elke keer kreeg wordt me gevraagd of ik mijn kennis niet op papier wil zetten.


Eindelijk Een Doorbraak!

Na jaren onderzoek heb ik de cellulite puzzel opgelost, ik kwam erachter waardoor je überhaupt last krijgt van cellulite, en door de interne oorzaken te verhelpen kun je beginnen met herstel!

Eindelijk, na een lange weg van vallen & opstaan heb ik een systeem gevonden dat écht werkt!

Mag ik je iets vragen?

Wat heb jij al geprobeerd tegen cellulite?

 • Diëten?
 • Anti-cellulite crèmes?
 • Grootmoeders middeltjes?
 • Massage apparaten?
 • Intense lichaamsoefening?
 • Vermageringspillen?
 • Kruiden?
 • Dure behandelingen?

Maar nog steeds last van cellulite rondom de heupen, dijen of billen?

Ik vraag je dit omdat veel mensen van alles geprobeerd hebben tegen cellulite, en geen van deze behandelmethodes blijken permanent te werken.

Wellicht heb je de moed opgegeven om ooit nog verlost te raken van cellulite?

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! Je hoeft niet voor de rest van je leven last blijven houden van een bobbelige onaantrekkelijke sinaasappelhuid!

Na het succes van mijn blog besloot ik alles op papier te zetten in een simpel te volgen programma, ontworpen om cellulite bij iedereen die het toepast te stoppen:

Deze methode is uitgegroeid tot het "Cellulite Verdwijn Programma" en hiermee heb ik inmiddels ruim 350 mensen succesvol geholpen.


Jouw Eigen Blijvende Oplossing Tegen Cellulite

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen je cellulite klachten en aan de slag te gaan met een methode die jou je zelfvertrouwen teruggeeft!

Het "Cellulite Verdwijn Programma" is een nieuwe natuurlijke doorbraak tegen cellulite en ik heb inmiddels al zeer positieve reacties ontvangen van mensen die er mee aan de slag zijn gegaan, een aantal daarvan kun je op deze pagina lezen.

Het "Cellulite Verdwijn Programma™" richt zich op de OORZAAK van cellulite en geeft je het gereedschap om ZELF de klachten te stoppen.

Ik heb de natuurlijke tips uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve methode die je vanuit je huis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan een jaar gekost om het stappenplan te verfijnen en nog effectiever te maken.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om voorgoed van cellulite af te komen. Je zult tips aantreffen waarmee je op dezelfde dag al je huid kunt versterken en cellulite kunt verminderen. Echt merkbaar en zichtbaar resultaat heb je al in 7 dagen.

"Ontdek het natuurlijke geheim om cellulite bij de kern aan te pakken!"

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met mijn bewezen natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van cellulite.

Zodat jij ook een perfecte gladde huid krijgt!

Dit systeem is zo effectief dat het NIET alleen je cellulite zal verbannen, maar je zult ook de extra pondjes extreem snel kwijtraken. Dit doen we door je stofwisseling extra te stimuleren (hierover later meer).

Dit systeem is exact hetzelfde systeem waarmee inmiddels honderden vrouwen cellulite hebben verbannen.

Weet je wat het beste is? Het is 100% natuurlijk, goedkoop, en erg simpel om uit te voeren. In slechts 4 weken tijd zul jij van je cellulite probleem afkomen, gegarandeerd. Dit komt omdat het lichaam een natuurlijk mechanisme heeft om cellulite tegen te gaan, het enige wat je hoeft te doen is je lichaam de juiste ingrediënten te geven om dat proces uit te voeren.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • 6 bewezen gouden regels om per direct cellulite op de benen, dijen en/of billen te verminderen in 24 uur.
 • Uit welke 4 basisprincipes een goede gebalanceerde maaltijd bestaat om de hormoonhuishouding te verbeteren en waarmee je zonder moeite het cellulite proces af kunt breken.
 • Hoe je snel en eenvoudig een mooiere en gladdere huid kunt krijgen, zelfs als je al jaren lang last hebt van cellulite op de dijen en billen.
 • Hoe je eenvoudig je huid kunt versterken en verjongen zodat de sinaasappelhuid op een natuurlijke manier afneemt en jij een mooie huid zult terugkrijgen.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen bij cellulite, alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar volledig herstel van cellulite uit.
 • Ontdek waarom de holistische methode velen malen effectiever werkt dan traditionele cellulite behandelingen omdat het alle 4 de oorzaken van cellulite aanpakt en cellulite laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 • De nummer 1 techniek om de lymfe circulatie te vergroten om cellulite bij de KERN aan te pakken. Een verminderde lymfe circulatie is één van de verborgen oorzaken van cellulite.
 • Waarom veel cosmetische producten juist je huid verouderen door giftige stoffen waar veel mensen en zelfs specialisten geen flauw idee van hebben.
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, 200% meer energie te verkrijgen en te houden.
 • Wat je vandaag nog kunt doen om de doorbloeding van de huid te verbeteren met één simpele techniek.
 • Het duidelijke verschil tussen "goede" en "slechte" vetten en waarom balans tussen omega 3,6,9 essentieel is voor je gezondheid en hoe deze balans je voordelen geeft in de strijd tegen cellulite.
 • Hoe je antioxidanten kunt gebruiken als externe zuiveringsmachine voor je lichaam zodat de ophoping van gifstoffen het lichaam kan verlaten en ze je huid niet langer beïnvloeden. Dit is onder andere een van de redenen dat de dode huidschilfers niet snel genoeg worden afgestoten bij cellulite.
 • Wat je moet doen om je huid te verjongen door de ophoping van gifstoffen op een holistische natuurlijke manier uit je lichaam te verdrijven. Als jij last hebt van cellulite, en je onderneemt geen actie tegen de ophoping van gifstoffen, dan veroudert je huid vele malen sneller en blijft de schade van de cellulite permanent aanwezig.
 • Wordt een slimme consument en leer wat je in de supermarkt vooral moet laten staan en welk voedsel je juist kan helpen in je strijd tegen cellulite. Het zijn deze kleine veranderingen in je dagelijks leven die het grote verschil gaan maken en ze zijn NIET MOEILIJK!
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en herstel van cellulite onvermijdelijk is. (het hefboom effect!)
 • Leer de 5 beste anti stress technieken om te voorkomen dat stress je gezondheid en je huid nadelig beïnvloedt.
 • Wat je kunt doen om er voor te zorgen dat externe factoren zoals cellulite, je humeur en gesteldheid niet meer beïnvloeden met technieken afkomstig uit het verre oosten.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde e-nummers staan er bekend om dat ze je hormoonhuishouding aantasten.
 • Low impact Training Programma waarmee je met simpele oefeningen snel en eenvoudig de ''probleemgebieden'' kunt aanpakken.

Maar ontdek ook:

 • Wat je moet doen als je last hebt van huidproblemen en hoe je door een aantal simpele lifestyle veranderingen elke vorm van huidaandoeningen in bijna alle gevallen drastisch kunt verminderen.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan en geen last meer van cellulite)
 • Ontdek welke 2 moleculen je bloed zuiveren en je energie verhogen zonder al te veel moeite waardoor cellulite vanzelf steeds minder zichtbaar wordt.
 • Hoe je met een unieke waterstrategie altijd voldoende gehydrateerd bent! Zodat je huid en de PH waarden perfect in balans blijven.
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke recepten) die specifiek die dingen bevat die je cellulite verminderen en je gezondheid bevorderen.
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten (cellulite prikkel).
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: oxidatie in de aderen, cafeïne, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en andere omgevingsfactoren.
 • Welke voedingsmiddelen hoog in antioxidanten vroegtijdige veroudering van de huid en de ontwikkeling van kanker kunnen voorkomen.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je darmen te versterken. Men zegt niet voor niets schoonheid komt van binnen. Leer hoe je de interne balans weer kunt herstellen.
 • Waarom de juiste balans (2:1) verzadigde en onverzadigde vetten cruciaal is om de vitaliteit van de huid te versterken en cellulite bij de kern aan te pakken.
 • Hoe je met specifieke oefeningen in slechts 10 minuten per dag al je spieren kunt trainen waardoor je algemene conditie omhoog schiet en je huid strakker rond je lichaam komt te zitten!
 • Hoe je met een gezonde darmflora, het hebben van weinig energie en oververmoeidheid vaarwel kunt zeggen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je spijsvertering vandaag nog te versterken.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je het nummer 1 hormoon kennen om je dag en nachtritme natuurlijk te verbeteren.
 • Welke ''groene smoothies'' niet alleen erg lekker zijn, maar ook nog je huid verjongen en rimpels bestrijden– schoonheid komt van binnen!
 • Leer hoe je je immuunsysteem oersterk kunt maken en ontdek waarom dit zo belangrijk is bij het tegengaan van kwaaltjes en kom er achter hoe dit je gezondheid, energiepijl en zelfs je libido ten goede kan komen!
 • Tips en strategieën om huidveroudering snel en natuurlijk tegen te gaan zodat je geen dure face lifts nodig hebt.

En dan nog:

 • Verlies snel de overtollige kilo's met een paar simpele aanpassingen in wat je dagelijks naar binnen werkt.
 • De nummer 1 techniek volgens mijn lezers om cellulite dramatisch te reduceren, met name cellulite op de bovenbenen en billen.
 • Waarom je met de meeste diëten of ontgiftingsprogramma's NOOIT je cellulite zult verbannen.
 • Waarom vroegtijdige veroudering veroorzaakt wordt door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de effecten van veroudering te vertragen en zelfs omdraaien.
 • Waarom de meeste mensen nooit van cellulite zullen genezen vanwege een ongezonde levensstijl en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zult horen.
 • De reden waarom een liposuctie het slechtste is wat je kunt doen voor je huid doordat je vetreserves aangetast worden en hoe het losmaken van de huid uiteindelijk voor meer cellulite kan zorgen.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je hormoonhuishouding in balans blijft waardoor depressies en "niet lekker in je vel zitten" verleden tijd worden.
 • Specifieke gerechten om cellulite tegen te gaan! Ik heb de recepten specifiek aangepast om je hormoonhuishouding in balans te krijgen. Wil je een sterkere spijsvertering? Dan is dit je oplossing!
 • Hoe je met de juiste hoeveelheid antioxidanten de negatieve effecten van huidveroudering kunt voorkomen (de "oxidatie & vrije radicalen theorie").
 • Waarom een tekort aan belangrijke mineralen zorgen voor chronische oververmoeidheid en huidproblemen.
 • De ongelooflijke samenhang tussen sporten en cellulite, hoe je door de juiste oefeningen zelf je cellulite kunt verminderen. Deze methode heeft mij enorm verbaasd.
 • Wat te doen om een ijzersterk immuunsysteem te krijgen door de interne blokkades te verhelpen. Het mooie is dat het binnen iedereens handbereik ligt!
 • Waarom de anticonceptie pil voor cellulite kan zorgen en hoe een je hormonale gewichtstoename kunt voorkomen!
 • Welke natuurlijke voedingsmiddelen, tips en strategieën van nature sterke collageen verhogende bestandsdelen hebben waardoor cellulite niet meer kan bestaan.
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet wat volledig uitgebalanceerd is voor een super strakke huid.
 • Wat is de waarheid over zuivelproducten, zijn ze écht zo slecht voor je vanwege de hormonen zoals in de media wordt geprojecteerd? Ontdek welke zuivelproducten enorm goed voor je darmflora en immuunsysteem zijn, maar die bijna niemand dagelijks neemt.
 • Kun je wel voorgoed van cellulite genezen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als meer groente eten en minder suikers. Gelukkig is er een blauwdruk specifiek voor permanent herstel!
 • Het belang om lifestyle veranderingen door te voeren waardoor cellulite geen kans heeft om op te komen, met name de productie collageen in de huid. Deze veranderingen zijn simpel maar extreem effectief

Last but not least:

 • Hoe je met mijn "Cellulite Verdwijn Programma" binnen een paar dagen al een vermindering van cellulite zal ervaren! De overbelasting zal uit je lichaam verdwijnen en de opslag van overtollig vet zal zich normaal gaan verspreiden als er sowieso nog sprake is van overtollig vet! Het resultaat is weer de gezondheid en huid hebben die je zo hebt gemist!
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruisend van energie. Voel je beter en zie er gezonder uit.
  Allemaal omdat je niet alleen van je cellulite af bent gekomen, maar omdat je je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in het "Cellulite Verdwijn Programma". Als jij op zoek bent naar een totaaloplossing om ervoor te zorgen dat je niet langer last zal hebben van cellulite, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je definitief de controle hebt over je huid. Dat je niet langer afhankelijk bent van allerlei zogenaamde specialisten, crèmes of massage apparaten die maar voor korte duur werken. En dat je eindelijke niet meer om dit soort beschamende zaken naar je huisarts hoeft!


In 4 weken zul jij:

 • Je zelfvertrouwen herstellen en stoppen met je zorgen maken over je cellulite;
 • Elke outfit dragen die je wilt, hetzij bikini's, rokjes of een andere outfit, zonder je te schamen;
 • Meer aandacht krijgen van je partner, bedenk je eens wat hij zal vinden van je nieuwe strakke huidje!
 • Beter seksleven omdat je er weer geweldig uitziet zonder kleding;
 • Je oude jeans in de kast eindelijk weer passen!

Succesverhalen:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door gemotiveerd met het ''Cellulite Verdwijn Programma'' aan de slag te gaan


Het Cellulite Verdwijn Programma Werkt Op De Volgende Manier:

 • Speciale iso-metric technieken die zeer gericht werken, om cellulite snel en efficiënt aan te pakken.
 • Het op natuurlijke wijze kwijtraken van afvalstoffen in je lichaam. Hierdoor kunnen de belangrijkste organen die verantwoordelijk zijn om het lichaam schoon te houden beter functioneren en dus cellulite tegengaan.
 • Het verjongt, verstevigt en versterkt je natuurlijke interne mechanismen die verantwoordelijk zijn voor hormonale regulatie en ontgifting.
 • Aan de hand van een lijst met specifieke anti cellulite voedingsmiddelen maak je een einde aan cellulite op je lichaam door de interne balans te herstellen.
 • Je vergroot de collageen productie van het lichaam, waardoor je strakke heupen en billen zult krijgen.
 • Je verstevigt de huid met een speciaal trainings programma, waarmee je met een paar minuten per dag een vitale strakkere huid krijgt.

Welke Resultaten Zul Je Krijgen?

 • In 2 weken MINIMAAL 50% minder cellulite
  En je zal je een stuk fitter en vitaler voelen, je huid krijgt de oorspronkelijke glans terug en je cellulite zal verminderen.
 • In 3 weken MINIMAAL 70% minder cellulite
  Zie de enorme verbeteringen! De huid begint erg strak te worden en de cellulite plekken rondom de heupen, dijen en billen zijn bijna weg.
 • In 4 weken kan je cellulite al compleet verbannen zijn!
  Je zal een ticket kunnen boeken naar een zomers strand en vol trots in bikini rond kunnen lopen en je prachtige strakke huid kunnen showen!

Wie ben ik en waarom zou je naar mij luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, sterker nog, het is het tegenovergestelde. De medische industrie zal dit soort permanente oplossingen niet snel prijsgeven.
Ik weet alleen wat werkt om van cellulite af te komen en een mooie huid gaat krijgen, omdat ik deze methode bij zo ongelooflijk veel mensen zo snel en zo effectief heb zien werken!

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor het "Cellulite Verdwijn Programma" en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen open staan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je er achter gekomen dat de conventionele cellulite behandelingen (crèmes, zalven, lotions etc.) niet voor het gewenste resultaat zorgen. En zie je nu in hoe effectief een natuurlijke holistische methode kan werken tegen cellulite.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent!
Laten we samen aan de slag gaan om je cellulite op een natuurlijke manier permanent te stoppen, zodat jij niet meer langer last hoeft te hebben van deze onsierlijke aandoening.


Waarom Het "Cellulite Verdwijn Programma" Wellicht Niet Geschikt Is Voor Jou:

Als het voor jou belangrijk is dat het programma door een professionele designer is ontworpen. Als jij er veel waarde aan hecht dat de naam van een of andere professor op de kaft staat (inclusief lange baard en bril). Als jij recensies verwacht van de grootste kranten en tijdschriften op de achterkant wil zien? Dan is het Cellulite Verdwijn Programma niet geschikt voor jou.

Ik vind het belangrijk dat het pakket er netjes en verzorgt uitziet, maar heb geen achtergrond als professionele designer. Ik heb deze methode weliswaar in samenwerking met professionals ontwikkeld, maar de echt belangrijke informatie is afkomstig van gewone mensen zoals jij en ik die zelf echt hun cellulite hebben verbannen.

De methode bestaat ook nog niet zo heel erg lang, en zoals ik eerder zei, is het een onderwerp waar mensen liever niet over spreken, waardoor het zich, ondanks de populariteit van het internet niet erg snel verspreid.

Wat ik je wel kan garanderen is resultaat.

Ik heb inmiddels al over de 350 personen geholpen om op een natuurlijke manier cellulite klachten te stoppen. Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat, niet de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om van cellulite af te komen op een natuurlijke manier en zonder allerlei symptoom behandelingen, dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk je eens hoe belangrijk het is om een mooie huid te krijgen en houden en hoe dit je dagelijkse leven zou kunnen beïnvloeden!

Ik weet zelf hoe belangrijk het is om je goed te voelen over je uiterlijk, zonder gehinderd te worden door cellulite plekken. Geloof me, ik heb er meer dan genoeg voorbij zien komen en ik heb het verschil gezien in algehele gesteldheid nadat deze mensen er vanaf waren!
Wanneer jij je aantrekkelijk voelt, dan gaat de kwaliteit van je leven drastisch omhoog!

Je hoeft niet langer rond te lopen met cellulite, zelfs als je alles tot nu toe al geprobeerd hebt!

Niet als de natuurlijk, snelle oplossing binnen handbereik ligt.


Het "Cellulite Verdwijn Programma" Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Cellulite
 • Cellulite op de dijen
 • Slappe bovenarmen (bye bye armpjes)
 • Weinig energie
 • ... je niet goed voelen!
 • Cellulite op de benen
 • Cellulite op de billen
 • Overgewicht
 • Huidproblemen
 • Veel stress

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om snel van cellulite af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken, heb ik besloten om je tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder lastig gevallen te worden door cellulite!

Bonus #1:

Het Anti Cellulite Dieet (t.w.v. €29,-)

Miljoenen vrouwen wereldwijd hebben last van cellulite. In Nederland heeft gemiddeld genomen 75% van de volwassen vrouwelijke populatie last van deze onsierlijke aandoening.

Wat als ik je zou vertellen dat het allemaal niet zo hoeft te zijn! Gelukkig laat nieuw onderzoek zien dat cellulite zeer goed te verminderen is op een natuurlijke manier! Dat je een sterkere en vitalere huid kunt krijgen door ''wat je eet''.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: het dieet dat je zou moeten volgen om je huid te versterken, te versoepelen, je gezondheid te verbeteren, je vetpercentage te verlagen, en meer energie te hebben dan je voor mogelijk zou kunnen houden, is een dieet samengesteld door moeder natuur. Niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! En niet voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.

Maar wat werkt nou echt goed om van cellulite af te komen?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf honderden mensen geholpen met dit probleem.

Ik heb elk dieet getest en de meeste zijn zeer tegenstrijdig en werken lang niet voor iedereen, als ze al effect hebben.

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnen krijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

 • Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?
 • Heb je het gevoel dat de meeste ''anti cellulite diëten'' eentonig en saai zijn?
 • Zou je je liever minder druk willen maken over wat je wel en niet zou moeten ''eten''?
 • Maar zou je best bereid zijn enkele kleine veranderingen door te voeren als je wist dat ze je cellulite actief zouden verminderen?
 • Als jij een verzameling heerlijke recepten zou willen ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je hormoonhuishouding balanceren en cellulite tegengaan!

  Dan denk ik dat het Anti Cellulite Dieet de perfecte oplossing voor je is!
  Klik hieronder voor een ''sneak preview'' van het ''Anti Cellulite Dieet''. Om weer uit te zoomen klik nogmaals op de afbeelding.

  Bonus #2

  (t.w.v. €19,95)

  • Welke natuurlijke remedies van nature cellulite op de benen, dijen en billen verminderen en je lichaam helpen te genezen van dit nare aanzicht.
  • Ontdek welke specifieke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een
   natuurlijke manier je huid versterken.
  • De ongelooflijke genezende kracht van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren, speciale fruit soorten en nog veel meer!
  • Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om je huid van binnenuit te versterken en te laten herstellen van cellulite.

  Bonus #3

  (t.w.v. €29,95)

  • Welke 10 bewezen, simpele technieken overmatige stress per direct verminderen.
  • Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en hiermee voor extra cellulite zorgen.
  •  Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van cellulite en andere huidklachten.
  • Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

  Bonus #4:

  Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

  Het "Cellulite Verdwijn Programma" is de meest effectieve, bewezen methode om cellulite voorgoed te stoppen. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

  Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde leefstijl en natuurlijk een gezond leven.

  Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog een antwoord op je vraag. Hierdoor krijgt het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd tegen cellulite.

  Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn in het ledengedeelte & vraag en antwoord programma.

  Samenvatting van de inhoud:

 • Direct toegang tot de OptimaleGezondheid Leden Site voor aanvullende tips & strategieën tegen cellulite.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

 • Exclusieve Bonus
  Het 4 Weken Clubmembers Programma!

  Heb je last van cellulite, weinig energie, hoofdpijn en je niet lekker in je vel voelen. Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkig ongezonde gewoontes.

  Met het 4-weken programma gaan we al deze klachten voorgoed oplossen, zodat jij ook de gezondheid gaat krijgen die je wilt.

  Ik heb het programma zo ingedeeld dat je er voor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

  Je begint dan bij het begin en je loopt middels het stappenplan het hele programma door en stap voor stap leer je alles over een gezonde leefstijl waarin cellulite niet kan bestaan.

  In het programma ontdek je o.a.

  • Holistische bewezen methode om cellulite direct te verminderen.
  • Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
  • Je spijsvertering en immuunsysteem versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!
  • En nog veel meer!

  Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma op een rijtje ziet staan.

  De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het "Cellulite Verdwijn Programma" toe te voegen als een exclusieve bonus.

  Totale Waarde:

  Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van je cellulite klachten verlost te zijn!

  Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma overzichtelijk op een rijtje ziet staan, waardoor je zelf kunt kiezen welk onderdeel je op dat moment wilt volgen.

  Robert Jan Hendriks is de oprichter van OptimaleGezondheid en voedingsdeskundige en onderzoeker op het gebied van natuurlijke alternatieve behandelingen. Inmiddels is hij de auteur van 15 boeken en schrijft hij regelmatig artikelen voor verschillende gezondheidsblogs. 

  De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het "Psoriasis Weg Programma" toe te voegen als een exclusieve bonus.

  Totale Waarde:

  Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- waard en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn tegen psoriasis!'


  Hieronder nog een paar reacties:


  Hoeveel kost het programma?

  Mag ik je eerst een vraag stellen?

  • Wat zou een blijvende gegarandeerde oplossing tegen cellulite je waard zijn?

  Ik bedoel een échte oplossen. Een oplossing waarmee jij voor de rest van je leven met de zekerheid kunt leven dat, wat je ook doet, de cellulite weg is, en weg blijft!

  "Ontdek hoe je je eindelijk weer sexy kunt voelen, zonder cellulite!"

  Veel mensen hebben honderden, of misschien zelfs duizenden euro's uitgegeven aan allerlei medicijnen en behandelingen!

  En weet je wat? Geen resultaat!

  Het "Cellulite Verdwijn Programma" is het meest uitgebreide en effectieve stappenplan om op een natuurlijke en holistische manier voorgoed van cellulite af te komen. Mijn methode is 100% gericht op moeder natuur!

  Misschien denk je dat 4 weken belachelijk is om je cellulite te laten verdwijnen. De echte reden waarom dit werkt is omdat mijn systeem NIET gericht is om de symptomen van cellulite, maar JUIST de oorzaken van cellulite.

  Ik weet dat jij je weer sexy en aantrekkelijk wilt voelen, ik weet dat jij nu de zomer er weer aan komt naar het strand wilt gaan in je favoriete bikini. En geloof me, je zult resultaat krijgen, echt waar!

  Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten?

  Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om dit pakket een goede prijs te geven.
  De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

  Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze ergens geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

  Zelf heb ik duizenden euro's geïnvesteerd in de ontwikkeling van dit totaal pakket. Ik heb klinische studies laten uitvoeren, ik heb testgroepen opgezet, ik heb zelf al het materiaal uitgebreid de revue laten passeren. Alleen al de aanschaf van alle bekende zogenaamde remedies kostten bij elkaar al meer dan 2800 euro. En dan hebben we het nog niet eens over de hoeveelheid tijd die ik heb geïnvesteerd in deze zoektocht.

  Daarnaast heb ik dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een totaaloplossing die jij thuis kunt volgen.

  Toch vind ik het belangrijk dat iedereen in Nederland en België de kans heeft om op een natuurlijke manier van cellulite af te komen. Niet langer hoef je je onzeker te voelen over je uiterlijk.

  De frustratie om niet die korte rokjes of bikini te durven dragen door cellulite op je benen / billen. Want laten we eerlijk zijn: Cellulite op de huid is niet aantrekkelijk.

  Toen het programma net uit kwam koste het "Cellulite Verdwijn Programma" € 114,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

  Maar om het ''Cellulite Verdwijn Programma'' voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

  Tijdelijk heeft het "Cellulite Verdwijn Programma" een korting van 50%!

  Je kunt het hele pakket uitgeprint (hardcopy) ontvangen voor slechts €57,-. Je hebt het dan binnen 36 uur in huis.

  Tevens krijg je direct toegang tot het complete digitale pakket zodat je direct kunt beginnen!

  Het "Cellulite Verdwijn Programma" is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van al je cellulite klachten af te komen.

  Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consults bij het pakket geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven tot dit volledige pakket voor de actieprijs.

  Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het namelijk belangrijk iedereen goed en effectief te begeleiden.

  Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de SNELSTE, MEEST EFFECTIEVE METHODE om cellulite bij de kern aan te pakken en permanent te stoppen en te genezen!

  Bedenk dit:

 • Het "Cellulite Verdwijn Programma" is goedkoper dan allerlei anti cellulite crèmes, zalven en lotions die je constant moet gebruiken voor minimaal resultaat.
 • Het "Cellulite Verdwijn Programma" is goedkoper dan het ondergaan van liposuctie, lasertherapieën en endermologie (en dan heb ik het nog niet eens over de risicovolle bijwerkingen en wat je bij zulke operaties wel niet moet doorstaan).
 • Het "Cellulite Verdwijn Programma" komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei massage apparaten, body wraps en circulatierollers.
 • Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van anti cellulite crèmes, dure behandelingen en talloze afspraken bij je dermatoloog. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

  Voor een eenmalige investering kun je het complete "Cellulite Verdwijn Programma", waardoor jij direct alle gereedschap in huis hebt om definitief van je sinaasappelhuid verlost te zijn!


  Voordelen Cellulite Verdwijn Programma
  Ten Opzichte Van Reguliere Behandelingen


  En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

  Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal gelezen hebt.

  Ik begrijp het.

  Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het oplossen van huidklachten zoals cellulite. Door mijn ervaring en doordat ik al honderden mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat kunt verwachten. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

  Als jij door mijn complete "Cellulite Verdwijn Programma"gaat, en je cellulite klachten verminderen niet zeer snel, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

  Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

  Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn bewezen methode… Dan weet ik zeker dat je van cellulite af zult komen. Daarbij ga ik je ook helpen om je gezondheid op alle vlakken te verbeteren.

  Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

  Gegarandeerd Resultaat

  Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonus programma’s.

  Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen. Je kunt het gewoon houden.

  Garantie #1: Test mijn methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet per direct resultaat krijgt (geen cellulite meer) dan geef ik je het volledige aankoop bedrag terug.

  60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en stort ik het volledige bedrag voor je terug.

  Zelfs dan hoef je niet het programma terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

  Je zou natuurlijk gewoon het programma kunnen kopen en daarna direct je geld terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

  Waarom doe ik dit?

  Ik weet dat het "Cellulite Verdwijn Programma" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag wegnemen!


  "Ik wil af van die sinaasappelhuid!"

  Het heeft mij jaren lang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

  Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met een deze onsierlijke aandoening?

  Ik kan je vanwege mijn uitgebreide ervaring met celluliteslachtoffers vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

  Je hoeft niet langer te leven met cellulite, of de angst dat je steeds last blijft houden van een sinaasappelhuid.

  Begin vandaag nog met het "Cellulite Verdwijn Programma" en zet de eerste stap naar volledig herstel van al je cellulite plekken.

  Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je aan om het "Cellulite Verdwijn Programma" tenminste een kans te geven, je loopt immers geen enkel risico.

  Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

  Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

  • Geen last meer hebben van cellulite op de benen, dijen en / of billen!
  • Geen last meer hebben van een onbalans in je hormoonhuishouding, waardoor cellulite terug blijft komen of blijft verergeren
  • De gezondheid van je huid in het algemeen zien verbeteren. Met de dag!!
  • Niet meer telkens de frustratie hoeven ervaren als cellulite toch weer opnieuw de kop opsteekt.
  • Nog veel en veel meer!

  Wat Je Allemaal Gaat Ontvangen:


  Welke opties zijn er:

  • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met cellulite en het risico dat je op steeds meer plekken cellulite gaat krijgen en dat dit steeds erger gaat worden is zeer groot.
  • Optie #2 (niet aanbevolen).Je blijft voor de rest van je leven allerlei anti cellulite crèmes, zalven, lotions, massage apparaten en dure behandelingen proberen zonder blijvend resultaat.
  • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hieronder voor het "Cellulite Verdwijn Programma" en je gaat zelf ontdekken hoe je snel, eenvoudig en op een volledige natuurlijke manier van al je cellulite klachten af kunt komen!

  Als je voor optie 1 of 2 kiest wens ik je al het geluk toe (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

  Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier van cellulite af te komen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor toegang tot het complete programma.

  Per direct kun je met het programma starten en de uitgeprinte en ingebonden versie heb je binnen 36 uur in huis!

  Ik garandeer dat je alles in huis zult hebben om je cellulite klachten permanent en natuurlijk te stoppen.

  Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer snel van je cellulite verlost bent, dan krijg jij je geld 100% terug.


  4 Redenen Om Niet Te Wachten:

  • Je hebt per direct toegang tot het complete "Cellulite Verdwijn Programma" (je kunt dus direct beginnen);
  • Uitgeprinte versie van het "Cellulite Verdwijn Programma" heb je binnen 36 uur thuis;
  • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
  • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

  Mag ik je het volgende nog vragen?

  Hoeveel is het je waard als je nooit meer bang hoeft te zijn om je lichaam te laten zien en je niet langer met de onzekerheid van cellulite hoeft te leven.

  Dat je naar het strand of zwembad gaat en je volop kunt genieten van het dragen van je bikini!

  Je gaat niet alleen leren om je cellulite klachten te stoppen. Je gaat ook nog leren om een gezondere levensstijl op te bouwen!

  Laat cellulite niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten. Ga aan de slag met een
  effectieve natuurlijke manier om je gezondheid op alle vlakken te verbeteren.

  Klik hier onder op de knop om het ''Cellulite Verdwijn Programma" voor de tijdelijke promotie prijs te bestellen.

  Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


  Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


  *Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Ik garandeer je het resultaat!

  *Betalingen worden uitbesteed aan PayPro B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

  Op je goede gezondheid,

  Robert Jan Hendriks
  Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

  P.S. Zodra je mijn methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

  P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: klantenservice@optimalegezondheid.com

  Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.


  Bestel Nu

  Nog Een Paar Succesverhalen:


  Bestel Nu

  We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier.
  © 2018 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contactpagina door hier te klikken. Heb je verder vragen? Lees dan onze vraag en antwoord, door hier te klikken.

   

  © 2010-2018 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com - SkypeID: optimale.gezondheid