Ontdek De Nummer 1 Reden Waarom Diëten Juist Voor Extra Lichaamsvet Zorgen En Hoe Je Door Meer Eten En Minder Bewegen Een Strak, Slank En Sexy Figuur Kunt Krijgen!

Datum:14-04-2024

Van: Robert Jan Hendriks

RE: Hoe ik zelf 12.6 kilo puur vet blijvend ben kwijtgeraakt zonder een dieet te volgen of uren zwoegen in de sportschool!

Beste lezer,

Ik ben meer dan 12,6 kilo kwijtgeraakt en heb meer energie dan ooit tevoren!

Dit alles heb ik gerealiseerd in een zeer korte tijd en zonder een lastig dieet te moeten volgen of uren zwoegen in de sportschool.

Op deze pagina vertel ik je hoe ik dit gedaan heb.


Ik heb een aantal vragen voor je:

 • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger lijden of jojoën?
 • Heb je op dit moment ergens te veel lichaamsvet zoals zoals buikvet, vetrolletjes rond je buik of vetrandjes die je maar niet kunt kwijtraken?
 • Heb je écht van alles al geprobeerd om eindelijk van die laatste paar kilo’s verlost te zijn?
 • Ben je het zat om elke keer op dieet te moeten en je favoriete eten niet eens mag aanraken zonder je schuldig te voelen?
 • Wil je niet meer gefrustreerd zijn en je ''te dik voelen'' wanneer je op de weegschaal gaat staan?
 • Ben je het beu om elke keer te moeten liegen over je ''gewicht'' of over ''afvallen'' vanwege de schaamte omdat je maar niet blijvend kunt afvallen?
 • Zou je ook op een simpele manier van de ophoping vet rond je billen, heupen of buik willen afkomen?
 • Voel je je vaak futloos of ben je compleet buiten adem wanneer je een trap oploopt of een stevige wandeling maakt en ben je bang dat jouw conditie steeds verder achteruit gaat?
 • Wil je ook een fit, strak en energiek lichaam hebben zonder te veel vet? Er 10 jaar jonger uitzien, afkomen van rimpels en lijntjes in je gezicht? En eindelijk vet gaan verbranden zelfs op de meest moeilijke plekken waarvan je altijd hebt gedacht ‘’dat is onmogelijk’’?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om deze brief door te lezen, omdat ik een aantal ongebruikelijke tips met je ga delen om vet te verbranden op een manier waar je nog nooit van hebt gehoord.


Mijn verhaal

Veel mensen weten dit niet, maar ik heb zelf op het randje van zwaar overgewicht gezeten..

Ik was erg gefrustreerd en onzeker omdat ik maar niet van mijn ‘’dikke buik’’ kon afkomen en de bijkomende zwembandjes die over mijn broek heen hingen.  

Ik weet nog goed toen ik met mijn beste vriend naar het strand ging tijdens de zomervakantie (hij is zo’n iemand die net zo veel kan eten als hij maar wil, zonder aan te komen).

We zouden daar afspreken met een aantal kennissen.

Toen maakte Lisa de opmerking ‘’Mooie zwembandjes’’..

Het ergste was nog wel toen mijn nichtjes langskwamen en mijn ouders hadden een klein zwembadje in de tuin gezet.. Ik deed mijn zwembroek aan en mijn kleine nichtje Sara zei:

‘’Wat heb jij een dikke buik’’.

Kinderen kunnen goudeerlijk zijn en bedoelen het niet slecht, maar ik zakte wel door de grond, want dat is niet iets wat je wilt horen.

Heb je enig idee wat dat met je zelfvertrouwen doet?

Toen dacht ik, dit gaat mij allemaal veel te ver, want straks krijg ik die kilo’s er niet meer af, ik ga op dieet!  


Ik ga op dieet!

Mijn eerste poging was een calorietellen dieet.. want ik had gelezen dat je daarmee het snelste buikvet kon verliezen. Ik nam het zeer serieus en ging er mee aan de slag..

In het begin stadium verloor ik wel aardig snel wat kilo’s, maar alleen maar vlees en sla eten is niet bepaald goed vol te houden..

Ik voelde me constant slapjes en 3 etages omhoog lopen was al te veel.. niet bepaald indrukwekkend als je  30 bent..  

Toen ging ik een aantal dieetplannen proberen, dit is wat je te wachten staat:

-Minder  eten

-Meer groente eten

-Veel meeeeeer bewegen

Als het zo gemakkelijk is, waarom lukt het dan 97% niet om af te vallen?

Na 4 jaar zelf te jojoën had ik er echt schoon genoeg van.

Ik had nog steeds die leuke zwembandjes en een te dikke buik die over mijn broek hing..

Dat terwijl elk dieet beloofde dat ik snel van mijn buikvet af zou komen.. niet waar dus..

Toen begon ik te studeren.. want naast te veel aan lichaamsvet kampte ik ook nog met een onzuivere huid. 

Ik voelde mij in die periode niet bepaald zelfverzekerd over mijn uiterlijk.  

In die periode heb werkelijk waar elk boek gelezen over afvallen, over ontgiften, over diëten, alternatieve genezing en boeken over voeding en hormoonhuishouding, ik heb zelfs een cursus voedingsleer gevolgd.

Ik wist zeker dat ergens een antwoord te vinden zou zijn om van mijn overgewicht af te komen.. en ik zou dat vinden!

Waar ik achter ben gekomen is dat de oorzaak van je overtollige kilo’s, futloos zijn en niet meer de gezondheid en figuur hebben die je zou willen, komt door de voedingsindustrie..

En dan het bijkomende schuldgevoel krijgt omdat je je niet aan de ‘’regels’’ hebt gehouden en de volgende ochtend met grote afkeer op de weegschaal gaat staan..

Toen ik eenmaal door had wat de oorzaak was van mijn eigen klachten vlogen de kilo’s er af.. Om je bewijs te geven..

Ik was eerst 84.8 kilo met een lengte van 1.83.. dat is een BMI van ruim 25, op het randje dus om op latere leeftijd geteisterd te worden door hart- en vaatziekten en een vergroot risico op kanker.

Door de stap te maken naar koolhydraatarme weekmenu's ben ik 12.6 kilo afgevallen en ik heb nu een BMI van 21.5 (zie foto hieronder voor het resultaat). 

Het gekke is dat ik tegenwoordig helemaal niet meer bezig ben met afvallen of vet wegwerken. En ik kijk helemaal niet meer naar de weegschaal. Iets waar ik erg dwangmatig in ben geweest.

Sterker nog, ik ging altijd helemaal naakt op de weegschaal staan zodat het resultaat hopelijk iets beter zou zijn..(raar om hier aan terug te denken)

Ik heb mijzelf opnieuw teruggevonden en voel me weer aantrekkelijk.


Word Je Alleen Maar Dikker en Dikker?

Het is niet voor niets dat meer dan 50% van de Nederlanders te dik zijn, volgens recent onderzoek gedaan door Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het CBS.

Recente onderzoeken tonen aan wanneer we een gezond en lang leven willen hebben, niet vroegtijdig willen overlijden aan ernstige ziektes,  je niet langer je lichaam moet belasten met overtollig vet. 

Eén van mijn grootste inzichten van de afgelopen jaren is je je vetverbrandingsmechanisme kunt aanzetten, zonder meer te bewegen of minder te eten. 


Wat je absoluut niet mag weten

Waar ik achter ben gekomen is dat de voedselindustrie honderden geheimen en technieken heeft waardoor je overtollige lichaamsvet maar niet kwijtraakt.

Deze geheimen en methoden zorgen bij jou voor overtollig vet en een veroudering van de huid (rimpels en lijnen).

Het zorgt ervoor dat je niet in staat bent de laatste kilo’s rond je middel of elders kwijtraakt  en je geweldig te voelen en er ook zo uit te zien!   

Je vraagt je waarschijnlijk af: Hoe kan dit en waarom?

Je weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb.

Ongecontroleerde eetbuien, of dat je plotseling een reep chocolade of zak chips achterover slaat zonder je er echt bewust van te zijn.

Nou ik kan je vertellen, je bent zeker niet de enige. 


Het Verborgen Geheim Waarom Afvallen Maar Niet Lukt…

Ondanks dat er honderden diëten op de markt zijn en allerlei methoden en programma’ s worden Nederlanders elk jaar dikker en het lijkt erop dat deze trend zich de komende jaren doorzet.

Het is duidelijk dat een nieuw dieet niet de oplossing zal zijn.

Je kent het typische advies wel: MEER bewegen en MINDER eten. Met andere woorden, door je lichaam op een caloriearm voedingspatroon te zetten verbrand je meer calorieën dan dat je gebruikt, het resultaat is een paar kilo eraf.

Dit werkt toch? Klopt, maar alleen tijdelijk.

Dat is waarom maar slechts 3 op de 100 van de mensen op een dieet daadwerkelijk blijvend zal afvallen.


Een dieet zorgt alleen maar voor meer overtollige kilo's

Sterker nog, de meeste mensen krijgen de verloren kilo’s niet alleen terug, maar er komen zelfs extra kilo’s bij. Dus je bent in een slechtere toestand dan voordat je het nieuwste populaire dieet hebt gevolgd.

Laat ik duidelijk zijn, de voedselindustrie vindt het helemaal niet erg dat de gemiddelde Nederlander steeds dikker wordt.

Moet je eens  voorstellen hoe het zou zijn dat je niet weer een dieet hoeft te volgen. Dat je niet langer het woord ‘’ 5 kg afvallen’’ op je lijstje goede voornemens hoeft te zetten.

Hoe het zou zijn wanneer je totale controle hebt over je gewicht en gezondheid?

Ik ben hier vandaag om je te vertellen dat je niet langer teleurgesteld of onzeker over je uiterlijk hoeft te zijn.

Dat een gezonde, vitte, energievolle en slanke JIJ binnen handbereik ligt.. indien je stopt met het jezelf onnodig moeilijk te maken.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je gezondheid alleen maar achteruit gaat.. Dat de extra kilo’s  er alleen maar bijkomen.. EN het aantrekkelijke figuur (zichtbare buikspieren, gladde huid een mooi slank figuur) plus de bruisende energie die je vroeger had voor altijd verdwenen is..

Op de juiste eenvoudige manier kun je het aantrekkelijke figuur en gewicht krijgen dat je altijd al gewild hebt!

Bedenk eens hoe het zou zijn indien:

 • Je niet constant honger hebt en fantaseert over de ‘’schuldige’’ voedingsmiddelen zoals een heerlijke reep chocolade.
 • Je alle kleding kunt dragen die je wilt en bij het shoppen niet langer de frustratie hoeft te hebben dat je favoriete jeans een maatje te klein is.
 • Bij het uittrekken van je T-shirt een plattere buik hebt! En niet buikvet en zwembandjes.
 • Je eindelijk kunt genieten van allerlei zoetigheden zonder extra schuldgevoel, omdat jij nu de controle hebt over je vetverbranding. 
 • Je niet langer hoeft te schamen of ''liegen'' over je gewicht omdat je laatste afvalpoging niet geslaagd is.. Dat je niet langer meer stress krijgt van afvallen dan van een verbouwing of verhuizing. 
 • Dat de gezondere en slanke JIJ vol met energie een inspiratie is voor de mensen om je heen zoals je vrienden, familieleden, kinderen en collega's!

Het goede nieuws is dat een slank en aantrekkelijk lichaam vol met energie geen fantasie hoeft te zijn. Het is zeker niet zo moeilijk als je nu wellicht denkt.

Het slechte nieuws is dat je waarschijnlijk net zoals duizenden andere mensen structureel het verkeerde doet..

Als je klaar bent om de WAARHEID te ontdekken over hoe je eenvoudig je lichaam 's natuurlijke vetverbrandingsmechanisme tot wel 850% gaat verhogen met het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu!


*Nieuw* Verbrand Snel 7 KG Overtollig Buikvet Zonder Honger Te Hebben Met Overheerlijke Weekmenu's

De Snelle Oplossing Naar Een Slank, Energievol, Sexy Lichaam Zonder Honger Te Hebben, Jojoën En Weer Op Dieet Te Moeten!Met het Koolhydraatarm 30 Dagen heb je de allerlekkerste weekmenu’s altijd in huis - waarmee je tot wel 7 KG buikvet in 30 dagen moeiteloos kwijtraakt.

De gerechten zijn makkelijk om te maken en staan razendsnel op tafel. Je gaat zonder regels met lekker eten gegarandeerd slanker worden.

Meer dan 72.000 vrouwen gingen je al voor om met koolhydraatarme weekmenu's vet te verbranden.

Er zitten fat burning weekmenu's bij waarmee jij dezelfde dag nog je stofwisseling  verhoogd en dus al vanaf DAG 1 vet verbrand.


Wat er met je gaat gebeuren:

 • Hoe je snel en eenvoudig overtollig vet rond de ‘’probleemgebieden’’ kwijtraakt zonder moeite te doen en door je natuurlijke stofwisseling een boost te geven.
 • Hoe je met het behulp van de vetverbrandende weekmenu's je stofwisseling versnelt - zodat de kilo’s eraf vallen zonder te diëten of te sporten.
 • Hoe je van een te grote vetvoorraad afkomt zodat je een ideaal lichaamsgewicht hebt en behoudt!
 • Wat te doen om vetweefsel te vervangen door spierweefsel met als gevolg dat je een mooi en slank lichaam hebt klaar voor de zomer!
 • Een appelvorm (dikke buik, smalle heupen) of peervorm (slanke taille, dikke billen) figuur? Leer hoe je weer de controle terug kunt krijgen over je gewicht en figuur met de weekmenu's.
 • Het geheim om snel een eenvoudig de snelle stofwisseling van een tiener te krijgen door je genen voor de gek te houden – zonder bijwerkingen, met eten wat je wilt.
 • Wat te doen als je momenteel ‘’zwembandjes’’ hebt en hoe je door je metabolisme te verhogen en lekker te eten de zwembandjes bijna van je lichaam afvallen.
 • Een simpele techniek hoe je met MEER eten MEER vet verbrand, het geheim zit in onze weekmenu's waarmee je metabolisme piekt.
 • Samengevat: Voel je weer gezond en vitaal, bruis van de energie, voel je beter en zie het teveel aan vet in je lichaam verdampen! Allemaal dankzij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu!

Succesverhalen Op Facebook & TrustPilot


Dit is wat je van mij krijgt:

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zorgt ervoor dat je makkelijk en snel afvalt.

Gebaseerd op onderzoek en wetenschappelijke studie waardoor jij direct kunt beginnen (ik heb al het werk al voor je gedaan).

 • Nooit meer jojo-en
 • Overtollig buikvet raak je zeer snel kwijt
 • Ga super gezond door het leven
 • Krijg energie voor twee
 • Heerlijke recepten
 • En meer...

Maar dit is zeker nog niet alles 🤩 

Nadat je de aanschaf hebt gemaakt en voor mij hebt gekozen, krijg je direct toegang tot onderstaande 8 tijdelijke bonussen.


BONUS #1: Heerlijke gezonde smoothies

Snelle en handige smoothie recepten die het afvallen versnellen [POPULAIR]

 • Zoet van smaak maar toch koolhydraatarm
 • Smaakvolle recepten met water en fruit
 • Versnelt het afvallen enorm

(t.w.v. 19 euro)


BONUS #2: Heerlijke Soep Recepten

Een soepje, dat smaakt altijd! Als voorgerecht, bijgerecht of als volledige maaltijdsoep! Ontvang de 21x lekkerste koolhydraatarme soep recepten om je lepel bij af te likken! [NIEUW]

Alle soepen zijn simpel om te maken en binnen 15 minuten al klaar!

 • Soepen met vlees, maar ook vegetarische soepen komen aan bod.
 • Allemaal duidelijk beschreven en gemakkelijk te maken!
 • Speciaal ontwikkeld om eetbuien tegen te gaan en zijn zeer gezond!

(t.w.v. 29,95 euro)


BONUS #3: Boodschappenlijstjes voor 4-weken

Boodschappen doen moet leuk blijven. Vandaar deze handige boodschappenlijstjes.

 • Je kunt bewust de gezonde producten in huis halen zonder hier over te hoeven nadenken
 • Alle benodigdheden voor het koken vind je terug op deze boodschappenlijstjes
  Bespaart veel geld en tijd

(t.w.v. 24,95 euro)


BONUS #4: De Social Media Afslank Geheimen

Je wilt graag ontdekken waarom de social media beauties zo slank zijn?

We hebben de geheimen ontrafeld hoe jij dat ook kunt doen.

Kiara _____ (je kent haar wel) heeft voor het eerst openbaar met ons over deze geheimen gesproken.

Dat en meer ontdek je in onze nieuwe social media afslank pakket!

 • Verlies nog sneller vet rondom buik, benen en billen
 • Speciaal ontwikkeld om lichaamsvet rondom heup, billen en benen te vernietigen
 • Zeer begrijpelijk uitgelegd en direct toe te passen

(t.w.v. 297,88 euro)


BONUS #5: Happy Hour Cocktail Recepten!

Vers van de pers! De allerlekkerste koolhydraatarme cocktails speciaal geselecteerd door mixologist Angelo Bertini speciaal voor BGreat.nl

 • Deze 21 happy hour cocktail recepten ontspannen je lichaam en zijn onweerstaanbaar lekker!
 • Versneld het afvallen in een razend tempo! Afvallen kan ook lekker zijn!
 • De recepten bevatten gezonde ingredienten, binnen 5 minuten op tafel, betaalbaar en zijn overal verkrijgbaar!

(t.w.v. 37 euro)


Bonus #6: Emotie Eten De Baas

Last van overmatig snoepen en eetbuien vlak voor het slapengaan? [AANRADER]

 • Ontdek de 3+2 methode om emotie eten direct de stoppen
 • Werkt direct en zelfs als je al jarenlang een zoetekauw bent
 • In samenwerking met dé emotie-eten specialist van Nederland

(t.w.v. 77 euro)


BONUS #7: Toegang tot de exclusieve community

Bij het KHA 30 Dagen Menu hoort ook een actieve ledensite waar je alles gemakkelijk terugvindt en altijd toegang tot houdt.

 • Direct toegang tot de overheerlijke weekmenu's
 • Direct toegang tot de extra bonussen
 • Direct toegang tot de exclusieve community

(t.w.v. 67 euro)


BONUS #8: Eens klant = altijd klant updates

Ik zal het programma constant blijven updaten en aanvullen, want gezondheid blijf zeker niet stilstaan. Elke keer wanneer ik de methode update of uitbreid krijg je automatisch toegang tot de nieuwste versie.

Daarnaast heb je ook de gelegenheid om een onderwerp aan te vragen.

(t.w.v. 47 euro)


Totale Waarde:
Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu inclusief alle bonussen zijn opgeteld €599,78 waard.

Normaal kost het complete pakket €97,- eenmalig.

Vandaag met korting:

Speciale bonusprijs: 18,50 euro eenmalig!

*Direct na aanmelding krijg je toegang tot het complete 30 dagen menu + alle waardevolle bonussen!Hieronder nog een paar reacties uit de mail:De beste tevredenheidsgarantie mogelijk

Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje sceptisch bent over wat je allemaal gelezen hebt.

Ik begrijp het.

zegelJij bent niet de eerste die ik heb geholpen met het succesvol afvallen zonder een dieet (een aantal reacties heb je al kunnen lezen).

Door mijn 12+ jaar ervaring en doordat ik al duizenden vrouwen voor jou heb geholpen met veel goede resultaten weet ik dat jij straks ook gezonder en slanker bent.

Daarom krijg je ook nog een unieke tevredenheidsgarantie!

Mijn belofte aan jou:

Ik ben overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met het programma. Helemaal in combinatie de bonussen en het ledengedeelte.    

Test daarom de methode en ga aan de slag met de bonussen.

Zit je na een paar weken op hetzelfde gewicht? Dan geef ik je geld 100% terug. 

Probeer de methode uit voor 30 dagen, ga aan de slag met de bonussen, de e-mail support en alle extra's. Als je niet zeer tevreden bent, dan geef ik je je geld direct terug en je blijft toegang houden tot de online ledensite. 

Ik sta achter mijn methode en ben toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon de methode nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen.

Maar ik vertrouw er op dat je met een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik weet dat het 30 dagen werkt werkt.

Ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt, daarom wil ik het risico op mij nemen.

Veel beter dan dat kan ik het niet maken, eens?Mag ik je het volgende nog vragen?

Hoeveel zou het je waard zijn als je een stap voor stap handleiding zou hebben om blijvend van de overtollige kilo's af te komen zonder een lastig dieet of te moeten zwoegen in de sportschool?

Ik heb zelf ALLES geprobeerd om van de overtollige kilo's af te komen. Ik heb zelf duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten en middelen. Ik weet als geen ander wat écht werkt!

Je gaat niet alleen leren om overtollig vet kwijt te raken. Je gaat ook nog leren om een gezonde levensstijl op te bouwen!

Klik hieronder op de knop om het ''Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Programma" voor de tijdelijke promotieprijs te bestellen.

Twijfel niet, investeer in je gezondheid!Ik heb met veel plezier aan de vernieuwde versie van het programma gewerkt.

En ik weet zeker dat jij ook super goede resultaten behaald! Zou je dan je succesverhaal willen e-mailen? Alvast bedankt!

*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!

*Betaling wordt uitbesteed aan Mollie B.V. en staat bekend voor het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.

Doe dit voor je gezondheid!

P.S. Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, dus je loopt geen enkel risico. Ik geef je met plezier je geld terug als je niet tevreden bent, hiervoor hoef je alleen maar een email te sturen naar [email protected]

P.S.2. Binnen 60 seconden van nu kun je al toegang krijgen tot de meest eenvoudige en complete totaaloplossing om het lijf en gezondheid te krijgen dat je altijd al wilde. Je zal automatisch een e-mail ontvangen met de inloggegevens van het programma.

P.S.3. Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke nieuwe jaar aanbod aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.


Vragen? Hier zijn de antwoorden:

V) Wat voor resultaten kan ik verwachten? +

Indien je zelfs maar een fractie van de technieken gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen.

Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een enorm resultaat gaat behalen (hefboomwerking).

Bij mij persoonlijk heeft geen enkel dieet gewerkt en pas wanneer ik mij ben gaan richten op weekmenu's ben ik meer dan 12.6 kilo kwijtgeraakt. De meeste mensen die met de methode aan de slag gaan verliezen tussen de 5-10 kilo puur lichaamsvet en ervaren veel meer energie.

En dat zonder honger te hebben, uren zwoegen in de sportschool of moeten niet meer kunnen genieten.

Je lichaam is gemaakt voor een slank figuur en het enige wat je hoeft te doen is je vetverbrandingsmechanisme een boost te geven en je gaat dat slanke lichaam weer terugkrijgen en behouden.

V) Ga ik veel honger hebben tijdens het toepassen van de methode? +

Zeker niet! Ik heb de methode zo ingericht dat je voldoende belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt en door de vetverbranding methode kun je eten wat je wilt zonder aan te komen, dit is door slim je stofwisseling een boost te geven kun je door meer te eten zelfs gewicht verliezen.

V) Wat als het 30 dagen menu niet voor mij werkt? +

Dan is de methode 100% GRATIS. Sterker nog, al zou je alleen maar de helft toepassen en je bent niet tenminste een paar kilo kwijt, stuur een email naar [email protected] en je krijg je investering zonder gezeur en zonder gedoe terug. Je hoeft niet eens een reden op te geven.

Ik weet dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu werkt, ik heb het zelf ervaren (zie foto) en bij duizenden andere vrouwen. Echter, ik snap ook dat je wellicht wat sceptisch bent omdat er zoveel dieetplannen op de markt zijn.

Je kunt daarom de methode geheel risicovrij uittesten en kunt zodoende alleen maar resultaat behalen.

Dit doe ik omdat ik weet dat de methode jouw leven positief kan veranderen en ik hoop natuurlijk dat je goede resultaten gaat behalen want dat is waar ik het voor doe!

V) Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen? +

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent.

Echter, de website en mijn betalingssysteem (Mollie) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf Mollie en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen. 

V) Hoe lang is deze tijdelijke actie beschikbaar? +

Vanwege de email coaching in het programma zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol en je moeten wachten totdat het programma weer opengaat.

Daarna kan ik ook niet garanderen dat je het voor dezelfde kortingsprijs kunt krijgen. Wacht niet te lang!


Nog Een Paar Succesverhalen:Bgreat.nl & OptimaleGezondheid.com

 Coehoornstraat 17 - 6811 LA Arnhem

[email protected]

KVK: 58628789 BTW: NL139393614B01