email

Bedankt voor je inschrijving bij OptimaleGezondheid

Je aangevraagde Ebook van de website zal binnen 15 minuten in je inbox arriveren…

Om je te bedanken als nieuwe inschrijver, willen we je een speciale aanbieding doen van de “Afvallen Zonder Dieet Methode" + "101 Super Gezonde Recepten".

Sluit deze pagina NIET. Je krijgt hem maar één keer te zien. Alleen in de afgelopen maand hebben 369 mensen dit maximale vet verbrander programma gekocht waarmee ik persoonlijk meer dan 12 kilo ben kwijtgeraakt. Lees meer over het programma hieronder en de flinke korting van 50 euro + 101 super gezonde recepten die je vandaag krijgt als je via deze pagina besteld.

Ontdek De Nummer 1 Reden Waarom Diëten Juist Voor Extra Lichaamsvet Zorgen En Hoe Je Door Meer Eten En Minder Bewegen Een Strak, Slank En Sexy Figuur Kunt Krijgen!

Datum:14-04-2024

x1r6iw4Van: Robert Jan Hendriks

RE: Hoe ik zelf 12.6 kilo puur vet blijvend ben kwijtgeraakt zonder een dieet te volgen of uren zwoegen in de sportschool!

Beste lezer,

Ik ben meer dan 12,6 kilo kwijtgeraakt en heb meer energie dan ooit tevoren!

Dit alles heb ik gerealiseerd in een zeer korte tijd en zonder een lastig dieet te moeten volgen of uren zwoegen in de sportschool.

Op deze pagina vertel ik je hoe ik dit gedaan heb.


Ik heb een aantal vragen voor je:

 • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger lijden of jojoën?
 • Heb je op dit moment ergens te veel lichaamsvet zoals zoals buikvet, vetrolletjes rond je buik of vetrandjes die je maar niet kunt kwijtraken?
 • Heb je écht van alles al geprobeerd om eindelijk van die laatste paar kilo’s verlost te zijn?
 • Ben je het zat om elke keer op dieet te moeten en je favoriete eten niet eens mag aanraken zonder je schuldig te voelen?
 • Wil je niet meer gefrustreerd zijn en je ''te dik voelen'' wanneer je op de weegschaal gaat staan?
 • Ben je het beu om elke keer te moeten liegen over je ''gewicht'' of over ''afvallen'' vanwege de schaamte omdat je maar niet blijvend kunt afvallen?
 • Zou je ook op een simpele manier van de ophoping vet rond je billen, heupen of buik willen afkomen?
 • Voel je je vaak futloos of ben je compleet buiten adem wanneer je een trap oploopt of een stevige wandeling maakt en ben je bang dat jouw conditie steeds verder achteruit gaat?
 • Wil je ook een fit, strak en energiek lichaam hebben zonder te veel vet? Er 10 jaar jonger uitzien, afkomen van rimpels en lijntjes in je gezicht? En eindelijk vet gaan verbranden zelfs op de meest moeilijke plekken waarvan je altijd hebt gedacht ‘’dat is onmogelijk’’?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief door te lezen, omdat ik een aantal ongebruikelijke tips met je ga delen om vet te verbranden op een manier waar je nog nooit van hebt gehoord.


Mijn verhaal

Veel mensen weten dit niet, maar ik heb zelf op het randje van zwaar overgewicht gezeten..

Ik was erg gefrustreerd en onzeker omdat ik maar niet van mijn ‘’dikke buik’’ kon afkomen en de bijkomende zwembandjes die over mijn broek heen hingen.  

Ik weet nog goed toen ik met mijn beste vriend naar het strand ging tijdens de zomervakantie (hij is zo’n iemand die net zo veel kan eten als hij maar wil, zonder aan te komen).

We zouden daar afspreken met een aantal kennissen.

Toen maakte Lisa de opmerking ‘’Mooie zwembandjes’’..

Het ergste was nog wel toen mijn nichtjes langskwamen en mijn ouders hadden een klein zwembadje in de tuin gezet.. Ik deed mijn zwembroek aan en mijn kleine nichtje Sara zei:

‘’Wat heb jij een dikke buik’’.

Kinderen kunnen goudeerlijk zijn en bedoelen het niet slecht, maar ik zakte wel door de grond, want dat is niet iets wat je wilt horen.

Heb je enig idee wat dat met je zelfvertrouwen doet?

Toen dacht ik, dit gaat mij allemaal veel te ver, want straks krijg ik die kilo’s er niet meer af, ik ga op dieet!  


Ik ga op dieet!

Mijn eerste poging was een eiwitrijk dieet.. want ik had gelezen dat je daarmee het snelste buikvet kon verliezen. Ik nam het zeer serieus en ging er mee aan de slag..

In het begin stadium verloor ik wel aardig snel wat kilo’s, maar alleen maar vlees en sla eten is niet bepaald goed vol te houden..

Ik voelde me constant slapjes en 3 etages omhoog lopen was al te veel.. niet bepaald indrukwekkend als je  25 bent..  

Toen switchte ik naar het bekende koolhydraatarme dieet, toen het Paleo dieet, een vegetarisch dieet, groene smoothies en allerlei varianten gebaseerd op dezelfde principes:

 • Minder calorieën eten
 • Meer groente eten
 • Minder koolhydraten
 • Meer bewegen

Als het zo gemakkelijk is, waarom lukt het dan 97% niet om af te vallen?

Na 4 jaar zelf te jojoën had ik er echt schoon genoeg van.

Ik had nog steeds die leuke zwembandjes en een te dikke buik die over mijn broek hing..

Dat terwijl elk dieet beloofde dat ik snel van mijn buikvet af zou komen.. niet waar dus..

Toen begon ik te studeren.. want naast te veel aan lichaamsvet kampte ik ook nog met acne rosacea..

Dat is een chronische huidaandoening, ik voelde mij in die periode niet bepaald zelfverzekerd over mijn uiterlijk.  

In die periode heb werkelijk waar elk boek gelezen over afvallen, over ontgiften, over diëten, alternatieve genezing en boeken over voeding en hormoonhuishouding, ik heb zelfs een cursus voedingsleer gevolgd.

Ik wist zeker dat ergens een antwoord te vinden zou zijn om van mijn overgewicht af te komen.. en ik zou dat vinden!

Waar ik achter ben gekomen is dat de oorzaak van je overtollige kilo’s, futloos zijn en niet meer de gezondheid en figuur hebben die je zou willen, komt door de voedingsindustrie..

En dan met name de schadelijke additieven en de  toxiteit  daarvan, iets waar bijna niemand zich bewust van is..

De kans is groot dat deze schadelijke additieven op dit MOMENT in je keukenkastje staan onder een gezond label.

Wist je dat deze schadelijke additieven je lichaam ’s natuurlijke mechanisme belemmert om effectief vet te verbranden?

En dat deze additieven zelfs de oorzaak kunnen zijn van ongecontroleerde eetbuien waardoor het lijkt alsof je maar niet van die ene lekkere reep chocolade kunt afblijven?

En dan het bijkomende schuldgevoel krijgt omdat je je niet aan de ‘’regels’’ hebt gehouden en de volgende ochtend met grote afkeer op de weegschaal gaat staan..

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak was van mijn eigen klachten vlogen de kilo’s er af.. Om je bewijs te geven..

Ik was eerst 84.8 kilo met een lengte van 1.83.. dat is een BMI van ruim 25, op het randje dus om op latere leeftijd geteisterd te worden door hart- en vaatziekten en een vergroot risico op kanker.

Door me te richten op de interne oorzaken van mijn eigen overtollige kilo's ben ik 12.6 kilo afgevallen en ik heb nu een BMI van 21.5 (zie foto hieronder voor het resultaat). 

Nu is BMI niet een accurate maatstaf, maar dat is een discussiepunt voor later.. (ik zal je laten zien hoe je in één oogopslag kunt meten wat je ideale gewicht echt is).

Het gekke is dat ik tegenwoordig helemaal niet meer bezig ben met afvallen of vet wegwerken. En ik kijk helemaal niet meer naar de weegschaal. Iets waar ik erg dwangmatig in ben geweest.

Sterker nog, ik ging altijd helemaal naakt op de weegschaal staan zodat het resultaat hopelijk iets beter zou zijn..(raar om hier aan terug te denken)

Ik heb mijzelf opnieuw geprogrammeerd wat betreft voeding en gezondheid.

Alsof ik een update van Windows heb gekregen en niet langer het verkeerde doe en waardoor de kilo's er bijna vanzelf afgingen!


Word Je Alleen Maar Dikker en Dikker?

Het is niet voor niets dat bijna 50% van de Nederlanders te dik zijn, volgens recent onderzoek gedaan door Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het CBS.

overgewicht-NL

Recente onderzoeken tonen aan wanneer we een gezond en lang leven willen leiden, niet vroegtijdig willen overlijden aan (genetische) ziektes en aandoeningen (die goed te voorkomen zijn),  je niet langer je systeem onnodig moet belasten.

Eén van mijn grootste inzichten van de afgelopen jaren is dat toxiteit direct invloed heeft op je vetverbrandingsmechanisme en je ideale gewicht houden.

Zelfs de kans op hele nare aandoeningen zoals kanker (te veel lichaamsvet verhoogt het risico drastisch) kan met de juiste voedingsmiddelen met veel antioxidanten goed drastisch beperkt worden.

Veel mensen beseffen niet dat overgewicht veroorzaakt en versterkt wordt door het volgende:

 1. Tekorten aan belangrijke aminozuren, vitamines en mineralen in het lichaam;
 2. Ophoping gifstoffen & vrije radicalen waardoor er te veel toxines vrijkomen in het lichaam en voor extra vet zorgen.

Een tekort aan belangrijke voedingsstoffen verzwakt je immuunsysteem. Hierdoor krijgen ziektes en bacteriën de vrije hand om door te breken.

Een tekort, oftewel deficiënties en ophopingen gifstoffen, oftewel toxiciteit zijn de KERN oorzaken van chronische klachten en te veel lichaamsvet.

Ik dacht ‘’meer mensen moeten dit weten’’ en startte in 2010 de website OptimaleGezondheid.com.

Mijn website is inmiddels één van de populairste health blogs van Nederland en krijgt steeds meer bezoekers en elke keer krijg ik de vraag of ik deze waardevolle kennis specifiek over afvallen zonder op dieet te moeten en meer energie krijgen op papier wilde zetten?

Voor de duidelijkheid: Dit is niet weer een snel afvallen dieet of een zogenaamde magische oplossing zoals afvalpillen of een fitnessprogramma.

Mijn advies is ook niet om alleen maar biologisch te eten. Echter, deze informatie is wel essentieel als je eindelijk een gezond leven met  een gebalanceerd voedingspatroon en gezonde leefstijl wilt hebben waarmee je wél van overtollig vet rondom je buik, billen of heupen wilt afkomen.

Mijn doel is om met wetenschappelijke onderbouwde adviezen je eigen vetverbrandingsmechanisme te stimuleren zodat afvallen praktisch vanzelf gaat.

Daarnaast wil ik je helpen naar een gezonde leefstijl..

Met een gezonde leefstijl doel ik op een gezonde, energieke, levendige en vitale JIJ zodat je met veel energie en een sexy aantrekkelijk lichaam eindelijk verlost bent van te veel aan lichaamsvet op plaatsen waar je die niet wilt hebben.

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, het maakt ook niet uit wat je allemaal al geprobeerd hebt om af te vallen..  

Als je deze informatie goed tot je neemt zal je ontdekken dat dit de missende schakel is geweest naar de meest gezonde en SLANKE JIJ.


Wat je absoluut niet mag weten

Waar ik achter ben gekomen is dat de voedselindustrie honderden geheimen en technieken heeft waardoor je overtollige lichaamsvet maar niet blijvend kunt wegwerken.

Deze geheimen en methoden zorgen bij jou voor overtollige kilo’s en kan zelfs voor vroegtijdige veroudering zorgen zoals rimpels en lijntjes.

Het zorgt ervoor dat je niet in staat bent de laatste kilo’s rond je middel of elders kwijt kunt raken en je geweldig te voelen en er ook zo uit te zien!   

Sterker nog, deze schadelijke verborgen ingrediënten tref je vrijwel in alle supermarkten aan zonder dat je het doorhebt.

Ik heb ze zelfs gezien op verpakkingen waarvan je zou denken, ‘’dat is gezond’’!

Je vraagt je waarschijnlijk af: Hoe kan dit en waarom?

Ik ben van mening dat het komt doordat het toevoegen van schadelijke additieven niet alleen goedkoper te produceren is, maar dat ze mensen ook verslaafd krijgen aan hun producten waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt van tijdelijk afvallen en weer aankomen.   

Je weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb. Ongecontroleerde eetbuien, of dat je plotseling een reep chocolade of zak chips achterover slaat zonder je er echt bewust van te zijn.

Nou ik kan je vertellen, je bent zeker niet de enige. Het grote gevaar van deze schadelijke additieven is dat je ze niet alleen aantreft in een zak chips of reep chocolade.

Steeds vaker komen ze ook voor in producten die je dagelijks eet waarvan je denkt dat ze gezond en bewust zijn.

Het is niet voor niets dat de consumentenbond en Foodwatch regelmatig alarm slaat vanwege misleidende claims van de voedselfabrikanten waardoor afvallen maar niet lijkt te lukken!


Het Verborgen Geheim Waarom Afvallen Maar Niet Lukt…

Ondanks dat er honderden diëten op de markt zijn en allerlei methoden en programma’ s worden Nederlanders elk jaar dikker en het lijkt erop dat deze trend zich de komende jaren doorzet.

Het is duidelijk dat een nieuw dieet niet de oplossing zal zijn.

Je kent het typische advies wel: MEER bewegen en MINDER eten. Met andere woorden, door je lichaam op een caloriearm voedingspatroon te zetten verbrand je meer calorieën dan dat je gebruikt, het resultaat is een paar kilo eraf.

Dit werkt toch? Klopt, maar alleen tijdelijk.

Dat is waarom maar slechts 3 op de 100 van de mensen op een dieet daadwerkelijk blijvend zal afvallen.


Een dieet zorgt alleen maar voor meer overtollige kilo's

Sterker nog, de meeste mensen krijgen de verloren kilo’s niet alleen terug, maar er komen zelfs extra kilo’s bij. Dus je bent in een slechtere toestand dan voordat je het nieuwste populaire dieet hebt gevolgd.

Laat ik duidelijk zijn, de voedselindustrie vindt het helemaal niet erg dat de gemiddelde Nederlander steeds dikker wordt.

Meer mensen die ongezond eten en te zwaar zijn betekent grotere winsten.

Het zou pas een probleem zijn wanneer iedereen plotseling bijna geen bewerkte voedingsmiddelen zou kopen.

Des te dikker iemand is, des te gemotiveerder diegene is om een nieuw dieet te proberen en dan uiteindelijk toch meer gaat eten vanwege een structureel probleem met diëten.  

Denk je echt dat ‘’slanke mensen’’ de hele dag calorieën tellen of constant op dieet zijn, of wellicht denk je dat je slanke buurvrouw of buurman het genetisch beter voorelkaar heeft.

Zeker niet.

Nu kan overgewicht versterkt worden door genetische factoren, maar dat is slechts een klein deel van de puzzel.

Bij de meesten van ons komt een ‘’buikje’’ of te dikke billen en heupvet voornamelijk door deze schadelijke en verslavende additieven die te veel aan lichaamsvet veroorzaken en je hormoonhuishouding uit balans brengen.  

Moet je eens  voorstellen hoe het zou zijn dat je niet weer een dieet hoeft te volgen. Dat je niet langer het woord ‘’ 5 kg afvallen’’ op je lijstje goede voornemens hoeft te zetten.

Hoe het zou zijn wanneer je totale controle hebt over je gewicht en gezondheid?

Ik ben hier vandaag om je te vertellen dat je niet langer teleurgesteld of onzeker over je uiterlijk hoeft te zijn.

Dat een gezonde, vitte, energievolle en slanke JIJ binnen handbereik ligt.. indien je stopt met het jezelf onnodig moeilijk te maken.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je gezondheid alleen maar achteruit gaat.. Dat de extra kilo’s  er alleen maar bijkomen.. EN het aantrekkelijke figuur (zichtbare buikspieren, gladde huid een mooi slank figuur) plus de bruisende energie die je vroeger had voor altijd verdwenen is..

Op de juiste eenvoudige manier kun je het aantrekkelijke figuur en gewicht krijgen dat je altijd al gewild hebt!

Bedenk eens hoe het zou zijn indien:

 • Je niet constant honger hebt en fantaseert over de ‘’schuldige’’ voedingsmiddelen zoals een heerlijke reep chocolade. Weten dat je ook lekker kunt eten zonder een schuldgevoel en dat je de volgende ochtend niet bent aangekomen. Je kunt ook gezond en lekker eten waardoor je zelfs zult afvallen en overtollig vet kunt verbranden.   
 • Je alle kleding kunt dragen die je wilt en bij het shoppen niet langer de frustratie hoeft te hebben dat je favoriete jeans een maatje te klein is.
 • Bij het uittrekken van je T-shirt zichtbare buikspieren hebt! En niet buikvet en lovehandles.
 • Voedsel je vriend en niet langer je vijand is.
 • Je eindelijk kunt genieten van zoetigheden zonder extra schuldgevoel, omdat jij nu de controle hebt over eten, hoeveel kilo’s je wilt afvallen en je zonder problemen op een gezond voedingspatroon kunt blijven.  
 • Je niet langer hoeft te schamen of ''liegen'' over je gewicht omdat je laatste afvalpoging niet geslaagd is.. Dat je niet langer meer stress krijgt van afvallen dan van een verbouwing of verhuizing. 
 • Dat de gezondere en slanke JIJ vol met energie een inspiratie is voor de mensen om je heen zoals je vrienden, familieleden, kinderen en collega's!

Het goede nieuws is dat een slank en aantrekkelijk lichaam vol met energie geen fantasie hoeft te zijn. Het is zeker niet zo moeilijk als je nu wellicht denkt.

Het slechte nieuws is dat je waarschijnlijk net zoals duizenden andere mensen structureel het verkeerde doet..

Als je klaar bent om de WAARHEID te ontdekken over hoe je eenvoudig je lichaam 's natuurlijke vetverbrandingsmechanisme tot wel 85% kunt verhogen door een paar kleine aanpassingen in je voedingspatroon te maken, lees dan zeker verder.


Er Is Een REDEN Waarom De Kilo's Er Maar Niet Af Willen En Je Je Niet Lekker
In Je Vel Voelt ..

Het is dezelfde reden waarom zoveel mensen last hebben van spijsverteringsproblemen en zo snel moe zijn.  

Maar ook de reden waarom je niet goed kunt slapen, niet meer het energiepijl hebt van toen je een kind was en regelmatig rare onverklaarbare klachten hebt zoals hoofdpijn, pijntjes in de rug, onzuivere huid en te veel vet rondom je buik en/of billen en heupen.

Maar ook als je een depressie hebt of snel geïrriteerd bent, moeite met concentreren en vage klachten hebt die je niet kunt verklaren. Dan moet je weten dat al deze klachten veroorzaakt worden door dezelfde oorzaak.

Namelijk:

Ophoping toxines in je systeem waardoor het systeem overbelast raakt en je maar niet kunt afvallen..

Het zijn de toxines in je lichaam. Je treft ze aan in vrijwel alle vleesproducten en commercieel bewerkte voedingsmiddelen.

Het zijn dezelfde voedingsmiddelen waarvan je denkt dat ze gezond en ‘’suikervrij’’ zijn.

Wat zijn de gevolgen? Chronische toxiteit kan leiden tot chronische depressie, een gevoel van zwakte, snel buiten adem zijn, chronische huidklachten zoals eczeem, psoriasis, acne en rosacea.

Maar ook reumatische pijnen, hart- en vaatziekten en het te veel aan lichaamsvet in de vorm van vetrolletjes, buikvet etc.

Sterker nog, recent onderzoek (Pesticides and Parkinson’s disease D.G. Le Couteur) laat zien dat de twee meest voorkomende pesticiden in ons eten het risico op Parkinson verdubbelen.

Een andere studie toont aan dat overmatig veel inname van pesticiden een verhoogt risico heeft op de ontwikkeling van Alzheimer. Daarnaast zijn er ook onderzoeken dat pesticiden samengaat met een verhoogd risico op de ontwikkeling van borstkanker.

Iets wat in het Westen vele malen vaker voorkomt.

Zouden de voedingsmiddelen die we dagelijks binnen krijgen daarmee te maken hebben? Ik ben van mening dat zowel pesticiden als schadelijke additieven in ons eten onze gezondheid structureel aantast en je lichaam ’s natuurlijke systeem om vet te verbranden tegenhoudt.

Deze kunstmatige additieven tref je aan in vrijwel alle bewerkte voedingsmiddelen en worden gebruikt om de houdbaarheid te verhogen en je smaakpupillen te verwennen.

Dit is de reden waarom het voor veel mensen zo moeilijk is om op een ‘’dieet’’ te blijven. Deze additieven werken namelijk enorm verslavend en houden je dik.

Net zo verslavend als een sigaret, maar op de verpakkingen tref je geen waarschuwing aan.  

Laat ik dat verduidelijken met een voorbeeld

Zie je lichaam als een huis waar je in woont. Gedurende de dag komen er afvalproducten vrij en in een gezond lichaam heb je daar afvalcontainers voor.

Normaal wordt het afval dagelijks opgehaald en blijft je huis mooi schoon en gezond.  Deze schadelijke additieven en pesticiden zorgen er voor dat het afval maar één keer per week geleegd kan worden.

Het gevolg is dat je huis begint te stinken omdat de toxines niet uit je systeem weg kunnen. Hierdoor heeft je lever het zwaar te verduren waardoor vage klachten optreden.

Moet je je eens voorstellen wanneer er sprake is van ophoping van toxines gedurende meerdere jaren? Of bijna een heel leven lang?

Je lichaam wordt gebombardeerd met toxines – niet alleen wat je eet, maar ook wat je drinkt en hoe je leeft.

Dan heb ik het nog niet eens over de gevolgen van genetisch gemanipuleerd voedsel zoals mais, bepaalde groenten en fruit.

Snap je waarom het zo belangrijk is om eerst je lichaam op te schonen?

En dat een lichaam vol toxiteit nooit zo effectief vet kan verbranden als een schoon lichaam?


Ophoping Schadelijke Additieven, Pesticiden en Genetisch Gemanipuleerde Voeding..

Het komt er op neer dat je lichaam niet gemaakt is om al deze schadelijke additieven, pesticiden en genetisch gemanipuleerd eten te verwerken.

Dat is waarom je niet de gezondheid hebt die je zou willen. Dit kan zich uiten in te veel lichaamsvet, een onzuivere huid, spijsverteringsproblemen of gewoonweg bijna geen energie om leuke dingen te doen.

En deze chronische toxiciteit in je systeem kan op lange termijn voor serieuze aandoeningen zorgen waar we allemaal bang voor zijn om op latere leeftijd te krijgen.

Nu zou je denken, dan ga ik alleen nog maar biologisch eten, of een vegetarisch dieet volgen, is dat niet de oplossing dan?

Dat zal zeker helpen, maar niet genoeg om jarenlange ophoping van gifstoffen uit je systeem te krijgen.

En deze toxines laten gifstoffen vrij in je lichaam waardoor je gezondheid op den duur er niet op vooruit gaat, maar steeds verder achteruit en de kilo's maar niet weg te werken zijn.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Je moet beginnen met de ophoping van gifstoffen uit je lichaam te spoelen.

Nu heb ik het niet over een detox dieet. Onderzoek toont aan dat de meeste detox programma's zelfs schadelijk zijn voor je lichaam, deze zijn te rigoureus waardoor je darmflora uit balans wordt gehaald.

Wat er moet gebeuren is de ophoping toxines op de juiste manier uit je lichaam spoelen, maar er ook voor zorgen dat ze niet meer terugkomen!

Een manier van leven dat je zowel afkomt van de toxines, maar ook steeds meer gezondheid krijgt waardoor de kilo's wél blijvend weg blijven en dat je niet langer je gezondheid structureel aantast.


Daarom Voel Je Je Niet Goed En Blijven De Kilo's ''Hangen''

Hier is wat er zal gebeuren wanneer je door blijft gaan je lichaam te vergiftigen met toxines en tekort belangrijke vitamines, mineralen en fytonutriënten:

Je blijft aankomen en steeds meer vet krijgen op de plaatsen waar je ze niet wilt hebben. De reden is dat je lichaam ergens deze toxines moet opslaan. Echter, doordat je lever niet in staat is om volledig deze toxines uit je systeem te spoelen, blijven ze achter in je lichaam als vet.

Het maakt niet uit hoe vaak je naar de sportschool gaat, indien je niet stopt met het beschadigen van je systeem, zal je nooit een slank figuur krijgen.

Teveel toxines gaat gepaard met een verhoogd niveau van ontstekingen in je lichaam.

Nu is het niet dat cholesterol of vetten die hart- en vaatziekten, een beroerte of jicht veroorzaken, maar juist te veel ontstekingen in je lichaam. Dat is de echte oorzaak van hart- en vaatziekten!

Je loopt een vergroot risico op bijkomende klachten zoals botontkalking doordat je lichaam te zuur is. Een te hoge zuurgraad is niet alleen slecht voor je botten, maar ook voor je organen!

Je hebt bijna geen energie om de dag goed door te komen. Je lichaam is constant druk bezig zuiveren waardoor er weinig energie overblijft voor jou.

Dat is de reden waarom afvallen maar niet goed lukt, je zo snel buiten adem bent, niet goed slaapt en constant oververmoeid en futloos bent.

Maar wanneer je stopt met datgene te doen wat je gezondheid aantast en deze toxines uit je lichaam haalt, door de juiste voedingsmiddelen te eten zonder schadelijke additieven en pesticiden, dan krijg je een slank lichaam, veel energie en een compleet getransformeerd fit en vitaal lichaam terug.

Wil jij ook meer energie, hogere weerstand en een aantrekkelijk sexy slank figuur?

Denk je eens in hoe het zou zijn wanneer je vragen krijgt zoals:

 • Wat is er met jou gebeurd? Je ziet er zo goed uit!
 • Heb je een facelift gehad, je lijkt wel 10 jaar jonger?
 • Waarom heb jij altijd zoveel energie en vitaliteit?
 • Wat is je geheim?

Dit zijn de reacties die je kunt verwachten wanneer je eigen lichaam gaat ondersteunen in plaats van beschadigen.

Wil jij dat ervaren? Lees dan vooral verder!


De Oplossing Om Alle Dieetboeken In De Prullenbak Te Gooien

Ik zie VEEL mensen allerlei diëten proberen of zich aanmelden voor de nieuwste fitness trend.

Maar ook gevangen genomen worden door medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes etc.

Ik zie een hele generatie denken dat alleen het nieuwste dieet de enige optie is om dat slanke figuur te krijgen dat je altijd al gewild hebt.

Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat je bijna niks meer mag eten en elke dag voldoende moet sporten voor een mooi slank figuur.

Dit is niet waar!

Veel mensen worden verkeerd geïnformeerd wat nodig is om af te vallen en je ideale gewicht te behouden zonder enige moeite.

Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar overtollige vet wegwerken op een baanbrekende natuurlijke manier – zonder uren door te brengen in de sportschool of alleen maar salades te eten. 

Voor veel mensen is afvallen een eindeloze strijd van afvallen, aankomen en weer afvallen en weer aankomen. 

En dan heb ik het nog niet eens over de frustratie, schaamte en teleurstellingen wanneer je op de weegschaal gaat staan en erachter komt dat het nieuwe dieet weer niet gewerkt heeft..

Ik vind het jammer dat zoveel mensen gevangen zijn genomen door de voedingsindustrie en denken gezond te leven, maar de keukenkastjes vol hebben staan met schadelijke additieven.

Daarom heb ik besloten om een simpele methode te ontwikkelen om de overtollige kilo’s, waar dan ook, permanent van je lijf te verbranden. Een programma dat ERG eenvoudig te volgen is met duidelijke actieplannen en instructies zodat je nooit meer op dieet hoeft te gaan.

Elke week zie je het te veel aan lichaamsvet verdwijnen totdat je dat slanke figuur hebt wat je graag zou willen.  

En het erg grote risico op enge ziektes te vermijden door rond te lopen met overgewicht of zelfs een beetje overgewicht.  

Maar ook als jij op dit moment niet de gezondheid en energie hebt die je zou willen en niet langer rond wil lopen met chronische toxiciteit.

Want het laatste wat je wilt is doorgaan met je lichaam verder verzuren en aantasten.. Totdat er steeds meer klachten bijkomen en lichaamsvet alleen maar blijft toenemen..

Als je het beu bent om steeds van het ene naar het andere dieet te switchen, stress te hebben van afvallen en niet langer je druk wilt maken over je gewicht, dan kan mijn methode jou direct helpen.

Ik introduceer:

Afvallen Zonder Dieet Methode - Het 3 Stappen Systeem

Het 3 Stappen Systeem Naar Een Slank, Energievol, Sexy Lichaam Zonder Honger Te Lijden, Jojoën En Weer Op Dieet Te Moeten!


De enige verfijnde methode waarmee jij nooit meer op dieet hoeft te gaan, honger hoeft te lijden, jojoën of jezelf moeten ontzeggen van lekker eten. Elke week zul je meer en meer lichaamsvet op je lichaam zien verdwijnen totdat er een slank en mooi figuur overblijft.

Je zult zonder al te veel moeite op een gezonde en verantwoorde manier je ideale gewicht bereiken en behouden zonder weer te moeten jojoën of een strikt vermageringsdieet te moeten volgen.

Daarnaast zal ik je de geheimen leren om tenminste je huidige energiepijl te verdubbelen zodat futloos of oververmoeid zijn eindelijk verleden tijd is.

Het heeft mij meer dan een jaar gekost om al het materiaal in te korten tot een eenvoudig 3 stappen methode in te richten dat consistent en voorspelbaar werkt. Want ik wil je niet overspoelen met teveel informatie en puur de focus leggen op wat goed werkt en vermijden wat niet werkt. 

Nu het programma klaar is ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de meest krachtige, effectieve, simpele en GEGARANDEERDE methode is om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Maar ook je energiepijl verdubbelen zodat je een gezondere, jongere en slankere JIJ zult zijn met veel meer energie en vitaliteit!

Dit natuurlijke programma heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om eindelijk de overtollige kilo’s en futloosheid binnen recordtijd vaarwel te zeggen.

Er zitten vetverbrandingsadviezen bij waarmee jij dezelfde dag nog je stofwisseling kunt verhogen en dus direct al kunt starten met vet verbranden.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Ontdekken:

 • Hoe je snel en eenvoudig de overtollige kilo's rond de ‘’probleemgebieden’’ gaat verliezen zonder al te veel moeite door je natuurlijke stofwisseling een boost te geven.
 • Hoe je met het behulp van het vetverbrandingshormoon leptine je stofwisseling kunt versnellen zodat de kilo’s eraf vallen zonder te diëten of te sporten.
 • De 3 grootste voedingsfouten die praktisch 99% van de mensen maken waardoor je in het begin snel afvalt, maar daarna weer aankomt.
 • Wat de exacte hoeveelheid voedingsstoffen is wat je lichaam nodig heeft om het vet verbrandingsmechanisme in je lichaam te boosten zodat zelfs hardnekkig buikvet een weg vrij maakt voor zichtbare buikspieren.
 • Welke voedingsmiddelen automatisch je vetverbrandingsmechanisme wakker schudden na een diepe winterslaap om met behulp van je eigen DNA afvallen eenvoudig te maken.
 • Hoe je van een te grote vetvoorraad kunt afkomen zodat je een ideaal lichaamsgewicht zult hebben in verhouding tot je lichaamslengte. Met als gevolg dat je veel meer energie zult hebben!
 • Wat te doen om vetweefsel te vervangen door spierweefsel met als gevolg dat je een mooi en slank lichaam hebt klaar voor de zomer!
 • Hoe je het beste de hoeveelheid lichaamsvet kunt bepalen waardoor je in één oogopslag weet of je in de risicogroep valt van tal van aandoeningen.
 • Een appelvorm (dikke buik, smalle heupen) of peervorm (slanke taille, dikke billen) figuur? Leer hoe je weer de controle terug kunt krijgen over je gewicht en figuur door 3 stappen te volgen.
 • De gezondheidsrisico's van extra buikvet toegelicht plus een apart onderdeel om buikvet voor eens en altijd te verbannen. Wist je dat vet in de buikholte VEEL MEER gezondheidsrisico's oplevert dan elders? Met name het risico op kanker en hart- en vaatziekten.
 • Gekte door steeds te jojoën? Herhaaldelijk lijnen en dan weer aankomen waardoor afvallen steeds moeilijker en moeilijker wordt? Pagina 23 laat zien wat te doen om jojoën tot het verleden te brengen!
 • Wat zijn de verborgen oorzaken zijn van overgewicht? Het is niet overmatig eten en weinig bewegen. Ontdek welke factoren direct invloed uitoefenen op het ontstaan van overgewicht en wat je het beste kunt doen om deze factoren te vermijden!
 • Wat te doen tegen een vertraagd basaalmetabolisme (kan wel oplopen tot 30%) al je vetverbrandingpogingen tegenwerkt en waardoor afvallen een lange en moeilijke strijd wordt zonder dat het jouw schuld is!
 • Hoe je het beste jouw lichaam van een suikerverbrander kunt omzetten naar vetverbrander zodat de kilo’s eraf vliegen met behulp van je stofwisseling.
 • Het geheim om snel een eenvoudig de snelle stofwisseling van een tiener te krijgen door je genen voor de gek te houden – zonder bijwerkingen, met eten wat gezond en lekker is.
 • De 7 beste stappen om vetrolletjes rond je buik voorgoed kwijt te raken zonder 10.000 buikspieroefeningen te doen of drie keer per week hard te lopen.
 • Waarom de meeste diëten je voor de gek houden doordat de gewichtsafname komt door vocht en spiermassa in plaats van de oorzaken van overtollige kilo's weg te nemen!
 • Het verband tussen je hormoonhuishouding, alvleesklier en je bloedsuikergehalte om wel of niet succesvol te zijn in blijvend en eenvoudig de overtollige kilo's kwijt te raken!
 • Extra vetmassa doordat je een dagje ouder bent? Leer hoe je vetmassa weer om kunt zetten in spiermassa om overmatig vet in de buikholte kwijt te raken.
 • Gevoelig voor zoetigheden en bijna niet te weerstaan? Leer hoe je je hongerscentrum weer onder controle kunt krijgen zodat voeding je vriend en niet langer je vijand is.
 • Strategische lichaamsbeweging: De juiste balans tussen lichaamsbeweging en energieverbruik zodat je niet uren hoeft te sporten voor minimaal resultaat.
 • Hoe je met een baanbrekende gedragstherapie sessie je onderbewuste zo kunt programmeren dat je automatisch gezonde voedingsgewoontes aanleert. Dit kan met de zogenaamde zelfcontrolemethode waardoor jij de baas gaat worden over voeding, je gewicht en het krijgen van je ideale figuur binnen handbereik ligt zonder jojoën!
 • De nummer 1 strategie om oncontroleerbare hongergevoelens te stillen waardoor je niet meer in de verleiding komt staan om te eten wanneer je dat eigenlijk iet wilt.
 • Weet je niet goed wat te doen bij een sociale gebeurtenis of verjaardag wat betreft voeding? Ontdek hoe je met het concept ''Cheat Day'' gewoon lekker kunt eten zonder de volgende dag gefrustreerd op de weegschaal te staan.
 • Hoe je eenvoudig jezelf kunt bevrijden van dieetbelemmeringen zoals ‘’eet dit of eet dat’’ schema’s en toch overtollig lichaamsvet kwijtraken.
 • Wat te doen als je momenteel ‘’zwembandjes’’ hebt en hoe je door je metabolisme te verhogen en lekker te eten de zwembandjes bijna van je lichaam afvallen.
 • Een simpele techniek waarmee je bijna alles kunt eten maar nog steeds vet kunt verbranden, het geheim zit in weten hoe je stofwisseling werkt en hoe je deze een zetje in de rug kunt geven.
 • Waarom simpel en gezond eten veel beter is dan al die complexe voedingsregels waardoor je geen overzicht meer hebt en steeds die stap maar niet kunt zetten naar een gezondere leefstijl.
 • De beste tips om voor eens en altijd van overtollig buikvet verlost te raken, zelfs als je genetisch pech hebt en dat laatste beetje buikvet maar niet lijkt te verdwijnen. Tip: de hele dag buikspieroefeningen doen is niet de oplossing!
 • Het bijna levensbedreigende gevaar van een koolhydraatarm en vetarm dieet. Te weinig goede complexe koolhydraten kunnen bijdragen aan een verminderde werking van de hartspier waardoor op latere leeftijd een beroerte kan optreden.
 • Waarom de meeste mensen nooit van overtollige kilo’s af zullen komen vanwege een paar kleine ‘’fouten’’ die je eenvoudig kunt voorkomen - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • De top 3 valkuilen waardoor de (laatste) kilo's er maar niet af willen en je belemmeren om een slank figuur te krijgen (slechts één hiervan heb ik in een ander programma aangetroffen..) De overige 2 valkuilen zijn veel gevaarlijker en maken afvallen een onmogelijke strijd om te winnen.
 • Het gevecht tussen gezond eten en motivatie - ik zal je laten zien hoe je interne conflicten kunt oplossen waardoor jij jezelf voor succes kunt herprogrammeren (alsof je een gratis Windows update krijgt).
 • Hoe je vrij kunt komen van bestaande ongezonde gewoontes, het maakt niet uit hoe erg of ongezond ze zijn (je weet al lang welke het zijn). Alleen met deze mentale oefening kun je eindelijk controle krijgen over je leven en de baas worden en blijven over voeding, je gewicht en je gezondheid!
 • Actieplan om schadelijke additieven en E-nummers voorgoed de baas kunt worden zodat je (en je dierbaren) niet langer misleid wordt door de voedselindustrie waardoor afvallen een onmogelijke strijd wordt en je onnodig veel toxiteit in je systeem hebt.
 • Actieplan om je nieuwe ideale gewicht ook te behouden door je nieuwe gewicht te stabiliseren zodat terugval niet zal plaatsvinden.
 • Samengevat: Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie het teveel aan vet in je lichaam als sneeuw voor de zon verdwijnen! Allemaal omdat je, niet alleen van de overtollige kilo’s bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Al Het Werk, Onderzoek En Testen Is Al Voor Jou Gedaan

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je in de spiegel kijkt en niet een ‘’buikje’’ of te ''dikke billen'' ziet, maar een mooi slank lichaam vol met bruisende energie.

Dat je nooit meer op dieet hoeft en je ook nooit meer schuldig hoef te voelen als je een keer lekker gaat eten.

Dat je niet langer afhankelijk bent van het nieuwste dieet of urenlang moet zwoegen in de sportschool

Afvallen hoeft niet een eindeloze stressvolle strijd te zijn, voeding kan je vriend worden en niet langer je vijand.

Het enige wat je hoeft te doen is een paar kleine aanpassingen aan te brengen in je huidige leven en ik zal je stap voor stap laten zien hoe!

Diëten die gebruikt worden bij het afvallen hebben vaak ernstige bijwerkingen, ontdek welke dat zijn en ontdek hoe je met een alternatief natuurlijk bewezen programma voorgoed van de overtollige kilo’s kunt afkomen.

Je hoeft niet meer bang te zijn dat er steeds meer kilo’s bijkomen en dat je nooit de controle zult krijgen over je gezondheid en je gewicht.

In het 3 stappenplan systeem van het programma geef ik je alle benodigde informatie om stap voor stap te beginnen, vervolgens zul je snel al verbeteringen zien  in je gezondheid, vitaliteit, energie en  je zal bijna schrikbarend snel vet verliezen op de plaatsen waar jij dat wilt.


Succesverhalen

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door gemotiveerd met de ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' aan de slag te gaan


Welke resultaten kun je verwachten?

 • Hoe je snel en op een natuurlijke gezonde manier eindelijk van de overtollige kilo's in de vorm van te veel buikvet, vet rond je heupen, billen of elders kunt afkomen zonder al te veel moeite te hoeven doen.
 • Je zult nooit meer last hebben van vervelende eetbuien waarin je letterlijk snakt naar suiker en zoetigheden. Hierdoor krijg je eindelijk grip op je voeding en je gewicht.
 • Een sterke darmwerking zodat je je nooit meer moe en futloos voelt na het nuttigen van een maaltijd en dat deze niet opgeslagen wordt in vet.
 • Een super sterke weerstand ontwikkelen tegen schadelijke bacteriën, infecties en virussen zodat je niet meer uit het veld wordt geslagen door een griepje.
 • Je energiepijl tenminste verdubbelen, dat omdat je blokkades gaat verhelpen zodat je lichaam jouw veel meer energie kan teruggeven. Als je op dit moment vaak moe en futloos bent, dan is dat verleden tijd door het simpele stappenplan van onderdeel 3 te volgen!
 • Een mooie gladde gezonde huid zodat je er niet alleen jonger uitziet, maar ook nog zo voelt – en mensen om je heen zullen dat opmerken.
 • Een grote stap zetten om gezond en vitaal oud te worden zonder nare bijkomende ouderdomsklachten waar zoveel mensen door geteisterd worden, zie het als een investering in je gezondheid.

De Meest Belangrijke Vraag: Is Deze Methode Wel Geschikt Voor JOU?

Zoveel mogelijk mensen helpen naar je ideale gewicht is belangrijk voor mij. Echter, de methode is niet voor iedereen geschikt. Ik wil namelijk geen valse beloften maken en alleen samenwerken met mensen die ik ook daadwerkelijk kan helpen.

Als jij het bijvoorbeeld belangrijk vindt dat er een uitgeverij achter de methode zit.

Dat de stappenplannen met een dikke kaft en een ISBN nummer worden geleverd na een uitgebreide grammaticale controle van het hoogste niveau, dat de video's door professionals zijn opgenomen in een studio in Hilversum.

Helaas, dan moet ik je teleurstellen.

Ik heb me alleen maar gericht op de effectiviteit van de inhoud.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat.

Ik heb inmiddels door de jaren heen al meer dan 2453 mensen geholpen om op een natuurlijke alternatieve manier een betere gezondheid te krijgen.

Ik zeg altijd dat het om het resultaat gaat - en niet zozeer de verpakking.

Maar dat betekent niet dat de inhoud er niet goed uitziet, ik heb natuurlijk erg mijn best gedaan om de verpakking aantrekkelijk te maken, maar daar ligt niet de focus op.

Als het voor jou belangrijk is om eindelijk niet meer te jojoën en op een gezonde bewuste manier eindelijk van de overtollige kilo's verspreid over je lichaam af te komen, dan is mijn programma geschikt voor jou. 

Realiseer je hoe belangrijk je gezondheid en een aantrekkelijk lichaam voor je is. En bedenk je dat jij niet de enige bent die hieraan waarde hecht. Wat dacht je van je gezin? Je vrouw, je man en misschien je kinderen?

Dat je je (klein) kinderen met alle energie gemakkelijk kunt bijbenen en niet steeds een pauze moet nemen om weer op adem te komen doordat de overtollige kilo's jou in de weg staan om een vitaal en bruisend leven te leiden!

Ik kan je vertellen dat mijn eigen gezondheid en aantrekkelijker te worden voor mijn partner (ik had de irrationele angst dat ze mij zou verlaten vanwege mijn overgewicht) destijds de reden is geweest dat ik 10 kilo ben afgevallen.

Ik WEET wat het is om niet het lijf te hebben dat je wilt, dat is exact de reden geweest waarom ik zo hard heb gewerkt aan het programma, niks anders! 

Neem niet langer onnodig risico door rond te lopen met teveel gewicht, zelfs als je momenteel nog geen serieuze klachten hebt.

Niet wanneer je op een gezonde en veilige manier eindelijk wél blijvend kunt afvallen en een slank aantrekkelijk figuur kunt krijgen!

Hoewel het programma iedereen kan helpen om de ideale gewicht te halen en behouden. Ik raad het NIET aan om met de methode te starten indien:

1) Je al tevreden bent over je gewicht, energiepijl en gezondheid.

Als je dit leest en tevreden bent over je huidige gewicht en gezondheid, dan is het wellicht beter om dit programma te passeren. De methode is dramatisch anders ten opzichte van andere programma's en methoden die je bent tegengekomen en werkt alleen voor mensen die ook wat willen veranderen.

Het programma is eigenlijk alleen voor mensen die NIET tevreden zijn met de gezondheid, gewicht en graag meer energie willen hebben om je persoonlijke doelen te halen en meer te kunnen genieten van het leven.

2) Je iemand bent die ''direct resultaat'' wilt.

In het programma ga ik je een aantal technieken en tips leren waarmee je ERG SNEL al een paar kilo kunt kwijtraken.. Maar het gaat toch wel even duren om je ideale gewicht te bereiken en behouden. Daarnaast wil ik je ook leren om een compleet gezondere leefstijl te krijgen en houden.

Nu zie ik dat zelf als een positief iets. Sommige mensen zijn constant opzoek naar ''direct resultaat'' en willen niet wat moeite doen. Als je direct resultaat wilt zonder een klein beetje tijd te investeren, dan kun je beter het programma passeren.

3) Je iemand bent die niet ''open staat'' voor coaching.

Als er één element is waardoor het programma niet zou werken is dat wanneer je de mindset hebt van ''ik weet dat al'' maar niet dagelijks uitvoert.

Met andere woorden, de methode gaat niet werken wanneer je niet ''open staat'' en gesloten bent voor coaching. Het liefste wat ik zie is wanneer je er helemaal voor gaat! Ik weet dat het materiaal en stappenplannen werken - maar je moet wel open staan voor de methode als je maximaal resultaat wilt behalen.

Kortom: Als je al tevreden bent over je gewicht, energiepijl en geen verborgen schadelijke additieven in je keukenkastje hebt staan.. Als je direct resultaat wilt behalen zonder enige moeite.. en niet open staat voor feedback.. dan is het beter om niet aan te melden voor het programma, dan is het niet geschikt voor jou.


Wie Ben Ik En Waarom Zou Je Naar Mij Moeten Luisteren?

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor één van mijn programma's of zich aanmelden voor de nieuwsbrief en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog.

Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten om zelf de verantwoordelijkheid te nemen en op een natuurlijke manier grip te krijgen op hun gezondheid en gewicht.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen, diëtisten, voedingsdeskundigen en specialisten hebben het zelf meegemaakt om jarenlang rond te lopen met overgewicht en elk dieet geprobeerd.

En hoeveel hebben duizenden uren geïnvesteerd in een alternatieve benadering die de oorzaken van overgewicht wegneemt?

Daarbij is het een feit dat de voedingsindustrie uit een aantal bedrijven bestaat, die als primair doel hebben grote winsten te behalen. Mensen jarenlang schadelijke additieven te laten eten en overgewicht laten ontwikkelen is erg winstgevend.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en deze brief leest.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat mensen openstaan voor een natuurlijke alternatieve oplossing om af te vallen.

Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat er een alternatief is naast het nieuwste dieet die je ongetwijfeld al een keer geprobeerd hebt. En misschien zie je nu pas hoe belangrijk een gezond en goed gewicht is voor je gezondheid en je toekomst.

Je toekomst kan een verlengstuk van je verleden zijn (weer op dieet gaan) of je kunt je eigen toekomst creëren door een andere route te kiezen en wel je ideale gewicht bereiken en behouden.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je dit nu hebt ontdekt.

En laten we samen aan de slag gaan om al je overtollige kilo's op een natuurlijke manier permanent eraf te krijgen - zodat jij je slanke figuur weer terug gaat krijgen en de (laatste) overtollige kilo's voorgoed ziet verdwijnen plus veel meer energie!


Je Krijgt Ook Nog Toegang Tot De Volgende Exclusieve Bonussen

Met het eenvoudige stappenplan en bijbehorende snelle start sessies weet je precies wat je moet doen om snel en eenvoudig af te vallen, je lichaam op te schonen van gifstoffen en je energiepijl te verdubbelen.

Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om jou tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen. 

Persoonlijk denk ik dat deze bonussen (afkomstig uit de Gezond & Slank Academie) essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder last van overgewicht of overtollige kilo's die er maar niet af willen.


101 Super Gezonde Recepten (speciale bonus)

Laten we eerlijk zijn: het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om eenvoudig de overtollige kilo's kwijt te raken, meer energie te hebben dan je voormogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en helpen overtollig lichaamsvet te verbranden!

-> Ontdek hoe je met de top 10 Superfoods en vet verbrandende (en lekkere) recepten eenvoudig overtollig lichaamsvet blijvend kunt kwijtraken zonder dat je een strikt dieet moet volgen.

(t.w.v. 47 euro)

Weg Met Buikvet Stappenplan

In dit onderdeel ontdek je wat te doen tegen hardnekkig buikvet zonder naar de sportschool te hoeven. Want met de juiste technieken kun je blijvend van een ''buikje'' afkomen en dat betekent echt niet een strikt dieet of overdreven veel moeten sporten!

-> Ontdek hoe je van overtollig buikvet eenvoudig kunt afkomen door de 80/20 regel toe te passen! 

(t.w.v. 37 euro)

Emotie Eten De Baas

Last van snoepen en snaaien om ‘lastige’ gevoelens te dempen of vooral 's avonds op de bank? Dan is het nu tijd om te stoppen met lijnen en emotie eten de baas worden door 7 simpele stappen te volgen.

Ontdek waar jouw neiging tot emotioneel eten vandaan komt en versla eindelijk emotie eten.

(t.w.v. 59 euro)

Toegang tot de exclusieve ledenomgeving

Bij de Afvallen Zonder Dieet Methode hoort ook een actieve ledensite waar ik nieuwe updates, handige video's en alles over gezond afvallen zal plaatsen.

Na aanmelding krijg je je eigen profiel zodat je direct kunt beginnen om blijvend af te vallen. Tevens kun je hier altijd al je vragen stellen en ze worden zeer snel beantwoord.

(t.w.v. 97 euro)

Eens klant = altijd klant updates

Ik zal het programma constant blijven updaten en aanvullen, want gezondheid blijf zeker niet stilstaan. Elke keer wanneer ik de methode update of uitbreid krijg je automatisch toegang tot de nieuwste versie.

Daarnaast heb je ook de gelegenheid om een onderwerp aan te vragen.

(t.w.v. 67 euro)


Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €307 en die krijg jij als GRATIS bonussen omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van de overtollige kilo's verlost te zijn. 


Hoeveel Kost Het Programma?

Mag ik je het volgende vragen:

Hoeveel tijd en geld heb je al uitgegeven aan allerlei diëten en dure afslankproducten?

En hoeveel geld geef je regelmatig uit aan voedingsmiddelen in de supermarkt waarvan je denkt dat ze gezond zijn?

Hoeveel zou je willen investeren als je een duidelijk stappenplan krijgt met wetenschappelijk onderbouwde adviezen waar je ook wat mee kunt.

En nog belangrijker, waarmee de extra kilo’s van je lijf vliegen en je volgend jaar niet meer ‘’afvallen’’ op je lijst met goede voornemens hoeft te zetten.  

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten?

Of waarom ik het programma niet gratis aanbied?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om dit programma een goede prijs te geven. En het dilemma om het gratis weg te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze er geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Vooral ook als ik nu terugkijk hoeveel energie, tijd en geld ik heb gestoken in deze totaaloplossing. Ik heb zeker een paar duizend euro uitgegeven aan allerlei programma’s en methoden.

Daarnaast heb ik samen met mijn team dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan dat jij thuis kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een verantwoorde gezonde en eenvoudige manier af te vallen zonder weer op dieet te moeten, honger lijden of steeds te jojoën.

Ik weet als geen ander wat het is om van dieet naar dieet te gaan en niet het lichaam te hebben dat je wilt.

De angst, stress, gemoedsrust en vooral de onzekerheid, want laten we eerlijk zijn: teveel lichaamsvet is niet bepaald aantrekkelijk en brengt veel gezondheidsrisico’s, zoals hart- en vaatziekten met zich mee.

En dan heb ik het nog niet eens over de schaamte, frustratie en stress die erbij komt kijken wanneer een nieuwe afvalpoging weer niet gelukt is!

Toen ik het programma aan het samenstellen was wilde ik het oorspronkelijk aanbieden voor:

€ 94,- vanwege de constante updates,  de verfijnde stappenplannen en de toegang tot een nieuwe ledensite waar je mij direct vragen kunt stellen.

Maar om de ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen.

Maar wees gerust, je hoeft bijna niks te betalen vergeleken met de tijd en geld dat het kost om dit samen te stellen of een diëtist in te huren.

Mijn doel met OptimaleGezondheid.com is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere leefstijl. Vandaar dat ik de informatie bijna voor niks ga weggeven als je kijkt naar de waarde en het resultaat dat je gaat behalen.

In de speciale introductieperiode heb ik besloten het programma met een korting van maar liefst 50% aan te bieden.

Je krijgt direct toegang tot het hele programma en je kunt deze gemakkelijk in je eigen tempo volgen.

Daarnaast stuur ik je ook nog een aantal fast start handleidingen op om thuis rustig door te nemen waarin alle tips samengevat instaan.

De Afvallen Zonder Dieet Methode is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van de overtollige kilo’s verlost te zijn en je energiepijl gegarandeerd tenminste te verdubbelen.

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail coaching bij in het pakket geef, heb ik besloten dat ik enkel 45 personen toegang geef tot dit volledige programma voor de tijdelijke actieprijs.

Meer dan 45 personen kan ik namelijk niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik kan maar zoveel mensen op één dag helpen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in het programma goed begeleid wordt en vragen dezelfde dag nog beantwoord worden (mijn streven is een paar uur maximaal).

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen…

En dan hebben we het nog niet eens over de tijd en geld die het jou zou kosten als je dat zou doen!

Ga daarom aan de slag met de meest SNELLE EN EFFECTIEVE METHODE om voorgoed van de overtollige kilo’s af te komen zonder weer op dieet te moeten of uren in de sportschool door te brengen!

Bedenk dit:

 • De ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' is goedkoper dan een afspraak bij je diëtist of steeds het nieuwste dieet moeten proberen..
 • De ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' is goedkoper dan het nemen van rare afslankpillen op lange termijn (en dan heb ik het nog niet eens over de risicovolle bijwerkingen).
 • De ''Afvallen Zonder Dieet Methode’’ komt niet eens in de buurt van wat je straks betaalt aan ziektekosten als je niet afkomt van overgewicht en te kampen krijgt met chronische klachten.

Met mijn methode heb jij het gereedschap in huis om op een natuurlijke manier de overtollige kilo’s kwijt te raken en een mooi slank aantrekkelijk figuur te krijgen en te houden.

Zie het zo: Jouw investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van voedingsdeskundigen, talloze dieetplannen en steeds weer teleurgesteld moeten worden omdat je laatste afvalpoging niet gelukt is.

Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doormaken wanneer je steeds een nieuw dieet moet proberen zonder resultaat waar je trots op kunt zijn en graag wilt delen met de mensen om je heen .

Voor een eenmalige investering krijg je direct toegang tot het complete Afvallen Zonder Dieet Methode en heb je alle gereedschap in huis om definitief een slank figuur te krijgen zonder honger te lijden of weer te jojoën.

Daarnaast ga je ook nog tenminste je energiepijl verdubbelen. Bedenk eens wat meer energie gaat doen voor de kwaliteit van je leven en wellicht je carriëre?

Alleen al een verdubbeling van je energie kan al een groot verschil maken in je leven. Bedenk eens wat je dan allemaal gedaan kan krijgen? Dat je ochtends zonder moeite opstaat en zin hebt om aan de dag te beginnen?

Hoeveel zou dat alleen al waard zijn in euro's? Daar kun je geen prijskaart aanhangen.

In plaats van honderden euro's vragen voor deze waardevolle informatie en stappenplannen, ga ik het programma tijdelijk aanbieden voor maar 47,- euro en krijg je direct toegang tot de digitale versie en alle bonussen in de online ledensite.

Met de garantie dat je tot wel 7 kilo binnen 30 dagen blijvend kunt afvallen! Plus veel meer energie. Dat is 1.75 kilo per week! Omgerekend is dat maar

€ 6,71 per kilo die je blijvend zult kwijtraken!

Ik denk dat je het wel met me eens bent wanneer je nooit meer op dieet hoeft te gaan en je energiepijl gegarandeerd gaat verdubbelen en een compleet gezondere leefstijl gaat krijgen. Dat het programma deze resultaten dik en dwars waard is.

Sterker nog, het kan heel goed zijn dat dit programma de beste investering is die je ooit hebt gemaakt.

Een investering in je gezondheid! .

Zelfs als de lage prijs van 47,- niet voldoende is om je over te halen. Geef ik je ook nog de beste tevredenheidsgarantie die ik kan geven. Daardoor heb je geen excuses om niet gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

Ik wil dat je niet langer stress krijgt van het woord ''afvallen'' en eindelijk dat slanke figuur zult krijgen en behouden.

En de frustratie dat de (laatste) kilo's er maar niet af willen. Ik zal je niet alleen helpen naar je ideale gewicht en figuur, maar ook nog je energiepijl verdubbelen en complete leefstijl verbeteren.

Dat je 's ochtends op de weegschaal gaat staan en je aangenaam verrast bent met wat je gaat zien. Dat je niet langer ''dik'' voelt maar juist een slank figuur hebt en dat uitstraalt!

Vandaag kun je dat voor een prijs die niet alleen goed betaalbaar is, maar ook nog de juiste beslissing is!

Toevoegen aan winkelwagen

Totale Waarde:
De Afvallen Zonder Dieet Methode inclusief alle bonussen zijn opgeteld €307 waard.

Normaal kost de Afvallen Zonder Dieet Methode €97,- eenmalig.

Vandaag met korting:

Speciale bonusprijs: €47,- eenmalig!

*Direct na aanmelding krijg je toegang tot de complete Afvallen Zonder Dieet Methode + alle waardevolle bonussen!


Hieronder nog een paar reacties:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de korste keren verwachten door gemotiveerd met de ''Afvallen Zonder Dieet Methode'' aan de slag te gaan


Toevoegen aan winkelwagen

Waarom De Afvallen Zonder Dieet Methode Wel Werkt:


De beste tevredenheidsgarantie mogelijk

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

zegelJij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het succesvol afvallen en meer gezondheid te krijgen (een aantal reacties heb je al kunnen lezen).

Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zal boeken.

Daarom krijg je ook nog een unieke tevredenheidsgarantie!

Als jij zelfs maar de helft van de "Afvallen Zonder Dieet Methode" toepast en je bent niet laaiend enthousiast, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur.. En geen problemen! Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn persoonlijke geteste methode… Dan weet ik zeker dat jij gezond zult afvallen. Daarnaast ga ik je ook helpen om je complete gezondheid te verbeteren. Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld-terug-garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Ik ben overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie de bonussen en het ledengedeelte.    

Test daarom de methode en ga aan de slag met de bonussen.

Zit je na een paar weken op hetzelfde gewicht? Dan geef ik je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen, je kunt dit gewoon houden.

Probeer de methode uit voor 3 maanden, ga aan de slag met de bonussen, de e-mail support en alle extra's. Als je niet zeer tevreden bent, dan geef ik je je geld direct terug en je blijft toegang houden tot de online ledensite. 

Zelfs dan hoef je het programma niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat! Je zou natuurlijk gewoon de methode nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen.

Maar ik vertrouw er op dat je met een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik weet dat de methode werkt om gezond en snel af te vallen!  

Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt, daarom wil ik het risico op mij nemen.

Veel beter dan dat kan ik het niet maken, eens?


Je Kunt Het Volgende Doen:

Je staat nu voor een kruising en je kunt het volgende doen:

Eén weg ken je als geen ander en je weet wat er zal gebeuren. De weg zit vol met gaten, putten en heuvels.

Dit is de weg die je al jaren hebt bewandeld waardoor je steeds weer een ander dieet probeert en maar niet kunt afvallen. Je doet steeds hetzelfde en krijgt steeds weer dezelfde resultaten.

De andere weg is net aangelegd en vlak zonder gaten en putten. Deze weg is veel eenvoudiger om te bewandelen en gaat ook veel sneller. Een gezondheidsreis die je in je eigen tempo kunt volgen en je een nieuw slank lichaam geeft.

Onderbouwd met honderden uren wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van meerdere specialisten. Dit is de enige weg dat zelfs het vet op de moeilijkste gebieden kan laten verdwijnen, die alsnog je met een brander het ijs wegsmelt van je lichaam.

Dit is de weg die direct gaat naar een aantrekkelijk, slank en vitaal lichaam en leven.

Hieronder kun je direct toegang krijgen tot dat aantrekkelijke en slanke lichaam. Met het programma vliegen de kilo’s op een gezonde en eenvoudige manier er af.

Vergeet niet dat ik erg enthousiast ben over de inhoud van de methode en niet kan wachten om jouw te helpen af te komen van te veel lichaamsvet op de ‘’probleemgebieden’’ zoals je buik, billen, heupen en benen.

En dat je dat en meer kunt bereiken zonder al te veel moeite en doorzettingsvermogen.

Vergeet ook niet dat dit een tijdelijke introductie aanbieding is met maar beperkt aantal plaatsen vrij.

Daarnaast wordt het programma constant geüpdate en heb je ook nog toegang tot extra coaching als je daar behoefte aan hebt.

Je krijgt dit allemaal voor de lage introductieprijs en je wordt beschermd door een 100% tevredenheidsgarantie.

Ik zou daarom zeggen: Probeer het uit en sta versteld hoe snel je de overtollige kilo’s  zult kwijtraken en hoe snel je meer energie zult hebben!

Klik hieronder op de knop om direct aan de slag te gaan! Ik hoop echt dat je nu de juiste beslissing gaat maken. Ik heb een perfecte weg voor je aangelegd naar een slank figuur.

Nu is het jouw beurt.

Ik kijk er naar uit om je te helpen naar een nieuw slank lichaam! Vergeet niet dat je de mogelijkheid om je lichaam en gezondheid weer in eigen handen te nemen, als je een nieuwe weg inslaat.


3 redenen om niet te wachten

 • Je hebt per direct toegang tot de Afvallen Zonder Dieet Methode;
 • Je Krijgt 4 Bonussen ter waarde van €307 er gratis bij;
 • Je Kunt Risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om blijvend van de overtollige kilo's af te komen zonder een lastig dieet of te moeten zwoegen in de sportschool?

Ik heb zelf ALLES geprobeerd om van de overtollige kilo's af te komen. Ik heb zelf duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten en middelen. Ik weet als geen ander wat écht werkt!

Je gaat niet alleen leren om overtollig vet kwijt te raken. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om de ''Afvallen Zonder Dieet Methode" voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je gezondheid er enorm op vooruit zal gaan!

En ik hoop nog meer dat je super goede resultaten gaat behalen! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!

*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betaling wordt uitbesteed aan Paypro B.V. en staat bekend voor het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Op je goede gezondheid!

P.S. Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, dus je loopt geen enkel risico. Ik geef je met plezier je geld terug als je niet tevreden bent, hiervoor hoef je alleen maar een email te sturen naar [email protected]

P.S.2. Binnen 60 seconden van nu kun je al toegang krijgen tot de meest eenvoudige en complete totaaloplossing om het lijf en gezondheid te krijgen dat je altijd al wilde. Je zal automatisch een e-mail ontvangen met de inloggegevens van het programma.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke nieuwe jaar aanbod aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Toevoegen aan winkelwagen

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de technieken gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Bij mij persoonlijk heeft geen enkel dieet gewerkt en pas wanneer ik mij ben gaan richten op de juiste simpele aanpassingen ben ik meer dan 12.6 kilo kwijtgeraakt. De meeste mensen die met de methode aan de slag gaan verliezen tussen de 5-10 kilo puur lichaamsvet en ervaren veel meer energie.

En dat zonder honger te hebben, uren zwoegen in de sportschool of moeten niet meer kunnen genieten. Je lichaam is gemaakt voor een slank figuur en het enige wat je hoeft te doen is je vetverbrandingsmechanisme een boost te geven en je zult dat gespierde / slanke lichaam weer terugkrijgen en behouden.

V) Ga ik veel honger hebben tijdens het toepassen van de methode? +

Zeker niet! Ik heb de methode zo ingericht dat je voldoende belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt en middels ''Cheat Day'' kun je eten wat je wilt zonder aan te komen, dit is door slim je stofwisseling een boost te geven kun je door de verhoogde calorie inname zelfs gewicht verliezen.

V) Wat als de Afvallen Zonder Dieet Methode niet voor mij werkt? +

Dan is de methode 100% GRATIS. Sterker nog, al zou je alleen maar de helft toepassen en je bent niet tenminste een paar kilo kwijt, stuur een email naar [email protected] en je krijg je investering zonder gezeur en zonder gedoe terug. Je hoeft niet eens een reden op te geven.

Ik weet de Afvallen Zonder Dieet Methode werkt, ik heb het zelf ervaren (zie foto) en bij honderden andere mensen. Echter, ik snap ook dat je wellicht wat sceptisch bent omdat er zoveel dieetplannen op de markt zijn.

Je kunt daarom de methode geheel risicovrij uittesten en kunt zodoende alleen maar resultaat behalen.

Dit doe ik omdat ik weet dat de methode jouw leven positief kan veranderen en ik hoop natuurlijk dat je goede resultaten gaat behalen want dat is waar ik het voor doe!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de email coaching in het programma zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol en je moeten wachten totdat het programma weer opengaat.

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!


Nog Een Paar Succesverhalen:


Toevoegen aan winkelwagen

© 2010-2019 optimalegezondheid.com - KVK: 54762286 - BTW: NL103639494B01 - Ermerzand 78, 7843 PP Erm - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur) - E-mail:[email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid