Tijdelijke aanbieding verdwijnt over:


Ontvang direct 40 euro korting >>

"Ontdek Hoe Een Liesbreuk Operatie Het Geheim Heeft Onthuld Om Razendsnel Van Overtollig Buikvet En Lovehandles
Af Te Komen!"

Datum:23-05-2024

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

RE: Hoe ik dankzij een liesbreuk operatie zonder keihard zwoegen in de sportschool van overtollig buikvet en lovehandles ben afgekomen Beste lezer,

Of je nu jong of oud, man of vrouw, klein of groot bent, iedereen heeft liever een slanke taille met zichtbare buikspieren dan een bierbuik met zwembandjes..

Een buikje, vrijwel iedereen loopt ermee rond, en het kan echt hardnekkig zijn om er vanaf te komen.

Zelfs als je goed op je voedingspatroon let en regelmatig naar de sportschool gaat.

Op deze pagina ga ik je vertellen hoe ik in 4 maanden maar liefst 6 kilo aan puur buikvet ben aangekomen en hoe ik dit in 28 dagen ben kwijtgeraakt!!

Maar eerst even het volgende:


Ik heb een aantal vragen voor je:

 • Ben jij op dit moment niet tevreden over je buik? Ben jij er helemaal klaar mee om onzeker te zijn over de zwembandjes en ben je ze liever kwijt dan rijk?
 • Droom je weleens van een strakke en platte buik, maar wordt je iedere dag weer geconfronteerd met teveel vet?
 • Zou je graag weer 10 -20 jaar terug in de tijd willen om het figuurtje van toen terug te krijgen en dat vast te houden? Zodat je er weer sexy uitziet in een zwembroek of bikini?
 • Wil jij weer in je oude broeken weer passen zonder dat je er jezelf een rolmops in voelt?
 • Schaam jij je voor je lichaam wanneer je voor de spiegel staat?
 • Wil je ook een slanke taille hebben zonder teveel vet en een zwembroek / bikini proof lichaam hebben?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief helemaal door te lezen, omdat ik je exact ga vertellen hoe ik zelf voor de tweede keer van overtollig buikvet ben afgekomen - in slechts 28 dagen tijd!


Mijn eigen confrontatie met teveel buikvet

Ik weet nog goed toen ik te kampen had met overgewicht en rondliep met teveel buikvet en de bekende love handles. Dit was zo’n 10 tot 12 jaar geleden. Tijdens de lagere/middelbare school had ik er nog niet echt veel problemen mee, althans dat dacht ik.

Ik was er nog niet echt mee bezig en ik kan me niet herinneren dat ik er veel last van had, heerlijk die tijd in ontwetendheid. Ik was altijd wel degene in de klas die wat dikker was, maar ach, ik had er niet echt problemen mee. Maar toen ik ging studeren veranderde dit allemaal.

Het is wellicht niet eerlijk, omdat echte schoonheid van binnen zit, maar toch word je in eerste instantie (door iedereen) beoordeeld op je uiterlijk. Dit was helemaal het geval toen ik ging studeren.

Toentertijd was mijn buik al aardig wat gegroeid, vooral in mijn zij, maar ik zag de ernst er nog niet van in en deed er dus ook niet echt iets mee.


Totdat ik ging studeren in Groningen!

Ik weet het nog als de dag van gisteren. De introductieweek voor studenten! Wat heeft dat met buikvet te maken, vraag je?

Alles!

De eerste week van het eerste jaar heb je altijd zo'n introductieweek. Dit was een verplicht onderdeel, je kreeg er namelijk ook studiepunten voor! In theorie natuurlijk heel erg leuk.

Naast dat gezellig eten, een rondleiding door Groningen en de kans om je medestudenten te leren kennen was er ook een studie sportdag ingepland..

Dit was voor mij destijds een echte hel!

En als klap op de vuurpijl vond de organisatie van de introductieweek het ook nog noodzakelijk om een gedeelte in een zwembad te organiseren.

Tijdens de sportdag wil je natuurlijk uitblinken, helemaal wanneer je (nog) niemand kent. We gingen voetballen, paalgooien, een hindernisbaan bestormen en nog meer (leuke) oefeningen en activiteiten.

Eigenlijk zijn dit soort oefeningen alleen maar leuk wanneer je zelfverzekerd bent over je figuur en ook daadwerkelijk wat kunt. Maar zit je vast op de stormbaan? Dan is de lol er al gauw af.

Nu mag jij raden in welke categorie ik goed scoorde jaren geleden. Niet de afgetrainde sporters die het parcours in record tempo uitliepen, dat kan ik je vertellen.


Met vallen en opstaan, letterlijk!

Alsof het nog niet erg genoeg was dat ik geconfronteerd werd met het feit dat ik niet eens fatsoenlijk een hindernisbaan kon nemen, wisten mijn studiegenoten dit ook direct.

Zodoende word je toch vrij snel in een hokje geplaatst. Maar toen begon de hel, het zwembad avontuur!

Hier keek ik echt tegenop, ik zag mezelf namelijk nog niet lopen in een zwembroek rondlopen, vooral niet voor al mijn studiegenoten.

Van tevoren kreeg je de melding dat, als je hier geen zin in had, je ook niet mee hoefde te doen.

Je zou denken dat dit de oplossing was, maar helaas niet voor mij. Alle studenten waar je juist wel vrienden mee wilde worden (de populaire) gingen zwemmen en ze vroegen mij of ik ook ging. Natuurlijk zei ik volmondig “JA”! Ik kende helemaal niemand, dus ik had ook weinig keus.

Dit was waarschijnlijk een minder slimme beslissing! Om je plaatsvervangende schaamte te besparen deel ik hieronder slechts een aantal pijnlijke momenten tijdens het zwembad avontuur die me nog altijd zijn bijgebleven.

 • Ik behaalde de snelste tijd in de glijbaan, echter kwam dit omdat ik ook de meeste kilo’s met me meedroeg (rond mijn buik)!
 • Tijdens het omkleden in de gezamenlijke kleedkamer voelde in me niet echt op mijn gemak. Iedereen had een six-pack of een slank middel, behalve ik! Natuurlijk voelde je de ogen staren en oordelen!
 • Naast de blikken van de mannen, werd er ook gegiebeld door de vrouwen, dit was ontzettend pijnlijk! Helemaal tijdens het douchen (voordat je het zwembad in duikt moet je je altijd even afdouchen).
 • Tijdens het wachten op de trap van de glijbaan word je helemaal aangekeken en raakte mijn buik altijd de onderbenen van diegene die voor me stond!
 • Ik had zelfs moeite om het water uit te komen wanneer ik het trapje gebruikte.

Dit was voor mij de druppel!

Natuurlijk deed ik aan zelfspot en moest ik, net als alle anderen, hierom lachen. Maar wat ze niet wisten was dat ik hier maanden nog over zat te malen.

Wellicht ken je dat wel? Een bepaalde opmerking over je figuur en je zit er echt mee!

Ik sliep er zelfs een aantal nachten niet van, ik durfde bijna niets meer te eten en bleef het liefst de hele dag binnen. Het heeft even geduurd voordat ik weer een openbaar zwembad binnen liep.


Toen had ik besloten om alles om te gooien

Ik ben gaan sporten, gezonder gaan eten, wilde van mijn buikvet afkomen en mijn lichaam weer in “shape” te krijgen.

Dit is gelukkig ook gelukt! Ik ben uiteindelijk 12,6 kilo kwijtgeraakt, en dit was tevens het begin van OptimaleGezondheid (2010).

rjlater

Nu zijn we 6 jaar verder en OG is inmiddels uitgegroeid tot de nummer #1 gezondheidsblog van Nederland met duizenden likes. We zijn een echte community geworden.

Daar ben ik natuurlijk supertrots op, maar daar hoort ook een slank en gezond lichaam bij! En vooral dat laatste ging de afgelopen maanden even mis.

Hier het verhaal:


Na 6 jaar kwam mijn 'buikje' weer terug..

Begin dit jaar had ik een liesbreuk opgelopen en werd ik geforceerd om voor een periode van 4 maanden mijn goed opgebouwde fitness routines te pauzeren. De liesbreuk was ontstaan doordat mijn core uit balans was geraakt waardoor je veel sneller klachten krijgt.

operatieliesbreuk

Het was een operatie van meer dan een uur en gelukkig was een netje niet nodig. Maar dat betekende wel dat er een herstelperiode nodig was van minimaal 4 maanden voordat ik weer mijn oude fitness routines kon oppakken.

Dankzij de geweldige steun van mijn vriendin kwam ik er vrij snel weer bovenop.

Maar mijn slanke lichaam was verdwenen. Om heel eerlijk te zijn had ik verwacht dat mijn gezonde voedingspatroon en af en toe wat wandelen voldoende waren om mijn figuur in stand te houden.

Helaas niet!

Mijn spiermassa begon af te nemen en mijn vetmassa begon toe te nemen.

Door de weken heen zag ik mijn gewicht steeds meer toenemen, en mijn vetpercentage begon steeds verder te stijgen (was 10%). Daarnaast had ik ook een enorme eetlust gekregen.

Ik snapte er niks van! Ik bleef steeds meer aankomen en uiteindelijk was ik meer dan 8 kilo puur vet aangekomen.

Geen platte buik meer kan ik je vertellen!

Voor het eerst in jaren had ik weer een buikje + zwembandjes, net zoals al die jaren geleden.

buikvetnaliesbreuk

Ik was verbaasd!

Maar het bleef niet alleen bij meer vet. Ik begon ook wat vervelende klachtjes te krijgen zoals:

Nekpijn, onderrugpijn, stijve rug, ik sliep minder, verminderd libido en mijn humeur liet flink wat te wensen over.

En dat maar met 6 kilo extra buikvet!

Maar ook kon ik het niet goed opbrengen om artikelen te schrijven voor OptimaleGezondheid, iets wat ik altijd met veel plezier deed.

En tijdens een bezoekje aan de sauna met oude vrienden kreeg ik ook nog de opmerking:

“zo die Robert Jan heeft er wel eens beter uitgezien”!

Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit niet echt leuk is om te horen. De oude wonden van vroeger werden weer geopend toen ik rondliep met teveel buikvet.

Niet alleen voor mij, maar ook vanwege mijn vriendin en oude bekenden waarmee ik had afgesproken.

Ik ben namelijk altijd al een voorbeeld geweest op het gebied van gezondheid en een slank lichaam.

En nu was dit zeker even niet het geval! Hoe je het ook went of keert, teveel buikvet is niet aantrekkelijk en brengt ook nog eens veel gezondheidsrisico’s met zich mee.

Want dat buikje neemt door de jaren heen steeds meer in omvang toe en los van cosmetische nadelen brengt het ook nog gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich mee, iets wat plotseling dichterbij komt als ik hetzelfde pad blijf bewandelen.


De gevolgen van overtollig buikvet, vet in je buikholte (visceraal vet) en een zwakke core!

 • Minder zelfvertrouwen! Buikvet is niet aantrekkelijk en vaak neemt het door de jaren heen steeds meer toe.
 • Last van een pijnlijke onderrug, waardoor je minder goed slaapt en steeds last hebt van een zeurende pijn!
 • Verhoogd risico op hart- en vaatziekten en andere aandoeningen zoals diabetes type 2!
 • Vermindert digestief vermogen, waardoor je lichaam de juiste voedingsmiddelen niet goed kan opnemen. Je kan wel gezond eten, maar wanneer je spijsvertering niet optimaal werkt, heb je hier niets aan!
 • Studies hebben zelfs aangetoond dat het hebben van veel buikvet gepaard gaat met een toenemende kans op verschillende soorten kanker.

Het vet direct onder de buik is niet het meeste ongezonde, juist het vet in de buikholte (visceraal vet) kan voor gezondheidsklachten zorgen omdat het zich hier tussen de organen ophoopt.

Dit vet zal zich nestelen rondom je organen en als je niet oppast wordt het steeds lastiger om er vanaf te komen!

Waarom?

In je buik vinden enorm veel stofwisselingsprocessen plaats. Het vet in de buikholte is daarom erg actief! En wanneer je veel buikvet hebt neemt het risico op fouten tijdens deze processen toe.

Maar ook je hormoonbalans en zelfs je stofwisseling kunnen worden aangetast door teveel buikvet.

Het is daarom niet alleen onaantrekkelijk, maar zelfs gevaarlijk voor je gezondheid op lange termijn!

En om heel eerlijk te zijn merkte ik al een verandering in mijn lichaam door slechts een toename van 8 kilo vet (vooral rondom mijn buik).

Ik kreeg sneller last van spijsverteringsklachten, ik had minder energie en voelde mij lang niet zo fit als een paar maanden geleden.

Ongelooflijk dat vier maanden zoveel met je lichaam kan doen.

Maar ik was niet van plan om de oude weg in te slaan en als een gek te gaan sporten en een heel strikt dieet te volgen. Er moest simplistische en minimalistische manier zijn om van overtollig buikvet af te komen.

Want door mijn liesbreuk kan ik niet meer op dezelfde manier sporten als vroeger. Niet meer zwoegen en zweten in de sportschool.

Ik was vastberaden om een methode te vinden om razendsnel en op een gezonde manier mijn slanke lijf terug te krijgen.

Tijd om onderzoek te doen! Ik weet namelijk dat veel andere mensen ook te kampen hebben met overtollig buikvet.

En niet zitten te wachten op een strikt dieet of fitness programma.

Er moet een betere manier zijn en ik was vastbesloten om deze te vinden!

Ik sloot mij als het ware op en het eerste waar ik achter kwam is dat er VEEL tegenstrijdige informatie te vinden is over buikvet verbranden.

Daarnaast zijn er wat mij betreft 3 grote valkuilen waarom bijna niemand strakke buikspieren heeft - zelfs als je al op je voedingspatroon let en naar de sportschool gaat.


Valkuil #1: Core stability en slecht werkende buikspieren

Ik begrijp wanneer dit een beetje vreemd klinkt. Hoe kunnen je buikspieren nu niet goed functioneren? En wat bedoel ik met het uit balans zijn van je core?

Wanneer je (net als elke spier) de buikspieren niet op de juiste manier aan het werk zet, dan worden ze steeds zwakker en zwakker en na verloop van tijd werken ze nog maar op halve kracht.

Wanneer werken je buikspieren niet goed meer?

 • Als je meer dan 3 uur per dag zit (in de auto / op het werk)
 • Wanneer je last hebt van rugpijn (vooral de onderrug)
 • Wanneer je een verkeerde houding hebt bij het lopen en/of zitten
 • En wanneer je moeite hebt met buikspieroefeningen

Vooral langdurig zitten heeft als gevolg dat niet alleen je buikspieren er zwaar onder te lijden hebben, maar je gehele lichaam!

Zitten is niet voor niets het nieuwe roken en heeft bij mij persoonlijk ervoor gezorgd dat ik weer teveel buikvet begon te krijgen.

Dat terwijl ik goed let op wat ik eet! Voeding is daarom ook maar een deel van de puzzel.

Door je buikspieren weer opnieuw in balans te brengen, door de onderliggende oorzaken van teveel buikvet aan te pakken kun jij ook blijvend een platte buik krijgen.

Het geheim is om de balans te herstellen en je vetverbrandingsmechanisme een boost te geven.

Met als gevolg dat je geen of veel minder rugklachten zult hebben, een betere houding zult krijgen waardoor je er veel zelfverzekerder uitziet en als leuke bonus verdwijnt de ophoping vet rondom je buik!


Valkuil #2: Je doet de goede oefeningen…… Op de verkeerde manier

Dit is een fout die ik zelf jarenlang heb gemaakt en dit zie ik ook veel bij anderen. Met name in de sportschool zie je veel mensen die dagelijks bezig zijn met het trainen van de buikspieren.

Denk aan de bekende sit-ups, crunches, planks, of ze doen mee met een kwartiertje buikspieren trainen tijdens een groepsles.

De werkelijkheid is dat 80% van alle mensen die daadwerkelijk actief bezig is om de buikspieren te trainen, geen strakke buik of six-pack zal ontwikkelen.

Ik kan het weten, ik ben jarenlang naar de sportschool gegaan maar keeg nooit echt zichtbare buikspieren. In die tijd dacht ik dat het door genetische factoren kwam.

De waarheid is dat de meeste mensen de bekende oefeningen NIET GOED UITVOEREN! Het ziet er super eenvoudig uit wanneer je een filmpje online bekijkt of als iemand het voordoet in de sportschool, maar er bestaat een groot verschil tussen je buikspieren correct stimuleren of op de grond liggen en een oefening doen.

Daarnaast kunnen we door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om fitnessoefeningen.

Je bent vast weleens in de supermarkt of in de boekhandel fitnessmagazines tegengekomen waarin je de 7 magische oefeningen ontdekt om je ‘’core’’ te trainen.

Het klopt inderdaad dat dit goede oefeningen zijn, maar het plaatje(s) zelf geeft je niet de goede instructies zodat jij echt je spieren aan het activeren bent tijdens de oefening om zodoende je core weer in balans te brengen.

Hierdoor kun je maandenlang deze oefeningen dagelijks doen zonder dat je een platte buik krijgt of alleen maar zeer beperkt.


Valkuil #3 Geen goede voorbereiding

Voordat je (aan welk project dan ook) de eerste stap zet richting het ontwikkelen van je eigen strakke buik is het belangrijk dat je de goede handvaten hebt zodat je de juiste weg inslaat, direct vanaf het begin.

Wanneer je zelf moet gaan uitzoeken wat je moet doen om die platte buik te krijgen, kan ik je uit persoonlijke ervaring vertellen dat je dit maanden gaat kosten. En dan heb ik het nog niet eens over de energie, moeite en geld die je erin steekt.

Het is een feit dat iedereen die een duidelijke plattegrond heeft met een vooraf uitgestippelde route sneller het doel zal bereiken dan iemand die helemaal vanaf het begin moet starten, zonder hulp.

Dit is hetzelfde wanneer je het hebt over je buikspieren trainen en het ontwikkelen van die platte buik zonder “zwembandjes”.

En het mooiste is dat je niet maandenlang als een gek hoeft te sporten zoals ik in het verleden heb gedaan om strakke buikspieren te krijgen.


Het is nooit te laat om die killer abs en de taille van je dromen te krijgen en te houden!

Het eerste wat er door mijn hoofd ging was, hoe ga ik dit in hemelsnaam realiseren? Want echte strakke 6-pack buikspieren heb ik nooit gehad.

En ik wilde niet 5x per week naar de sportschool gaan vanwege het (grote) risico op een nieuwe liesbreuk!

Maar ik heb ook niet de tijd om de hele dag oefeningen te doen.

Met een overvolle agenda en teveel te doen, hoe kan je er dan voor zorgen dat je ook nog overtollig buikvet gaat verbranden en een slank figuur gaat krijgen en behouden?

Het antwoord is:

Less is more!

De Japanse Haiku-Theorie is een mooi voorbeeld hiervan.

Het is een Japanse dichtvorm van 17 lettergrepen die wordt verdeeld over drie regels van opeenvolgend 5,7 en 5 lettergrepen.

Met een haiku kan een schrijver op kernachtige wijze de boodschap aan de lezer overbrengen.

Door onnodige dingen weg te laten en te focussen op de kern. Less is more is hier echt op zijn plaats: met minimale middelen wordt een maximaal effect gecreëerd.

Mijn doel is dan ook om met minimale middelen en inspanningen een maximaal effect te behalen.

Dus niet de lange weg weer gaan bewandelen van 5 tot 7 keer per week sporten en HEEL strikt leven om een vetpercentage van onder de 10% te krijgen.

Dat is niet de Haiku Theorie van less is more way!

In plaats daarvan focussen we om met de meest minimale inspanningen zoveel mogelijk resultaat te krijgen.

En in de wereld van afvallen en strakke buikspieren krijgen is dat absoluut mogelijk! Niet langer het lange pad bewandelen van jojo-en en vervelende oefeningen.

In plaats daarvan richten we op de KERN.

Dit betekent dat je:

 • Nog steeds kunt genieten van je favoriete voedingsmiddelen
 • Niet de hele dag in de sportschool hoeft door te brengen (werkt zelfs averechts)
 • Geen strikt dieet hoeft te volgen - niet minder eten maar strategisch eten!
 • Meer resultaat krijgt dan fitness junkies die uren op de loopband staan.
 • Razendsnel een platte buik krijgt door maximale vetverbranding te stimuleren!
 • Geen verhoogd risico loopt op nare klachten verbonden aan teveel buikvet.

Het geheim is less is more! Door je lichaam in een modus van maximale vetverbranding te zetten zal het vet rondom je buik razendsnel verdwijnen!

Wat ik heb geleerd in de afgelopen maanden is dat je bij jezelf het metabolisch effect kan prikkelen/activeren door hele specifieke en gerichte oefeningen te doen (op de goede manier) in combinatie met de juiste voeding en herstelmomenten.

Je kan de korte weg gaan bewandelen om razendsnel vet te verbranden en strakke buikspieren te krijgen. 

Hiermee bedoel ik niet dat 1 oefening + 1 oefening gelijk staat aan 2 oefeningen. Wanneer je het metabolisch effect prikkelt, maak je van 1+ 1= 11. Zie je het grote verschil?

Door dit effect te prikkelen activeer jij de spieren die eigenlijk altijd worden overgeslagen, maar die wel essentieel zijn om meer calorieën en vet te verbranden!

Logischerwijs is dit erg belangrijk. Hoe meer spieren je activeert, hoe meer vet je verbrand. Tenminste als je het op de goede manier doet.

Laat ik je niet vergeten te vertellen dat het activeren van de juiste spieren (in je core) het meeste resultaat voor je zal opleveren wanneer je dit vergelijkt met het trainen van andere spiergroepen.

Zelf wanneer je alleen op bed ligt, gebruik jij je buikspieren (tijdens het ademhalen), zo belangrijk is het dus! Je hele lichaam functioneert constant vanuit je core.

Hoe beter je core, hoe beter je…. Juist! Hoe beter je lichaam functioneert! En hoe makkelijker het wordt om snel vet te verbranden!


Maar hier zit het gevaar……

Het is vrijwel onmogelijk om dit metabolisch effect bij jezelf te prikkelen, in ieder geval in het begin.

Je moet het een beetje zien als zwemmen, dit hebben we ook allemaal moeten leren voordat je in het diepe wordt gegooid. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt, gaat het volledig automatisch (net als fietsen of auto rijden).

En dat is nu precies waar het volgen van de juiste stappen in de juiste volgorde het grote verschil kan maken!


Mijn eigen persoonlijke resultaat

Hieronder de foto die ik je beloofd heb. Dit is een foto van mij hoe ik er vroeger uitzag en hoe ik er nu uitzie! Zullen we het spelletje “zoek de 5 verschillende“ spelen? Volgens mij is het vrij simpel toch?

back-in-shape

Ik weet dat het er als veel werk uitziet, en misschien is dit voor mij ook wel zo geweest. Echter omdat ik het hele proces zelfstandig ben doorlopen weet ik precies wat de valkuilen zijn en waar je juist wel of niet de focus op moet leggen.

Zolang als je hetzelfde resultaat wilt behalen natuurlijk.

Normaal gesproken betalen mijn coaching klanten veel geld voor een aantal persoonlijke sessies (ook staan er al meer dan 50 man op de wachtlijst). Echter begrijp ik heel goed dat dit niet voor iedereen haalbaar is.

Daarom heb ik besloten deze kennis samen te vatten in een programma / challenge die je vandaag nog kunt toepassen om razendsnel een platte buik te krijgen door het metabolisch effect te prikkelen met minimale inspanning.

Less is more!


Laat mij je persoonlijke coach zijn om je te coachen en om ervoor te zorgen dat jij binnen 28 dagen je lichaam gaat transformeren met een platte strakke buik!

Ik ga al wat jaren mee en ik kan je vertellen dat er geen enkel programma in de buurt komt qua efficiëntie. Ik zal je op een bordje “the best of RJ” geven waardoor je resultaten niet maanden op zich laten wachten.

Jij gaat slimmer, sneller en op een efficiëntere manier je buikvet issues aanpakken met behulp van een paar kleine aanpassingen waarmee je je core gaat versterken, maximaal vet gaat verbranden en je lichaam om gaat zetten naar een metabolische staat van vetverbranding.

Dit zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk het vet rondom je buik gaat kwijtraken, zelfs als alles daarvoor niet gewerkt heeft.

We gaan niet meer doen, maar juist minder doen voor meer resultaat.


Bye Bye Buikvet: De 28 dagen challenge

Zeg voorgoed vaarwel tegen teveel buikvet en ontdek hoe je zonder een duur fitness abonnement of een strikt dieet een wasbordje kunt hebben


Hieronder een kort overzicht van de persoonlijke resultaten die je kan verwachten:

 • Het doel van het programma is dat jij je buikspieren gaat ontwikkelen en het buikvet (zowel visceraal) zal verbranden. Dit betekent niet alleen zichtbaar meer buikspieren (sixpack), maar ook dat je gehele “core” sterker wordt waardoor de kans op blessures drastisch vermindert (denk aan rugblessures)
 • Je zal het metabolisch effect gaan prikkelen waardoor de individuele oefeningen die je doet zich gaan opstapelen en de resultaten zich binnen 7 dagen zichtbaar zichtbaar zijn.
 • Door kleine oefeningen en de juiste voedingsmiddelen zal jij de natuurlijke vetverbranding van je lichaam activeren! Denk hierbij aan bepaalde micro-bewegingen die je zelfs in de auto of op kantoor kan doen.
 • Je zelfvertrouwen zal een boost krijgen aangezien je nu wel met bikini of zwembroek het strand op durft zonder dat je het idee hebt dat je de hele tijd wordt aangekeken. Waar ga jij heen deze zomer?
 • Je spijsvertering zal een enorme boost krijgen. Niet alleen je buikspieren zullen er profijt van hebben, ook is hetgeen wat er achter je buikspieren zit. Niet alleen zijn sterke buikspieren beter zijn voor je spijsvertering, ook is het zo dat je voedingsmiddelen zal mijden (tegen het buikvet) met als indirect resultaat dat je spijsvertering betere voedingsmiddelen te verwerken krijgt!
 • Je immuunsysteem! Hier komt het weer “je bent wat je eet”. Dit heb je waarschijnlijk al wel eens vaker gehoord, maar niets is minder waar. Wanneer jij je core versterkt zal dit over je hele lichaam doorwerken. Dit betekent minder tripjes naar de huisarts omdat je lichaam “beter functioneert”.
 • Je zult beter slapen. Er zijn genoeg studies die aantonen dat wanneer je sport, beweegt en op je voeding let dat je hierdoor beter zal zult gaan slapen. Het zal niet meer uren duren voordat je in slaapt valt en je zult beter uitgerust zijn!
 • De gezondheidsrisico's van extra buikvet toegelicht plus een apart onderdeel om buikvet voor eens en voor altijd te verbannen. Wist je dat vet in de buikholte VEEL MEER gezondheidsrisico's oplevert dan elders? Met name het risico op kanker en hart- en vaatziekten.
 • Gekte door steeds te jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? Pagina 23 laat zien wat te doen om jojoën tot het verleden te laten behoren!
 • Wat zijn de verborgen oorzaken van overgewicht? Het is niet overmatig eten en weinig bewegen. Ontdek welke factoren direct invloed uitoefenen op het ontstaan van overgewicht en wat je het beste kunt doen om deze factoren te vermijden!
 • Wat te doen tegen een traag basaalmetabolisme (kan wel oplopen tot 30%) dat al je vetverbrandingpogingen tegenwerkt en waardoor afvallen een lange en moeilijke strijd wordt zonder dat het jouw schuld is!
 • Hoe je het beste jouw lichaam van een suikerverbrander kunt omzetten naar vetverbrander zodat de kilo’s eraf vliegen met behulp van je stofwisseling.
 • De 7 beste stappen om vetrolletjes rond je buik voorgoed kwijt te raken zonder 10.000 buikspieroefeningen te doen of drie keer per week te hardlopen.
 • Extra vetmassa omdat je een dagje ouder bent? Leer hoe je vetmassa weer om kunt zetten in spiermassa om overmatig vet in de buikholte kwijt te raken.

Wat ga je leren:

 • 1. Je gaat leren hoe je het metabolisch effect kan prikkelen waardoor je meer vet en calorieën verbrandt en wat het resultaat is van beter functionerende buikspieren.
 • 2. Je leert welke 12 voedingsmiddelen het verbranden van overtollig buikvet stimuleren en welke voedingsmiddelen er juist voor zorgen dat jij buikvet opslaat!
 • 3. Wat de top 5 fouten zijn wanneer je naar de sportschool/ fitness gaat om vet te verbranden! Waarschijnlijk doe jij deze 5 ook!
 • 4. Je zal leren dat buikspieroefeningen niet de enige manier zijn om je buikspieren te trainen! Wist je dat je ook op kantoor en in de auto je core kan trainen? Je kunt kiezen uit 6 verschillende oefeningen!
 • 5. Naast het trainen van je buikspieren zal je ook een overzichtelijk stappenplan ontvangen met hierin een duidelijk onderhoudsplan zodat wanneer je eindelijk de gewenste buikspieren hebt, je deze ook jarenlang zult behouden
 • 6. Ik geef je de tools die je nodig hebt wanneer je het heel erg druk hebt gedurende de dag. Ja, het is een grote smoes wanneer je zegt dat je de buikspieren niet kan trainen omdat je een hele drukke baan hebt. Zelfs met 10 minuten per dag en de juiste focus, zal dit binnen 28 dagen grote resultaten opleveren.
 • 7. Dat wanneer je een kantoorbaan hebt, dit eigenlijk perfect is om je buikspieren te trainen, dit hoeft dus geen excuus te zijn!
 • 8. Je zal de slapende emo-eter (die we allemaal hebben) nooit meer activeren waardoor je nooit meer emotioneel zal gaan eten!
 • 9. En natuurlijk nog veel meer.

Het verschil tussen mannen en vrouwen

Nog steeds zijn er erg veel mensen die denken dat het trainen van de buikspieren en het verminderen van het buikvet voor vrouwen anders is dan voor mannen.

Dit is niet helemaal correct. Wel zijn er 2 grote verschillen:

 1. Vrouwen hebben van nature een hoger vetpercentage (dit komt door het grotere vetpercentage in heupen en borsten).
 2. Vrouwen hebben een andere hormonale balans.

Hoe krijg je als vrouw een slank en sexy figuur met strakke buikspieren?

Juist door niet compleet het hele trainingsschema om te gooien, maar kleine aanpassingen te verrichten kunnen alle vrouwen (zowel jong als oud) een slanke taille, sexy buik en aantrekkelijke buikspieren ontwikkelen.

Het uitgangspunt blijft less is more, maar door de 2 verschillen is de aanpak iets anders. Door gerichte oefeningen zal het vetpercentage (vooral de heupen) net zo snel verminderen als dat van mannen.

Als vrouw zijnde hoef jij je niet druk te maken om de zwembandjes ofwel love handles, dit is totaal overbodig en ik help je om hier vanaf te komen!

Het hebben van aantrekkelijke en sexy buikspieren is een keuze en heeft niets met genen, zwoegen in de sportschool of een strikt dieet te maken.

Je lichaam op de juiste manier stimuleren is de sleutel tot succes!

Wat kan je als man verwachten?

Mannen hebben procentueel gezien een lager vetpercentage dan vrouwen, hierdoor kan je door een slimme en gerichte methode direct je buikspieren activeren waardoor ze razendsnel zichtbaar worden (zelfs als je veel buikvet hebt).

Een biertje op z’n tijd is geen probleem en dit hoef je ook zeker niet op te geven. Wat zou je ervan denken wanneer het mogelijk is om zowel een gespierd lichaam te hebben terwijl je aan het genieten bent van een welverdiend biertje of 2?

Wanneer je naar sterke buikspieren snakt, betekent dit niet dat je elke dag door een hel moet gaan om dit te realiseren. Ik zal je laten zien dat je nog steeds kunt genieten!


Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door ook mee te doen met de Bye Bye Buikvet Challenge!


Ga jij je buikvet eraf pellen en met trots je buikspieren showen???

Ik wil je natuurlijk geen vertekend beeld geven. Ik heb geen succes in een flesje dat je simpelweg kan opdrinken en klaar is kees. Daadwerkelijk de ervaring opdoen en met trots en voldoening voor de spiegel staan heeft tijd (28 dagen) en “effort” nodig.

Er zijn verschillende wegen naar Rome. Maar ik heb het plan voor je uitgestippeld om op de meest efficiënte en snelle manier je eigen gewenste resultaat te behalen.

Ik zal je garanderen dat jij alleen maar energie zult steken in de juiste dingen, die vrijwel direct resultaat zullen opleveren.

Ben jij iemand die dit wil en die deze kans met de volle 100% gaat aanpakken en in de zomer met zelfvertrouwen in een zwembroek of bikini over het strand loopt?

Ben jij diegene (voor de verandering) waar mensen daadwerkelijk jaloers op zijn?

Ben jij iemand die de dagelijkse voordelen ervaart van het hebben van een gezonde “core” zonder buikvet?

Of…

Of ben jij iemand die over 28 dagen denkt…

Was ik nu toch maar 28 dagen geleden begonnen, want dan had ik nu al grote resultaten geboekt”

of

Wanneer ik nu wel actie had ondernomen had ik er geen moeite mee om naar het zwembad te gaan”

of

“Wanneer ik wel zelf de touwtjes in handen had genomen, kon ik mijn favoriete broek weer aan”

Het vervelende is dat 9 van de 10 mensen die graag van hun buikvet af willen en een strakke buik willen hebben niet het kleine beetje (maar nodige) energie erin willen steken!

Hierdoor zal je de komende jaren niet het gewenste middel krijgen. Sterker nog, het buikvet zal alleen maar toenemen.

Slechts 1 op de 10 neemt actie. En de overige 9 eten nog een stukje taart, of blijven lekker op de luie stoel zitten. Tot welke groep behoor jij?


Bye Bye Buikvet Challenge Overzicht:


Bye Bye Buikvet Challenge Stappenplan

Allereerst laat ik je precies zien hoe je buikspieren werken en hierdoor kan jij SLIMMER WERKEN in plaats van de gedachte “no pain, no gain”. Ik laat je zien hoe jij je niet-actieve buikspieren weer wakker kunt schudden op de juiste manier!

Het is geen urenlange tekst waar niet doorheen is te komen, het zijn korte beknopte en to the point tips die je direct kan toepassen!

Ter waarde van: 47 euro

Snel spieren kweken

Naast het verbranden van buikvet is het ontwikkelen van je buikspieren een belangrijk punt! Door elke dag 10 minuten vrij te houden voor de juiste oefeningen zal je in no time (in combinatie met de juiste voedingsmiddelen) meer spiermassa kweken!

Weet je nog dat ik het net over het metabolisch effect prikkelen had? Ik zal het je stap voor stap uitleggen hoe je sexy strakke buikspieren kunt krijgen.

Ter waarde van: 39 euro

Mijn persoonlijk gemaakte trainingvideo’s

screen

Ja, een aantal van deze video’s heb ik in Spanje opgenomen en behoren zonder twijfel tot mijn beste trainingsvideo's tot nu toe! Het zijn geen uren durende video’s, maar korte en krachtige video’s van enkele minuten waar ik verschillende oefeningen laat zien voor gerichte buikspiergroepen en je hele lijf.

Wil jij je onderbuik trainen? Geen probleem, we helpen je hierbij. Wil jij van je bierbuikje af? Ook geen probleem! Wil jij je buikspieren trainen zonder dat jij je rug belast? Ik laat je het in de video’s zien en kost niet meer tijd dan maximaal 8 minuten per dag!

Ter waarde van: 69 euro

Toegang tot de Bye Bye Buikvet Ledensite voor extra motivatie!

Gedurende 28 dagen ontvang je elke week een aantal kleine updates. Hierdoor zal je in het begin niet direct overspoeld worden waardoor je motivatie afneemt.

Je hoeft ook niet elke dag op de ledenpagina te surfen totdat er iets nieuws is, je ontvangt het automatisch in je email inbox. Teveel hooi op je vork nemen werkt meestal niet, ook niet in dit geval!

Door elke dag kleine aanpassingen te verrichten zal je binnen de korte keren van jezelf versteld staan voor de spiegel! Ja, dit is ook een onderdeel.

Ter waarde van: 97 euro

Meer dan 365 recepten, zodat je een jaar vooruit kan!

Naast de slimme en gerichte oefeningen heb ik een een overzicht met lekkere recepten waardoor het buikvet nog sneller afneemt.

Ja, is een combinatie van recepten waarmee je je lichaam omschakelt naar een vet verbrander zonder smaak op te moeten geven. Een streng dieet van alleen groente en fruit is niet nodig, zeer zeker niet!

 • Heb je geen tijd om 30 minuten in de keuken te staan?
 • Heb je een gezin om voor te koken?
 • Wil jij niet teveel geld uitgeven aan voedingsmiddelen?

Geen probleem, de recepten zijn goedkoop, eenvoudig, makkelijk te breiden en geschikt voor het hele gezin (behalve wanneer het gezin baby’s bevat, maar dat lijkt me logisch.

Ter waarde van: 69,95 euro

Je kan alles downloaden en beluisteren via een MP3 speler of zelf je iPad

We leven in het tijdperk van de mobiele telefoons en het internet. Daarom heb ik de video’s en het materiaal ook beschikbaar gemaakt voor op je iPad of smartphone! Je kan de oefeningen dus overal bekijken en uitvoeren!

Zodoende heb je het overal bij je en met slechts 10 minuten per dag kan jij overal aan je buikspieren werken.


Hoeveel Kost De Bye Bye Buikvet Challenge?

Zoals eerder gemeld vraag ik voor een aantal persoonlijke coaching sessies tussen de €1.000 en €2.000. Omdat ik hier erg veel tijd en energie insteek kan ik ook nooit meer dan 5 van deze klanten tegelijk hebben.

Het mooie van het online programma is dat ik heel veel mensen tegelijk kan benaderen en helpen en ook nog een persoonlijk tintje eraan kan geven!

Vandaag kun je meedoen voor het tijdelijke introductiebedrag van €57,-. Dit is inclusief de Bye Bye Buikvet handleiding, trainingsvideo's waarbij het metabolisch effect wordt gestimuleerd, vet verbrandende recepten (gedrukte versie)en levenslang toegang tot de Bye Bye Buikvet ledensite voor extra motivatie en support.

Nu moet ik wel zeggen dat dit aanbod alleen voor maximaal 50 mensen per challenge beschikbaar is en daarna gaat de pagina automatisch offline.

Stel niet uit en claim die killer abs!

Bedenk dit:

 • "Bye Bye Buikvet" is veel goedkoper dan een afspraak bij een personal trainer of fitnessabonnement waar je er alleen voor staat.
 • "Bye Bye Buikvet" is goedkoper dan rare fitnessapparatuur waarmee je vrijwel nooit een wasbordje gaat krijgen omdat de kern niet wordt aangepakt
 • "Bye Bye Buikvet" is goedkoper dan een afspraak bij je diëtist of steeds het nieuwste dieet moeten proberen.

Totale Waarde:
Bye Bye Buikvet inclusief alle tijdelijke bonussen zijn opgeteld zeker €321,95 waard.

Helemaal omdat je direct toegang krijgt tot het programma!

Vandaag met een extra korting:

Speciale introductieprijs: €57,- eenmalig (inclusief alle bonussen)!

*Direct na aanmelding krijg je toegang tot de Bye Bye Buikvet Challenge + alle waardevolle bonussen en heb je over 28 dagen strakke buikspieren, anders krijg je je investering terug!

Klik hier om je aan te melden

Weet je niet helemaal zeker of het wel iets voor je is? Mijn 100% tevredenheidsgarantie!

zegel

Naast alle bonussen die je zal ontvangen, geef ik je ook een 100% niet goed geld terug garantie! Wanneer jij het idee hebt dat het niet voor je werkt, of wanneer je er niet de voordelen van inziet, dan zal ik je diezelfde dag nog het betaalde bedrag voor je terugstorten.

Probeer dus het hele programma uit, en wanneer het niet bij je past (wat ik betwijfel), laat me het dan direct weten en je krijgt je geld terug.

De reden waarom ik dit toevoeg aan het programma is omdat ik ervan verzekerd ben dat dit voor je zal gaan werken!


Ben jij er klaar voor om eindelijk de gewenste mooie en strakke buik te hebben?

Kijk, het is logisch dat iedereen er graag op z’n beste uit wil zien. Je voelt je beter, zelfverzekerder en je zit lekkerder in je vel.

Ik weet dat er erg veel mogelijke manieren zijn om van je buikvet af te komen en om je buikspieren te ontwikkelen. Echter…

Ik weet uit eigen ervaring ook dat de meeste van deze manieren tijdrovend zijn, veel geld kosten of simpelweg niet haalbaar zijn. Jij bent op zoek naar de manier die perfect aansluit op je huidige levensstijl, zonder dat je alles hoeft om te gooien. Jij wilt slimmer aan het werk zijn, zodat het resultaat op de meeste efficiënte en snelste manier bereikt wordt.

En dit is nu precies waarom dit programma zo goed bij je past!


Klik hier om je aan te melden

Hieronder nog een paar reacties:


Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die de meeste mensen bewandelen en dat betekent geen strakke buikspieren en geen slank figuur. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat velen malen sneller omdat het een "shortcut" is naar een slank lichaam met strakke buikspieren. 

Deze weg is gebaseerd op het principe van less is more waarbij de focus volledig gelegd wordt om met minimale inspanningen een geweldig resultaat te krijgen.  

Onderbouwd met mijn eigen ervaring door weer opnieuw buikvet te hebben ontwikkeld en het nu voor eens en voor altijd oplossen.

Zonder een strikt dieet, zonder zwoegen in de sportschool, maar met een manier die haalbaar is en voor de lange termijn.

Dit is de enige manier die zelfs het vet op de moeilijkste gebieden kan laten verdwijnen, zelfs vet dat al jarenlang vastzit. 

Dit is de weg die direct gaat naar een slank, aantrekkelijk en zwembroek / bikini proof lichaam! 

Hieronder kun je direct toegang krijgen tot deze lichamelijke transformatie. Met de Bye Bye Buikvet Challenge gaan we samen een slank en sexy lichaam krijgen met strakke buikspieren. 

Doe je ook mee?

Vergeet niet dat ik erg enthousiast ben over de inhoud van de methode en niet kan wachten om jou te helpen af te komen van te veel lichaamsvet op de ‘’probleemgebieden’’ zoals je buik, billen, heupen en benen.

En dat je dat en meer kunt bereiken zonder al te veel moeite en doorzettingsvermogen.

Vergeet ook niet dat dit een tijdelijke introductie aanbieding is en volgende week gaat de prijs omhoog en verdwijnen er een aantal bonussen. 

Daarnaast wordt het programma constant geüpdate en heb je ook nog toegang tot mijn team voor extra support! 

Je krijgt dit allemaal voor de lage introductieprijs en je wordt beschermd door onze ijzersterke 100% tevredenheidsgarantie.

Ik zou daarom zeggen: Probeer het uit en sta versteld hoe snel je overtollig buikvet zult kwijtraken en hoe simpel het allemaal is! 

Klik hieronder op de knop om direct aan de slag te gaan! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd naar een slank figuur met strakke buikspieren.

Nu is het jouw beurt.

Ik kijk er naar uit om je te helpen naar een nieuw slank lichaam! Vergeet niet dat je de mogelijkheid hebt om je lichaam en gezondheid weer in eigen handen te nemen als je een nieuwe weg inslaat.


3 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Bye Bye Buikvet Challenge;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Tevredenheidsgarantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je straks op vakantie je zwembroek of bikini aantrekt en zichtbare buikspieren hebt? Dat je blijvend van overtollig (buik)vet bent afgekomen zonder een lastig dieet of te moeten zwoegen in de sportschool?

Ik heb zelf ALLES geprobeerd om van de overtollige kilo's af te komen. Ik heb zelf duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten en middelen. En na mijn liesbreuk weet ik als geen ander wat écht werkt!

Je gaat in 28 dagen maximaal vet verbranden met als resultaat dat jij ook een platte buik hebt! 

Klik hieronder op de knop om de ''Bye Bye Buikvet Challenge" voor de tijdelijke members only prijs te bestellen.

Zet hem op!


Klik op de onderstaande knop om je aan te melden voor de Bye Bye Buikvet 28 Dagen Challenge!


Tijdelijke aanbieding verdwijnt over:

Ik kijk er naar uit om samen met jou de 28 dagen Bye Bye Buikvet Challenge te doorlopen! Als jij in slechts een maand tijd je lichaam wilt transformeren met killer abs? Meld je dan aan!

En ik hoop nog meer dat je supergoede resultaten gaat behalen! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!

*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betaling wordt uitbesteed aan Shopify en staat wereldwijd bekend voor het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Succes!

P.S. Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, dus je loopt geen enkel risico. Ik geef je met plezier je geld terug als je niet tevreden bent, hiervoor hoef je alleen maar een email te sturen naar [email protected]

P.S.2. Binnen 60 seconden van nu kun je al toegang krijgen tot de meest eenvoudige en complete totaaloplossing om het lijf en gezondheid te krijgen dat je altijd al wilde. Je zal automatisch een e-mail ontvangen met de inloggegevens van het programma.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Klik hier om je aan te melden

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de technieken gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Bij mij persoonlijk heeft geen enkel dieet gewerkt en pas wanneer ik mij ben gaan richten op mijn lichaam over schakelen naar een fat burning machine en het metabolisch effect prikkelen, toen kreeg ik in een korte periode mijn platte buik weer terug. De meeste mensen die met het programma aan de slag gaan verliezen tussen de 5-10 kilo puur lichaamsvet en ervaren veel meer energie.

En dat zonder honger te hebben, uren zwoegen in de sportschool of moeten niet meer kunnen genieten. Je lichaam is gemaakt voor een slank figuur en het enige wat je hoeft te doen is je vetverbrandingsmechanisme een boost te geven en je zult dat gespierde / slanke lichaam met strakke buikspieren weer terugkrijgen en deze keer behouden.

V) Ga ik veel honger hebben tijdens het toepassen van de methode? +

Zeker niet! Less is more! Met de juiste oefeningen kun je het metabolisch effect in een korte periode prikkelen. Zodoende kun je met maar een paar sessies per week al super goede resultaten behalen.

V) Wat als de Bye Bye Buikvet niet voor mij werkt? +

Dan is het programma 100% GRATIS. Sterker nog, je kunt het complete programma doorlopen en dan pas besluiten of het voor je gewerkt heeft. Anders stuur een email naar [email protected] en je krijg je investering zonder gezeur en zonder gedoe terug. Je hoeft niet eens een reden op te geven.

Ik weet dat de Bye Bye Buikvet Challenge werkt, ik heb het zelf ervaren (zie foto's) en bij talloze andere mensen. Echter, ik snap ook dat je wellicht wat sceptisch bent omdat er zoveel fitness programma's op de markt zijn.

Je kunt daarom de Bye Bye Buikvet Challenge geheel risicovrij uittesten en kunt zodoende alleen maar resultaat behalen.

Dit doe ik omdat ik weet dat het programma jouw leven positief kan veranderen en ik hoop natuurlijk dat je goede resultaten gaat behalen want dat is waar ik het voor doe!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem (Shopify) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf Shopify en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de opzet is de challenge maar voor een korte periode beschikbaar, daarna sluit de deuren en zul je tenminste een maand moeten wachten. Vol = vol en je moeten wachten totdat het programma weer opengaat.

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!Nu aanmelden