*Nieuw*
Baanbrekende Methode Om Direct En Blijvend Van Al Je Acne Klachten (pukkels, puistjes, mee-eters, witte koppen en rode vlekken in je gezicht, rug of borst) Af Te Komen!

Deze Methode Zal Je Nergens Anders Op Internet Vinden!

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je met een zeer effectief natuurlijk systeem direct van acne af kunt komen, zonder medicijnen, zalven of lotions.
 • Hoe je binnen de kortste keren van mee-eters, acne littekens en rode vlekken in het gelaat af kunt komen.
 • De nummer 1 strategie om jeugdpuistjes direct te verminderen (werkt binnen 24 uur).
 • Waarom acne een bericht is van je lichaam dat er een intern probleem is.
 • Hoe je acne stopt, je gezondheid verbetert en je mooie gladde huid terugkrijgt.

Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee jij acne direct kunt stoppen!


Datum:29-10-2020

x1r6iw4

Auteur van het Acne Verdwijn Plan

Wist je dat acne klachten op een natuurlijke manier blijvend te stoppen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om acne daadwerkelijk blijvend op te lossen.

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn natuurlijke ontdekking tegen acne!

 

Facebook Pagelike Widget

Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Acne in je gezicht, op je rug, op je schouders of op je borst?
 • Een erg droge huid met schilfers vanwege recept medicatie?
 • Rode bulten die je niet kunt uitdrukken en die erg jeuken?
 • Grote zwarte mee-eters op je neus?
 • Angst om je te vertonen vanwege de pukkels in je gelaat?
 • Bij het opstaan telkens met tegenzin in de spiegel kijken?
 • Met angst bedenken wat de acne je huid op de lange termijn aandoet?
 • Moet je eerst veel make-up op je huid smeren om je toonbaar te maken?
 • Heb je alles al geprobeerd om van acne af te komen, zonder blijvend resultaat?
 • Wil je weer een gezonde gladde huid, zonder pukkels, puistjes of rode vlekken!

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Acne

Heb je op dit moment last van acne?

Ben je gefrustreerd omdat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om acne onder controle te krijgen niet heeft gewerkt?

Indien je last hebt van acne dan weet ik exact wat je op dit moment doormaakt.

Ik heb zelf jarenlang veel last gehad van acne rosacea(zeer heftige vorm van acne) totdat ik een manier vond om van mijn eigen huidproblemen af te komen.

Sindsdien heb ik vele mensen geholpen om van acne af te komen en hun mooie, gladde huid terug te krijgen.

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om van acne te af te komen zonder gebruik van medicijnen?

Denk je eens in hoe het zou zijn om nooit meer last te hebben van acne?

Dat je 's morgens in de spiegel kijkt zonder een vlekje of pukkel te zien?

Voordat we verder gaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct thuis kunt toepassen om acne te verhelpen.


Ik Weet Het, Omdat Ik Zelf Acne Heb Gehad

Laat ik mij eerst even voorstellen, want dat is wel zo netjes.

Mijn naam is Robert Jan Hendriks en ik heb zelf last gehad van chronische acne rosacea. Ik had naast acne ook nog last van rode vlekken op mijn wangen, voorhoofd en neus.

Ik heb bijna mijn hele pubertijd en nog jaren er na last gehad van acne. Ik kreeg last van acne rond mijn 15e (ben nu 28). De vorm die ik zelf had, was nog agressiever dan de meeste "normale" jeugdpuistjes.

Naast de pukkeltjes en puistjes had ik vaak grote rode plekken op mijn wangen, voorhoofd en zelfs op mijn rug. Vooral mijn neus en voorhoofd waren bijna voortdurend bedekt met rode vlekken, pukkels en puisten.

Ik weet dus als geen ander wat het is om acne te hebben. Mijn acne heeft mij jaren lang alleen maar hinder en pijn bezorgd.

Mijn sociale vaardigheden en zelfvertrouwen werd erg beïnvloed door mijn huidklachten. Als iemand weet wat het is om emotioneel last te hebben van acne, geloof me, dan ben ik dat.

Omdat het de o-zo belangrijke puberjaren zijn, waarin onzekerheid over je uiterlijk al zo'n prominente rol heeft, maakt acne de situatie soms bijna onverdraagbaar.

Ik heb de meeste tijd van mijn tienerjaren geleefd met angst om in de spiegel te kijken, ik bleef vaak thuis, en nam zelden deel aan sociale activiteiten.

Ik was afgezonderd, voelde constant schaamte, verlegenheid, en was erg onzeker.

Dus, ik wil dat je me gelooft als ik zeg: ''ik weet wat je nu doormaakt'. Acne is echt geen gemakkelijke huidaandoening om mee te leven.

Ik was zelf in gevecht met mijn acne gedurende meerdere jaren, waarbij ik talloze medicijnen, wondermiddelen, en crèmes hebt gekocht met weinig tot geen resultaat.

Toen begon ik de lange, frustrerende weg van ''Proberen & Falen'' wat er (om een zeer lang verhaal te verkorten) uiteindelijk toe leidde dat ik zelf de oplossing vond tegen acne, zelfs in zijn meest zware vorm.

Het is dusdanig effectief dat veel van de mensen die ik heb geholpen mijn systeem introduceerden aan dermatologen en huisartsen.

Hiermee heb ik mijn acne permanent weten te genezen en dit is wat ik je vandaag wil laten zien.

FEIT: Mijn onderzoek heeft aangetoond dat acne op een natuurlijke manier veel beter te behandelen is dan met medicijnen!

"Ik voelde me net een proefkonijn met alle voorgeschreven medicijnen"


Misschien herken jij nu al enkele van de volgende bijwerkingen van medicijnen?

Waarom De Meeste Acne Behandelingen Niet Werken

Hier is wat ik heb geleerd tijdens mijn onderzoek om van acne af te komen:

 • Medicijnen, zalven en antibiotica zijn gevaarlijk op lange termijn! Medicijnen om acne te behandelen zijn zeker niet geschikt voor lange termijn gebruik en kunnen zelfs één van de onderliggende oorzaken zijn van acne littekens en een overgevoelige huid vatbaar voor nog meer acne en heftige allergische reacties!
 • Zalven, gezichtsreinigers en scrubs kunnen acne niet stoppen. Al deze middelen zijn gemaakt om de symptomen van acne wat te verlichten. De enige manier om voorgoed van acne af te komen is door de interne blokkade op te lossen zodat je lichaam zelf kan genezen van acne!
 • Licht therapieën onderdrukken alleen de symptomen. Deze behandeling moet zeer lang toegepast worden voordat je enig resultaat zult merken. Wederom worden alleen de symptomen van acne onderdrukt en de kern oorzaak wordt niet aangepakt
 • Veel tegenstrijdige informatie. Als je last hebt van acne dan is de kans groot dat je door de vele behandelingen niet meer weet waar je moet beginnen. Veel mensen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden over acne.

De meeste zogenaamde oplossingen tegen acne, zijn gericht op het reinigen of ontvetten van de huid. Dit klinkt logisch, en omdat het logisch klinkt denken veel mensen dat dit inderdaad de goede weg is om acne te bestrijden, om er vervolgens achter te komen dat de puistjes en pukkels niet verdwijnen, en vaak zelfs erger worden. De reden van acne is vaak een hormonale onbalans, en de hormoonhuishouding is erg delicaat. Je kunt hier niet zomaar medicijnen tegenaan gooien. De kans op heftige ongezonde bijwerkingen die een slechte invloed hebben op de ontwikkeling is daarvoor te groot.

Maar wat kunnen we dan wel doen?

Goed, terug naar mijn verhaal!


Ik was wanhopig.

Ik werd geobsedeerd en wilde alles weten over acne en hoe ik er vanaf zou kunnen komen.

Het werd mijn persoonlijke missie om hoe dan ook van mijn eigen acne probleem af te komen.

 

Ik begon met studeren, las elk boek over acne en andere huidaandoeningen, bezocht sites, forums, en stelde zogenaamde experts allerlei vragen en begon aan een cursus dermatologie.

Ik heb elk boek gelezen over acne, ontgiften, voeding en alternatieve genezing. Ik wist zeker dat ergens een antwoord te vinden was, en ik zou het vinden!

"Ik heb alles geprobeerd"

Natuurlijk kwam al deze theoretische kennis me goed van pas, maar om aan echte resultaten te komen moest ik praktische kennis hebben. Ik begon daarom systematisch alle bekende behandelingen op mijn eigen acne te testen.

Ik heb zelfs de weg van alternatieve genezing opgezocht, in de hoop dat ik eindelijk verlost zou zijn van mijn acne, zodat ik mijn leven terug zou krijgen.

Ik wilde zo graag van mijn acne af, dat ik alles wel wilde proberen (sommige behandelingen hebben ernstige bijwerkingen). Elke behandeling had de belofte om mijn acne voorgoed te doen verwijderen, zodat ik mij weer zelfverzekerd kon voelen.

Ik bezocht verschillende klinieken en werd blootgesteld aan zowel traditionele als soms nog experimentele therapieën.

Dit alles kostte erg veel geld. Een aantal van de therapieën werden gelukkig toen nog gedekt door de zorgverzekeringen. Nu is dat niet meer zo en ook toen al, kwamen er een aantal behandelingen voor mijn eigen rekening.

Ik heb over de jaren heen de onderstaande behandelingen geprobeerd.

Ik heb geprobeerd:

En dat is nog niet eens alles.

Tel daar nog een eindeloze hoeveelheid doktersbezoeken, consults bij homeopaten, huidspecialisten en gezondheidsgurus bij op.

Ik heb in totaal zelf meer dan 2000,00 euro moeten bijleggen om alle behandelingen te betalen.


En Ik Had Nog Steeds Acne!

Helaas verslechterde mijn huid alleen maar door een aantal van deze methodes, behandelingen en zogenaamde geneesmiddelen, of brachten ze me alleen op korte termijn enige resultaten. Sommige behandelingen gaven helemaal geen resultaat.

Ik was teleurgesteld en was weer terug bij af.

Ik wilde hoe dan ook mijn acne overwinnen, maar ik had nog steeds geen enkel resultaat. Ik stond op het punt om op te geven, verslagen in een hoekje te gaan zitten. Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: ''Iedereen heeft wel een mankement, het mijne is acne. Ik moet het maar accepteren''.

Maar hoe kun je acne accepteren?

Heb jij je weleens zo depressief gevoeld over acne dat je er zelfs niet over wilt praten?

Of zie je dit soort onzekerheid bij je zoon of dochter?

Indien je dezelfde fouten maakt als de meeste mensen met acne, dan kan het zijn dat je tijdelijk slaagt in het onderdrukken van de symptomen, zoals de puistjes en vlekken, maar op de lange termijn zal de huid verzwakken en de gezondheid aangetast worden.

Toen ik eenmaal een flink gedeelte van mijn studie achter de rug had, en mijn eerste cursus dermatologie had gehaald, schrok ik erg toen ik hoorde dat er artsen waren die voor problemen zoals acne, antibioticum kuren voorschreven.

Dit is voor mij het ultieme bewijs, dat huisartsen op dit gebied niet over voldoende specialistische kennis beschikken. Ik heb er alle begrip voor. Een arts moet immers zo veel verschillende kwalen per dag behandelen, dat het vast niet gemakkelijk is om alles bij te houden, maar acne wordt veroorzaakt door een verstoorde balans in de hormoonhuishouding, en antibioticum verstoord de werking van het lichaam alleen nog maar verder!

Acne Is Een Bericht Van Je Lichaam, Dat Er Iets Niet Goed is!

Je lichaam stuurt je vaak berichten over je gezondheid. Helaas worden deze belangrijke berichten vaker onderdrukt dan beluisterd.

De medicatie van vandaag de dag wordt ontworpen om symptomen te onderdrukken, in plaats van het wegnemen van het originele probleem.

Pukkels, puisten en roodheid zijn allemaal berichten van je lichaam om te zeggen dat er iets niet goed is!

Bij het negeren van deze berichten verslechteren natuurlijk de symptomen drastisch. Hetzelfde als wanneer je huis in de brand staat en het alarm gaat af.

Door alleen het alarm uit te zetten stop je de brand niet en de schade wordt hier door alleen maar erger!

Dit is wat er gebeurt door acne te behandelen met conventionele methodes (medicijnen, crèmes, lotions etc.). Deze richten zich op de huid, omdat op de huid de symptomen zichtbaar zijn. De huidaandoeningen maken acne onplezierig voor ons, dus biedt de farmaceutische industrie met een gemakkelijke oplossing in ruil voor ons geld.

Maar zijn we er mee geholpen?

Nee!

Je negeert je lichaam waardoor je huid zal verslechteren op lange termijn.


Eindelijk Een Doorbraak!

Ik ben niet een persoon die snel opgeeft, en ik had meer dan genoeg van mijn acne.

Ik heb er altijd moeite mee gehad om iemand anders op zijn woord te geloven, en toen artsen en zogenaamde specialisten geen antwoorden meer hadden en tegen me zeiden dat er verder niets gedaan kon worden, besloot ik zelf verder te zoeken.

Misschien was het de frustratie, of de angst dat ik de rest van mijn leven met acne verder zou moeten. Ik wist dat er een oplossing te vinden zou zijn. Maar het duurde nog maanden voordat er eindelijk een lichtpuntje verscheen.

Ik ben terug naar de "wortel" van het probleem gegaan en bestudeerde de oorzaken en het ontstaan van de pukkeltjes. Dit bleek hem te zitten in de afscheiding door de huid van diverse vettige stoffen die bedoeld zijn om onze huid soepel en rekbaar te houden, en er voor te zorgen dat deze niet uitdroogt.

Ook speelt dit een rol bij bescherming tegen zonlicht en kou en wind.

Ik onderzocht waarom dit dan zorgde voor pukkeltjes en ontdekte dat een teveel aan afgescheiden vetten er voor zorgde dat de poriën in de huid verstopt raakten. Zo ontstonden de jeugdpuistjes, pukkels en vlekken.

Maar ik ging nog een stap verder. Ik ontdekte dat normaal gesproken ons lichaam een verstopte porie zelf weer weet te openen. Zo'n natuurlijk puistje blijkt bij alle mensen regelmatige voor te komen, maar is bijna niet zichtbaar.

Toen kwam de grote doorbraak.

Ik ontdekte dat het de reactie van het lichaam op bepaalde "slechte" stoffen was, die er voor zorgde dat mijn "normale" puistjes niet genazen en rood en opvallend werden en veel langer bleven zitten dan normaal was.

Ook kwam ik er achter dat de oorzaak van overmatige talgproductie van de huid, voor een groot deel samenhangt met de voeding die we binnen krijgen.

Na enkele kleine veranderingen in wat ik dagelijks wel en niet at, en met het vervangen van twee voedingsstoffen veranderde MIJN HELE LEVEN!


Eindelijk, na alle teleurstellingen en leugens over een acne genezing had ik eindelijk een systeem gevonden dat écht werkt!

Het heeft mij meer dan een jaar gekost om de methodes te verfijnen tot één effectieve acne methode. Binnen 2 weken was ik verlost van mijn chronische acne!

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heeft een simpele natuurlijke methode mij verlost van acne. De methode is 100% veilig en het mooie is dat het voor elk type acne 100% werkt, inclusief jeugdpuistjes, acne voor volwassenen, roodheid, mee-eters, acne rosacea en acne op verschillende plekken (gezicht, borst, schouders, nek).

Mag ik je iets vragen?
Wat heb jij al geprobeerd om van acne af te komen?

Medicijnen? Lotions en zepen? Stoombehandelingen? Crèmes?

Heb je ook erg last van de bijwerkingen?

Heb je het gevoel dat je als een ''proefkonijn'' wordt behandeld met allerlei zalven en kuren.

En heb je de alternatieve geneeskunde geprobeerd? En ook dit zonder resultaat?

Ik vraag je dit omdat ik alles heb geprobeerd en geen van deze behandelmethodes bleken permanent te werken, of ze hadden zware en ongezonde bijwerkingen.

Wellicht heb je de moed opgegeven om een mooie huid te krijgen. Of misschien gaat het niet om jezelf, maar maak je je zorgen over je zoon of dochter, die merkbaar last heeft van deze beschamende aandoening?

Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn! Je hoeft niet voor de rest van je leven last te hebben van acne.

Na het succes van mijn eigen strijd tegen acne besloot ik de dochter van een goede vriendin te helpen met haar jeugdpuistjes. Ik vertelde haar over mijn resultaten en stuurde haar de tips en actieplannen op.

Hoe Karin Van Haar Chronische Acne Is Afgekomen!

Hier is een interessant verhaal van de dochter van een goede vriendin van mij met chronische acne, pukkels en rode vlekken in het gezicht. Ze had al last van acne sinds het begin va haar pubertijd maar het was nog steeds niet helemaal over gegaan.

Ze heeft elke behandeling geprobeerd en alle medicijnen op de markt. Maar ze bleef last houden van acne. Toen ik haar een e-mail stuurde dat ik een ontdekking had gedaan over de échte oorzaken van acne en of ze mijn methode wilde uitproberen was ze eerst vrij sceptisch.

Ze had net als ik alles al geprobeerd en wilde niet teleurgesteld worden met valse hoop. Toch stemde ze in en ging aan de slag met mijn methode.

Ik liet haar zien hoe je acne volledig kunt stoppen en genezen door de 3 kern oorzaken te verhelpen.

Ze begon met het stappenplan maandag 7 november 2011. Binnen een week merkte ze dat haar huid sterker en vitaler aanvoelde, niet meer zo droog en schilferig zoals eerder. In maar 30 dagen was al haar huid volledig van acne genezen (rond 21 november 2011).

Ze gaf aan dat soms wel eens een pukkeltje opkomt, maar dit is van het "normale" type. Ze zijn nauwelijks zichtbaar en verdwijnen vervolgens weer een dag later.

Voor Karin heeft mijn methode zeer goed gewerkt en ze neemt inmiddels geen enkel medicijn meer en heeft op een natuurlijke manier haar acne weten te overwinnen.

Ik besloot om een compleet systeem te ontwikkelen op basis van mijn natuurlijke ontdekking tegen acne zodat iedereen ook een gladde huid zonder acne zou kunnen ervaren.

Alles wat ik Karin heb geleerd heb ik verfijnd en gebundeld in een methode.

Ik dacht als het bij Karin zo goed gewerkt heeft, waarom zou het dan niet ook bij anderen zo goed werken?

Ik begon het systeem door te sturen naar andere mensen met acne. In de tijd dat ik zelf de oplossing zocht, heb ik met veel andere mensen die hier, ook op latere leeftijd nog last van hadden, kennis gemaakt.

Tot mijn verbazing hadden al deze mensen dezelfde resultaten. In minder dan 30 dagen hadden 19 van de 22 mensen die mijn methode voor me wilden proberen, geen last meer van acne.

Die mensen waarbij acne nog wel aanwezig was, gaven direct toe dat ze de methode niet volledig konden toepassen vanwege bijvoorbeeld een vakantie die er tussen kwam, of gewoonweg doordat ze er nog niet aan gewend waren.

Deze methode is uitgegroeid tot het "Acne Verdwijn Plan" en hiermee heb ik inmiddels honderden mensen in Nederland en België geholpen met het compleet verbannen van pukkeltjes, puistjes of vlekken.


Er is een alternatief!

Ik zie VEEL mensen allerlei medicijnen nemen, zalven, lotions, supplementen etc. Ik zie een hele generatie denken dat alleen maar de traditionele manier van behandelen een optie is tegen acne.

Allemaal hebben ze de boodschap meegekregen dat acne ongeneeslijk is en dat je er maar mee moeten leren leven en moet wachten tot het misschien ooit vanzelf over gaat.

Ik ben samen met honderden anderen het bewijs dat dit niet waar is!

Voor veel mensen is het een excuus om met zware antibiotica kuren acne symptomen te onderdrukken.
Het maakt niet uit wie je bent, of hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar acne stoppen op een natuurlijke manier!

Ik vind het jammer dat zo veel mensen gevangen zijn genomen door de farmaceutische industrie en denken dat er geen natuurlijk alternatief is.

Daarom heb ik een eenvoudige methode ontwikkeld om acne op een natuurlijke manier direct te stoppen!
Een plan dat eenvoudig te volgen is met simpele stappen en instructies. Elke week zul jij je huid zien opklaren totdat er geen pukkel meer te bekennen is.

Je zal eindelijk de mooie huid hebben waar je al zo lang naar verlangt.


Jouw Eigen Blijvende Oplossing Voor Acne

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen je acne en aan de slag te gaan met een methode die jou je mooie huid teruggeeft?

De enige Natuurlijke Holistische Methode waar jij permanent je acne mee kunt stoppen en waarmee jij een mooie gladde huid zult krijgen.

Ik heb de natuurlijke oplossing uitgewerkt en verfijnt tot één effectieve methode die je vanuit je huis kunt toepassen! Het heeft mij meer dan een jaar gekost om het stappenplan te verfijnen en nog effectiever te maken.

Dit natuurlijke systeem heeft ALLE componenten in huis die je nodig hebt om van acne af te komen. Je zult tips aantreffen waarmee je op dezelfde dag al, je acne kunt verminderen.

Echt merkbaar en zichtbaar resultaat heb je gegarandeerd in 7 dagen.

"Acne is de nummer 1 oorzaak van onzekerheid en schaamte tijdens en na de pubertijd"

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met deze bewezen natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van acne.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog met een bewezen natuurlijke snelle effectieve methode kunt beginnen met het stoppen van je acne!
 • Ontdek hoe je met het 3-delige stappenplan (pagina 29-57) verstopte talgklieren kunt opschonen zodat acne direct zal afnemen.
 • Hoe je met het behulp van één krachtig Japans supplement je huid van binnenuit (bijna direct) kunt zuiveren.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige kruiden (o.a. verkrijgbaar bij "De Tuinen") je huid kunt versterken en waarmee acne vrijwel DIRECT verminderd.
 • Wat je nu kunt doen om al je acne klachten (pukkels, rode vlekken, meeeters, droge huid, vette jeukende huid) voorgoed te laten verdwijnen zodat je niet langer druk hoeft te maken over wat acne met je zelfvertrouwen doet.
 • Hoe je met behulp van 2 krachtige oliën je huid kunt reinigen zodat acne de zelfde dag nog zal afnemen.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van acne. Een tipje van de sluier: het eten van verzadigde transvetten kan per direct voor een acne uitbraak zorgen.
 • Welke specifieke behandel strategieën het beste werken tegen acne in je gezicht, op je rug, borst of een combinatie hiervan.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je acne hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar snel herstel van acne meteen uit.
 • Ontdek wat in bijna alle gevallen de nummer 1 oorzaak is van het ontstaan van acne. Het is een super eenvoudig detail. Verwijder dit uit je leven en verminder de kans op het ontstaan van acne direct met minimaal 80%!!
 • Leer de beste tips om verstopte poriën te stoppen vanuit het comfort van je huis.
 • Waarom de natuurlijke aanpak vaak vele malen effectiever is dan de medische aanpak, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de huisarts of dermatoloog.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat je acne zich niet ontwikkeld in permanente acne littekens (chronische acne), wat je huid blijvend kan beschadigen.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om ophoping gifstoffen in je lichaam tegen te gaan. Dit zal je verbazen!
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandel tips (pagina 29) om het acne rosacea (rode wangen) vanuit de comfort van je eigen huis.
 • Welke concrete stappen je ervan verzekeren dat acne in de toekomst wegblijft.
 • Ontdek de 2 voedingssupplementen waarmee jij je huid DIRECT versterkt, en daarmee acne uitbarstingen voorkomt!
 • De verborgen oorzaken van acne (dit is niet wat je verwacht).
 • Heb je al een medicijnen of zalven op basis van antiobiotica geprobeerd, zonder resultaat? Ik zal je leren wat je kunt doen wanneer acne erg hardnekkig is!
 • Waarom medicijnen zoals benzoylperoxide, vitamine A-zuur, en antibiotica pillen / zalven niet de enige oplossing zijn, en vaak meer kwaad doen dan goed op de lange termijn – in tegenstelling tot deze bewezen natuurlijke methode.
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en snel herstel van acne onvermijdelijk is. (het hefboom effect!)
 • Ontdek hoe je met het Acne Verdwijn Dieet snel en effectief je lichaam en huid kunt opschonen met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists (pagina 72 - 111).

Maar ontdek ook:

 • Leer waarom suikerarm eten niet de enige en beste oplossing is tegen acne.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, mooiere huid, betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten, gemakkelijk en snel je huid kunt versterken en het hoge risico op acne littekens kunt voorkomen.
 • Het geheim van een detox kuur en waarom de ophoping van gifstoffen en vrije radicalen bijdragen aan de ontwikkeling van acne. Bijna iedereen met acne heeft hier last van waardoor er onzuiverheden in het bloed ontstaan en acne veroorzaakt kan worden.
 • Hoe je er met een acne stoppende strategie er voor kunt zorgen dat jij je lichaam en huid niet meer onnodig overbelast! Met name het bevorderen van je spijsvertering is essentieel tegen acne!
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een huid zuiverende maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke anti acne recepten, die ook nog erg lekker zijn).
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke acne direct veroorzaken.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: ophoping gifstoffen, vrije radicalen, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren wat bij 90% van de mensen acne veroorzaken.
 • Waarom acne gekoppeld kan zijn aan darmparasieten zonder dat je het door hebt. Het is belangrijk om deze parasieten te verwijderen door je darmflora te versterken.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je immuunsysteem gigantisch versterken. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van mineralen en vitamines herstel van acne enorm bespoedigen.
 • Wat te doen tegen een droge huid met schilfers. Vaak het resultaat van medicijn gebruik. Ontdek ook hoe je de bijwerkingen weer kunt omdraaien.
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met voedingssupplementen en vind een lijst met anti acne supplementen en kruiden die WEL werken (pagina 37)! Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief en zorgen direct voor verlichting van huidklachten.
 • Ontdek hoe je met "Acne Thuis Remedies" snel en effectief je acne kunt stoppen met zeer effectieve natuurlijke remedies waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van hebt gehoord (pagina 72 - 111).

En dan nog:

 • Neem je medicijnen of zalven van de dermatoloog tegen acne? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je keuze veranderen!
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten) en als je last hebt van acne zal je deze hoe dan ook moeten vermijden (pagina 34).
 • Waarom veel cosmetische producten acne juist verergeren door giftige stoffen waar veel mensen geen flauw idee van hebben.
 • Een compleet voedsel schema hoog in de PH waarden met immuunsysteem verhogende componenten. Een sterk immuunsysteem is de essentiële schakel om acne te voorkomen en herstel versnellen (pagina 86-88).
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, een mooiere huid te krijgen en te behouden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig acne kunnen veroorzaken.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag en nachtritme natuurlijk verbeterd.
 • Waarom langdurig last houden van acne kan komen door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de nadelige beschadigingen van acne op je huid weer om kunt draaien.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je bij het opstaan niet meer druk hoeft te maken of je nieuwe pukkels in je gezicht hebt gekregen. Door je huid te reinigen met een speciale lotion voorkom je nieuwe acne uitbarstingen!
 • Waarom de meeste mensen nooit van acne af zullen komen vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • Wat te doen tegen rode vlekken, schilfers en jeukende plekken met een handige checklist.
 • De waarheid over antibiotica en het effect op je darmflora en huid!
 • Wat te doen om een ijzersterke spijsvertering te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die direct bijdragen aan onzuiverheden van de huid. Het mooie is dat het binnen je handbereik ligt!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd is om acne direct te verminderen!
 • Kun je wel blijvend van acne afkomen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer groente eten en minder suikers eten. Gelukkig is er een blauwdruk om snel van acne af te komen en het risico op acne littekens direct te verminderen.
 • Hoe je met een specifiek Anti Acne Onderhoudsplan terugkerende acne definitief kunt vermijden en voorkomen.
 • Eindelijk zal je ervaren dat je er zeker van bent dat je acne klachten niet meer terugkomt. Dat de schaamte van deze vervelende aandoening is eindelijk verleden tijd.
 • Waarom veel van de zalven tegen acne juist acne kunnen verergeren door schadelijke stoffen waar veel mensen geen flauw idee van hebben.
 • Waarom acne een bericht zijn van je lichaam dat kan duiden op een groter intern probleem. Het is belangrijk om direct te beginnen met het herstellen van de interne blokkades voordat acne erger worden en er zelfs blijvende schade ontstaat!

Last but not least:

 • Hoe je met het "Acne Verdwijn Plan" binnen een paar dagen al resultaat kunt boeken en kunt zien! De overbelasting en onzuiverheden op de huid door acne, zullen uit je lichaam verdwijnen. Resultaat is een gezonde huid zonder acne - op een geheel natuurlijke manier!
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie er gezonder uit! Allemaal omdat je, niet alleen van je acne bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in het "Acne Verdwijn Plan". Als jij op zoek bent naar een simpele methode om er voor te zorgen dat je niet meer langer last zal hebben van acne, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je nooit meer last zou hebben van acne?

En dat je de zekerheid zou hebben dat je acne ook nooit meer terug zal komen!

Medicijnen die gebruikt worden bij het behandelen van acne hebben ernstige bijwerkingen, ontdek welke dat zijn, en ontdek een alternatieve methode die WEL blijvend werkt en ALLE symptomen in één keer verhelpt.


Succesverhalen:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de kortste keren verwachten door gemotiveerd met het ''Acne Verdwijn Plan'' aan de slag te gaan


Welke Resultaten Kun Je Verwachten

 • Acne binnen een paar weken definitief stoppen & genezen;
 • Je huid wordt al mooier binnen een paar dagen!;
 • Mee-eters, huidschilfers en droogte voorgoed stoppen;
 • De schaamte voor pukkels, puistjes en vlekken binnen enkele weken uitbannen;
 • Het "Acne Verdwijn Plan" werkt voor iedereen (ook voor jou).

Waarom Het Acne Verdwijn Plan Wel Werkt:

"Het Acne Verdwijn Plan" van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke en veilige methode, ontworpen om je te helpen van acne af te komen.

 • Acne op een bewezen natuurlijke manier voorgoed stoppen;
 • Versterken van je immuunsysteem, spijsvertering, en huid;
 • Ophoping van gifstoffen in de huid tegengaan met een unieke combinatie van antioxidanten;
 • Stoppen van bijkomende klachten, zoals acne littekens, droogte en huidschilfers;
 • Handhaven van een gezonde huid met een specifiek onderhoudsprogramma.

Wie ben ik, en waarom zou je naar mij luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor mij en vele honderden andere mensen gewerkt heeft om van acne af te komen.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor het "Acne Verdwijn Plan" en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen en de methode een kans te geven.

Heel logisch als je er over nadenkt! 

Hoeveel artsen en specialisten hebben zelf last gehad van acne? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke methode?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij heb ik persoonlijk meegemaakt dat huisartsen en specialisten niet de tijd hebben om zich in iedere unieke situatie te verdiepen. Daarom grijpen ze nogal gemakkelijk naar de uitweg van zware medicatie.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met de meest uiteenlopende klachten!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich verder te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen tegen acne en natuurlijke oplossingen.

Daarbij is het een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primair doel het behalen van grote winsten.
Jarenlang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen is dat het even duurt voordat men open staat voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je er achter gekomen dat er een alternatief is naast medicijnen om van acne af te komen.
En zie je nu in hoe belangrijk een normale huid is voor je zelfvertrouwen.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. En laten we samen aan de slag gaan om acne op een natuurlijke manier permanent te stoppen, zodat jij ook een normale huid zult hebben.


Waarom het "Acne Verdwijn Plan" wellicht niet geschikt is voor jou:

Als het voor jou belangrijk is dat het boek door een professionele designer is ontworpen. Dat het door een officiële uitgever wordt verspreid, dat de naam van een bekende professor op de kaft staat en dan er citaten van bekende kranten of tijdschriften op de achterkant staan?

Dan is het Acne Verdwijn Plan niet geschikt voor jou.

Ik vind het belangrijk dat het online programma er netjes en verzorgt uitziet, maar heb geen achtergrond als professionele designer, ik heb geen uitgever benaderd voor de verspreiding, dat doe ik via internet, en de methode is pas net bekendheid aan het verwerven.

Maar wat ik je wel kan garanderen is resultaat. Ik heb inmiddels al honderden mensen geholpen om op een natuurlijke manier hun acne te stoppen.

Ik zeg altijd dat het om resultaat gaat en niet zo zeer om de verpakking.

Als het voor jou belangrijk is om van acne af te komen zonder medicijnen, op een gezonde manier zonder risico's.

Dan is mijn methode geschikt voor jou.

Bedenk eens hoe belangrijk het is om een gezonde gladde huid te hebben? Misschien maak jij je zorgen over je zoon of dochter? Hoe druk maken zij zich op hun leeftijd over hun uiterlijke verschijning tegenover hun vrienden of klasgenoten?

Ik weet zelf hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd te voelen over je uiterlijk. En wanneer je je goed voelt over je uiterlijk, dan wordt je aantrekkelijker en mensen zien dat.

Wanneer je iemand ontmoet is je gezicht het eerste wat men ziet. Bewust of onbewust zien mensen een gezicht met acne en een "eerste blijvende indruk" is dus direct gemaakt!

Je huid is een reflectie van hoe het met je lichaam gesteld is.

Ik kan je vertellen dat ik, sinds ik van mijn eigen ''acne probleem'' ben afgekomen, veel beter in mijn vel zit en ik krijg de zelfde reactie van vele mensen die ik heb geholpen hun acne te verbannen.

Je hoeft niet langer rond te lopen met acne. Zelfs als je medicijnen of andere middelen gebruikt om de symptomen te onderdrukken.

Niet wanneer je op een natuurlijke en veilige manier voorgoed van acne kunt afkomen.

Het "Acne Verdwijn Plan" Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Acne
 • Vette huid
 • Mee-eters
 • Huidschilfers
 • Eczeem
 • Jeugdpuistjes
 • Droge huid
 • Acne littekens
 • Rosacea
 • ... de twijfels en onzekerheden die hiermee gepaard gaan!

Je Krijgt Ook Nog 5 Exclusieve Bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om snel en gericht van acne af te komen.
Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om je tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder klachten zoals acne!

Bonus #1:

Het Acne Verdwijn Dieet (t.w.v. €29,-)
Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van acne. In Nederland heeft gemiddeld genomen 85% van de jongeren last van de acne en ook vele volwassenen blijven hiervan op latere leeftijd last hebben!

Wat als ik je zou vertellen dat het allemaal niet zo hoeft te zijn! Gelukkig laat nieuw onderzoek zien dat acne zeer goed te stoppen is op een natuurlijke manier! Dat je een stralende huid kunt krijgen door ''wat je eet''.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: het dieet dat je zou moeten volgen om je huid te zuiveren van acne, en meer energie te krijgen dan je voor mogelijk zou kunnen houden, is een dieet samengesteld door moeder natuur – niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen!

Niet voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.

Maar wat werkt nou wel echt goed om van acne af te komen?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang last gehad van acne. Ik heb elk dieet geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnen krijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?

• Heb je het gevoel dat de meeste ''diëten'' eentonig en saai zijn?

• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet eten?

• Maar zou je best bereid zijn enkele simpele voedingstips te volgen als je hiermee je acne direct zou kunnen verminderen?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en je huid zuiveren van acne?

Dan weet ik dat het "Acne Verdwijn Dieet" de perfecte oplossing voor je is!

Bonus #2

(t.w.v. €19,95)

 •   Welke natuurlijke remedies van nature acne verminderen en je lichaam helpen genezen van deze chronische aandoening.
 •  Ontdek welke specifieke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods op een
  natuurlijke manier je huid versterken.
 •  De ongelooflijke genezende kracht van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-argirine, speciale fruit soorten en nog veel meer!
 •   Top 3 Superfoods rijk aan antioxidanten om de huid van binnenuit te versterken en verjongen.

Bonus #3

(t.w.v. €29,95)

 •  Welke 10 bewezen, simpele technieken overmatig stress per direct verminderen.
 •  Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken en zeer waarschijnlijk regelmatig voor acne uitbarstingen zorgen.
 •  Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van acne.
 •  Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen en te houden.

Bonus #4:

Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

Het "Acne Verdwijn Plan" is de meest effectieve methode om acne voorgoed te stoppen. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om dit nog effectiever te maken.

Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde levensstijl en natuurlijk voor een mooie huid.

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog antwoord. Hierdoor krijgt het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in je strijd tegen acne.

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn in het ledengedeelte en vraag en antwoord programma.

Samenvatting van de inhoud:

 •  Direct toegang tot de OptimaleGezondheid ledensite voor aanvullende tips en strategieën tegen acne.
 •  Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 •  Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Exclusieve Bonus Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

Heb je last van acne uitbarstingen, weinig energie, eczeem, digestieve problemen en zit je niet lekker in je vel? Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkige ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze klachten voorgoed oplossen zodat jij niet alleen je acne kunt verbannen, maar je gehele gezondheid kunt verbeteren.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je er voor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint dan bij het begin en je loopt middels het stappenplan het hele programma door. Stap voor stap leer je alles over een gezonde levensstijl waarin acne niet kan bestaan.

In het programma ontdek je o.a.

 •  Holistische en natuurlijke voedingssupplementen om acne direct aan te pakken.
 •  Innovatieve tips om je levensstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 •  Je immuunsysteem versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!
 •  En nog veel meer!

  Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma overzichtelijk op een rijtje ziet staan.

  De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het "Acne Verdwijn Plan" toe te voegen, als een exclusieve bonus.

  Totale Waarde:

Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- waard en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van acne verlost te zijn!''


Hieronder nog een paar reacties:

Hoeveel kost het programma?

Mag ik je eerst een vraag stellen?

• Hoeveel is het je waard als je nooit meer last zou hebben van acne?

Als jij zeker zou weten dat de acne niet alleen snel zou verdwijnen, maar je ook nog de zekerheid zou hebben dat het daarna ook echt voorgoed verleden tijd is.

Bedenk eens hoe jij je zou voelen met een normale gezonde huid?

Veel mensen hebben honderden, of misschien zelfs duizenden euro's uitgegeven aan allerlei medicijnen en behandelingen!

En weet je wat? Geen resultaat!

Het "Acne Verdwijn Plan" is het meest uitgebreide en effectieve stappenplan om op een natuurlijke en holistische manier voorgoed van acne af te komen.

Mijn methode is 100% gericht op moeder natuur!

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel het programma gaat kosten? Of waarom ik het programma niet gratis aanbiedt?

Om heel eerlijk te zijn vond ik het best lastig om de methode een goede prijs te geven. De reden waarom ik er geld voor vraag is het volgende:

Motivatie! Mensen zijn nu eenmaal MEER gemotiveerd om aan de slag te gaan als ze ergens geld voor hebben uitgegeven. Ik wil dat jij hoe dan ook de methodes gaat toepassen.

Ook heb ik zelf ongelooflijk veel tijd en geld gestoken in de ontwikkeling van de methode. De behandelingen die ik voor mijzelf toepast, kostten me alleen al meer dan 10.000 euro, maar hierna heeft de rest van mijn onderzoek zeker nog eens zo veel gekost. En dan heb ik het nog niet over wat ik allemaal heb doorstaan bij het uitproberen van deze oplossingen tot ik eindelijk datgene kon selecteren wat echt werkte.

Daarnaast heb ik dik een jaar gewerkt om de methodes te verfijnen tot een actieplan wat jij thuis kunt volgen.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen in Nederland en België de kans heeft om op een natuurlijke manier van acne af te komen. Ik weet als geen ander wat dat met je doet...

De schaamte en vooral de onzekerheid. Want laten we eerlijk zijn: acne is niet eenvoudig om mee te leven.

Toen het programma net uit kwam koste het Acne Verdwijn Plan € 97,- vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om het ''Acne Verdwijn Plan'' voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Tijdelijk heeft het Acne Verdwijn Plan een MEGA korting!

Je krijgt direct toegang tot het Aambeien Verdwijn Plan en je kunt direct beginnen met de oplossing voor een onzuivere huid voor slechts 19 euro

Tevens krijg je direct toegang tot alle bonussen om je gezondheid en huid een boost te geven. 

Het Acne Verdwijn Plan is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van acne af te komen.

Vanwege het feit dat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven om persoonlijke ondersteuning te ontvangen.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zal mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het namelijk erg belangrijk om iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen. Het is de SNELSTE, MEEST EFFECTIEVE METHODE om acne bij de kern aan te pakken en permanent te stoppen!

Bedenk dit:

 • Het Acne Verdwijn Plan is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • Het Acne Verdwijn Plan is goedkoper dan het nemen van antibioticakuren (en dan heb ik het nog niet eens over de zware bijwerkingen).
 • Het Acne Verdwijn Plan komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei zalven en middelen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben over wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Voor een eenmalige investering kun je het complete "Acne Verdwijn Plan" bestellen en heb je direct al het gereedschap in huis om definitief van acne af te komen.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je vandaag allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het stoppen van acne. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen, weet ik dat je resultaat zult krijgen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij door mijn complete "Acne Verdwijn Plan" gaat, en je acne klachten verminderen niet zeer snel, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn bewezen methode… Dan weet ik zeker dat je van acne af zult komen. Daarbij ga ik je ook helpen om je gezondheid te verbeteren.

Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Gegarandeerd Resultaat

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonus programma’s.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je het volledige aankoop bedrag terug.

Garantie #1: Test mijn methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet per direct resultaat krijgt (geen acne meer) dan geef ik je 100% van het aankoop bedrag terug.

60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je het volledige aankoop bedrag terug.

Ik sta achter mijn methode en ik ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna direct je geld terug kunnen vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het "Acne Verdwijn Plan" werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag wegnemen!

Acne Nu Stoppen!

Het heeft mij jaren lang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Het zou toch zonde zijn als jij of je zoon of dochter rond blijft lopen met acne, terwijl dit eigenlijk nergens voor nodig is.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer te leven met acne, of de angst dat je steeds last blijft houden van een onzuivere huid.

Begin vandaag nog met het "Acne Verdwijn Plan" en zet de eerste stap naar een acne vrij leven!

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je aan om het "Acne Verdwijn Plan" tenminste een kans te geven. Ik neem immers al het risico op me.

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van antibioticakuren, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts.
Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Geen last meer hebben van acne
 • Geen last meer hebben van vlekken of pukkels
 • Binnen de kortste keren een soepelere, stralende huid hebben
 • Geen last meer hebben van alle bijkomende narigheden van acne, zoals de onzekerheid
 • De oorzaken van acne uit je lichaam verwijderen en je lichaam zich binnen korte tijd volledig laten herstellen met alle positieve gevolgen van dien
 • Nog veel en veel meer!

Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met acne en je loopt het risico dat je acne erger wordt waardoor je huid aangetast wordt en je kans hebt op blijvende schade en littekens.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft voor de rest van je leven allerlei zalven, crèmes, en antibiotica kuren proberen zonder blijvend resultaat. Zodra je stopt, komt je acne per direct terug. Erger dan voorheen. Op de lange termijn beschadig jij je huid en wordt je het slachtoffer van de lange termijn bijwerkingen van deze medicijnen die nu misschien nog niet eens bekend zijn.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je klikt hier onder om het "Acne Verdwijn Plan" te bestellen en je gaat zelf ontdekken hoe je snel, eenvoudig en op een volledige natuurlijke manier van acne af kunt komen!

Als je voor optie 1 of 2 kiest, wens ik je al het geluk (echt waar). Want geluk is wat je dan nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier van acne af te komen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma startten en de onderliggende oorzaak van acne en uitbarstingen aanpakken!

Ik garandeer dat je alles in huis zult hebben om acne permanent en natuurlijk te stoppen.

Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer snel van acne verlost bent, dan krijg jij je geld terug.


4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot het "Acne Verdwijn Plan" als eBook;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen? 

Hoeveel is het je waard als je acne volledig in remissie zou treden, en je nooit meer aan deze vervelende huidaandoening hoeft te denken?

Ik heb zelf ALLES geprobeerd om mijn chronische acne te stoppen. Ik heb zelf duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten en medicijnen. Ik weet als geen ander wat écht werkt!

Je gaat niet alleen leren om acne te stoppen. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Laat acne niet langer je gemoedsrust en zelfvertrouwen aantasten. Ga aan de slag met een effectieve natuurlijke manier om permanent van acne af te komen.

Klik hieronder op de knop om het ''Acne Verdwijn Plan" voor de tijdelijke promotie prijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Ik garandeer je het resultaat!

*Betalingen worden uitbesteed aan Mollie B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het internet.

Op je goede gezondheid,

Robert Jan Hendriks
Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

P.S. Zodra je de methode hebt toegepast, zul jij resultaat boeken!
Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt doen. Een investering in je gezondheid!

Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je investering volledig teruggestort op je rekening.


Bestel Nu

Nog Een Paar Succesverhalen:


Bestel Nu

We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier© 2018 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contactpagina door hier te klikken. Heb je verder vragen? Lees dan onze vraag en antwoord, door hier te klikken.