De 3 Redenen Waarom De Overtollige Kilo's Er Maar Niet Af Willen En Hoe Je Met De 101 Super Gezonde Recepten Direct Gezond & Lekker Kunt Eten!

Eindelijk! Alle Gezondheidsaspecten Gedekt Met Deze Heerlijke, Eenvoudige & Super Gezonde Recepten!

Datum:23-05-2024

Afzender: Robert Jan Hendriks

Onderwerp: Hoe je met een collectie van de meest gezonde en lekkere recepten eenvoudig kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en je geweldig gaat voelen.

Komt Het Volgende Je Bekend Voor?

 • Heb je ook moeite om de gezonde eet- en leefgewoontes vol te houden?
 • Sta je wel eens in de supermarkt en weet je niet goed wat wel en wat niet gezond is?
 • Wil jij een paar kilo's afvallen?
 • Heb je gedurende de dag niet voldoende energie?
 • Last van de bekende 4 uurs dip?
 • Heb je een opgeblazen gevoel na het nuttigen van een maaltijd?
 • Allerlei diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?
 • Wil je graag binnen paar minuten een super gezonde maaltijd op tafel zetten dat goed bij je past en je levensstijl?
 • En stappen zetten om je gezondheid naar het volgende niveau te tillen zonder een lastig dieet of allerlei moeilijke aanpassingen?

Als het bovenstaande je bekend voorkomt, dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Mijn Verhaal

Beste lezer,

Dat een heel erg groot deel van je gezondheid afhangt van wat je eet, dat mag duidelijk zijn.

Velen van ons zijn daarom best bereid een beetje te letten op wat we binnen krijgen, zodat onze gezondheid niet op het spel komt te staan.

Er zijn een ongelooflijke grote hoeveelheid gezondheidsproblemen gerelateerd aan wat we eten.

Te weinig fruit of groente eten is niet goed, dat weten de meeste mensen wel. Maar wist je dat het grootste deel van de hedendaagse problemen met hele andere voedingsstoffen te maken hebben?

Zouten, Geraffineerde suikers en transvetten zitten zelfs in producten waarbij dit niet op het etiket staat vermeld.

Een keer lekker uitspatten met ongezonde dingen is geen probleem, zolang we daarna ons lichaam maar weer een tijdje geven wat het nodig heeft.

Maar dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt! Vandaag de dag is het, zelfs voor iemand die gezond WIL leven, niet altijd meer even gemakkelijk om dit ook daadwerkelijk te doen.

We denken dat we in de supermarkt een lekkere gezonde maaltijd kopen, maar we hebben heel erg vaak niet in de gaten dat deze maaltijden vaak veel meer slechte stoffen bevatten dan we denken.

Een enorm groot gedeelte van alle producten in de supermarkt bevatten stoffen zoals conserveermiddel om het langer houdbaar te houden.

Zout om het smaakvoller te maken, en suiker om onze hersenen voor de gek te houden en ons dingen lekker te laten vinden.

En als dit nu heel erg duidelijk vermeld zou staan, dan zou dit nog steeds niet echt een probleem zijn. We zouden deze ongezonde dingen kunnen afwisselen met gezonde, verse maaltijden.

Maar helaas, duidelijkheid over wat er precies wel en niet gezond is in een supermarkt, is ver te zoeken.

Waarschijnlijk ben jij iemand, die het helemaal niet erg zou vinden om iedere dag een klein beetje moeite te doen voor een gezonde maaltijd, waarin geen slechte stoffen aanwezig zijn en waarmee jij je lichaam alles geeft wat het nodig heeft. 

Dan zul je gemerkt hebben dat alleen deze positieve instelling niet meer genoeg is. We moeten tegenwoordig allemaal een soort experts zijn op het gebied van voedsel en waren om wijs te kunnen worden uit de supermarktschappen.

De keuze is dus: Ofwel iedere etiket letter voor letter lezen en opzoeken wat alle ingewikkelde termen op deze etiketten precies betekenen voor de gezondheid.

Of het risico nemen dat je over een aantal jaren met hart en vaatziekten, of een verminderde nierfunctie thuis zit.

Vandaag prestenteer ik een gloednieuwe oplossing voor dit moderne probleem!

Wat als ik je kon vertellen dat jij GEEN seconde aan tijd hoeft te verliezen aan het doorspitten van supermarkt producten op zoek naar de juiste?

Je gezondheid is een breekbaar iets. Slechts een korte periode van slechts voedsel kan bij ons voor allerlei klachten zorgen.

Op deze pagina presenteer ik een supereenvoudige methode waarmee jij voortaan heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten waar jij van geniet, waar je omgeving van geniet en waar je lichaam je dankbaar voor is!

Maar voordat we verder gaan is het belangrijk dat je de HELE brief doorleest omdat ik een aantal belangrijke tips met je ga delen over hoe je het beste gezond en lekker kunt eten!

Je bent wat je eet...

De afgelopen 5 jaar heb ik mij full time bezig gehouden met het begeleiden van mensen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl.

In deze periode heb ik ontzettende veel geleerd over het onderwerp ''Gezondheid'' en wat nodig is om een gezond en lang leven te hebben met veel energie en de afwezigheid van kwaaltjes en gezondheidsklachten.

Ik heb zelf in mijn leven gekampt met een aantal gezondheidsproblemen waaronder overgewicht, weinig energie en chronische huidklachten (acne rosacea).

Het heeft heel erg lang geduurd voordat ik er achter was dat deze problemen te maken hadden met wat ik at (en ik dacht gezond bezig te zijn). Dit kwam omdat ik helemaal niet zo erg ongezond at, tenminste dat dacht ik.

Voordat ik me op voeding ging richten als oorzaak van het probleem, dacht ik dat mijn gezondheidsklachten (overgewicht en acne rosacea) gewoon bij mij hoorden. Dat ik gewoon pech had.

Ik weet dat veel mensen ook zo denken..

Wat als ik je zou vertellen dat het allemaal niet zo hoeft te zijn!

Dat je alle chronische klachten en kwaaltjes kunt oplossen met een manier die mij ook erg geholpen heeft en jou ook zeker kan helpen!

Zelfs als je nu al denkt ''gezond'' bezig te zijn is de kans groot dat je specifieke tekorten hebt of aan het ontwikkelen bent. Daarbij worden we structureel misleid door de voedselindustrie waardoor gezond leven praktisch onmogelijk wordt gemaakt!

Veel van onze ''klachten'' worden veroorzaakt en versterkt door de volgende factoren:

 • Tekorten aan belangrijke aminozuren, vitamines en mineralen;
 • Ophoping van gifstoffen in je lichaam waardoor er te veel toxine-cellen in de bloedbaan komen en het immuunsysteem overmatig wordt belast;
 • Teveel tegenstrijdige informatie over voeding en gezond leven waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien!

Het gevolg is dat je weerstand dusdanig verslechterd dat er chronische klachten kunnen ontstaan. Zo kunnen bijvoorbeeld virussen, schimmels, mijten en bacteriën hun slag slaan als het immuunsysteem al te zwaar belast is.

Toen ik zelf tot het inzicht kwam dat mijn eigen klachten werden veroorzaakt door mijn levensstijl kon ik er pas écht wat aan doen.

Het belangrijkste voor mij als health coach is dan ook altijd om mensen te laten inzien dat hun levensstijl en hun voedingspatroon grotendeels verantwoordelijk zijn voor gezondheidsklachten.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan... Mensen horen het liefst nooit de waarheid als deze negatief is voor ze. Dit is een evolutionair beschermingsmechanisme in de hersenen.

Laten we eerlijk zijn:

Het dieet dat je zou moeten volgen om gemakkelijk af te vallen, goed te kunnen slapen, een mooie huid te hebben, geen chronische klachten en meer energie dan je voormogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! En niet gemaakt voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen waardoor onze gezondheid structureel aangetast wordt.

De reden dat jij nu deze pagina leest geeft aan dat je serieus bent over je gezondheid!

Maar wat is nou écht gezond?

Veel mensen hebben hier geen antwoord op. Ik kan het weten, ik heb zelf jarenlang problemen gehad met mijn gezondheid.

Ik heb elk ''dieet'' geprobeerd en de meeste zijn erg tegenstrijdig en werken niet voor iedereen.

Diëten zijn vaak heel lastig vol te houden, omdat ze zich richten op snel afvallen en niet werken voor de lange termijn!

Een dieet wat zich er simpelweg op richt dat jij alle gezonde stoffen die je nodig hebt binnenkrijgt en zo min mogelijk slechte gifstoffen en belastende middelen in je lichaam krijgt, is bijna niet te vinden.

Wat diëten normaal gesproken zo moeilijk maakt, is dat ze allerlei beperkingen hebben.

Denk aan:

 • Bijna geen koolhydraten meer
 • Geen graanproducten meer
 • Geen zuivelproducten meer
 • Geen suiker meer
 • Vetarm
 • Etc.

Maar als jij nu gezond zou willen zijn, en als jij je lichaam precies dat zou willen geven dat het nodig heeft, dan kun je niet plotseling complete voedingsgroepen gaan vermijden wanneer je dat niet gewend bent.

Want dan is de kans op terugvallen naar je oude eetgewoontes enorm groot!

Maar als jij nu gezond zou willen zijn, en als jij je organen precies dat zou willen geven wat ze nodig hebben, dan kun je niet plotseling hele voedingsgroepen gaan vermijden.

Mag ik je het volgende vragen?

 • Weet je niet goed wat je wel of niet zou moeten eten?
 • Heb je het gevoel dat de meeste ''diëten'' eentonig en saai zijn?
 • Heb je genoeg van tegenstrijdige informatie over je gezondheid?
 • Zou je liever minder druk bezig willen zijn met wat je moet eten?
 • Voel je je vaak vermoeid en geen energie om wat te ondernemen?
 • Heb je genoeg van problemen met je gezondheid?
 • En je gezondheid op alle vlakken verbeteren door gezond & lekker te eten?

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je een verzameling heerlijke recepten zou ontvangen die niet alleen heel goed voor je zijn, maar ook nog erg simpel om te bereiden en goed smaken.

Dat je een lijst zou hebben met precies die gerechten die jij eenvoudig en snel kunt samenstellen met supermarkt producten, zonder dat je je eerst af hoeft te vragen of het wel de goede zijn?

Dat je je niet druk hoeft te maken over of er geen overdosis toxines, zouten, verzadigde vetten of conserveermiddelen in zitten?

Dat je niet per ongeluk dat sausje koopt vol kankerverwekkende aspartaam of overmatige zware metalen?

En dat je niet uren in de keuken hoeft te staan?

Dan denk ik dat ik de juiste oplossing voor je heb…


De 101 Super Gezonde Recepten Premium
(speciale bonus editie)

Met trots presenteer ik een bundel van 101 super gezonde recepten die naast gezond, gemakkelijk en snel en creatief, ook nog eens HEERLIJK zijn! 

Alle recepten zijn gemaakt om je te helpen je lichaam te bevrijden van klachten zoals:

 • Oververmoeidheid / weinig energie
 • Opgeblazen gevoel
 • Verminderde weerstand
 • Voedselallergieën
 • Huidklachten
 • Overgewicht / laatste paar kilo's
 • Spijsverteringsklachten
 • Specifieke gezondheidsklachten

Na een jarenlang mensen coachen en zelf testen heb ik deze bundel samen kunnen stellen waarmee jij de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt.

Ook bevatten de recepten juist de goede hoeveelheden vetten zoals omega 3 en niet teveel 6 zodat je stappen aan het zetten bent om het risico op hart- en vaatziekten drastisch te verminderen. 

Je zult ervaren dat er zo veel eenvoudige, maar vooral gezonde recepten in staan die je direct thuis kunt maken dat dit receptenboek misschien wel de beste investering voor je gezondheid is die je ooit hebt gedaan. 

Hieronder een voorbeeld van wat je allemaal gaat leren & ontdekken:

 • Hoe je eenvoudig de overtollige kilo's rond je buik gaat verliezen zonder al te veel moeite.
 • Geen lastige eetbuien meer waarin je snakt naar suiker en vette voeding, hierdoor voel je je ook niet schuldig als het mis gaat.
 • Hoe je een sterke darmflora kunt krijgen waardoor maag- en darmklachten eindelijk tot het verleden behoren.
 • Hoe je je bloedsuikerspiegels onder controle kunt houden waardoor je diabetes kunt voorkomen en bestaande diabetes onder controle kunt houden. Dit is tevens belangrijk om gedurende de dag veel energie te hebben.
 • Hoe je je weerstand kunt verhogen waardoor vervelende ziektes zoals de griep niet meer opkomen om je week te verpesten.
 • Hoe je je ogen kunt versterken met de unieke combinatie van voeding rijk aan bèta-caroteen waardoor het verouderingseffect van de ogen geremd worden
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je de dagelijkse hoeveelheid vitamines, mineralen en belangrijke antioxidanten binnenkrijgt om je te beschermen tegen hart- en vaatziekten
 • Hoe je er met ''hartvriendelijke'' recepten voor kunt zorgen dat je hart goed beschermd wordt en je bloeddruk zal verlagen.
 • Welke ''groene smoothies'' niet alleen erg lekker zijn, maar ook nog je huid verjongen en rimpels bestrijdt worden – schoonheid komt van binnen!
 • Beter slapen! Je zou het niet direct denken, maar er zijn voedingsmiddelen die een goede nachtrust bevorderen waardoor je de volgende dag fit en vitaal opstaat.
 • Hoe je meer tijd over kunt houden voor andere dingen, omdat je niet meer zo lang in de keuken hoeft te staan.
 • Krijg veel meer energie! De 101 Super Gezonde Recepten in combinatie met mijn bonus programma gaat jou veel meer energie geven!
 • Nog veel en veel meer!

Succesverhalen

Hieronder heb ik een aantal reacties geplaatst die ik via het klantbeoordeling formulier heb ontvangen. Zoals je kunt zien zijn dit 100% échte reacties. Vanwege privacy redenen heb ik de contactgegevens weggehaald.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De 101 Super Gezonde Recepten komt inclusief met…

1. Ontbijt Recepten

Ontdek welke ontbijt recepten er voor zorgen dat je de dag goed zult beginnen. Niet langer last meer van maag- en darmklachten of een slechte adem en een ochtenddip na een traditioneel ontbijt.

Ik laat je exact zien welk ontbijt ik zelf dagelijks neem om mijn persoonlijke productiviteit en energie te verhogen.

-> Ontdek hoe je je dagen met een ''jump start'' kunt beginnen door je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen die ook nog je stofwisseling een boost geven! 

2. Lunch Recepten

Vaak schiet een gezonde lunch erbij in. Maar hoe kun je als je weinig tijd hebt toch een gezonde lunch bereiden? In het onderdeel lunch recepten leer je hoe je met een druk leven toch een gezonde lunch kunt maken.

De essentie is om een lunch te eten die bijdraagt aan veel energie en alertheid gedurende de hele dag.

-> Ontdek hoe je met de lunch recepten veel meer energie gaat krijgen en niet veel tijd kosten om te maken, hint, kies je moment!

3. Salades & Soepen

In deze sectie van het receptenboek zul je verschillende heerlijke gezonde salades en soepen aantreffen. Deze gerechten zijn snel te maken en gaan de bekende ''vier-uur dip'' direct tegen.

Daarbij heb ik ook een paar dipsauzen toegevoegd zodat je salades niet saai en eentonig zijn.

-> Ontdek hoe je gezonde en lekkere salades + soepen kunt maken in 5 minuten tijd en ook nog super goed smaken en vullend zijn!

4. Smoothies

Als je weinig tijd hebt en toch je portie vitamines en mineralen binnen wilt krijgen. Dan zul je erg tevredenzijn met mijn groente en fruit smoothies.

Een groene smoothie wordt gemaakt met verse bladgroente, fruit en veel water en ik neem ze zelf dagelijks.

Door simpelweg de ingredienten in een blender te doen heb je binnen een paar minuten een super vitamine bom. Daarnaast heeft je spijsvertering geen moeite omdat het niet zwaar op de maag ligt.

-> Ontdek hoe je met gezonde smoothies een mooie gezonde mooie huid kunt krijgen en veel meer energie!

5. Diner Recepten + bijgerechten

De meeste traditionele Nederlandse gerechten zijn een probleem voor veel mensen. Met name wordt de spijsvertering erg belast waardoor je je vermoeid gaat voelen (energie gaat in de spijsvertering zitten).

In het onderdeel Diner Recepten + bijgerechten ontdek je waarom het zo belangrijk is om meer plantaardige voeding te eten met de juiste balans dierlijke producten.

Daarnaast bevatten de diner recepten essentiële omega 3 oliën en voldoende vitamines en mineralen voor een goede gezondheid.

Dit betekent niet dat je vegetarier wordt, maar de juiste balans gaat ontdekken tussen plantaardige en dierlijke voedingsmiddelen.

-> Ontdek hoe je zonder uren in de keuken hoeft te staan gezonde en lekkere diner recepten kunt maken!

6. Dessert Recepten

Wat zo mooi is aan deze heerlijke dessert recepten is dat ze niet alleen bestaan uit plantaardige en verse voedingsstoffen.

Maar ook dat de dessert niet vol zitten met toegevoegde suikers en andere kunstmatige conserveringsmiddelen.

-> Ontdek hoe je bewust en lekker kunt genieten van een dessert zonder de nadelen van ''normale desserts''!

In de 101 Super Gezonde Recepten ontdek je de meest krachtige recepten om je lichaam te reinigen van toxines en van binnenuit te versterken. Deze toxines zijn verantwoordelijk voor gezondheidsklachten en zullen bij de KERN worden aangepakt.

De recepten bevatten geen toegevoegde suikers, transvetten en conserveringsmiddelen en zijn goed uitgebalanceerd zodat ze voor iedereen werken!

Wanneer je vandaag nog beslist om te investeren in mijn boek ‘’101 Super Gezonde Recepten’’ ontvang je niet alleen direct mijn boek als eBook, maar kun je ook nog een gedrukt exemplaar ontvangen.

Maar dit is alleen voor de eerste 25 mensen die een bestelling plaatsen!  

De oplage is zeer beperkt en op = op!

Maar dat is nog niet alles…

Ik zit er niet op te wachten dat je een product koopt, maar er niet mee aan de slag gaat en je doel niet bereikt.

Daarom heb ik besloten om je toegang te geven tot de volgende waardevolle bonussen, om je resultaat te kunnen garanderen.

Je krijgt ook nog toegang tot de volgende
waardevolle bonussen:

Gezond & Slank Academie (tijdelijke bonus)

Ben je er klaar voor om wat te doen tegen problemen met je gezondheid? Niet langer een vergroot risico lopen op nare gezondheidsklachten? Ben je er klaar voor om eindelijk die (laatste) kilo's aan lichaamsvet, weinig energie, een opgeblazen gevoel en je niet goed voelen vaarwel te zetten?

Speciaal bij de 101 Super Gezonde Premium krijg je ook de ''Gezond & Slank Academie'' er gratis bij en ontdek hoe simpel het allemaal is om met kleine aanpassingen overtollig vet blijvend te verbranden!

Ter waarde van: 197 euro

De ''7 Dagen Gezond & Slank Blauwdruk’’.

Deze blauwdruk laat je exact zien hoe je gestructureerd en effectief moet beginnen zodat je met een vliegende start het nieuwe jaar gezond gaat starten. Je gaat al resultaat merken en voelen binnen 7 dagen (vaak al sneller).

In deze blauwdruk heb ik mijn meest simpele, effectieve tips en strategieën van de afgelopen 10 jaar onderzoek doen gebundeld.

Ter waarde van: 47 euro

Gezond & Slank: ''Vet Verbrander Training"

De Gezond & Slank Academie zit bomvol met praktische en handige tips om af te vallen, meer energie te krijgen en je gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Echter, om jouw resultaat bijna te kunnen garanderen heb ik een unieke mini-cursus (10 minuten per week) toegevoegd aan de academie.

Mijn visie met deze mini-cursus is om jouw elke week te voorzien van praktische simpele effectieve tips om je gezondheid te verbeteren. Deze kleine micro-aanpassingen zullen op lange termijn hét verschil maken en kost praktisch geen moeite om aan te leren.

Ter waarde van: 65 euro

Gezond & Slank: ''Wekelijkse Recepten''

Ontdek de snelste manier om je stofwisseling een flinke zet in de rug te geven zodat je zonder dieet kunt afvallen. Daarnaast leer je de nummer 1 fout waardoor je stofwisseling een suikerverbrander is in plaats van een vetverbrander.

Elke week een batch nieuwe recepten zodat je zowel lekker als gezond kunt gaan koken!

Ter waarde van: 42 euro per maand, nu als gratis bonus

Gezond & Slank: ''Ledensite’’. Bij de Gezond & Slank Academie hoort ook een exclusieve ledensite waar ik nieuwe updates, video training en bonus boeken wekelijks zal plaatsen. Na aanmelding krijg je je eigen profiel zodat je direct kunt beginnen en erg gemakkelijk om vragen te kunnen stellen.

Ter waarde van: 100 euro

Bij de Gezond & Slank Academie krijg je maandelijks toegang tot het ''OptimaleGezondheid  Vet Verbrander Magazine'':

• Alle nieuwtjes, tips en trucs over gezondheid samengevat in één premium magazine (100% advertentievrij).

• Bomvol met handige tips om zonder dieet af te vallen, je energie te verdubbelen en eenvoudig je gezonde eet- en leefgewoontes kunt volhouden.

• Extra recepten op basis van het seizoen die lekker en gezond zijn.

• Nog veel en veel meer!

Ter waarde van: 35 euro per uitgave

Gezond & Slank: ''Afvallen Zonder Dieet Methode''.
De enige verfijnde methode waarmee jij nooit meer op dieet hoeft te gaan, honger hoeft te lijden, jojoën of jezelf moeten ontzeggen van lekker eten. Elke week zul je meer en meer lichaamsvet op je lichaam zien verdwijnen totdat er een slank en mooi figuur overblijft.

Je zult zonder al te veel moeite op een gezonde en verantwoorde manier je ideale gewicht bereiken en behouden zonder weer te moeten jojoën of een strikt vermageringsdieet te moeten volgen.

Daarnaast zal ik je de geheimen leren om tenminste je huidige energiepijl te verdubbelen zodat futloos of oververmoeid zijn eindelijk verleden tijd is.

Ter waarde van: 67 euro

Gezond & Slank: ''Levenslange updates''.
Ik zal het receptenboek en de Gezond & Slank Academie constant blijven updaten en aanvullen, want gezondheid blijf niet stilstaan. Elke keer dat ik mijn receptenboek verbeter of uitbreid krijg je automatisch de nieuwe versie toegestuurd.

Ter waarde van: 100 euro

Totale Waarde:
De 101 Super Gezonde Recepten Premium + Gezond & Slank Academie inclusief alle bonussen zijn opgeteld €447,- waard.

Normaal zou dit totaalpakket €397,- eenmalig kosten vanwege alle bonussen en effectiviteit.

Vandaag met korting:

Tijdelijke aanbieding: 65 euro eenmalig!

*Direct na aanmelding krijg je toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten Premium, Gezond & Slank Academie + alle bonussen!

Je Krijgt Ook Nog De Beste Tevredenheidsgarantie Ooit!

Ik ben overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met de vernieuwde versie van het receptenboek. Helemaal in combinatie met de Gezond & Slank Academie.

Test daarom de nieuwe recepten, en ga aan de slag met de Gezond & Slank Academie + alle bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je geld 100% terug. Je hoeft zelfs niet het programma terug te sturen, maar je kunt dit gewoon houden.

Garantie #1: Ga aan de slag met de recepten voor 60 dagen, en ga aan de slag met de Gezond & Slank Academie + bonussen, de e-mail support en alle extra's. Als je niet zeer tevreden bent, dan geef ik je je geld direct terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Ook dan krijg jij het aankoop bedrag volledig teruggestort op je rekening.

Zelfs dan hoef je het receptenboek niet terug te sturen en kun je het gewoon houden! Ik sta achter mijn receptenboek en ben toegewijd aan jouw resultaat! Je zou natuurlijk gewoon de 101 Super Gezonde Recepten Premium nu kunnen kopen en daarna je geld terug vragen.

Maar ik vertrouw er op dat je met een nette manier om gaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Wat je allemaal VANDAAG gaat ontvangen
direct na aanmelding:

 • De 101 Super Gezonde Recepten Premium (t.w.v. €97,-) inclusief
 • Ontbijt recepten
 • Lunch recepten
 • Salades & Soepen
 • Gezonde Smoothies
 • Diner recepten
 • Gezonde bijgerechten
 • Gezonde dessert
 • Bonus 1: Gezond & Slank Academie (t.w.v. € 97,-)
 • Bonus 2: Gezond & Slank 7 Dagen Blauwdruk (t.w.v. € 47,-)
 • Bonus 3: Gezond & Slank Vet Verbrander (t.w.v. € 65,-)
 • Bonus 4: Gezond & Slank Wekelijkse Recepten (t.w.v. € 42,-)
 • Bonus 5: Gezond & Slank Ledensite (t.w.v. € 100,-)
 • Bonus 6: Gezond & Slank Wekelijkse Recepten (t.w.v. € 35,-)
 • Bonus 7: Gezond & Slank Afvallen Zonder Dieet (t.w.v. € 67,-)
 • Bonus 8: Gezond & Slank Updates (t.w.v. € 100,-)
 • Totale waarde: €447,-
 • Normaal: €397,-
 • Vandaag: 65 euro,- eenmalig inclusief BTW

Zoals je misschien begrijpt is dit echt een tijdelijk aanbod van mijn vernieuwde receptenboek met bijbehorende bonussen. Ik kan niet garanderen wanneer je morgen deze website bezoekt het receptenboek nog voor deze prijs beschikbaar is.

Ik hoop dat je de waarde van de gezonde recepten en bonussen inziet. Wanneer je genoeg hebt van tegenstrijdige of lastige diëten, en eindelijk de gezondheid wilt hebben waar je recht op hebt.

Dan zullen dit de beste 65 euro's zijn die je ooit hebt geïnvesteerd in je gezondheid.

Om toegang te krijgen tot de ”101 Super Gezonde Recepten”, klik dan hieronder op de knop ‘In Winkelwagen”. Vervolgens ga je naar een beveiligde pagina en daar kun je je gegevens invullen en je bestelling afronden.

Na je bestelling krijg je per direct toegang tot de digitale versie van de ”101 Super Gezonde Recepten”. Gedrukte versie heb je binnen een paar dagen in huis.

Vergeet niet dat je naast een 100% tevredenheidsgarantie + dat je het receptenboek gewoon kunt houden als je niet tevreden bent.

Betaling zal gaan via Paypro en staat bekend als een zeer veilige aanbieder voor betalingen en werk ik persoonlijk al jaren mee.

Meld je nu hieronder aan voor de “101 Super Gezonde Recepten” en ontdek hoe je gezond en lekker kunt eten en wel de gezonde eet- en leefgewoontes volhouden zodat je stappen kunt zetten naar versie 2.0 van jezelf!

Klik op onderstaande knop om je bestelling te plaatsen:


Tijdelijke aanbieding verdwijnt over:

(ik heb nog 27 extra exemplaren van de gedrukte versie van het receptenboek, op = op!)

2016-09-12 23:59:59 GMT+02:00

Ik heb met veel plezier aan deze recepten gewerkt, omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik hoop dat je er elke dag net zo veel van de heerlijke gezonde recepten zult genieten als ik.

En ik hoop nog meer dat je ze ook écht dagelijks gaat maken en resultaat zult hebben! Want dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait.

Met gezonde groeten,

RJ20161-1

P.S. Je hebt een 100% tevredenheidsgarantie, dus je loopt geen enkel risico. Ik geef je met plezier je geld terug als je niet tevreden bent, hiervoor hoef je alleen maar een email te sturen. [email protected]

P.S.2. Toegang tot de Gezond & Slank Academie zal direct van start gaan na aanmelding. Je zal automatisch een e-mail ontvangen met de inloggegevens van de academie + alle bonus programma's.

P.S.3 Ik weet niet hoe lang deze tijdelijke webinar aanbod aanbieding nog online zal staan. Ik behoud me het recht deze aanbieding te wijzigen.

Toevoegen aan winkelwagen >>

Hieronder nog een paar reacties:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Direct Bestellen >>