*Nieuw* Baanbrekende Methode Om Direct En Blijvend Van Je Aambeien Klachten (constante jeuk, bloedingen en pijnlijke stoelgang) Af Te Komen!

Als Jij Klaar Bent Om Op Een Natuurlijke Bewezen En Effectieve Manier Je Aambeien Per Direct Te Stoppen, Dan Is Dit De Belangrijkste Brief Die Je Ooit Hebt Gelezen

Ontdek Stap Voor Stap:

 • Hoe je met een zeer effectief, natuurlijk 3-stappen systeem direct van je aambeien kunt afkomen - zonder medicijnen, zetpillen of pijnlijke en gênante operaties.
 • Dé nummer 1 strategie om het bloeden en de jeuk direct te verminderen.
  (werkt binnen 24 uur).
 • Waarom aambeien een bericht is van je lichaam dat er een intern (groter) probleem is.
 • Hoe je aambeien voorgoed kunt stoppen en je gezondheid kunt verbeteren waardoor ze nooit meer terug zullen komen!
Lees verder en ontdek mijn unieke methode waarmee je direct van je pijnlijke aambeien kunt afkomen!

Datum:01-03-2024

auteurs-boven

Auteurs van het Aambeien Verdwijn Plan

Wist je dat aambeien op een natuurlijke manier direct te genezen is?

Na een lange weg van ''vallen en opstaan'' heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om voorgoed van aambeien af te komen.

Dit alles heb ik gerealiseerd in een zeer korte tijd en op een natuurlijke manier.

Op deze pagina vertel ik je hoe ik dit gedaan heb.


Ik weet zeker dat je:

 • Je aambeien snel een eenvoudig zult verkleinen vanuit huis, in minder dan 24 uur door een speciaal foefje toe te passen.
 • Je aambeien blijvend zult genezen, het maakt niet uit hoe erg ze zijn en wat je leeftijd is.
 • Geen pijn en bloedingen meer zult hebben na de ontlasting.
 • Pijnlijke operaties kunt vermijden (het kan voor komen dat door een poliklinische ingreep de klachten vele malen erger worden).
 • Alle zalfjes, zetpillen en andere middeltjes kunt weggooien omdat je de oorzaak van aambeien zult aanpakken.
 • Je vrij zult zijn van aambeien en de gênante behandelingen die er bij horen.
 • Het risico op hartproblemen en chronische darmklachten zult vermijden (een neveneffect van aambeien).
 • Jij je beter en gezonder zult voelen met meer energie, omdat je nooit meer last zult hebben van aambeien.

Als het bovenstaande je aanspreekt, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Mijn Persoonlijke Strijd Tegen Aambeien

Heb je je weleens afgevraagd hoe je ''definitief'' van je aambeien af kunt komen?

Ben je gefrustreerd omdat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd om je aambeien weg te krijgen niet heeft gewerkt?

Of denk je telkens dat ze weg zijn en wordt je na een tijdje toch weer verrast door het nare aanzicht van bloed in het toilet?

Indien je last hebt van aambeien dan weet ik exact wat je op dit moment doormaakt. Ik heb zelf jarenlang veel last gehad van aambeien totdat ik een manier vond om van mijn eigen klachten af te komen.

Sindsdien heb ik vele mensen geholpen om op een natuurlijke manier van aambeien af te komen en ze in het vervolg te voorkomen!

Wat als ik je kan vertellen dat er een simpele maar effectieve manier is om direct van aambeien af te komen zonder gebruik van ingrepen of zalven?

Denk je eens in hoe het zou zijn om nooit meer last te hebben van de vervelende pijnlijke momenten en de schrik als er opnieuw bloed bij je ontlasting zit?

Maar voordat we verder gaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen die je direct thuis kunt toepassen om van aambeien af te komen.


Ik Weet Het, Omdat Ik Zelf Last Heb Gehad Van Chronische Aambeien

Laat ik mij eerst even voorstellen, want dat is wel zo netjes.

Mijn naam is Maarten de Vries en ik heb zelf vaak last gehad van aambeien. Ik had naast aambeien ook vaak problemen met de stoelgang.

Ik kreeg regelmatig last van aambeien rond mijn 45e (ben nu 55). Ik had last van een ernstige vorm van inwendige en uitwendige aambeien met een grote uitzakking. Ik had constant pijn en jeuk en bloed bij de ontlasting. Op een gegeven moment kon ik zelfs niet meer goed zitten.

Ik weet dus als geen ander wat het is om aambeien te hebben.

Kortom: het was ernstig

Mijn aambeien hebben mij jaren lang alleen maar hinder en pijn bezorgd. Elke keer weer de pijn bij de ontlasting en de niet stoppende jeuk.

Als iemand weet wat het is om last te hebben van aambeien, geloof me, dan ben ik dat. Om nog maar niet te spreken over de schaamte die ik voelde vanwege mijn aambeien.

Ik was zelf in gevecht met mijn aambeien gedurende meerdere jaren, waarbij ik talloze medicijnen, zogenaamde wondermiddelen en crèmes hebt gekocht met weinig tot geen resultaat.

Toen begon ik de lange, frustrerende weg van ''vallen & opstaan'' waardoor ik uiteindelijk zelf een nieuw 3-stappen natuurlijk systeem heb ontwikkeld waarmee elke vorm van aambeien voorgoed te stoppen is.

Hiermee heb ik mijn aambeien permanent weten te genezen (dit is het zelfde systeem waar jij je aambeien mee kunt genezen).

Het is dusdanig effectief dat je aambeien zelfs binnen 24 uur kunnen verdwijnen door de tips en technieken uit mijn 3 stappenplan methode op te volgen.

FEIT: Onderzoek heeft aangetoond dat aambeien binnen 24 uur te genezen is door de oorzaak aan te pakken!

Hoe weet ik dit?

Er zijn honderden aambeien behandelingen en tientallen mensen die beweren dat ze deskundigen zijn. Echter, maar een zeer beperkt aantal van deze zogenoemde "aambeien experts" heeft zelf jaren lang last gehad van aambeien.

''Ik bleef maar last houden van aambeien.''


Ik was wanhopig...

Ik werd geobsedeerd en wilde alles weten over aambeien en hoe ik er vanaf kon komen. Het werd mijn persoonlijke missie om hoe dan ook deze verschrikkelijke aandoening te verbannen.

Ik begon met studeren, las elk boek over aambeien en hoe het darm systeem van de mens werkt. Ik bezocht sites, forums, en vroeg zogenaamde experts allerlei vergaande vragen.
Ik heb elk boek gelezen over aambeien, ontgiften, diëten, alternatieve genezing en boeken over voeding.

Ik wist zeker dat ergens een antwoord te vinden zou zijn, en dat ik het zou vinden!

Kennis is één ding, maar praktijk ervaring is heel iets anders. Wetenschappelijke feiten, figuren en tabellen waren niet genoeg. In dezelfde periode heb ik elke aambeien behandeling uitgeprobeerd.

Ik heb zelfs de weg van alternatieve genezing een kans gegeven, in de hoop dat ik eindelijk verlost zou zijn van mijn aambeien, zodat ik mijn leven terug zou krijgen.

Ik wilde zo graag van mijn aambeien af, dat ik blindelings alles wel wilde proberen (sommige behandelingen en medicijnen hebben echter ernstige bijwerkingen!!!).

Elke behandeling had de belofte om mijn aambeien voorgoed te laten verdwijnen, zodat ik niet meer met het ongemak hoefde te leven.

Helaas verslechterden mijn aambeien alleen maar door deze methodes, behandelingen en zogenaamde geneesmiddelen, of brachten ze alleen op korte termijn enig resultaat.

Ik was teleurgesteld en was weer terug bij af. Sommige behandelingen gaven helemaal geen resultaat.

Na geëxperimenteerd te hebben met tientallen wondercrèmes en behandelingen had ik het gevoel dat een operatie de enige oplossing zou zijn.

Bij een operatieve of poliklinische ingreep worden externe aambeien weggesneden. Dit is een zeer gênante behandeling en na de ingreep lig je voor meerdere weken letterlijk krom van de pijn. 

Echter, voordat een poliklinische ingreep kan worden uitgevoerd moet er eerst onderzocht worden of een ingreep wel noodzakelijk is. Dit wordt gedaan met een colonoscopie die anaal wordt aangebracht om je darmen te onderzoeken.

Op basis van het onderzoek wordt besloten om wél of niet de aambeien weg te snijden, wat een ellende zeg!

Helaas heb je ook geen enkele garantie dat je blijvend verlost zult zijn van aambeien.

Denk je eens in.

Als jij voor het eerst aambeien krijgt, en je stuit door toeval direct op een manier om er binnen een dag weer vanaf te zijn, dan realiseer jij je toch niet dat er heel veel mensen zijn die niets van deze oplossing afweten. Je gaat er dan gewoon vanuit dat iedereen er op deze manier vanaf kan komen.

Jij en ik weten dat dit niet het geval is. Ik heb zelf jaren lang rond gelopen met mijn aambeien voordat ik deze oplossing ontdekte, en misschien loop jij er zelfs nóg langer mee rond. Ik ging aan het werk. Ik begon navraag te doen en ontdekte steeds meer nuttige informatie. Toch bleef het me verbazen dat er maar zo weinig over deze oplossing bekend was.

Wat mij ook heeft verbaasd is dat heel veel mensen met aambeien erg lang wachten voordat ze beginnen met behandelen. Sommige mensen waar ik mee heb gewerkt hadden al meer dan 10 jaar last van aambeien!

Totdat de pijn sterker wordt dan de schaamte en ze zich laten opereren. Ik was geshockeerd dat zo veel mensen zo onnodig lang wachten met het zoeken naar een oplossing en ik moest beschaamd toegeven dat het met mij niet echt anders was geweest.

Maar ik realiseerde mij ook dat het moeilijk is goede informatie te vinden over een beschamend onderwerp als aambeien. Het eerste waar mensen die toch gaan zoeken op stuitten zijn zogenaamde wondermiddeltjes en crèmes die uiteindelijk helemaal niet blijken te werken. Dat is natuurlijk ook niet stimulerend.

Een aantal van deze zogenaamde wondermiddeltjes doen zelfs meer kwaad dan goed.

Veel mensen hebben behandelingen geprobeerd op een natuurlijke manier, maar hadden geen succes. Vandaar dat voor veel mensen onder het mes gaan de enige oplossing is.

Het probleem is dat de natuurlijke holistische oplossing van dit probleem gewoonweg te weinig bekendheid heeft gekregen. Geloof me, doktoren en homeopaten staan open voor suggesties, en als ze de oplossing zouden kennen die ik heb ontdekt, dan zouden ze deze zeker met je delen, maar ze kennen hem niet!

Aambeien zijn gewoonweg een dusdanig beschamend onderwerp, dat iedereen die ze weet te verbannen zo snel mogelijk dit hoofdstuk van zijn leven afsluit.

Toen ik me zelf bewust werd van het bestaan van deze effectieve en natuurlijke holistische methode, toepasbaar vanuit thuis,

Toen realiseerde ik mij:

 • Duizenden mensen. hebben onnodig last van aambeien, terwijl het op te lossen is met een paar simpele en effectieve stappen.
 • Duizenden mensen.geven onnodig geld uit aan zogenaamde wondermiddelen en zalfjes. Ze kopen alleen maar middelen die de symptomen behandelen, maar niet de oorzaak! Om het nog erger te maken, veel van deze middelen verslechteren je gezondheid op lange termijn.
 • Duizenden mensen.ondergaan onnodig een beschamende, pijnlijke operatie. Ze gaan onder het mes, terwijl in veel gevallen de aambeien thuis op te lossen zijn. Daarnaast is het niet zeker dat aambeien wegblijven na een operatie (omdat een operatie niet de oorzaak van aambeien wegneemt).

Ik heb met veel mensen gesproken die na een operatie toch weer last kregen van aambeien. Het probleem zit hem vaak in de herstel periode. Wij kunnen niet eventjes stoppen met ontlasten.

Helaas moeten we gewoon af en toe naar het toilet. Maar na de operatie is ons ontlastingsgestel erg fragiel en het ontstaan van nieuwe aambeien kan dan veel gemakkelijker plaatsvinden.

Dus wat moet iemand die een operatie heeft ondergaan en daarna opnieuw last krijgt van nieuwe aambeien?

Weer een operatie ondergaan? Of nog een wondermiddeltje of zalfje proberen?

Natuurlijk komt het ook voor dat de operatie succesvol is en dat je na een herstelperiode van ongeveer 2 maanden weer redelijk functioneert.

Maar het kan ook voorkomen dat het niet goed geneest, en dan is het een ander verhaal. Wees voorbereid, het kan een extreem PIJNLIJKE procedure zijn! En als je bij deze groep hoort, dan had je gewenst dat je EERST de natuurlijke methode had ontdekt en geprobeerd.

Het grote probleem bij zalfjes en receptmedicijnen zijn de bijwerkingen. Veel hebben ingrediënten zoals: corticosteroïden, vasoconstrictoren, en antiseptica.

Wat zijn de bijwerkingen? Om je een idee te geven, vasoconstrictoren verhogen de bloeddruk. Hierdoor pak je het probleem van aambeien aan, maar vergroot je de kans op hartproblemen.

Vandaar dat het zo belangrijk is om medisch advies te vragen voordat je met zulke medicijnen begint. En natuurlijk moet je altijd zelf goed de bijsluiter lezen!

Het gebruiken van zalfjes op basis van corticosteroïden maakt de huid dunner. Dit is een proces dat onomkeerbaar is. Het kan voorkomen dat je aambeien positief op deze zalf reageren en zelfs verdwijnen maar je blijft zitten met een erg dunne gevoelige huid wat het risico op terugkerende aambeien vergroot.

En als je aambeien niet verdwijnen, dan heb je nu dus last van aambeien én een dunne overgevoelige huid.

Daarnaast werken de meeste zalfjes maar voor korte tijd. Des te meer je ze gebruikt, des te minder ze werken, totdat je het punt bereikt dat deze zalfjes helemaal hun werk niet meer doen.

Veel medicijnen zijn gemaakt voor een korte tijd (kuur) en het is niet de bedoeling om deze medicijnen langer te gebruiken. Toch schrijven artsen keer op keer zalven voor als aambeien herhaaldelijk terugkeren.

Dit komt, omdat er weinig alternatieven bekend zijn.

Niet alleen verliest medicatie dus op den duur zijn effectiviteit. Ze hebben nog een groot nadeel ten opzichte van het natuurlijk oplossen van het aambeien probleem.

Dat is het feit dat zalven en pillen eigenlijk geen effect hebben tegen het bloeden van aambeien. Vaak maken de zalven de huid rond de aambeien zachter. Dit verminderd de jeuk, maar vergoot de kans op bloeden bij ontlasting, waardoor meer schade ontstaat en de aambei uiteindelijk niet alleen niet weggaat, maar zelfs groeit.

Zelfs als je met zalfjes je aambeien onder controle zou kunnen houden, wil jij dan voor de rest van je leven deze vervelende handeling uitvoeren?

Dus, waarom zou je onnodig risico nemen terwijl er een effectief en eenvoudig alternatief is?

En waarom zou je alleen maar de symptomen behandelen terwijl je ook de oorzaak van je aambeien kunt aanpakken?

Met de natuurlijke oplossing kun je daadwerkelijk, blijvend van je aambeien genezen, en dat is juist wat je wilt.

Aambeien worden in bijna alle gevallen heftiger door het ouder worden. Mensen nemen niet voor niets soms na jaren, plotseling actie tegen de aambeien. Dit komt omdat met het ouder worden, de irritatie toeneemt tot aan het extreme.

Ernstige aambeien kunnen ook behandeld worden met mijn systeem (stadium 3 en 4).


Aambeien Is Een Bericht Van Je Lichaam, Dat Er Iets Niet Goed is!

Je lichaam stuurt je vaak berichten over je gezondheid. Helaas worden deze belangrijke berichten onderdrukt of genegeerd, en helaas zijn moderne medicijnen steeds vaker gericht op het snel onderdrukken van de symptomen en steeds minder vaak gericht op het "echt" aanpakken van de oorzaak.

De reden hiervoor is dat mensen veel eerder bereid zijn geld uit te geven voor een snelle oplossing met een pil, dan wanneer ze iets meer moeite moeten doen om ECHT van het probleem af te komen.

Daarbij is de farmaceutische industrie, net als alle andere industrie, ontstaan om winst te maken.

Het is zelfs zo erg dat soms artsen niet eens meer weten wat de beste medicijnen zijn voor bepaalde aandoeningen, en zoals ik al zij, is aambeien een van deze aandoeningen.

Bij het negeren van de berichten van je lichaam verslechteren natuurlijk de symptomen DRASTISCH. Vergelijk het met een rookalarm.

Deze gaat af als je vergeten bent een gerecht uit de oven te halen. In eerste instantie is er nog niets aan de hand. Als je actie onderneemt, is hooguit je gerecht aangebrand en misschien is er een tijdje een brandgeur in je keuken aanwezig. Maar omdat jij de oven hebt uitgezet, heb je de oorzaak van het probleem op tijd opgelost en keert alles weer terug naar zoals het voorheen was.

Negeer jij het rookalarm, dan kan op den duur je hele huis zich vullen met rook, en heb je echt pech, dan kan zelfs brand ontstaan.

Met je lichaam is het eigenlijk niet anders.

Je lichaam stuurt je een signaal wanneer je ontlasting pijnlijk wordt.

Doe je hier niets aan, dan kunnen aambeien ontstaan en wordt de pijn heviger en kun je zelfs gaan bloeden tijdens je ontlasting. Dit zijn flinke alarmbellen! Negeer je deze, dan kan uiteindelijk een infectie ontstaan en dan beginnen de problemen pas echt.

Maar wat als jij, na het voelen van de eerste pijnlijke steken tijdens ontlasting, direct de oorzaak wegneemt?

De aambeien komen misschien niet eens door, en als ze dat toch doen, dan krijgen ze de kans om weer op zichzelf te genezen, omdat jij de reden waardoor ze ontstaan snel hebt weggenomen!

Zeg nu zelf, dit klinkt stukken beter dan het alternatief nietwaar?

Aambeien kunnen in sommige gevallen ook ontstaan doordat er een probleem is met de werking van je darmen.

Dit kan serieuze gevolgen hebben als je er geen actie op onderneemt, terwijl het oplossen van dit probleem heel gemakkelijk is met mijn holistische methode.

Wist je dat aambeien ook voor hartproblemen kunnen zorgen?

Ik weet hoe dit klinkt. Misschien denk je: "Dat is overdreven", maar het is geen grapje, dit zijn serieuze onderwerpen.

Aambeien zijn in sommige gevallen gerelateerd aan je bloeddruk en kunnen wijzen op serieuze hartkwalen. Ook het verouderingsproces heeft te maken met de mogelijkheid van het doorkomen van aambeien.

Vanwege deze redenen heb ik besloten om mijn aambeien niet op de conventionele manier te behandelen. Omdat in veel gevallen alleen maar de symptomen worden aangepakt en niet de oorzaken.

Het is nu eenmaal erg winstgevend om recepten te blijven uitschrijven in plaats van adequate methodes aan te bieden.

Dit is wat er gebeurt door aambeien te behandelen met conventionele methodes (medicijnen, crèmes, lotions etc.). Je negeert je lichaam waardoor je aambeien zullen verslechteren op lange termijn.

De enige manier om te genezen van aambeien is door te luisteren naar je lichaam, adequate maatregelen te treffen en het natuurlijke genezingsproces de ruimte geven.

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak is van aambeien, begon ik alles op papier te zetten om tot een effectieve methode te komen. Deze kennis is beschikbaar in mijn boek zodat jij ook snel van je aambeien af kunt komen.


De Blijvende & Natuurlijke Oplossing Om Van Je Aambeien Af Te Komen

Dit is het enige natuurlijke en holistische systeem in Nederland dat je laat zien hoe je definitief van je aambeien af kunt komen. Hiermee kun jij op korte termijn effectief je aambeien bestrijden en je lichaam weer helemaal gezond maken, waardoor ook de bijkomende effecten van aambeien verdwijnen zoals infectiegevaar, bloedverlies en ontlastingsstoornissen.

Dit systeem is nergens anders te vinden!

Dit is een unieke en erg effectieve methode waarvan de meeste artsen het bestaan niet eens kennen (hoewel het langzaam aan steeds meer bekendheid krijgt).

Je zult niet alleen van je aambeien genezen, maar je gehele gezondheid zal er van vooruitgaan.

Ontdek hoe ik honderden mensen zoals jij heb geholpen met hun aambeien.

Dit zonder zalfjes, medicijnen, zetpillen en risicovolle operaties.

Dit programma heeft ALLE informatie die je nodig hebt om je te ontdoen van aambeien en bijbehorende verteringsproblemen.

Het komt zelfs voor dat de aambeien verkleinen in 24 uur of minder. Je zult ook leren hoe je terugkerende aambeien voorgoed kunt verbannen.

Het is een 100% natuurlijke en holistische methode die erop gericht is om de oorzaken van aambeien aan te pakken. Ik weet dat mijn systeem werkt omdat het niet alleen voor mij heeft gewerkt, maar inmiddels heb ik met deze methode honderden mensen geholpen die nu ook blijvend zijn verlost van deze pijnlijke beschamende aandoening.

Met mijn systeem leer je alle methodes om aambeien te genezen in één keer. Je hoeft geen dure afspraken meer te maken bij een homeopaat, diëtist of huisarts.

Ik heb alles gelezen en toegepast op het gebied van aambeien, en ik heb geen enkel stukje informatie genegeerd. Sommige "bekendere" oplossingen heb ik expres uit mijn methode gelaten, omdat ze precies dit type tijdelijke oplossing zijn die niet gericht zijn op het aanpakken van de oorzaken.

De methode heeft als doel daadwerkelijk dit probleem op te lossen, niet alleen het wegnemen van de onplezierige korte termijn lasten. We behandelen in het eerste gedeelte een aantal oplossingen die DIRECT een positieve en verzachtende werking hebben op aambeien, zonder het gebruik van chemische middelen.

Het tweede gedeelte is een simpel te volgen plan waarmee jij binnen de kortste keren je aambeien compleet kunt laten verdwijnen door enkele eenvoudige "gewoontes" toe te voegen aan je dagelijkse routine.

De ontdekking van dit systeem is NIET nieuw, maar de verwerking er van in een duidelijke concrete oplossing die jij zelf kunt toepassen is WEL nieuw!

De reden dat dit niet veel eerder is ontwikkeld is vrij eenvoudig. Het is een pijnlijk onderwerp om over te praten waardoor de informatie zich niet snel verspreidde.

Mensen willen niet praten over aambeien. De meeste mensen hebben liever pijn in stilte, dan dat ze dit beschamende onderwerp aan het licht brengen.

Deze schaamte zorgt ervoor dat oplossingen zoals deze zich niet snel hebben kunnen verspreiden. Om die reden heb ik het internet gebruikt om mijn methode aan het licht te brengen.

Internet is niet alleen een snelle manier om veel mensen te bereiken. Het is ook nog anoniem en privé. Het geeft ons de mogelijkheid om een pijnlijk onderwerp als aambeien, toch onder de loep te nemen.

DAT IS WAARSCHIJNLIJK WAAROM JIJ DEZE WEBSITE HEBT GEZOCHT, GEVONDEN, EN GELEZEN!

"Aambeien zijn op een natuurlijke holistische manier binnen 24 uur te stoppen"

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met deze bewezen natuurlijke methode, zodat je niet langer onnodig last blijft houden van aambeien. Wachten met behandelen is niet nodig aangezien je op een natuurlijke manier aambeien zeer effectief kunt stoppen.


Hieronder Een Voorbeeld Van Wat Je Allemaal Gaat Leren & Ontdekken:

 • Hoe je vandaag nog met een bewezen natuurlijke snelle effectieve methode direct van aambeien af kunt komen.
 • Ontdek hoe je met het 3-delige stappenplan uitwendige aambeien kunt verkleinen zodat de pijn, bloedingen en de jeuk direct zullen afnemen.
 • Welke 2 anti-aambeien kruiden (verkrijgbaar van "de Tuinen") INSTANT de pijn, jeuk en bloedingen drastisch zal verminderen.
 • Hoe je met het behulp van één krachtig natuurlijk supplement je spijsvertering kunt versterken zodat de stoelgang velen malen gemakkelijker zal verlopen.
 • Wat je nu kunt doen om al je aambeien klachten (irritatie, pijn bij de stoelgang, jeuk) voorgoed te laten verdwijnen zodat je niet langer druk hoeft te maken over lastige aambeien.
 • Hoe je met behulp van een washandje + 2 oliën de jeuk, irritatie en pijn van aambeien direct kunt stoppen.
 • Hoe je met behulp van 3 krachtige supplementen je spijsvertering direct kunt versterken zodat de stoelgang niet meer pijn doet.
 • Welke specifieke behandel strategieën het beste werken tegen externe aambeien, interne aambeienl of een combinatie hiervan.
 • Wat je allemaal absoluut niet moet doen wanneer je aambeien hebt. Alle schadelijke valkuilen op een rijtje.
 • Hoe je moet beginnen, ik leg je de eerste eenvoudige stappen naar snel herstel van aambeien meteen uit.
 • Ontdek wat in bijna alle gevallen de nummer 1 oorzaak is van het ontstaan van aambeien. Het is een super eenvoudig detail. Verwijder dit uit je leven en verminder de kans op het ontstaan van nieuwe aambeien direct met minimaal 80%!!
 • Leer de beste tips om het branderige gevoel en de jeukende pijn te stoppen vanuit het comfort van je huis.
 • Waarom de natuurlijke aanpak vaak vele malen effectiever is dan de medische aanpak, zonder de nare bijwerkingen en lastige afspraken bij de huisarts.
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat je aambeien zich niet ontwikkeld in aambeien trombose (chronische aambeieni) die je darmen blijvend kunnen beschadigen.
 • Iets simpels wat je moet doen voor elke maaltijd om aambeien van binnenuit te stoppen. Dit zal je verbazen!
 • Hoe je met één simpele techniek kunt vaststellen of je een vergroot risico loopt op een getromboseerde aambei (bijkomend effect van aambeien).
 • Leer de beste simpele natuurlijke behandel tips (pagina 29) om het brandende gevoel, jeukende pijn te stoppen vanuit de comfort van je eigen huis.
 • Welke concrete stappen je ervan verzekeren dat aambeien in de toekomst wegblijft.
 • Ontdek de 2 voedingssupplementen waarmee jij je spijsvertering DIRECT versterkt, en daarmee terugkerende aambeien voorkomt!
 • De verborgen oorzaken van aambeien (dit is niet wat je verwacht).
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen als je last hebt van aambeien. Een tipje van de sluier: het eten van een te veel aan transvetten kan per direct je spijsvertering in de problemen brengen en aambeien veroorzaken. Verander 1 klein detail in je dieet zoals ik omschrijf en dit probleem verdwijnt direct!
 • Heb je al een poliklinische ingreep laten doen en zijn ze toch terug gekomen? Ik zal je leren wat je kunt doen bij terugkerende aambeien, zodat dit alles niet voor niets is geweest.
 • Waarom medicijnen zoals inspuiting, rubberbandligatie, infrarood behandeling en zetpillen niet de enige oplossing zijn en vaak meer kwaad dan goed doen op de lange termijn – in tegenstelling tot een bewezen natuurlijke methode.
 • Hoe je alle mini aanpassingen collectief verbindt zodat alles met elkaar meegroeit en snel herstel van aambeien onvermijdelijk is. (het hefboom effect!)
 • Ontdek hoe je met het Aambeien Verdwijn Dieet snel en effectief je spijsvertering kunt versterken en aambeien in de toekomst kunt voorkomen met 30 volledig uitgewerkte simpele recepten en checklists (pagina 72 - 111).

Maar ontdek ook:

 • Leer waarom vezelrijk eten niet de enige en beste oplossing is tegen aambeien.
 • Wat de indirecte impact is van een gezondere levensstijl (denk hierbij aan meer energie, je straalt meer, betere nachtrust, meer lachen, vrolijker opstaan, etc.)
 • Hoe je met voedsel, rijk aan antioxidanten, gemakkelijk en snel je spijsvertering kunt versterken en het hoge risico op terugkerende aambeien kunt voorkomen.
 • Het geheim om de stoelgang zacht te houden en waarom ''wat je eet'' voor aambeien kan zorgen. Bijna iedereen met aambeien heeft chronische problemen met de spijsvertering waardoor op lange termijn chronische aandoeningen kunnen optreden.
 • Hoe je er met een aambeien stoppende strategie er voor kunt zorgen dat jij je lichaam niet meer onnodig overbelast! Met name het bevorderen van je spijsvertering is essentieel!
 • Hoe je aan de hand van voorbeelden binnen 5 minuten een anti aambeien maaltijd op tafel kunt zetten (duidelijke anti aambeien recepten, die ook nog erg lekker zijn).
 • Het verschil tussen de ''goede'' en ''slechte'' vetten. Leer eindelijk het échte verschil tussen de vetten en welke supermarktproducten vol zitten met gevaarlijke gehydrogeneerde vetten, welke aambeien direct veroorzaken.
 • Ontdek hoe de volgende risicofactoren slechte invloed uitoefenen op je gezondheid: ophoping gifstoffen, vrije radicalen, transvetten, enkelvoudige koolhydraten en bepaalde omgevingsfactoren wat bij 90% van de mensen aambeien veroorzaken.
 • Alles over aambeien en zwangerschap. Wat te doen als je zwanger bent en waarom je juist dan aambeien moet voorkomen.
 • Welke natuurlijke mineralen en vitamines bijdragen om je immuunsysteem gigantisch versterken. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de juiste combinatie van mineralen en vitamines herstel van aambeien enorm bespoedigen.
 • Enorme jeuk is vaak een symptoom van aambeien. Ik zal uitleggen hoe je snel en natuurlijk van de jeuk af kunt komen (volgens mij lezers de nummer 1 techniek).
 • Bespaar een hoop tijd en moeite met voedingssupplementen en vind een lijst met anti aambeien supplementen en kruiden die WEL werken (pagina 37)! Vooral de unieke combinatie maakt het zo effectief en zorgen direct voor verlichting van klachten.
 • Ontdek hoe je met het Aambeien Verdwijn Plan snel en effectief inwendige en uitwendige aambeien of een combinatie hiervan met een apart stappenplan en simpele checklists kunt laten verdwijnen (pagina 72 - 111).

En dan nog:

 • Overweeg je een chirurgische ingreep? Dingen die je moet weten en vragen die je moet stellen. Mijn programma zal waarschijnlijk je keuze veranderen!
 • Een lijst met voedsel hoog in de glycemische index (hoog in slechte koolhydraten) en als je last hebt van aambeien zal je deze hoe dan ook moeten vermijden (pagina 34).
 • Welke simpele huishoudelijke tips (ook jij hebt ze in huis) er nu voor kunnen zorgen dat je niet meer met pijn naar het toilet gaat.
 • Een compleet voedsel schema hoog in de PH waarden met immuunsysteem verhogende componenten. Een sterk immuunsysteem is de essentiële schakel om terugkerende aambeien te voorkomen en herstel versnellen pagina 86-88).
 • Een simpele stap om vanaf dag 1, 200% meer energie te hebben en te behouden.
 • Wat je moet weten van E-nummers en hoe je deze kunt omzeilen. Want bepaalde E-nummers staan er bekend om dat ze onnodig aambeien kunnen veroorzaken.
 • Hoe je beter slaapt! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat. Tevens leer je over het nummer 1 hormoon wat je dag en nachtritme natuurlijk verbeterd.
 • Waarom langdurig last houden van aambeien kan komen door een proces van oxidatie, glycatie, inflammatie en methylering! En wat je kunt doen om de nadelige beschadigingen van aambeien op je darmen weer om kunt draaien.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen bloedingen, jeuk en pijnlijkheden meer hebt tijdens een bezoek aan het toilet!
 • Waarom de meeste mensen nooit van aambeien af zullen komen vanwege een ongezonde levensstijl - en hoe je zeker weet dat JIJ daar niet bij zal horen.
 • Hoe je met een sterke spijsvertering vrijwel alle buikklachten en problemen met de stoelgang (symptoom aambeien) gedag kunt zeggen. Er zijn twee essentiële ''Gouden'' tips om je spijsvertering vandaag nog te versterken.
 • Wat te doen tegen rode vlekken, witte afscheiding en huiduitslag met een handige checklist.
 • De waarheid over probiotica en het effect op je darmflora! Alleen met de unieke combinatie van zowel pre- als probiotica kun je er voor zorgen dat de levende culturen ook daadwerkelijk in je spijsvertering terecht komen.
 • Wat te doen om een ijzersterke spijsvertering te krijgen door de interne blokkades te verwijderen die ook bijdragen aan een moeilijke stoelgang en aambeien. Het mooie is dat het binnen je handbereik ligt!
 • Bestaat er wel zoiets als een gebalanceerd dieet? Krijg antwoord op je vraag met het eerste dieet dat volledig uitgebalanceerd is om bestaande aambeien direct te verkleinen!
 • Kun je wel blijvend van aambeien afkomen met een gezonde leefstijl alleen? Het antwoord is niet zo simpel als: Meer vezels en minder suikers eten. Gelukkig is er een blauwdruk om snel van aambeien af te komen en het risico op aambeien trombosei direct te verminderen.
 • Hoe je met een specifiek Anti Aambeien Onderhoudsplan terugkerende aambeien definitief kunt vermijden en voorkomen.
 • Eindelijk zal je ervaren dat je er zeker van bent dat je aambeien niet meer terugkomt. Dat de schaamte van deze vervelende aandoening is eindelijk verleden tijd.
 • Waarom veel van de zalven tegen aambeien juist aambeien kunnen verergeren door schadelijke stoffen waar veel mensen geen flauw idee van hebben.
 • Waarom aambeien een bericht zijn van je lichaam dat kan duiden op een groter intern probleem. Het is belangrijk om direct te beginnen met het herstellen van de interne blokkades voordat aambeien erger worden en er zelfs blijvende schade ontstaat!

Last but not least:

 • Hoe je met het Aambeien Verdwijn Plan zeer snel van aambeien gaat afkomen! De pijn, jeuk en bloedingen door aambeien zullen verdwijnen. Resultaat is geen aambeien meer op een geheel natuurlijke manier!
 • Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie er gezonder uit! Allemaal omdat je, niet alleen van je aambeien bent afgekomen, maar je hele gezondheid naar een nieuw niveau hebt gebracht.

Dit is nog maar een fractie van de hoeveelheid die je gaat leren in het Aambeien Verdwijn Plan. Als jij opzoek bent naar een simpele methode om ervoor te zorgen dat je niet meer langer last zult hebben van aambeien, dan hoef je niet verder te zoeken.

Want al het werk, al het onderzoek en al het testen is al voor je gedaan.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je nooit meer last zou hebben van aambeien?

En dat je ook eindelijk zeker zou weten dat dit een permanente oplossing is zonder lastige ingrepen of zalven - zodat je niet meer bang hoeft te zijn dat je last blijft houden van aambeien.

Poliklinische ingrepen die gebruikt worden bij het behandelen van aambeien kunnen ernstige bijwerkingen hebben, ontdek welke dat zijn, en ontdek een alternatieve methode die WEL blijvend werkt en ALLE symptomen in één keer verhelpt.


Succesverhalen:

Je kunt dezelfde resultaten binnen de kortste keren verwachten door gemotiveerd met het Aambeien Verdwijn Plan aan de slag te gaan


Welke Resultaten Kun Je Verwachten

 • Direct een verzachtend effect op natuurlijke wijze;
 • Binnen een paar dagen compleet van inwendige, uitwendige of combinatie aambeien genezen zijn;
 • Pijn bij de ontlasting, jeuk en bloedingen voor altijd stoppen;
 • Dit alles met een natuurlijke methode, veilige methode zonder bijwerkingen ontwikkeld voor thuis;
 • Het Aambeien Verdwijn Plan werkt voor iedereen (ook voor jou).

Waarom het Aambeien Verdwijn Plan Wel Werkt:

Het Aambeien Verdwijn Plan van OptimaleGezondheid is een complete natuurlijke en veilige methode puur ontworpen om je te helpen snel van aambeien af te komen.

 • Aambeien op een bewezen natuurlijke manier direct stoppen & genezen;
 • Versterken van je spijsvertering, immuunsysteem en stoelgang;
 • Zowel inwendige als uitwendige aambeien direct verkleinen en genezen;
 • Stoppen van bijkomende klachten zoals obstipatie, jeuk en bloedingen;
 • Handhaven van een aambei-vrij leven met een specifiek en gemakkelijk onderhoudsprogramma.

Er is onmiddellijk Hulp!

Toen ik de 100% natuurlijke genezing voor aambeien heb ontdekt wilde ik het delen met iedereen. Daarom heb ik het het stappenplan Aambeien Verdwijn Plan geschreven. In het stappenplan leg ik alle methodes en geheimen uit die ik heb ontdekt.

Het stappenplan is geschreven in een stap voor stap manier. Je zult permanent genezen van je aambeien door de oorzaak te behandelen. Je zult vrij zijn van de pijn en ongemak van deze verschrikkelijke aandoening.

Het stappenplan pakt je bij de hand en leert je wat je zelf kunt doen. Ik heb alle methodes zelf getest en geperfectioneerd in 1 effectieve methode.

Ik heb het onderzoek voor je gedaan. Ik heb alle geheimen verzameld in een gemakkelijk te lezen stap-voor-stap handleiding. En ik kan niet wachten om mijn kennis en ervaring met je te delen.


Wie ben ik waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Wat ik verkondig is geen medisch advies, ik weet alleen wat voor mij en andere mensen gewerkt heeft om van aambeien af te komen.

Elke dag groeit de lijst met mensen die zich aanmelden voor het Aambeien Verdwijn Plan en mij wekelijks succesverhalen e-mailen of een reactie plaatsen op mijn blog. Een aantal heb je al kunnen lezen op deze website.

Deze mensen hebben besloten eigen verantwoordelijkheid te nemen en mijn methode een eerlijke kans te geven, met alle positieve gevolgen van dien.

Heel logisch als je er over nadenkt!

Hoeveel artsen en specialisten hebben zelf regelmatig last gehad van aambeien? En hoeveel artsen en specialisten hebben zich verdiept in een natuurlijke methode?

Laten we eerlijk zijn, de natuurlijke aanpak wordt erg snel in een verdomhoekje gedrukt.

Daarbij het ik persoonlijk meegemaakt dat huisartsen en specialisten het erg druk hebben met het voorschrijven van medicijnen. Dit is immers de gemakkelijkste en meest winstgevende oplossing.

Voor vijf uur hebben ze al tientallen mensen behandeld met verschillende klachten, terwijl het bijna niet mogelijk is, om van al deze specifieke aandoening specialistisch kennis paraat te hebben!

De meeste huisartsen en specialisten hebben simpelweg geen tijd om zich verder te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen tegen aambeien en natuurlijke oplossingen hiervoor.

Plus, het is een feit dat de farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven met als primaire doel om grote winsten te behalen. Jaren lang medicijnen slikken is erg winstgevend voor de farmaceutische industrie.

Kijk, er is een reden waarom jij hier vandaag bent en mijn brief aan het lezen bent.

Waar ik achter ben gekomen tijdens het coachen van mensen, is dat het even duurt voordat mensen open staan voor een natuurlijke oplossing.

Waarschijnlijk ben je er achter gekomen dat er een alternatief is naast poliklinische ingreep, pillen, zalven etc. om van aambeien af te komen. En waarschijnlijk zie je nu in hoe belangrijk je spijsvertering is ten behoeve van je gezondheid op lange termijn.

Wat je reden dan ook mag zijn, wees blij dat je hier nu bent. En laten we samen aan de slag gaan om snel van je aambeien af te komen op een natuurlijke bewezen manier. Zodat aambeien in de toekomst niet meer terug komen om je te storen.


Gegarandeerd Genezing Van Aambeien

Hoe weet ik dat zeker? Mijn onderzoek laat de geheimen zien die andere mensen niet weten. Wanneer ik eenmaal mijn geheimen met je deel zal het duidelijk zijn hoe je je aambeien kunt genezen.

Je hoeft alleen maar de EFFECTIEVE maar EENVOUDIGE oplossing te weten hoe je aambeien kunt genezen. Je hebt een Stap-voor-Stap Handleiding nodig van iemand die aambeien jaren heeft gehad en het zelf heeft weten te genezen.

Mijn boek legt uit wat de oorzaak is van een aambeien en geeft je een methode om het te behandelen.

Ik onthul al mijn geheimen, alles wordt uitgelegd op een simpel te begrijpen manier.

Ik verkoop geen producten...alleen mijn boek.

Je zult alles te weten komen over hoe je je aambeien moet genezen en op weg zijn naar een goede gezondheid.

Maakt je niet druk. De methodes zijn eenvoudig te begrijpen. En zodra je ze hebt gelezen ben je het met me eens dat het om een nieuwe ontdekking gaat om aambeien te genezen.


Wat Ik Je Kan Vertellen Over De Methodes

Ik kan je dit vertellen: het is geen medicijn, ook niet iets van een homeopaat, of een rare nieuwe behandeling. Het heeft ook niks te maken met cremés of andere middelen. Het is niet een vezelrijk dieet of massagetherapie.

Zodra je mijn boek hebt gelezen zeg je tegen jezelf... "Dat is zo logisch..waarom ben ik daar niet achter gekomen?'' Je zult direct door hebben waarom het werkt waardoor de implementatie gemakkelijk zal gaan.

Je zult je comfortabel voelen om het te overleggen met je huisarts. Omdat het je aambeien op een natuurijke manier zal genezen.

Denk je eens in hoe het zou zijn om nooit meer last te hebben van de vervelende pijnlijke momenten en de schrik als er opnieuw bloed bij je ontlasting zit?


Waarom Werkt Dit Systeem Wel?

 • Het Aambeien Verdwijn Plan is een permanente oplossing! Meeste medicijnen zorgen er alleen maar voor dat de symptomen onderdrukt worden, hierdoor blijven aambeien zeker nog bestaan.
 • Het Aambeien Verdwijn Plan is een Natuurlijke oplossing! De meeste behandelingen zijn gericht op een dieet of supplementen. Dit is een eendimensionale benadering en om echt van aambeien af te komen is een totaal oplossing nodig.
 • Het Aambeien Verdwijn Plan is een Stap Voor Stap Handleiding.. Terwijl veel producten niet gericht zijn op een simpele maar effectieve methode waarbij je honderden euro's moet uitgeven aan allerlei producten. Mijn systeem is gericht op thuis en zo simpel mogelijk.
 • Het Aambeien Verdwijn Plan is een 100% veilige oplossing. Geen conventionele behandelingen, rare medicijnen of wondermiddeltjes. Mijn methode richt zich op de oorzaak en je zult vrij zijn van aambeien.
 • Bij het Aambeien Verdwijn Plan zit Persoonlijke Coaching ingebrepen. Je kunt simpelweg mij een e-mail sturen en ik zal al je vragen beantwoorden.

Het Aambeien Verdwijn Plan Werkt Tegen De Volgende Klachten:

 • Uitwendige aambeien
 • Obstipatie
 • Moeilijke stoelgang
 • Prikkelbare darm
 • Inwendige aambeien
 • Pijn en bloeden na de ontlasting
 • Maag- en darmklachten
 • ... je niet goed voelen!

Je krijgt ook nog 5 exclusieve bonussen

Mijn basishandleiding is meer dan genoeg om van aambeien af te komen. Maar om het programma nog waardevoller te maken heb ik besloten om je tijdelijk toegang te geven tot de volgende bonussen.

Persoonlijk denk ik dat ze essentieel zijn voor een gezond en vitaal leven zonder klachten zoals aambeien!

Bonus #1:

Het Aambeien Verdwijn Dieet (t.w.v. €29,-)

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van aambeien. In Nederland heeft gemiddeld genomen 80% van de volwassen mensen weleens last van aambeien.

Wat als ik je zou vertellen dat dit allemaal niet zo hoeft te zijn! Gelukkig laat nieuw onderzoek zien dat aambeien zeer goed te stoppen zijn met wat je eet!

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Laten we eerlijk zijn: het dieet dat je zou moeten volgen om aambeien te voorkomen en meer energie te hebben dan je voor mogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen!

Ze zijn niet gemaakt voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen en zout waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.Maar wat werkt nou echt goed om de stoelgang te verbeteren?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang last gehad van regelmatig terugkerende aambeien zonder een oplossing gepresenteerd te krijgen via de traditionele route van huisartsen en specialisten.

Ik heb elk dieet geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer!

Sterker nog, de voeding die we zouden moeten eten is vaak het tegenovergestelde van wat de meeste mensen daadwerkelijk dagelijks binnen krijgen.

Mag ik je daarom het volgende vragen?

• Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?

• Heb je het gevoel dat de meeste ''diëten'' eentonig en saai zijn?

• Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet ''eten''?

• En zou je bereid zijn een eenvoudig dieet te volgen als je hiermee de situatie van je aambeien drastisch zou verbeteren?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en ervoor zorgen dat je geen last meer zult hebben van je aambeien?

Dan weet ik dat het Aambeien Verdwijn Dieet de perfecte oplossing voor je is!

Bonus #2

(t.w.v. €19,95)

 •  Welke natuurlijke remedies je aambeien direct verminderen- en je lichaam helpen te genezen van de pijn en jeuk.
 •  Ontdek welke specifieke vitamines, mineralen, flavonoïden en andere superfoods je spijsvertering snel versterken.
 •  De ongelooflijke genezende kracht van Superfoods vol met onverzadigde vetzuren zoals olijfolie, knoflook, L-argirine, speciale fruit soorten en nog veel meer!
 •  Top 3 Superfoods rijk aan voedingsvezels om aambeien voorgoed te voorkomen.

Bonus #3

(t.w.v. €29,95)

 •  10 bewezen, simpele technieken om overmatige stress per direct verminderen.
 •  Ontdek welke prikkels en symptomen bij jou stress veroorzaken - en voor aambeien kunnen zorgen.
 •  Het verborgen verband tussen stress en het krijgen van terugkerende aambeien.
 •  Stappenplan om stress direct te verminderen en beter onder controle te krijgen / houden.

Bonus #4:

Levenslange Updates + E-mail Coaching (t.w.v. € 97,-)

Het Aambeien Verdwijn Plan is de meest effectieve en bewezen methode om aambeien zeer snel te stoppen. Echter, ik ben constant bezig met het verbeteren, testen en verfijnen van het programma om het nog effectiever te maken.

Wanneer er een update van het programma is kun je deze per direct downloaden in het ''leden gedeelte'' van OptimaleGezondheid.com. Ook tref je daar aanvullende recepten en documentatie aan voor een gezonde levensstijl!

Indien er toch iets niet duidelijk is kun je een vraag stellen aan mij of iemand van mijn team van OptimaleGezondheid en krijg je dezelfde dag nog een antwoord op je vraag. Hierdoor krijgt het programma een persoonlijke tint en ben je nooit alleen in de strijd om snel van aambeien af te komen.

Ik moet wel zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn in het ledengedeelte & vraag en antwoord programma.

Samenvatting van de inhoud:

 • Direct toegang tot de OptimaleGezondheid ledensite voor aanvullende tips & strategieën tegen aambeien.
 • Krijg al je vragen binnen 24 uur beantwoord door mijzelf of iemand van mijn team.
 • Eens klant = Altijd Klant. Ik ben constant bezig met het verbeteren en verfijnen van het programma. Indien er een update is krijg je per direct toegang.

Exclusieve Bonus
Het 4 Weken Clubmembers Programma!

Heb je last van regelmatig terugkerende aambeien, weinig energie, huidproblemen, digestieve problemen en je niet lekker in je vel voelen. Al deze klachten kunnen heel goed veroorzaakt worden door een aantal hardnekkige ongezonde gewoontes.

Met het 4-weken programma gaan we al deze klachten voorgoed oplossen zodat jij ook je aambeien probleem snel kunt oplossen en jij je weer supergezond kunt voelen.

Ik heb het programma zo ingedeeld dat je er voor kunt kiezen om bij de hand genomen te worden middels een gedetailleerd stappenplan wat ik zie als "een stukje maatwerk".

Je begint dan bij het begin en je loopt middels het stappenplan het hele programma door en stap voor stap leer je alles over een gezonde leefstijl waarin je geen last meer zult hebben van aambeien.

In het programma ontdek je o.a.

 • Holistische, natuurlijke en voedingssupplementen om aambeien direct te verhelpen.
 • Innovatie tips om je leefstijl te verbeteren en een gezond lichaam te krijgen en houden.
 • Je leert je spijsvertering versterken zodat je je fitter en gezonder gaat voelen!
 • En nog veel meer!

Je hoeft dit programma niet te volgen, je hebt ook toegang tot een overzicht waarin je alle onderdelen van het programma op een rijtje ziet staan.

De waarde van dit programma alleen al is € 97,- maar ik heb besloten om het complete 4 weken programma aan het Aambeien Verdwijn Plan toe te voegen als exclusieve bonus.

Totale Waarde:
Alle bonussen zijn opgeteld €274,90,- waard en die krijg jij dus GRATIS, omdat ik zeker weet dat ze erg belangrijk zijn om blijvend van aambeien verlost te worden en te blijven!''


Hieronder nog een paar reacties:


Ik Ben Overtuigd, Hoeveel Kost Het?

Het Aambeien Verdwijn Plan is de meest uitgebreide en effectieve methode om van vervelende aambeien af te komen.

Het is de ENIGE STAP VOOR STAP Handleiding volledig gebaseerd op een natuurlijke benadering.

Je kunt vandaag toegang krijgen tot het gehele Aambeien Verdwijn Plan programma. Waarschijnlijk vraag jij je af wat de prijs zal zijn van het gehele online programma. Ik vond het best lastig om het programma een goede prijs te geven.

Als ik nu terugkijk over hoeveel geld ik heb uitgegeven aan allerlei medicijnen en middeltjes om mijn aambeien te verbannen heb ik zeker duizenden euro's uitgegeven!

Daarnaast heb ik werkelijk bijna een jaar gewerkt aan het ontrafelen van wat WEL werkt bij het verbannen van aambeien.

Laat staan het omzetten van deze kostbare kennis in een STAP VOOR STAP Handleiding waar jij GEGARANDEERD je van aambeien zult genezen.

Toch vind ik het erg belangrijk dat iedereen in Nederland met aambeien de kans krijgt om mijn methodes te kunnen gebruiken om eindelijk van deze vervelende aandoening af te komen, want ik weet als geen ander wat het is om met aambeien te moeten leven.

Ik heb daarom besloten om de prijs online bewust erg laag te houden. Ik zal het programma ook niet aanbieden voor de normale prijs van € 97,- o.a. vanwege het exclusieve ''4 Weken Clubmembers Programma''.

Maar om het Aambeien Verdwijn Plan voor iedereen in Nederland en België beschikbaar te maken heb ik besloten om het complete programma tijdelijk in de aanbieding te doen!

Vandaag kun je mijn gehele programma bestellen voor slechts 19,- (alleen nu). Dat is dus een MEGA korting van de originele prijs.

Helaas kan ik niet garanderen dat als je morgen mijn website weer bezoekt dat het programma nog in de aanbieding is.

Tijdelijk heeft het Aambeien Verdwijn Plan een MEGA korting!

Je kunt vandaag direct toegang krijgen tot de beste oplossing tegen aambeien voor slechts €19,- eenmalig.

Tevens krijg je direct toegang tot alle bonussen zodat je direct kunt beginnen met het verbannen van je aambeien!

Het Aambeien Verdwijn Plan is een eenmalige aanschaf, met de garantie om op een natuurlijke manier snel van aambeien af te komen.

Omdat ik persoonlijke e-mail consult bij het programma geef, heb ik besloten dat ik enkel en alleen 20 personen toegang kan geven  voor deze actieprijs.

Meer dan 20 personen kan ik niet toelaten, anders zou mijn persoonlijke e-mail consult minder effectief worden. Ik vind het belangrijk iedereen in mijn lijst goed en effectief te begeleiden.

De meeste mensen met aambeien geven honderden en sommige zelfs duizenden euro's uit aan allerlei middeltjes en dure behandelingen die NIET of maar beperkt werken.

Voor de prijs van €19,- heb je NU de kans om iets te leren dat ECHT werkt! Om heel eerlijk te zijn, kost het materiaal dat je gaat leren in dit programma minimaal 10x zoveel als je het zelf probeert samen te stellen.

Dit is de meest SNELLE EN EFFECTIEVE METHODE om aambeien zeer snel te verkleinen en permanent te stoppen en genezen!

Bedenk dit:

 • Het Aambeien Verdwijn Plan is goedkoper dan een afspraak bij je huisarts, zelfs met volledige dekking.
 • Het Aambeien Verdwijn Plan is goedkoper dan het ondergaan van een chirurgische ingreep (en dan heb ik het nog niet eens over de mogelijke complicaties).
 • Het Aambeien Verdwijn Plan komt niet eens in de buurt van wat je betaalt aan allerlei zalven en middelen!

Zie het zo: je investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van medicijnen, dieetplannen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doormaken bij zulke behandelingen.

Voor deze eenmalige investering kun je het complete Aambeien Verdwijn Plan bestellen en heb je direct alle gereedschap in huis om definitief van aambeien af te komen.


En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal vandaag gelezen hebt.

Ik begrijp het.

Jij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het genezen van aambeien. Door mijn ervaring en doordat ik al veel mensen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat je resultaat zult krijgen. Daarom krijg je ook nog een 100% tevredenheidsgarantie.

Als jij de tips van het Aambeien Verdwijn Plan opvolgt, en je aambeien verdwijnen niet zeer snel, dan hoef je alleen maar om een teruggave van je investering te vragen.

Geen vervelende vragen of discussies, geen gedoe of gezeur, en geen problemen. Je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk, als jij je tijd, geld en energie gaat investeren in mijn bewezen methode… Dan weet ik zeker dat je snel van aambeien zult afkomen. Daarbij ga ik je ook helpen om je gezondheid te verbeteren.

Vandaar dat ik mijn belofte onderbouw met deze geld terug garantie om aan te geven dat ik serieus ben en goede bedoelingen heb.

Gegarandeerd Resultaat

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie met de bonus programma’s.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan stort ik je volledige aankoopbedrag terug.

Garantie #1: Test mijn methode voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet per direct resultaat krijgt (geen aambeien meer) dan geef ik je je geld terug.

60 Dagen GarantieGarantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je je geld direct terug.

Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen. Maar ik vertrouw er op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het Aambeien Verdwijn Plan werkt! Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag wegnemen.


Nu Van Aambeien Afkomen!

Het heeft mij jaren lang onderzoek gekost om tot deze verfijnde methode te komen.

Je wilt toch niet langer rond blijven lopen met aambeien?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft niet langer last te hebben van aambeien, of de angst dat je steeds last blijft houden van terugkerende aambeien.

Begin vandaag nog met het Aambeien Verdwijn Plan en zet de eerste stap om snel van je klachten af te komen.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in de methode, dan raad ik je aan om deze tenminste een kans te geven, je hebt immers niets te verliezen en ik neem het risico op me.

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niets vergeleken met de kosten van een poliklinische ingreep, zalven, zetpillen en talloze afspraken bij je huisarts. Om het nog maar niet eens te hebben wat je allemaal moet doorstaan bij zulke behandelingen. Bedenk je het aantal keren eens dat je je broek voor iemand uit moet trekken.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, zul je...

 • Aambeien direct verkleinen en zelfs helemaal genezen op korte termijn!
 • Geen last meer hebben van terugkerende aambeien.
 • Geen last meer hebben van verstoppingen of zware stoelgang.
 • Stoppen met symptoom behandeling en met een klinisch bewezen natuurlijk systeem voorgoed van aambeien genezen.
 • Elke dag met veel energie opstaan - zelfs voordat je wekker afgaat, doordat je een structureel gezonder leven opbouwt!
 • Nog veel en veel meer!

Welke opties zijn er:

 • Optie #1 (niet aanbevolen). Je blijft rondlopen met je pijnlijke aambeien, bij het gebruik van medicatie moet je telkens minstens een week op de resultaten wachten. Vervolgens vergroot je de kans op bijwerkingen en blijvende schade en de vorming van litteken weefsel.
 • Optie #2 (niet aanbevolen). Je blijft last houden van terugkerende aambeien en moet steeds allerlei zalven, crèmes, en poliklinische behandelingen blijven proberen zonder blijvend resultaat.
 • Optie #3 (aanbevolen). Je bestelt direct het Aambeien Verdwijn Plan en je gaat zelf ontdekken hoe je snel, eenvoudig en op een volledige natuurlijke manier snel van aambeien gaat afkomen (24 uur)!

Als je voor optie 1 of 2 kiest wens ik je al het geluk toe (echt waar). Want geluk is wat je nodig zult hebben.

Maar als je voor optie 3 gaat om op een natuurlijke manier snel van aambeien af te komen, dan kun je dat eenvoudig doen door hieronder te klikken voor directe toegang tot het complete programma.

Per direct kun je met het programma starten en ontdekken hoe gemakkelijk het is om van je aambeien af te komen.

Ik garandeer dat je alles in huis zult hebben om aambeien permanent en natuurlijk snel te stoppen.

Waarom zou je dat niet willen? Ik heb het volledige risico al van je weggenomen. Als jij niet zeer snel van aambeien verlost bent, dan krijg jij je aankoop bedrag teruggestort.


4 Redenen Om Niet Te Wachten:

 • Je hebt per direct toegang tot het Aambeien Verdwijn Plan als eBook;
 • Alles online, lekker makkelijk vanuit huis, of vanuit waar jij maar wil;
 • Je krijgt de 5 bonussen ter waarde van €275,87- er gratis bij!
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze ijzersterke 100% Geld-Terug-Garantie!

Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel is het je waard als je zeer snel van aambeien af zou kunnen komen - en dat je nooit meer aan deze pijnlijke aandoening hoeft te denken? Je gaat niet alleen leren om snel van aambeien af te komen. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om het Aambeien Verdwijn Plan voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen. Twijfel niet, investeer in je gezondheid!


Klik op de onderstaande knop om je direct met het programma te startten:


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betalingen worden uitbesteed aan het bedrijf Mollie B.V. Zij staan bekend om het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Op je goede gezondheid,

 

Maarten de Vries

Ervaringsdeskundige en Health Coach OptimaleGezondheid

 

Robert Jan Hendriks
Initiatiefnemer en Health Coach OptimaleGezondheid

 

P.S. Zodra je onze methode hebt toegepast zul jij resultaat boeken, dat garandeer ik je! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!!

P.P.S. Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar: [email protected]

Dit is de beste investering die je op dit moment kunt maken, een investering in je gezondheid. Heel simpel: ben je niet tevreden, dan krijgt jij direct je gemaakte investering volledig teruggestort op je rekening.


Bestel Nu

Nog Een Paar Succesverhalen:


Bestel Nu

We nemen je privacy zeer serieus. Als je onze privacy policy wilt lezen, klik dan hier© 2018 optimalegezondheid.com. Door deze website te bezoeken ben je het eens met de algemene voorwaarden, deze kun je hier vinden. Voor meer informatie over betalingen klik dan hier. Als je contact wilt opnemen, ga dan naar de contact pagina door hier te klikken. Heb je verdere vragen? Lees dan onze vraag en antwoord site, door hier te klikken.